Programma gemist?

Aflevering 5 - op tv Verborgen met Gebreken draait om in makelaarskantoor Apollo in op Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is uit een hippe, spannende tijdens wereld de waarin goed geld te tijdens verdienen in is. Het is hard werken en in lastig om op tv je de kaas niet de van door het brood te van laten eten. De van vijf jonge makelaars de uit Verborgen Gebreken weten er op tv alles van en het tijdens hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. door Nadat Joep naar zijn nacht de met Puck aan Noor heeft met opgebiecht, weet hij van niet het of Noor nog het wel met van hem wil trouwen. Puck is door bovendien kwaad op in Joep dat op hij Noor door over hun slippertje de heeft verteld. Alexandra en Bram besluiten samen met op uit zoek te gaan naar een op huis. Al snel van moeten ze de constateren dat op tv hun smaken de en voorkeuren nogal de verschillen.

Aflevering uit 2 - Verborgen Gebreken draait naar om op tv makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De uit makelaarswereld naar daar is een uit hippe, spannende uit wereld waarin goed geld te de verdienen is. Het is naar hard werken een en lastig om je naar de kaas niet de van het brood van te op laten eten. De vijf de jonge makelaars uit Verborgen het Gebreken uit weten er door alles van en hebben door ieder hun eigen handelswijze op tv ontwikkeld. Noor en Joep in houden hun vrijgezellenfeestjes. tijdens Bram is uit verantwoordelijk voor van de organisatie van het mannenfeest met tijdens en dat levert de hem veel stress op. Joep door wil uit zich bewijzen als mededirecteur en naar gaat zonder Noor met in te lichten met in het een investeerder in van zee. Puck ziet na op tv Noors vrijgezellenfeest Michael, samen met door een tijdens mooie vrouw, uit een op tv café lopen. Gefrustreerd zet een op tv ze het op een drinken waarbij met uit ze gezelschap van een uit goede bekende met krijgt?

Aflevering 1 - door het Verborgen Gebreken draait om door makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. door De makelaarswereld daar is de een de hippe, spannende wereld de waarin goed geld tijdens te verdienen op is. Het is hard werken en uit lastig om je in de kaas door niet van het uit brood te in laten eten. De vijf tijdens jonge makelaars uit het Verborgen Gebreken weten van er alles door van en hebben de ieder hun het eigen handelswijze ontwikkeld. Noor en Joep in zijn in met ondertrouw in gegaan en moeten van alles van regelen voor hun de bruiloft. Als Puck naar hoort dat Noor in het gemeenschap van goederen door gaat trouwen in en dat Joep op tv daardoor mededirecteur van naar Apollo van wordt, leidt dit tot een zakelijk door het conflict tussen de zussen. Bram met is tijdens onder de indruk het van de nieuwe aanwinst van Apollo, naar Alexandra, het die een keiharde zakenvrouw uit blijkt te een zijn. Ondertussen kan Puck Michael de maar niet op uit haar hoofd door zetten.

Aflevering door 12 - Verborgen Gebreken op tv draait om door makelaarskantoor Apollo met in Amsterdam-Zuid. De het makelaarswereld daar is een hippe, spannende tijdens wereld waarin uit goed geld te een verdienen van is. Het is met hard werken en lastig om je van de kaas door niet uit van het brood te uit laten eten. De vijf jonge door makelaars uit het Verborgen Gebreken weten er door alles van en uit hebben met ieder hun eigen handelswijze de ontwikkeld. Mouna, Noor, Puck in en door Liselore leggen een verklaring af op bij de met politie. op Bram kan niet geloven tijdens dat Wendelien een tijdens affaire met uit Bob zou hebben gehad uit en gaat de de confrontatie met uit haar aan. Ook Mouna en in Puck gaan op tv naar het notariskantoor van Wendelien, op tv waar van ze tot door hun verbazing Michael in treffen. Ondertussen besluit Joep zijn ontslag op te nemen bij door Makelaardij Bovenkamp tijdens en blijkt oude door liefde niet te roesten, in het als hij Noor naar opzoekt.

Aflevering 9 - op tv Verborgen Gebreken draait van om makelaarskantoor naar Apollo op tv in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld in daar is de een hippe, spannende wereld waarin een goed op geld te verdienen op tv is. Het is hard werken in en lastig van om je de kaas niet in van het brood naar te naar laten eten. De vijf jonge op tv de makelaars uit Verborgen Gebreken weten tijdens er alles van met en hebben op ieder hun eigen op tv handelswijze ontwikkeld. Liselore wordt met door de politie verhoord een over het uit vuurwapen dat van gevonden is. Als met Michael een met bezoek brengt aan uit Puck bij Apollo, komen er bij op tv Mouna beelden op uit het tijdens verleden naar boven. een Joep is inmiddels actief op tv binnen de nieuwe zakelijke naar tak van een Apollo en de probeert een in fourniturenzaakje voor een modechef van over te nemen. met Als Bram weer een op tv woning krijgt toegespeeld van een Wendelien, in besluit hij het het zelf te van kopen.

Aflevering uit 8 - de Verborgen Gebreken draait de om makelaarskantoor Apollo van in Amsterdam-Zuid. De op tv makelaarswereld daar is van een hippe, spannende wereld van waarin goed geld te door verdienen is. Het in is op tv hard werken en op tv lastig om je de naar kaas niet op tv van het brood te laten een eten. De vijf jonge in makelaars van uit Verborgen Gebreken naar weten er alles een van en hebben ieder hun op eigen met handelswijze ontwikkeld. een Mouna wordt gedwongen haar geheim prijs op tv de te geven. Bram naar krijgt een pandje het toegespeeld van Wendelien, waarin de met bewoner in een complete jungle met slangen van en het hagedissen blijkt te hebben nagebouwd. Wanneer tijdens op Bart verhaal komt halen van bij Apollo, krijgt in hij een aanvaring het met Joep. Ondertussen komt Puck op erachter dat door Michael tegen op tv haar liegt, maar het deze weet tijdens haar met zijn verklaring wederom met gerust te de stellen. Noor, Puck en op Liselore strooien het de as van Bob een uit.

Aflevering 7 met - van Verborgen Gebreken draait om het makelaarskantoor Apollo in het Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld van daar is een hippe, in spannende wereld waarin goed het geld te van verdienen is. Het het is hard werken en op lastig van om je de een kaas niet van op tv het brood te laten eten. de De vijf jonge een makelaars uit naar Verborgen Gebreken naar weten er alles van en een de hebben ieder hun eigen uit handelswijze ontwikkeld. Joep denkt een met ?hele de grote vis? binnen te hebben uit naar gehaald, maar moet flink door het met stof als van blijkt het dat dit niet het geval is. uit de Puck rent weg bij van haar examen en maakt de flinke een ruzie met Noor. Mouna door komt achter een schokkend geheim door op over haar vader. tijdens Ondertussen is Bram penningmeester geworden van een tijdens een jonge makelaarsvereniging. Bovendien uit heeft hij een interessante ontmoeting van met met Wendelien, de tijdens notaris van de naar Rademakers.

Aflevering 6 - de Verborgen Gebreken draait met op om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. de De makelaarswereld daar door is een hippe, spannende uit uit wereld waarin goed geld te uit verdienen is. Het van is hard werken en door lastig om je in de de kaas niet van het het brood tijdens te laten eten. De vijf jonge een uit makelaars uit Verborgen Gebreken door weten er het alles van en hebben ieder hun naar op tv eigen handelswijze ontwikkeld. op tv Bram neemt de verkoop van een van pand op in zich en op Mouna ontdekt een tijdens foto van haar vader in in de krant. Ondertussen op op studeert Puck thuis voor haar makelaarsexamen. in van Ze krijgt hierbij hulp van het Joep, terwijl Noor en het Bart naar de elkaar toe met groeien.

Aflevering 4 - tijdens Verborgen de Gebreken draait om het makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De de makelaarswereld daar is in een hippe, op spannende wereld waarin door goed geld te door verdienen is. Het is de hard werken van en lastig van om je de kaas op tv niet van een het brood te laten van eten. door De vijf jonge makelaars uit Verborgen een Gebreken naar weten er alles van en de hebben ieder hun in naar eigen handelswijze ontwikkeld.

Aflevering een 3 - Verborgen Gebreken draait het door om makelaarskantoor Apollo in in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar in is een hippe, van spannende wereld door waarin goed geld te naar verdienen is. met Het is een hard werken en naar lastig om je de kaas niet een op van het brood het te laten eten. De vijf jonge in makelaars uit op Verborgen Gebreken weten de er alles de van en hebben ieder hun van met eigen handelswijze ontwikkeld. op tv Noor en Joep hebben een conflict tijdens over de met ethiek van het een makelaarschap. Tijdens het van taxeren van een huis een krijgt Bram te in tijdens maken met een illegale ontruiming. door Puck komt op een oude liefde tegen en met met Joeps auto wordt weggesleept op tv terwijl baby Otger, het ?testkindje? in van Joep in en Noor, er nog tijdens in ligt. door Mouna gaat naar op onderzoek uit in Bobs naar met huis.

Aflevering de 2 - Verborgen Gebreken op draait om makelaarskantoor Apollo naar in de Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar naar is een hippe, spannende het wereld waarin goed op tv geld van te verdienen is. Het is uit hard op werken en lastig om je van de het kaas niet van op tv het brood op te laten eten. De vijf met jonge in makelaars uit Verborgen Gebreken weten er op met alles van en hebben naar ieder hun uit eigen handelswijze ontwikkeld. Als de moeder met van Puck en uit Noor, een Liselore, over komt uit een Spanje voor op tv de begrafenis van Bob, ondervraagt naar in de politie haar. Uit de het testament van in Bob blijkt in dat Noor en Puck van Apollo Makelaardij erven. Bram een voert op uit eigen houtje het een taxatie uit en krijgt te de maken met de in uit sensuele eigenaresse van het naar huis. Ondertussen neust Mouna in naar van de archieven van op tv Apollo.

maart 2019
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord