Programma gemist?

Aflevering 5 - in Verborgen Gebreken tijdens draait om op tv makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De uit makelaarswereld het daar is de een hippe, spannende tijdens wereld waarin goed geld te door verdienen met is. Het is hard werken en op uit lastig om je van de kaas niet van het brood het te naar laten eten. naar De vijf jonge makelaars in uit Verborgen Gebreken weten er door alles van en een hebben ieder hun op met eigen handelswijze ontwikkeld. Nadat Joep zijn van met nacht met Puck aan Noor heeft met opgebiecht, weet hij door op tv niet of Noor nog tijdens wel met met hem wil trouwen. Puck is het bovendien in kwaad op Joep dat hij uit Noor over hun door slippertje heeft verteld. Alexandra het en Bram met besluiten samen op zoek in te gaan naar een naar huis. Al snel met moeten ze constateren op tv dat naar hun smaken van en voorkeuren nogal het verschillen.

Aflevering 2 een - Verborgen Gebreken draait de in om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De de makelaarswereld op tv daar is een hippe, spannende de in wereld waarin goed een geld te verdienen het is. Het is het hard werken en naar lastig om je de kaas niet de van naar het brood te laten eten. op De vijf jonge een in makelaars uit Verborgen Gebreken uit weten er alles door van en hebben ieder hun naar op tv eigen handelswijze ontwikkeld. een Noor en Joep de houden hun vrijgezellenfeestjes. een Bram is verantwoordelijk voor in de organisatie van op het mannenfeest en met dat levert hem veel de stress op. Joep wil uit met zich bewijzen als mededirecteur en gaat naar met zonder Noor in van te lichten met een investeerder uit in in zee. Puck ziet na Noors het vrijgezellenfeest Michael, een samen met in een mooie vrouw, op uit een café lopen. op tv Gefrustreerd zet ze het het op een drinken waarbij de ze gezelschap uit van een goede bekende uit het krijgt?

Aflevering een 1 - een Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor op Apollo in Amsterdam-Zuid. de De uit makelaarswereld daar is tijdens een hippe, spannende wereld waarin een goed geld op tv te verdienen op is. Het is hard werken en uit lastig om je het de een kaas niet van tijdens het brood naar te laten eten. De vijf op jonge makelaars uit Verborgen uit Gebreken weten er met alles van en tijdens hebben in ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. op Noor en het Joep zijn in de ondertrouw gegaan en moeten in van op tv alles regelen voor op hun bruiloft. Als Puck hoort op dat Noor in door gemeenschap van goederen een de gaat trouwen en dat Joep daardoor van mededirecteur van naar Apollo wordt, uit leidt dit tot naar een zakelijk conflict tussen de uit zussen. Bram is op tijdens onder de indruk uit van de nieuwe aanwinst van Apollo, in tijdens Alexandra, die een keiharde zakenvrouw blijkt naar te zijn. het Ondertussen kan op Puck Michael maar niet uit een haar hoofd van zetten.

Aflevering 12 de - Verborgen Gebreken tijdens draait om makelaarskantoor Apollo met in naar Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld een daar is een van hippe, spannende wereld waarin een goed geld te van verdienen is. Het is op hard werken en een een lastig om je de kaas niet uit van op het brood te laten door eten. De een vijf jonge uit makelaars uit Verborgen Gebreken weten er van in alles van en hebben met ieder hun eigen het handelswijze ontwikkeld. Mouna, van Noor, Puck en naar Liselore leggen een verklaring af de bij de een politie. uit Bram kan niet geloven dat uit Wendelien een op affaire met Bob in zou hebben gehad en gaat op tv de confrontatie met met van haar aan. Ook Mouna en het Puck gaan naar een het tijdens notariskantoor van Wendelien, waar een ze tot hun een verbazing Michael treffen. Ondertussen tijdens besluit een Joep zijn ontslag op tv te nemen bij Makelaardij Bovenkamp van en blijkt oude liefde een niet met te roesten, door als hij Noor naar opzoekt.

Aflevering 9 in - de Verborgen Gebreken draait om op tv makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De door makelaarswereld daar is van een hippe, op tv spannende het wereld waarin goed geld te op verdienen is. met Het is hard werken op tv en lastig om tijdens je de kaas in niet van het in brood te laten eten. met De vijf een jonge makelaars uit op tv Verborgen Gebreken op weten er alles van en in hebben de ieder hun van eigen handelswijze ontwikkeld. Liselore op wordt door de politie verhoord een over het van vuurwapen dat gevonden is. een Als Michael op een bezoek in brengt aan op tv Puck bij Apollo, uit komen er bij het Mouna beelden uit het verleden naar in boven. Joep het is inmiddels op tv actief binnen de nieuwe zakelijke een van tak van Apollo en probeert op een op fourniturenzaakje voor een in modechef over te nemen. Als met Bram weer een woning uit door krijgt toegespeeld van met Wendelien, besluit hij het zelf te naar tijdens kopen.

Aflevering uit 8 - Verborgen Gebreken draait van om met makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De de makelaarswereld tijdens daar is uit een hippe, spannende wereld waarin op goed tijdens geld te verdienen is. Het is een hard werken en in lastig om uit je de kaas tijdens niet van op tv het brood te laten eten. een De het vijf jonge makelaars uit met Verborgen Gebreken op weten er alles van in en hebben ieder hun tijdens eigen handelswijze ontwikkeld. door Mouna wordt gedwongen tijdens haar geheim op tv prijs de te geven. Bram krijgt een naar pandje toegespeeld van op tv Wendelien, waarin de op bewoner een complete uit jungle van met slangen en hagedissen met blijkt te hebben de nagebouwd. Wanneer Bart verhaal komt uit halen bij uit Apollo, krijgt hij een uit aanvaring met uit Joep. Ondertussen op tv komt Puck erachter naar dat Michael met tegen haar liegt, maar deze weet de op haar met zijn de verklaring wederom gerust van te stellen. Noor, Puck en op tv Liselore strooien de een as van uit Bob uit.

Aflevering door 7 - Verborgen Gebreken met draait om makelaarskantoor Apollo met in Amsterdam-Zuid. tijdens De makelaarswereld daar is het een hippe, spannende door wereld van waarin goed geld uit te verdienen uit is. Het is hard werken en het lastig om je de naar de kaas niet van het uit brood te op laten eten. het De vijf jonge makelaars uit uit Verborgen tijdens Gebreken weten er alles van met en hebben ieder hun uit eigen handelswijze tijdens ontwikkeld. Joep denkt een op tv uit ?hele grote vis? binnen met te hebben gehaald, maar moet met flink door door het van stof als blijkt dat dit niet het het geval is. de Puck rent uit weg bij naar haar examen en de maakt flinke ruzie een met Noor. Mouna komt achter naar een schokkend geheim tijdens over haar naar vader. Ondertussen door is Bram penningmeester de geworden van van een jonge makelaarsvereniging. Bovendien heeft hij met een interessante ontmoeting in met Wendelien, met de notaris van de door tijdens Rademakers.

Aflevering 6 een - Verborgen Gebreken naar draait de om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. naar De makelaarswereld daar het is door een hippe, spannende wereld waarin goed in geld de te verdienen is. Het op is hard werken en de lastig het om je de naar kaas niet op tv van het brood te laten uit eten. het De vijf jonge makelaars naar uit Verborgen van Gebreken weten er alles van op en hebben ieder op hun eigen handelswijze in ontwikkeld. Bram neemt naar de verkoop met van een pand de op zich en Mouna met ontdekt een van foto van haar vader op in de krant. Ondertussen van door studeert Puck thuis voor haar makelaarsexamen. het Ze krijgt het hierbij hulp tijdens van Joep, op tv terwijl Noor en Bart met naar elkaar toe het groeien.

Aflevering 4 - van Verborgen Gebreken naar draait om makelaarskantoor op Apollo in Amsterdam-Zuid. op De makelaarswereld daar de is een hippe, de spannende wereld waarin met goed een geld te verdienen is. Het is in hard een werken en lastig om je naar de kaas in niet van het tijdens brood te met laten eten. De vijf jonge naar makelaars uit een Verborgen Gebreken weten de er alles van de en het hebben ieder hun eigen een handelswijze ontwikkeld.

Aflevering uit 3 - Verborgen Gebreken uit draait om makelaarskantoor op Apollo in met Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar op is een hippe, spannende met wereld naar waarin goed geld tijdens te verdienen is. uit Het is hard met werken en lastig om je door de kaas niet met van op het brood een te laten eten. De uit vijf jonge makelaars uit van Verborgen Gebreken door weten er alles het van en hebben ieder uit hun op tv eigen handelswijze ontwikkeld. Noor door en Joep door hebben een conflict over de ethiek de in van het makelaarschap. Tijdens van het taxeren van een naar huis krijgt Bram te tijdens maken met een op door illegale ontruiming. Puck komt de een oude liefde uit tegen en Joeps auto wordt op weggesleept terwijl uit baby Otger, in het ?testkindje? van Joep en tijdens in Noor, er nog in ligt. Mouna van door gaat op onderzoek uit in door Bobs met huis.

Aflevering 2 - tijdens uit Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo op tv de in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is uit een hippe, met spannende wereld waarin goed op geld uit te verdienen is. Het is van op hard werken en lastig een om je de kaas niet het de van het brood op tv te laten eten. De uit vijf jonge met makelaars uit Verborgen Gebreken weten uit er alles van en tijdens uit hebben ieder hun eigen uit handelswijze ontwikkeld. Als de moeder van van door Puck en Noor, in Liselore, over komt uit van Spanje voor de de begrafenis van Bob, ondervraagt in de politie op haar. van Uit het testament door van Bob blijkt met dat Noor en Puck naar Apollo Makelaardij het erven. Bram voert op eigen op houtje een van taxatie uit en uit krijgt te maken met op de sensuele eigenaresse door van het huis. een Ondertussen door neust Mouna in de in archieven van uit Apollo.

november 2019
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!