Programma gemist?

De tijdens ziekte van Alzheimer op is een ingrijpende een hersenaandoening, waarbij de met patiënt langzaam zichzelf en zijn op of haar omgeving een verliest. De van ziekte grijpt steeds door heftiger om zich van heen en de is inmiddels de grootste doodsoorzaak door op in ons land. tijdens In het live in tv-programma 'Herinneringen voor het in leven' vertellen mensen met Alzheimer naar hun persoonlijke, soms op tv een hartverscheurende verhalen en ook hun partners, uit kinderen en uit familie delen hun een ervaringen. Naast de door persoonlijke verhalen geeft Dinant naar Bekkenkamp, teamleider het wetenschappelijk met onderzoek bij Alzheimer Nederland, de verhelderende mini-colleges over naar onze hersenen in door relatie tot verschillende ziekten. de Ook zijn er verrassende door bijdragen van onder het andere de zangeres Simone Kleinsma, Tania de Kross en Voice Kids-winnaar met het Silver Metz.

Liveprogramma. in De ziekte van Alzheimer op tv is een ingrijpende hersenaandoening, het waarbij uit de patiënt langzaam zichzelf en tijdens naar zijn of haar omgeving de verliest. De ziekte grijpt steeds met heftiger het om zich heen en tijdens is op tv inmiddels de grootste doodsoorzaak in van ons land. Mensen met naar alzheimer het vertellen hun persoonlijke, soms tijdens hartverscheurende verhalen en ook op tv hun uit partners, kinderen en familie uit delen hun ervaringen. in Naast de persoonlijke verhalen in geeft in Dinant Bekkenkamp, teamleider wetenschappelijk onderzoek met bij Alzheimer Nederland, op tv verhelderende mini-colleges over een onze hersenen naar in relatie tot verschillende met ziekten. met Ook zijn er verrassende bijdragen in van onder anderen op tv zangeres Simone Kleinsma, een ballerina Igone naar de Jongh een en Voice Kids-winnaar met Silver Metz.

oktober 2019
05-10-2019 12:20

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in ons land. In het ...

02-10-2019 20:25

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Liveprogramma. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in on...

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven - stop dementie bij Herinneringen voor het leven - stop dementie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven - stop dementie. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven - stop dementie? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven - stop dementie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!