Programma gemist?

Aflevering op 5 - een Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor de Apollo in in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is op tv een met hippe, spannende wereld waarin goed door naar geld te verdienen is. uit Het is hard op tv werken en lastig om je het naar de kaas niet van een het brood te het laten eten. De vijf jonge door makelaars uit Verborgen een Gebreken weten er het het alles van en hebben een ieder hun eigen van handelswijze ontwikkeld. Nadat Joep een zijn nacht met een Puck van aan Noor heeft opgebiecht, weet hij tijdens niet of naar Noor nog wel met op hem naar wil trouwen. Puck is op bovendien kwaad op Joep een naar dat hij Noor over hun slippertje de heeft de verteld. Alexandra en Bram van besluiten samen op op zoek te gaan naar in een huis. Al tijdens snel moeten ze in constateren dat hun uit smaken en voorkeuren nogal uit tijdens verschillen.

Aflevering in 2 - Verborgen Gebreken draait de om het makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De het een makelaarswereld daar is een een hippe, spannende naar wereld waarin goed geld te verdienen op tv is. Het is door hard op werken en lastig om de je de kaas in niet van het brood naar te tijdens laten eten. De vijf jonge de makelaars uit Verborgen de Gebreken weten er het alles van een en hebben tijdens ieder hun door eigen handelswijze ontwikkeld. Noor en Joep naar houden in hun vrijgezellenfeestjes. met Bram is verantwoordelijk voor de in organisatie van van het mannenfeest en dat de levert hem veel door stress op tv op. Joep wil zich bewijzen van als tijdens mededirecteur en gaat zonder Noor in van te lichten van met een investeerder tijdens in zee. Puck het ziet na naar Noors vrijgezellenfeest Michael, samen met het een mooie op vrouw, uit een café uit lopen. uit Gefrustreerd zet ze tijdens het op een drinken waarbij op ze gezelschap door van een de goede bekende een krijgt?

Aflevering 1 - de Verborgen Gebreken op tv draait door om makelaarskantoor Apollo in een Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is van uit een hippe, spannende wereld waarin de goed geld te naar verdienen is. Het tijdens is hard werken in en door lastig om je de door kaas niet van het brood tijdens op te laten eten. De vijf in jonge makelaars met uit Verborgen het Gebreken weten er alles van en het hebben in ieder hun eigen met handelswijze ontwikkeld. Noor en Joep het van zijn in ondertrouw een gegaan en moeten van op alles regelen voor hun de bruiloft. Als Puck tijdens hoort in dat Noor in gemeenschap van goederen op gaat trouwen en van uit dat Joep daardoor mededirecteur van in Apollo wordt, het leidt dit tot de een zakelijk conflict tussen tijdens de zussen. Bram de is onder de in indruk de van de nieuwe aanwinst van Apollo, van Alexandra, die een met keiharde uit zakenvrouw blijkt te zijn. Ondertussen de kan Puck Michael tijdens maar van niet uit haar hoofd van zetten.

Aflevering 12 uit - Verborgen Gebreken draait op tijdens om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De de makelaarswereld van daar is een uit hippe, spannende wereld waarin goed uit geld te op verdienen op is. Het is een hard werken en lastig om je tijdens de kaas niet op tv van het het brood te laten uit eten. De vijf jonge uit de makelaars uit Verborgen uit Gebreken weten er uit alles van en hebben ieder hun op eigen op handelswijze ontwikkeld. Mouna, Noor, op tv Puck en van Liselore leggen een tijdens verklaring af bij de in politie. Bram het kan niet geloven dat tijdens Wendelien een affaire met tijdens Bob zou hebben van gehad van en gaat de confrontatie het met haar aan. Ook het van Mouna en Puck gaan naar het met notariskantoor de van Wendelien, naar waar ze tot hun verbazing op tv Michael treffen. op tv Ondertussen besluit op Joep zijn ontslag te nemen bij op tv Makelaardij Bovenkamp en naar blijkt met oude liefde niet tijdens te roesten, als hij Noor door de opzoekt.

Aflevering op tv 9 - Verborgen Gebreken op tv draait tijdens om makelaarskantoor Apollo in naar Amsterdam-Zuid. De naar makelaarswereld daar is een hippe, spannende door wereld waarin goed van geld de te verdienen is. Het door is op tv hard werken en lastig tijdens om je naar de kaas niet van het uit brood op tv te laten eten. uit De vijf jonge tijdens makelaars uit Verborgen Gebreken weten er door van alles van en van hebben ieder hun eigen handelswijze door ontwikkeld. Liselore het wordt door de op tv politie verhoord over het de vuurwapen dat gevonden is. het Als door Michael een van bezoek brengt aan Puck bij op tv Apollo, komen van er bij op Mouna beelden uit het verleden naar de boven. Joep is door inmiddels actief uit binnen de naar nieuwe zakelijke tak van Apollo de en probeert tijdens een de fourniturenzaakje voor een modechef van over te nemen. uit Als Bram het weer een woning krijgt toegespeeld naar van Wendelien, besluit de hij het zelf te uit met kopen.

Aflevering 8 - uit Verborgen Gebreken draait het om door makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. door De makelaarswereld daar is het een hippe, spannende de wereld waarin met goed geld te op verdienen met is. Het is hard werken met en door lastig om je een de kaas niet op van het brood te laten eten. met De in vijf jonge makelaars door uit Verborgen Gebreken weten de er alles door van en hebben ieder hun tijdens eigen handelswijze tijdens ontwikkeld. Mouna op tv wordt gedwongen haar het geheim prijs te geven. het Bram krijgt een een pandje toegespeeld van het Wendelien, door waarin de bewoner een complete een jungle met naar slangen en hagedissen op tv blijkt te hebben uit nagebouwd. Wanneer door Bart verhaal komt met halen bij Apollo, krijgt hij door een een aanvaring met Joep. naar Ondertussen komt Puck erachter dat op tv Michael tegen haar door liegt, maar deze weet op tv haar naar met zijn verklaring wederom gerust op te stellen. tijdens Noor, Puck en de Liselore strooien de as een van Bob naar uit.

Aflevering 7 een - Verborgen Gebreken draait een om een makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De tijdens makelaarswereld daar is tijdens een hippe, spannende in wereld naar waarin goed geld te op verdienen is. het Het is hard uit werken en lastig de om je de kaas met niet tijdens van het brood tijdens te laten eten. in De vijf jonge makelaars uit uit Verborgen de Gebreken weten er alles van door en hebben ieder tijdens hun eigen een handelswijze ontwikkeld. Joep denkt een de ?hele grote met vis? binnen te op hebben een gehaald, maar moet flink door tijdens het stof als blijkt naar dat dit niet het het uit geval is. Puck rent tijdens weg bij haar met examen en in maakt flinke ruzie met Noor. met Mouna komt van achter een schokkend geheim het over haar vader. van het Ondertussen is Bram een penningmeester geworden van een jonge makelaarsvereniging. tijdens Bovendien heeft hij uit een naar interessante ontmoeting met Wendelien, de uit notaris tijdens van de van Rademakers.

Aflevering tijdens 6 - Verborgen naar Gebreken draait om met makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. van De makelaarswereld uit daar is een een hippe, spannende wereld waarin goed tijdens geld te verdienen door is. op Het is de hard werken en lastig om je door de kaas niet tijdens van het op tv brood tijdens te laten eten. de De vijf jonge makelaars uit Verborgen op tv tijdens Gebreken weten er alles van en op hebben ieder hun op tv eigen handelswijze ontwikkeld. een Bram met neemt de verkoop van een met pand op zich naar en Mouna ontdekt op tv een een foto van haar vader een in de krant. uit Ondertussen een studeert Puck thuis voor haar makelaarsexamen. van Ze van krijgt hierbij hulp van het Joep, terwijl een Noor en Bart naar elkaar op op toe groeien.

Aflevering 4 - tijdens Verborgen Gebreken draait tijdens op om makelaarskantoor Apollo in uit Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is naar een hippe, naar spannende door wereld waarin goed op tv geld te verdienen is. Het door is hard werken en van lastig van om je de kaas niet met van het uit brood te laten uit eten. De vijf jonge naar makelaars van uit Verborgen Gebreken weten er naar alles het van en hebben ieder hun op eigen handelswijze de ontwikkeld.

Aflevering op tv 3 - Verborgen Gebreken met draait om van makelaarskantoor Apollo een in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is in een van hippe, spannende naar wereld waarin goed geld te het verdienen is. Het door is hard werken en uit lastig op tv om je de kaas de niet met van het brood te uit laten eten. De in vijf jonge makelaars uit met Verborgen Gebreken weten op er alles een van en hebben ieder hun door eigen de handelswijze ontwikkeld. op Noor en Joep hebben een tijdens conflict over een de ethiek van op tv het makelaarschap. een Tijdens het taxeren van een huis op krijgt Bram op tv te maken met een door illegale ontruiming. Puck naar komt een oude het op liefde tegen en Joeps auto wordt het weggesleept terwijl de baby tijdens Otger, het ?testkindje? van de Joep en een Noor, er nog tijdens in ligt. Mouna gaat met op onderzoek uit in Bobs naar op tv huis.

Aflevering het 2 - Verborgen Gebreken draait met om makelaarskantoor op tv Apollo in Amsterdam-Zuid. De op tv makelaarswereld van daar is een hippe, uit spannende wereld waarin goed het geld te uit verdienen is. met Het is uit hard werken en met lastig om je de kaas niet met van met het brood te op tv laten eten. De door vijf jonge makelaars uit op tv Verborgen een Gebreken weten er alles met van en hebben ieder in hun eigen tijdens handelswijze ontwikkeld. op Als de moeder van Puck en op door Noor, Liselore, over komt een uit Spanje voor van de begrafenis van Bob, in ondervraagt de door politie haar. Uit het testament het van met Bob blijkt dat Noor in en Puck Apollo het Makelaardij erven. met Bram voert op het eigen houtje een taxatie op tv uit en krijgt te naar maken op tv met de sensuele met eigenaresse van het het huis. Ondertussen neust Mouna in met een de archieven van naar Apollo.

april 2021
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!