Programma gemist?

Ellie Lust van duikt in de handel naar in namaakkleding. Een naar industrie waar naar miljarden in omgaan. De van kleding de met valse merken tijdens wordt onder erbarmelijke omstandigheden geproduceerd in in het buitenland tijdens en vervolgens online op vanuit ondergrondse het winkels naar verkocht.

oktober 2021
07-10-2019 20:25

Ellie in de Handel

Ellie in de Handel - Ellie in de Handel

Ellie Lust duikt in de handel in namaakkleding. Een industrie waar miljarden in omgaan. De kleding met valse merken wordt onder erbarmelijke omstandigheden geproduceerd in het buitenland en vervolgens online vanuit ondergrondse winkels verk...

Ellie in de Handel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie in de Handel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie in de Handel bij Ellie in de Handel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie in de Handel. Heb je een uitzending van Ellie in de Handel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie in de Handel gemist

Uitzending gemist van Ellie in de Handel? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie in de Handel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!