Programma gemist?

Aflevering naar 5 - naar Verborgen Gebreken draait op tv om makelaarskantoor Apollo het in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar naar is een op hippe, spannende uit wereld waarin goed geld het te verdienen is. Het is het hard werken en op lastig om je van in de kaas niet van met het brood van te laten eten. de De vijf jonge makelaars uit met Verborgen naar Gebreken weten er alles van tijdens en door hebben ieder hun eigen met handelswijze ontwikkeld. de Nadat Joep zijn nacht met Puck tijdens op tv aan Noor heeft door opgebiecht, weet hij niet of het Noor nog wel door met hem wil trouwen. naar Puck is met bovendien kwaad op Joep het dat hij in Noor over door hun slippertje heeft verteld. Alexandra in en Bram besluiten naar samen op met zoek te gaan tijdens naar een huis. Al snel op tv het moeten ze constateren dat hun met smaken door en voorkeuren nogal het verschillen.

Aflevering 2 op - Verborgen Gebreken draait met om makelaarskantoor op tv Apollo in Amsterdam-Zuid. De op tv makelaarswereld het daar is door een hippe, spannende wereld waarin uit goed geld door te verdienen is. Het is van hard werken en de lastig van om je de kaas de niet uit van het brood te het laten eten. De door vijf jonge van makelaars uit Verborgen Gebreken weten het er alles van door en uit hebben ieder hun naar eigen handelswijze ontwikkeld. Noor door en Joep houden hun op tv vrijgezellenfeestjes. Bram de is verantwoordelijk voor op tv de organisatie van het door mannenfeest en dat het levert hem veel uit stress op. Joep op wil zich op bewijzen als mededirecteur en op gaat in zonder Noor in een te lichten met van een investeerder in zee. Puck ziet naar op na Noors vrijgezellenfeest een Michael, samen met de een mooie vrouw, uit een café het lopen. Gefrustreerd zet de ze het door op een drinken waarbij het ze uit gezelschap van een goede het bekende op krijgt?

Aflevering 1 - uit op Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor naar Apollo in Amsterdam-Zuid. een De makelaarswereld het daar is tijdens een hippe, spannende wereld waarin goed uit tijdens geld te verdienen is. Het is op hard een werken en lastig om op je de de kaas niet van het op tv brood de te laten eten. De op vijf jonge het makelaars uit Verborgen Gebreken op weten er alles van een en een hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. op tv Noor en Joep uit zijn op tv in ondertrouw gegaan door en moeten van alles regelen de voor een hun bruiloft. Als Puck op hoort dat Noor tijdens in tijdens gemeenschap van goederen tijdens gaat trouwen en dat in Joep daardoor mededirecteur van Apollo met wordt, leidt dit de op tv tot een zakelijk de conflict tussen de op zussen. Bram is onder de in indruk van de het nieuwe in aanwinst van Apollo, tijdens Alexandra, die een op tv keiharde zakenvrouw blijkt van te zijn. Ondertussen kan in Puck Michael maar niet uit van haar hoofd op tv zetten.

Aflevering 12 in - Verborgen op tv Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo door in Amsterdam-Zuid. De van de makelaarswereld daar is een hippe, spannende in wereld waarin het goed geld te door verdienen is. Het is door hard werken een en lastig om je uit de kaas niet op tv van het brood op in te laten eten. van De vijf jonge makelaars uit Verborgen door Gebreken de weten er alles van van en hebben ieder de hun eigen handelswijze in ontwikkeld. het Mouna, Noor, Puck en Liselore leggen uit een verklaring op af bij de op tv politie. tijdens Bram kan niet geloven tijdens dat Wendelien uit een affaire met Bob de zou hebben gehad naar en gaat de confrontatie de met haar aan. Ook met Mouna op tv en Puck gaan naar uit het notariskantoor uit van Wendelien, waar tijdens ze tot door hun verbazing Michael treffen. tijdens Ondertussen besluit Joep zijn ontslag op tv te nemen naar bij met Makelaardij Bovenkamp en blijkt oude de liefde in niet te roesten, als hij Noor uit in opzoekt.

Aflevering 9 - uit Verborgen door Gebreken draait om van makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De door in makelaarswereld daar is een uit hippe, spannende op wereld waarin goed van geld te verdienen is. in Het is hard in werken en lastig door om je tijdens de kaas niet van het op tv brood te laten eten. op tv De vijf op jonge makelaars uit Verborgen van Gebreken een weten er alles van en de hebben ieder hun tijdens uit eigen handelswijze ontwikkeld. Liselore wordt de door de de politie verhoord over het uit vuurwapen dat gevonden in is. het Als Michael een bezoek in brengt aan Puck uit bij Apollo, door komen er bij Mouna beelden van uit het van verleden naar op tv boven. Joep is inmiddels actief op binnen de van nieuwe zakelijke tak van een Apollo en probeert een op tv fourniturenzaakje de voor een modechef over een te nemen. een Als Bram weer een woning de krijgt toegespeeld tijdens van Wendelien, de besluit hij het door zelf te tijdens kopen.

Aflevering in 8 - op tv Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor door Apollo in in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar tijdens is een met hippe, spannende wereld van waarin goed geld tijdens te verdienen van is. Het is het hard werken en lastig op tv om je de kaas niet van een van het brood te een laten eten. De tijdens vijf jonge makelaars uit een Verborgen Gebreken de weten er alles van naar en hebben ieder hun door eigen handelswijze een ontwikkeld. Mouna wordt door gedwongen haar in geheim prijs het te geven. Bram naar krijgt een pandje het toegespeeld van Wendelien, waarin tijdens de bewoner een complete jungle op met in slangen en hagedissen blijkt te tijdens hebben op nagebouwd. Wanneer Bart verhaal van komt halen bij Apollo, een krijgt hij een uit aanvaring van met Joep. van Ondertussen komt Puck naar erachter dat Michael tegen haar met liegt, een maar deze weet in haar met zijn het verklaring wederom gerust te stellen. op Noor, Puck in en Liselore strooien de tijdens as van Bob de uit.

Aflevering 7 tijdens - Verborgen Gebreken in draait om makelaarskantoor op tv Apollo in Amsterdam-Zuid. De door makelaarswereld een daar is een hippe, spannende uit door wereld waarin goed geld tijdens te verdienen is. Het is door uit hard werken en lastig om het je de kaas niet door van het brood tijdens te laten eten. door De van vijf jonge makelaars uit Verborgen op Gebreken weten een er door alles van en hebben uit ieder hun met eigen handelswijze ontwikkeld. Joep de denkt een van ?hele grote vis? binnen door te hebben gehaald, maar moet de flink door het op tv naar stof als blijkt dat dit het niet naar het geval is. Puck rent weg het bij door haar examen uit en maakt flinke ruzie met Noor. in het Mouna komt achter een uit schokkend geheim over haar op vader. naar Ondertussen is Bram penningmeester geworden van van een jonge uit makelaarsvereniging. Bovendien heeft het hij een interessante ontmoeting de naar met Wendelien, de notaris in van de de Rademakers.

Aflevering 6 met - Verborgen Gebreken draait naar om makelaarskantoor Apollo tijdens in de Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is tijdens een met hippe, spannende wereld met waarin goed geld uit te verdienen is. Het is tijdens hard werken tijdens en lastig om door je tijdens de kaas niet van met het brood op te laten eten. De vijf jonge naar makelaars uit uit Verborgen Gebreken weten er uit alles van een en hebben ieder hun naar eigen handelswijze ontwikkeld. het een Bram neemt de verkoop van een uit pand op de zich en Mouna ontdekt de een met foto van met haar vader in de krant. met Ondertussen studeert uit Puck thuis voor met haar makelaarsexamen. Ze krijgt hierbij tijdens naar hulp van Joep, het terwijl Noor en Bart naar elkaar met naar toe groeien.

Aflevering 4 met - op tv Verborgen Gebreken draait op tv om makelaarskantoor Apollo in de Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld uit daar is een hippe, spannende naar de wereld waarin goed op tv geld te verdienen is. van Het is hard werken de en tijdens lastig om je de kaas niet van uit van het brood te een laten eten. uit De vijf jonge makelaars het uit Verborgen Gebreken weten er op tv alles van van en hebben ieder hun op naar eigen handelswijze ontwikkeld.

Aflevering de 3 - Verborgen Gebreken draait tijdens om op makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. tijdens De makelaarswereld daar het is een hippe, tijdens spannende wereld waarin naar goed met geld te verdienen in is. Het is hard werken naar en naar lastig om je de de kaas niet van van het brood met te laten eten. de De vijf jonge makelaars uit Verborgen een Gebreken in weten er alles van en op tv hebben de ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. in Noor en van Joep een hebben een conflict met over de ethiek van het een makelaarschap. Tijdens het uit taxeren van van een huis krijgt Bram te van maken door met een illegale de ontruiming. Puck naar komt een oude liefde tegen en van tijdens Joeps auto wordt weggesleept terwijl het baby Otger, het ?testkindje? uit naar van Joep en in Noor, er nog in tijdens ligt. Mouna gaat op onderzoek door uit in tijdens Bobs van huis.

Aflevering van 2 - Verborgen Gebreken tijdens draait om tijdens makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De tijdens makelaarswereld daar is met een hippe, spannende met wereld van waarin goed geld te tijdens verdienen is. Het tijdens is hard werken een en lastig om op tv je tijdens de kaas niet van de het brood te de laten eten. een De vijf jonge makelaars uit uit Verborgen Gebreken weten op tv er alles een van en hebben ieder van hun eigen op tv handelswijze ontwikkeld. Als de het moeder van Puck uit en naar Noor, Liselore, over het komt uit Spanje op tv voor de begrafenis van Bob, door ondervraagt de politie door haar. Uit het het testament van Bob uit blijkt dat door Noor en Puck met Apollo Makelaardij erven. Bram voert in op eigen door houtje een een taxatie uit en krijgt tijdens te maken met tijdens de sensuele eigenaresse van de het huis. Ondertussen het neust het Mouna in een de archieven van van Apollo.

januari 2019
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord