Programma gemist?

Aflevering uit 5 - in Verborgen Gebreken draait om op makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De naar in makelaarswereld daar is een hippe, spannende op tv een wereld waarin goed tijdens geld te verdienen is. Het de is hard werken in en lastig om je uit op tv de kaas niet van het brood tijdens te het laten eten. De vijf jonge een makelaars van uit Verborgen Gebreken naar weten er alles van en tijdens hebben van ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. door Nadat Joep zijn tijdens nacht met uit Puck aan Noor heeft in een opgebiecht, weet hij niet in of Noor naar nog wel met van hem wil trouwen. Puck is bovendien door kwaad uit op Joep dat tijdens hij Noor van over hun slippertje in heeft verteld. Alexandra en Bram besluiten samen het op zoek te een gaan naar op een huis. door Al snel de moeten ze constateren dat door hun smaken de en voorkeuren nogal met verschillen.

Aflevering 2 - in Verborgen Gebreken draait uit om makelaarskantoor het Apollo in Amsterdam-Zuid. De tijdens op makelaarswereld daar is een hippe, spannende op wereld naar waarin goed geld te verdienen met is. op Het is hard werken en de lastig om een je de de kaas niet van het brood tijdens de te laten eten. De vijf in jonge makelaars op uit Verborgen Gebreken in weten er alles van en in de hebben ieder hun eigen handelswijze een ontwikkeld. met Noor en Joep houden hun de vrijgezellenfeestjes. met Bram is verantwoordelijk voor de op tv organisatie van met het mannenfeest door en dat levert hem veel stress uit tijdens op. Joep wil zich bewijzen als op mededirecteur en gaat een zonder Noor in in te naar lichten met een met investeerder in zee. Puck ziet uit van na Noors vrijgezellenfeest Michael, in samen met een tijdens mooie vrouw, uit naar een café lopen. Gefrustreerd tijdens zet ze een het op op tv een drinken waarbij in ze gezelschap van een naar goede bekende naar krijgt?

Aflevering op 1 - Verborgen Gebreken door draait om makelaarskantoor Apollo uit op in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld op daar is een hippe, door spannende wereld een waarin goed geld in te verdienen is. Het tijdens is hard naar werken en lastig om tijdens je de kaas met niet van van het brood te uit laten eten. De vijf met jonge op makelaars uit Verborgen Gebreken weten er uit alles naar van en hebben uit ieder hun eigen door handelswijze ontwikkeld. Noor en Joep in zijn naar in ondertrouw gegaan tijdens en moeten van door alles regelen op tv voor hun bruiloft. Als Puck uit hoort dat Noor in door gemeenschap van goederen het gaat de trouwen en dat op Joep daardoor mededirecteur van Apollo het wordt, leidt dit het tot een de zakelijk conflict tussen tijdens de zussen. Bram een is onder met de indruk van de door nieuwe een aanwinst van Apollo, Alexandra, die op een keiharde zakenvrouw op blijkt te tijdens zijn. Ondertussen in kan Puck Michael maar door niet uit de haar hoofd zetten.

Aflevering met 12 - Verborgen Gebreken op draait uit om makelaarskantoor Apollo in het Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is op door een hippe, spannende wereld waarin goed het van geld te verdienen is. Het op is hard werken een en lastig om je het de kaas van niet van van het brood te laten op tv eten. De door vijf jonge makelaars uit de Verborgen de Gebreken weten er alles van tijdens en hebben ieder op hun eigen op handelswijze ontwikkeld. Mouna, Noor, Puck van en Liselore door leggen een verklaring naar af bij de politie. tijdens Bram de kan niet op tv geloven dat Wendelien een affaire met op Bob uit zou hebben gehad tijdens en gaat tijdens de confrontatie met haar op aan. Ook Mouna en naar Puck met gaan naar het notariskantoor op van Wendelien, waar ze tot op op tv hun verbazing Michael treffen. Ondertussen besluit een Joep het zijn ontslag van te nemen bij Makelaardij Bovenkamp en naar blijkt oude op tv liefde met niet te roesten, als hij Noor het naar opzoekt.

Aflevering tijdens 9 - tijdens Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor van Apollo in Amsterdam-Zuid. De met makelaarswereld op daar is een hippe, tijdens spannende wereld op tv waarin goed geld te verdienen door is. Het tijdens is op tv hard werken en lastig om van je het de kaas niet van het een brood te laten eten. van in De vijf jonge makelaars uit van Verborgen naar Gebreken weten er het alles van en hebben ieder hun de eigen uit handelswijze ontwikkeld. Liselore met wordt door uit de politie verhoord het over het vuurwapen dat gevonden is. met Als Michael op tv een in bezoek brengt aan Puck bij Apollo, het komen van er bij Mouna beelden naar uit het het verleden naar boven. Joep is op inmiddels het actief binnen de nieuwe zakelijke in tak naar van Apollo en probeert uit een fourniturenzaakje voor in een modechef over een te nemen. uit Als Bram weer een woning tijdens krijgt toegespeeld het van Wendelien, besluit hij met het zelf te met tijdens kopen.

Aflevering uit 8 - Verborgen Gebreken draait met om makelaarskantoor Apollo uit in Amsterdam-Zuid. op tv De makelaarswereld daar is met een hippe, spannende van wereld waarin goed op geld te naar verdienen is. Het naar is hard met werken en lastig om je met van de kaas niet van het door brood te op laten eten. De vijf jonge op tv makelaars uit Verborgen door Gebreken tijdens weten er alles van op tv en uit hebben ieder hun eigen handelswijze een ontwikkeld. Mouna de wordt gedwongen haar geheim prijs uit te het geven. Bram naar krijgt een pandje toegespeeld van Wendelien, in waarin de van bewoner een door complete jungle met tijdens slangen en hagedissen blijkt tijdens te hebben nagebouwd. het Wanneer Bart verhaal tijdens komt halen bij Apollo, op tv krijgt met hij een naar aanvaring met Joep. Ondertussen op komt Puck in erachter dat Michael tegen uit haar liegt, maar naar deze weet haar naar met zijn verklaring wederom op tv gerust te stellen. de Noor, Puck en van Liselore strooien de het as tijdens van Bob uit.

Aflevering van 7 - op Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor op Apollo in op tv Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar naar is een hippe, uit spannende tijdens wereld waarin goed in geld te verdienen naar is. Het is hard werken in en lastig om een je de kaas in niet van het op brood te op laten eten. naar De vijf jonge makelaars uit Verborgen een Gebreken weten uit er met alles van en hebben het ieder hun eigen uit handelswijze ontwikkeld. Joep tijdens denkt een van ?hele grote vis? binnen een te hebben gehaald, door maar moet flink door een het stof als blijkt door dat dit niet met het geval is. van Puck met rent weg bij haar uit examen naar en maakt flinke in ruzie met Noor. Mouna komt achter het een schokkend in geheim van over haar vader. Ondertussen is een Bram op tv penningmeester geworden van een jonge van makelaarsvereniging. Bovendien heeft hij uit een met interessante ontmoeting de met Wendelien, de notaris op van de in Rademakers.

Aflevering tijdens 6 - met Verborgen Gebreken draait van om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De tijdens makelaarswereld daar van is een hippe, een spannende wereld waarin op goed geld op tv te verdienen uit is. Het is hard het werken en lastig om je tijdens de op tv kaas niet van het brood van te laten eten. door De vijf jonge uit makelaars tijdens uit Verborgen Gebreken weten op tv er alles op tv van en van hebben ieder hun eigen handelswijze met ontwikkeld. Bram neemt met de verkoop van een een het pand op zich en Mouna ontdekt het een foto van uit haar vader van in de krant. van Ondertussen studeert Puck een thuis voor op haar makelaarsexamen. door Ze krijgt hierbij hulp op van Joep, terwijl Noor en op tv Bart naar elkaar van in toe groeien.

Aflevering in 4 - Verborgen met Gebreken draait om makelaarskantoor van Apollo door in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld naar daar is een hippe, de spannende wereld waarin goed op tv geld door te verdienen is. een Het is hard werken naar en van lastig om je de kaas niet tijdens door van het brood te door laten eten. De vijf een jonge makelaars in uit Verborgen Gebreken weten er op tv van alles van en hebben het ieder hun eigen handelswijze door ontwikkeld.

Aflevering uit 3 - Verborgen door Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo door naar in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is van door een hippe, spannende van wereld waarin goed in geld te verdienen een is. Het is hard in werken en lastig het om je de kaas op niet van het de brood te in laten eten. De vijf op tv jonge makelaars uit een Verborgen Gebreken weten er van alles van de en hebben ieder hun een eigen handelswijze op ontwikkeld. Noor en het Joep hebben een met conflict het over de ethiek van het naar makelaarschap. Tijdens door het taxeren met van een huis met krijgt Bram te maken met een een illegale ontruiming. op tv Puck komt een oude met liefde naar tegen en Joeps auto wordt op weggesleept naar terwijl baby Otger, het het ?testkindje? van naar Joep en Noor, er nog op in met ligt. Mouna gaat op onderzoek uit uit in Bobs de op tv huis.

Aflevering op 2 - Verborgen het Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo een in Amsterdam-Zuid. De op makelaarswereld een daar is uit een hippe, spannende wereld waarin door goed op tv geld te verdienen is. Het op is hard werken en de lastig het om je de een kaas niet van de het brood te laten eten. op De uit vijf jonge makelaars tijdens uit Verborgen Gebreken weten uit er met alles van en de hebben ieder hun op tv eigen handelswijze ontwikkeld. het Als de moeder van op tv Puck en Noor, op Liselore, over komt tijdens uit Spanje in voor de begrafenis van van Bob, ondervraagt de politie op tv haar. Uit het testament van van Bob in blijkt dat Noor en het de Puck Apollo Makelaardij erven. Bram voert met op van eigen houtje een taxatie naar uit en door krijgt te maken met met de naar sensuele eigenaresse van het met huis. Ondertussen neust Mouna in op tv de archieven van tijdens in Apollo.

april 2020
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!