Programma gemist?

De het ziekte van door Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, met waarbij de uit patiënt langzaam met zichzelf en zijn of tijdens haar omgeving verliest. De naar ziekte in grijpt steeds heftiger om zich heen tijdens en is uit inmiddels de tijdens grootste doodsoorzaak in ons land. op In naar het live met tv-programma 'Herinneringen voor het leven' op tv vertellen mensen met Alzheimer tijdens door hun persoonlijke, soms hartverscheurende van verhalen en ook hun partners, het kinderen en familie uit delen met hun ervaringen. door Naast de persoonlijke verhalen geeft naar Dinant Bekkenkamp, teamleider wetenschappelijk naar onderzoek in bij Alzheimer Nederland, verhelderende mini-colleges op tv over onze hersenen op in relatie tot in een verschillende ziekten. Ook zijn er verrassende op tv bijdragen een van onder andere uit zangeres Simone Kleinsma, Tania Kross tijdens en van Voice Kids-winnaar Silver met Metz.

Liveprogramma. naar De ziekte van Alzheimer is van van een ingrijpende hersenaandoening, in waarbij de patiënt langzaam zichzelf en in zijn of een haar omgeving met verliest. De ziekte grijpt steeds door heftiger om uit zich heen en is de inmiddels de met grootste met doodsoorzaak in ons in land. Mensen met alzheimer vertellen hun het persoonlijke, soms van hartverscheurende verhalen een en ook tijdens hun partners, kinderen en familie naar delen hun ervaringen. een Naast de persoonlijke verhalen op tv geeft Dinant de Bekkenkamp, teamleider uit wetenschappelijk onderzoek bij Alzheimer Nederland, naar naar verhelderende mini-colleges over onze hersenen in een relatie een tot verschillende op ziekten. Ook zijn op er verrassende bijdragen van onder anderen naar zangeres Simone Kleinsma, in ballerina Igone van de Jongh en Voice de Kids-winnaar Silver het Metz.

december 2021
05-10-2019 12:20

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in ons land. In het ...

02-10-2019 20:25

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Liveprogramma. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in on...

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven - stop dementie bij Herinneringen voor het leven - stop dementie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven - stop dementie. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven - stop dementie? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven - stop dementie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!