Programma gemist?

De door ziekte van Alzheimer is een in ingrijpende hersenaandoening, waarbij een de patiënt langzaam uit zichzelf en het zijn of haar in omgeving verliest. op De ziekte door grijpt steeds heftiger om zich tijdens heen en is met inmiddels de grootste van doodsoorzaak in ons land. op tv In het live van uit tv-programma 'Herinneringen voor het tijdens leven' vertellen mensen op met Alzheimer het hun persoonlijke, soms tijdens hartverscheurende verhalen en ook door hun partners, kinderen en familie in delen hun de ervaringen. Naast met de persoonlijke verhalen geeft het Dinant Bekkenkamp, van teamleider wetenschappelijk onderzoek bij Alzheimer in Nederland, verhelderende mini-colleges tijdens over onze uit hersenen het in relatie tot een verschillende ziekten. Ook zijn op er verrassende bijdragen van onder tijdens uit andere zangeres Simone Kleinsma, Tania door Kross en de Voice Kids-winnaar Silver de Metz.

Liveprogramma. tijdens De ziekte van het Alzheimer is een in ingrijpende hersenaandoening, waarbij de een patiënt langzaam zichzelf en de zijn of tijdens haar omgeving verliest. een De van ziekte grijpt steeds op heftiger om zich heen met en is inmiddels de grootste de doodsoorzaak in de ons in land. Mensen met alzheimer met vertellen hun in persoonlijke, soms hartverscheurende verhalen door en ook uit hun partners, kinderen en het familie delen hun ervaringen. Naast door het de persoonlijke verhalen geeft Dinant Bekkenkamp, een uit teamleider wetenschappelijk onderzoek bij Alzheimer Nederland, op verhelderende mini-colleges over van de onze hersenen in door relatie tot verschillende ziekten. Ook op tv zijn er verrassende naar bijdragen van onder de anderen door zangeres Simone Kleinsma, ballerina Igone de uit Jongh naar en Voice Kids-winnaar Silver uit Metz.

september 2020
05-10-2019 12:20

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in ons land. In het ...

02-10-2019 20:25

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Liveprogramma. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in on...

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven - stop dementie bij Herinneringen voor het leven - stop dementie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven - stop dementie. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven - stop dementie? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven - stop dementie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!