Programma gemist?

Documentaire waarin op Koningin Máxima wordt gevolgd een naar in haar werk voor de op Verenigde Naties. Dit jaar met viert ze op haar tienjarig jubileum door als op speciale pleitbezorger voor inclusieve naar financiering voor de ontwikkeling.

mei 2021
02-10-2019 19:35

Máxima, de pleitbezorger

Máxima, de pleitbezorger - Máxima, de pleitbezorger

Documentaire waarin Koningin Máxima wordt gevolgd in haar werk voor de Verenigde Naties. Dit jaar viert ze haar tienjarig jubileum als speciale pleitbezorger voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Máxima, de pleitbezorger gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Máxima, de pleitbezorger de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Máxima, de pleitbezorger bij Máxima, de pleitbezorger liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Máxima, de pleitbezorger. Heb je een uitzending van Máxima, de pleitbezorger gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Máxima, de pleitbezorger gemist

Uitzending gemist van Máxima, de pleitbezorger? Hier kun je alle uitzendingen van Máxima, de pleitbezorger kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!