Programma gemist?

De ziekte het van met Alzheimer is een ingrijpende op tv hersenaandoening, waarbij de het patiënt langzaam zichzelf tijdens en zijn of haar omgeving op tv verliest. op De ziekte van grijpt steeds heftiger om zich naar heen en is uit inmiddels de grootste doodsoorzaak met uit in ons land. In in het live tv-programma 'Herinneringen voor in het de leven' vertellen mensen met Alzheimer uit hun persoonlijke, soms op tv hartverscheurende verhalen en met uit ook hun partners, kinderen en familie door door delen hun ervaringen. Naast de van persoonlijke verhalen geeft een Dinant Bekkenkamp, teamleider van wetenschappelijk onderzoek bij tijdens Alzheimer Nederland, in verhelderende mini-colleges over onze tijdens hersenen in relatie op tv tot verschillende een ziekten. Ook zijn er verrassende het bijdragen van onder in andere zangeres een Simone Kleinsma, een Tania Kross en Voice naar Kids-winnaar Silver met Metz.

Liveprogramma. De van ziekte op van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, een waarbij de patiënt door langzaam een zichzelf en zijn of haar het omgeving op verliest. De uit ziekte grijpt steeds heftiger om zich de heen en een is inmiddels de door grootste doodsoorzaak de in ons tijdens land. Mensen met alzheimer in vertellen hun in persoonlijke, soms hartverscheurende verhalen tijdens en ook hun partners, op tv kinderen en de familie delen hun met ervaringen. Naast de persoonlijke verhalen op geeft Dinant Bekkenkamp, de teamleider met wetenschappelijk onderzoek bij op Alzheimer Nederland, met verhelderende mini-colleges over onze de hersenen in de relatie tot verschillende ziekten. een Ook zijn er verrassende bijdragen met naar van onder anderen zangeres Simone met Kleinsma, in ballerina Igone de Jongh en met Voice tijdens Kids-winnaar Silver Metz.

mei 2020
05-10-2019 12:20

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in ons land. In het ...

02-10-2019 20:25

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Liveprogramma. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in on...

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven - stop dementie bij Herinneringen voor het leven - stop dementie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven - stop dementie. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven - stop dementie? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven - stop dementie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!