Programma gemist?

De door ziekte van het Alzheimer is een ingrijpende op tv hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam op tv zichzelf en zijn naar of haar omgeving naar verliest. De ziekte de met grijpt steeds heftiger om zich heen een en is inmiddels in de grootste de doodsoorzaak in ons land. in naar In het live tv-programma 'Herinneringen van voor een het leven' vertellen mensen een met Alzheimer hun een persoonlijke, soms hartverscheurende verhalen het en ook hun partners, het kinderen en familie door op delen hun ervaringen. Naast de persoonlijke de verhalen tijdens geeft Dinant op tv Bekkenkamp, teamleider wetenschappelijk naar onderzoek bij Alzheimer Nederland, op verhelderende mini-colleges over onze hersenen uit in relatie de tot verschillende ziekten. op Ook tijdens zijn er verrassende bijdragen van onder met door andere zangeres Simone Kleinsma, Tania Kross door op tv en Voice Kids-winnaar op Silver Metz.

Liveprogramma. De op tv ziekte van Alzheimer door is door een ingrijpende hersenaandoening, een waarbij de patiënt langzaam het zichzelf en op zijn of haar van omgeving verliest. De ziekte grijpt naar steeds heftiger om het zich heen de en is naar inmiddels de grootste op tv doodsoorzaak in ons land. Mensen van met alzheimer vertellen met hun persoonlijke, de soms hartverscheurende verhalen tijdens en ook hun partners, kinderen met en familie tijdens delen hun uit ervaringen. Naast de naar persoonlijke verhalen geeft Dinant op tv Bekkenkamp, teamleider op wetenschappelijk onderzoek uit bij Alzheimer Nederland, verhelderende mini-colleges over de onze hersenen door in relatie tot verschillende op ziekten. Ook het zijn er door verrassende bijdragen van onder anderen met zangeres Simone Kleinsma, naar ballerina op tv Igone de Jongh en met Voice Kids-winnaar Silver met Metz.

december 2019
05-10-2019 12:20

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in ons land. In het ...

02-10-2019 20:25

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Liveprogramma. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in on...

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herinneringen voor het leven - stop dementie bij Herinneringen voor het leven - stop dementie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herinneringen voor het leven - stop dementie. Heb je een uitzending van Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herinneringen voor het leven - stop dementie gemist

Uitzending gemist van Herinneringen voor het leven - stop dementie? Hier kun je alle uitzendingen van Herinneringen voor het leven - stop dementie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!