Programma gemist?

De ziekte van met Alzheimer van is een ingrijpende het hersenaandoening, waarbij de het patiënt langzaam zichzelf en zijn op tv of haar omgeving op tv verliest. De op tv ziekte grijpt tijdens steeds heftiger om zich heen de en is een inmiddels het de grootste doodsoorzaak in ons een land. In van het live tv-programma naar 'Herinneringen voor het leven' op vertellen mensen met Alzheimer op tv hun persoonlijke, in soms hartverscheurende verhalen en van tijdens ook hun partners, kinderen en familie het delen hun ervaringen. door naar Naast de persoonlijke verhalen geeft door Dinant Bekkenkamp, teamleider wetenschappelijk naar onderzoek naar bij Alzheimer Nederland, verhelderende mini-colleges met over onze door hersenen in relatie tot naar een verschillende ziekten. Ook zijn er in verrassende bijdragen van onder van andere de zangeres Simone Kleinsma, Tania het Kross en Voice Kids-winnaar met het Silver Metz.

Liveprogramma. naar De ziekte van van Alzheimer is een ingrijpende tijdens hersenaandoening, waarbij de in patiënt langzaam van zichzelf en zijn of naar haar omgeving verliest. De tijdens ziekte grijpt in steeds heftiger om van zich de heen en is inmiddels de op tv grootste doodsoorzaak in ons van land. Mensen door met alzheimer vertellen hun in in persoonlijke, soms hartverscheurende verhalen door en ook hun het partners, kinderen op en familie delen hun ervaringen. Naast naar de persoonlijke het verhalen de geeft Dinant Bekkenkamp, op teamleider wetenschappelijk onderzoek bij door Alzheimer Nederland, naar verhelderende mini-colleges over de onze hersenen in relatie op tot verschillende ziekten. Ook zijn van er een verrassende bijdragen naar van onder anderen zangeres Simone Kleinsma, op ballerina Igone de naar het Jongh en Voice Kids-winnaar de Silver Metz.

januari 2021
05-10-2019 12:20

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in ons land. In het ...

02-10-2019 20:25

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Liveprogramma. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in on...

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven - stop dementie bij Herinneringen voor het leven - stop dementie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven - stop dementie. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven - stop dementie? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven - stop dementie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!