Programma gemist?

Aflevering 5 - een het Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo op tv uit in Amsterdam-Zuid. De van makelaarswereld daar is een hippe, de spannende wereld de waarin goed geld met te verdienen is. Het is naar hard werken naar en lastig met om je in de kaas niet uit van het brood te tijdens laten eten. De naar vijf jonge makelaars uit Verborgen een Gebreken op weten er alles van van en hebben een ieder hun uit eigen handelswijze ontwikkeld. Nadat van Joep zijn nacht een met Puck aan Noor heeft op opgebiecht, van weet hij niet naar of Noor nog wel op tv met hem wil naar trouwen. Puck is bovendien van kwaad van op Joep dat hij Noor op tv over hun door slippertje heeft verteld. Alexandra naar en Bram besluiten samen van op zoek op te gaan naar een op tv huis. Al snel een moeten ze constateren op van dat hun smaken en voorkeuren tijdens nogal met verschillen.

Aflevering 2 uit - naar Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor een Apollo in uit Amsterdam-Zuid. De het makelaarswereld daar is tijdens een hippe, spannende wereld waarin op goed geld op te verdienen is. tijdens Het is hard werken en tijdens tijdens lastig om je de door kaas niet met van het brood met te laten eten. De vijf jonge het in makelaars uit Verborgen Gebreken weten er de alles op van en uit hebben ieder hun eigen handelswijze naar ontwikkeld. Noor en Joep naar in houden hun vrijgezellenfeestjes. Bram is verantwoordelijk de voor de uit organisatie van het mannenfeest met op en dat levert hem veel tijdens stress op. het Joep wil een zich bewijzen als mededirecteur in en gaat het zonder Noor in te lichten een met een investeerder in van op zee. Puck ziet na Noors vrijgezellenfeest naar Michael, samen met met een mooie op vrouw, uit een café in lopen. Gefrustreerd zet een ze met het op een op drinken waarbij ze gezelschap het van een goede bekende uit het krijgt?

Aflevering 1 - uit Verborgen Gebreken draait tijdens om makelaarskantoor Apollo door op in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is door een hippe, met spannende wereld waarin in goed geld te verdienen het is. Het is op tv hard werken en op lastig om tijdens je in de kaas niet het van het brood te laten door eten. met De vijf jonge makelaars op tv uit Verborgen in Gebreken weten er alles van van en hebben ieder op tv hun eigen handelswijze tijdens ontwikkeld. Noor en door Joep zijn op tv in ondertrouw gegaan in en moeten van een alles regelen een voor hun bruiloft. Als door Puck hoort dat met Noor in een gemeenschap van goederen een gaat trouwen en tijdens dat Joep daardoor mededirecteur van op Apollo wordt, op leidt dit tot met een zakelijk conflict tussen de de zussen. Bram is op tv op onder de indruk op van de nieuwe aanwinst van Apollo, uit door Alexandra, die een keiharde zakenvrouw blijkt door te zijn. de Ondertussen kan op tv Puck Michael uit maar niet uit haar naar hoofd zetten.

Aflevering 12 - uit Verborgen Gebreken draait met om makelaarskantoor Apollo door in Amsterdam-Zuid. naar De makelaarswereld daar tijdens is de een hippe, spannende wereld waarin goed tijdens geld te verdienen naar is. op tv Het is hard op tv werken en lastig om je tijdens de in kaas niet van het op brood te met laten eten. van De vijf jonge op makelaars uit Verborgen Gebreken weten de er naar alles van en met hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. naar Mouna, op Noor, Puck en Liselore uit leggen een met verklaring af op tv bij de politie. Bram uit kan niet met geloven dat Wendelien een affaire op met het Bob zou hebben van gehad en gaat de van confrontatie met haar aan. Ook tijdens Mouna uit en Puck in gaan naar het in notariskantoor van Wendelien, waar ze met tot hun verbazing Michael in met treffen. Ondertussen besluit Joep zijn ontslag uit te nemen bij op tv Makelaardij Bovenkamp de en door blijkt oude liefde niet met te roesten, door als hij Noor uit opzoekt.

Aflevering 9 - door Verborgen Gebreken draait door om makelaarskantoor Apollo het in Amsterdam-Zuid. tijdens De op tv makelaarswereld daar is een door hippe, spannende naar wereld waarin goed het geld te verdienen is. Het tijdens is hard werken tijdens en lastig om op tv je op tv de kaas niet van het uit brood met te laten eten. De vijf jonge naar makelaars uit Verborgen tijdens Gebreken weten er tijdens op tv alles van en hebben op tv ieder hun eigen handelswijze naar ontwikkeld. Liselore van wordt door het de politie verhoord naar over het vuurwapen het dat gevonden is. door Als Michael een bezoek brengt aan op Puck bij met Apollo, komen er van bij Mouna beelden een uit een het verleden naar boven. Joep is de inmiddels actief het binnen de nieuwe zakelijke met tak van Apollo op tv een en probeert een fourniturenzaakje voor een tijdens modechef van over te nemen. Als het Bram weer van een woning krijgt toegespeeld van naar Wendelien, besluit hij tijdens het zelf op tv te met kopen.

Aflevering 8 op - Verborgen op Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo op naar in Amsterdam-Zuid. De door makelaarswereld daar is een door hippe, spannende door wereld waarin goed geld te uit verdienen is. Het in is hard werken en de lastig om je op de kaas niet met van met het brood te een laten eten. in De vijf jonge makelaars uit van Verborgen Gebreken weten er tijdens alles van door en hebben op tv ieder hun eigen handelswijze op ontwikkeld. Mouna wordt gedwongen door naar haar geheim prijs op tv te geven. Bram krijgt een pandje door in toegespeeld van Wendelien, waarin een de bewoner met een complete jungle met slangen en door hagedissen blijkt te met hebben nagebouwd. Wanneer van Bart verhaal op komt halen op bij Apollo, krijgt de hij een aanvaring met een Joep. in Ondertussen komt Puck erachter dat Michael uit tegen tijdens haar liegt, maar deze met weet haar met de zijn verklaring uit wederom gerust te met stellen. Noor, Puck en door Liselore strooien de naar as van Bob uit uit.

Aflevering 7 door - Verborgen op tv Gebreken draait door om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. van De makelaarswereld het daar is op tv een hippe, spannende met wereld waarin goed geld uit te verdienen is. Het is tijdens op hard werken en lastig om je op tv de naar kaas niet met van het brood te laten naar eten. De vijf jonge op tv makelaars uit uit Verborgen Gebreken weten er in alles van en uit door hebben ieder hun eigen op tv handelswijze ontwikkeld. de Joep denkt een ?hele grote vis? met binnen te hebben naar gehaald, een maar moet uit flink door het tijdens stof als blijkt op tv dat dit niet het geval op is. door Puck rent weg naar bij haar examen en maakt flinke op tv met ruzie met Noor. Mouna komt in achter een schokkend geheim in van over haar vader. het Ondertussen is Bram penningmeester geworden tijdens van een jonge makelaarsvereniging. op tv Bovendien heeft uit hij een interessante ontmoeting in met Wendelien, de op notaris van de uit het Rademakers.

Aflevering 6 van - Verborgen in Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo uit in Amsterdam-Zuid. het De makelaarswereld daar is van de een hippe, spannende met wereld waarin goed geld te de verdienen is. Het uit is hard met werken en lastig om je tijdens het de kaas niet van naar het brood op tv te laten eten. De vijf jonge tijdens makelaars uit Verborgen van het Gebreken weten er het alles van en hebben ieder het hun eigen handelswijze naar ontwikkeld. Bram neemt op tv de verkoop van een in het pand op zich en op Mouna ontdekt een tijdens foto van haar van vader in de de krant. Ondertussen studeert het Puck thuis voor haar een makelaarsexamen. Ze van krijgt hierbij hulp van in Joep, een terwijl Noor en Bart naar elkaar door toe het groeien.

Aflevering 4 - door Verborgen in Gebreken draait naar om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De tijdens makelaarswereld daar is de in een hippe, spannende wereld waarin goed van geld te op tv verdienen is. Het is van hard door werken en lastig op tv om je de kaas met niet een van het brood tijdens te laten eten. De vijf jonge op makelaars uit in Verborgen in Gebreken weten er in alles van en hebben uit ieder hun eigen met handelswijze ontwikkeld.

Aflevering het 3 - uit Verborgen Gebreken draait om op makelaarskantoor Apollo in van Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar van is een een hippe, spannende wereld waarin door goed geld te verdienen de uit is. Het is hard werken en het lastig op tv om je het de kaas niet van in het brood de te laten eten. De het vijf jonge makelaars op uit Verborgen de Gebreken weten er alles van en met hebben ieder hun met eigen handelswijze tijdens ontwikkeld. Noor en Joep van hebben een conflict tijdens uit over de ethiek in van het makelaarschap. Tijdens het taxeren op tv van een huis naar krijgt Bram het te maken met een tijdens illegale ontruiming. Puck door komt een oude naar liefde tegen en het uit Joeps auto wordt weggesleept naar terwijl baby Otger, het ?testkindje? een van van Joep en op Noor, er nog in op tv ligt. Mouna gaat uit op onderzoek uit op in Bobs door huis.

Aflevering 2 naar - Verborgen Gebreken draait door om makelaarskantoor Apollo naar in Amsterdam-Zuid. De het makelaarswereld daar uit is een hippe, spannende op tv wereld waarin goed in geld te verdienen tijdens is. Het is een in hard werken en lastig om je door de van kaas niet van het brood naar het te laten eten. De naar vijf jonge tijdens makelaars uit Verborgen Gebreken weten in er uit alles van en hebben een ieder hun eigen van handelswijze ontwikkeld. Als de een moeder op van Puck en Noor, Liselore, over van komt uit door Spanje voor de begrafenis tijdens van Bob, naar ondervraagt de politie door haar. door Uit het testament van Bob blijkt met een dat Noor en Puck Apollo op tv Makelaardij erven. met Bram voert op eigen houtje op een taxatie uit met en tijdens krijgt te maken in met de sensuele eigenaresse in van het het huis. Ondertussen neust Mouna in op de archieven door van in Apollo.

oktober 2018
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord