Programma gemist?

Scripted-reality jeugdserie waarin in een vaste groep uit leerlingen gevolgd wordt een tijdens in het eerste jaar van door de middelbare school. Voor met schoolgaande kinderen de met van herkenbare en aangrijpende van verhalen.

oktober 2021
05-10-2019 09:35

Brugklas Weekoverzicht

Brugklas Weekoverzicht - Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.

Brugklas Weekoverzicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brugklas Weekoverzicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brugklas Weekoverzicht bij Brugklas Weekoverzicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brugklas Weekoverzicht. Heb je een uitzending van Brugklas Weekoverzicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brugklas Weekoverzicht gemist

Uitzending gemist van Brugklas Weekoverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van Brugklas Weekoverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!