Programma gemist?

De ziekte van op tv Alzheimer is een door ingrijpende hersenaandoening, waarbij met de patiënt langzaam de zichzelf en de zijn een of haar omgeving verliest. op tv De ziekte grijpt steeds heftiger een om de zich heen en is inmiddels op op tv de grootste doodsoorzaak in ons land. met In op tv het live tv-programma een 'Herinneringen voor het leven' vertellen de mensen op tv met Alzheimer hun persoonlijke, soms van hartverscheurende verhalen en een door ook hun partners, kinderen en familie tijdens delen het hun ervaringen. Naast de persoonlijke het verhalen geeft naar Dinant Bekkenkamp, teamleider het wetenschappelijk onderzoek bij het Alzheimer Nederland, naar verhelderende mini-colleges over onze de hersenen in relatie tot met op verschillende ziekten. Ook zijn er op verrassende bijdragen naar van onder het andere zangeres Simone Kleinsma, Tania op tv Kross en Voice Kids-winnaar een Silver een Metz.

Liveprogramma. De tijdens ziekte van Alzheimer is van een in ingrijpende hersenaandoening, een waarbij de patiënt langzaam een zichzelf en zijn of haar tijdens omgeving verliest. tijdens De ziekte een grijpt steeds het heftiger om zich heen en is het inmiddels de de grootste op tv doodsoorzaak in ons naar land. Mensen met alzheimer vertellen hun met persoonlijke, soms hartverscheurende door verhalen de en ook hun partners, van kinderen de en familie delen hun ervaringen. Naast door de persoonlijke naar verhalen geeft uit Dinant Bekkenkamp, teamleider wetenschappelijk onderzoek een het bij Alzheimer Nederland, verhelderende mini-colleges in over onze de hersenen in relatie tot verschillende in ziekten. Ook met zijn er verrassende bijdragen naar van onder anderen tijdens zangeres Simone Kleinsma, uit ballerina een Igone de tijdens Jongh en Voice Kids-winnaar in Silver Metz.

mei 2021
05-10-2019 12:20

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in ons land. In het ...

02-10-2019 20:25

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Liveprogramma. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in on...

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven - stop dementie bij Herinneringen voor het leven - stop dementie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven - stop dementie. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven - stop dementie? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven - stop dementie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!