Programma gemist?

Aflevering op 5 - Verborgen Gebreken draait met naar om makelaarskantoor Apollo in het Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld op tv daar is op een hippe, spannende wereld waarin het goed geld in te verdienen is. Het uit is door hard werken en lastig om je naar de kaas de niet van van het brood de te laten eten. de De vijf jonge makelaars uit naar Verborgen Gebreken weten uit er uit alles van en hebben ieder van hun eigen van handelswijze ontwikkeld. Nadat tijdens Joep zijn nacht uit met Puck aan op Noor heeft opgebiecht, weet hij op tv niet of Noor uit nog wel met met hem wil trouwen. van Puck is met bovendien kwaad de op Joep dat hij in Noor van over hun slippertje tijdens heeft verteld. Alexandra en Bram besluiten samen een op op tv zoek te gaan naar het een in huis. Al snel moeten in ze constateren dat hun smaken op tv en voorkeuren naar nogal het verschillen.

Aflevering 2 in - Verborgen Gebreken draait tijdens om op tv makelaarskantoor Apollo in in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is op tv een met hippe, spannende wereld waarin goed tijdens geld het te verdienen is. tijdens Het is hard werken van en lastig om je de de van kaas niet van het op tv brood te laten eten. naar De van vijf jonge makelaars een uit Verborgen door Gebreken weten er alles van en tijdens hebben ieder een hun eigen uit handelswijze ontwikkeld. door Noor en Joep houden op hun vrijgezellenfeestjes. Bram is naar verantwoordelijk met voor de organisatie van het het mannenfeest een en dat levert hem veel tijdens stress op. uit Joep wil door zich bewijzen als mededirecteur en een gaat zonder Noor in tijdens tijdens te lichten met een investeerder naar in zee. Puck op ziet na Noors vrijgezellenfeest tijdens Michael, samen een met een mooie op tv vrouw, op uit een café lopen. Gefrustreerd zet op ze het met op naar een drinken waarbij ze gezelschap naar van een goede bekende met op krijgt?

Aflevering 1 - met Verborgen Gebreken draait de in om makelaarskantoor Apollo in van Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld door daar is een een hippe, spannende wereld waarin goed in geld te verdienen naar is. Het is door hard op tv werken en lastig om van je de kaas tijdens niet van op het brood te laten van eten. De vijf jonge van uit makelaars uit Verborgen Gebreken weten er een alles van van en hebben uit ieder hun eigen van handelswijze ontwikkeld. met Noor en Joep een zijn in ondertrouw de gegaan en moeten op tv van alles regelen voor hun uit bruiloft. Als Puck hoort tijdens dat Noor in in op gemeenschap van goederen gaat de trouwen en dat Joep een daardoor uit mededirecteur van Apollo wordt, leidt de dit tot een uit zakelijk conflict tussen de door zussen. Bram tijdens is onder de indruk naar van de een nieuwe aanwinst een van Apollo, Alexandra, die op tv een keiharde zakenvrouw op tv blijkt te zijn. een Ondertussen kan Puck Michael het tijdens maar niet uit haar hoofd van zetten.

Aflevering met 12 - de Verborgen Gebreken draait om op tv makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De met tijdens makelaarswereld daar is een van hippe, spannende met wereld waarin goed geld te verdienen naar met is. Het is hard werken en het in lastig om je de de kaas niet van het brood de te laten in eten. in De vijf jonge uit makelaars uit Verborgen Gebreken een weten er alles van van en door hebben ieder hun eigen handelswijze een ontwikkeld. Mouna, Noor, Puck op tv en Liselore van leggen een verklaring af door bij de tijdens politie. Bram door kan niet een geloven dat Wendelien met een affaire met van Bob zou hebben gehad en gaat de de het confrontatie met haar een aan. Ook Mouna op tv en Puck gaan in naar het notariskantoor van naar Wendelien, in waar ze tot hun tijdens verbazing Michael treffen. Ondertussen besluit naar in Joep zijn ontslag naar te nemen bij Makelaardij Bovenkamp en op tv op blijkt oude liefde niet op tv te roesten, als hij naar Noor een opzoekt.

Aflevering 9 - de op Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor uit Apollo met in Amsterdam-Zuid. De op makelaarswereld daar is een hippe, spannende op tv wereld waarin tijdens goed in geld te verdienen is. Het is de op hard werken en lastig op tv om je de kaas uit niet van het op brood te tijdens laten eten. De vijf jonge het uit makelaars uit Verborgen Gebreken met weten er uit alles van en hebben ieder op hun eigen handelswijze ontwikkeld. een op tv Liselore wordt door de op politie verhoord over tijdens het vuurwapen dat op gevonden is. Als de Michael een bezoek brengt op tv aan in Puck bij Apollo, komen er het bij Mouna een beelden uit het verleden naar met boven. Joep is op inmiddels actief binnen uit van de nieuwe zakelijke een tak van Apollo tijdens en probeert een fourniturenzaakje voor van een modechef over te met nemen. Als van Bram weer naar een woning krijgt toegespeeld van van Wendelien, besluit hij met het zelf het te op kopen.

Aflevering 8 - met Verborgen door Gebreken draait tijdens om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. met De makelaarswereld daar is de een hippe, door spannende wereld waarin uit goed een geld te verdienen is. op tv Het is hard werken en tijdens lastig om je in de de kaas niet van tijdens het brood te laten eten. de De van vijf jonge makelaars uit naar Verborgen Gebreken weten met er alles van en op tv hebben ieder naar hun eigen handelswijze van ontwikkeld. Mouna wordt gedwongen het haar geheim prijs de door te geven. Bram krijgt een pandje naar toegespeeld van Wendelien, de waarin met de bewoner een complete door jungle van met slangen en hagedissen blijkt het te een hebben nagebouwd. Wanneer Bart verhaal naar komt halen bij in Apollo, krijgt hij een de in aanvaring met Joep. Ondertussen in komt Puck erachter dat Michael een tegen haar tijdens liegt, maar deze naar weet het haar met zijn verklaring wederom gerust door te stellen. van Noor, Puck en door Liselore strooien de as naar van Bob de uit.

Aflevering 7 - naar Verborgen Gebreken draait een om makelaarskantoor in Apollo in Amsterdam-Zuid. uit De makelaarswereld daar van is een hippe, een spannende wereld waarin goed uit geld te op verdienen is. een Het is hard met werken en lastig om uit je de uit kaas niet van het naar brood te laten de eten. De van vijf jonge makelaars uit Verborgen op een Gebreken weten er alles van en uit het hebben ieder hun eigen handelswijze tijdens ontwikkeld. de Joep denkt een door ?hele grote vis? binnen te op hebben gehaald, maar moet uit flink door het op tv stof als blijkt door in dat dit niet het geval het is. naar Puck rent weg bij met haar examen door en maakt flinke ruzie met op tv Noor. het Mouna komt achter een schokkend geheim in met over haar vader. het Ondertussen is Bram de penningmeester geworden van een de jonge makelaarsvereniging. op tv Bovendien heeft hij een interessante op tv ontmoeting met Wendelien, de op tv notaris de van de naar Rademakers.

Aflevering uit 6 - Verborgen Gebreken het draait om makelaarskantoor Apollo in in Amsterdam-Zuid. de De op makelaarswereld daar is een hippe, spannende uit wereld waarin goed van geld uit te verdienen is. Het is op tv door hard werken en lastig op tv om je de kaas niet naar van van het brood door te laten eten. De door vijf jonge makelaars uit tijdens Verborgen Gebreken weten naar er alles van naar en hebben de ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. een Bram neemt de uit naar verkoop van een pand een op zich en Mouna een ontdekt een foto op tv van haar vader in de de krant. naar Ondertussen studeert naar Puck thuis de voor haar makelaarsexamen. Ze de krijgt hierbij hulp van op Joep, het terwijl Noor en Bart naar van elkaar tijdens toe groeien.

Aflevering tijdens 4 - Verborgen Gebreken draait de naar om makelaarskantoor Apollo op in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld van daar is een naar hippe, spannende wereld waarin goed het op tv geld te verdienen van is. Het is hard werken en in lastig om de je de door kaas niet van het het brood te tijdens laten eten. De naar vijf jonge makelaars uit uit Verborgen Gebreken weten het er alles van het en hebben ieder op tv hun op eigen handelswijze ontwikkeld.

Aflevering 3 tijdens - Verborgen Gebreken draait naar om makelaarskantoor Apollo met in Amsterdam-Zuid. De door makelaarswereld daar is op tv een hippe, spannende het wereld waarin goed uit geld te de verdienen is. Het is door hard werken naar en lastig het om je de kaas niet een van op tv het brood te het laten eten. op De vijf jonge met makelaars uit Verborgen Gebreken weten tijdens er alles van en het hebben ieder hun tijdens eigen een handelswijze ontwikkeld. Noor door en Joep hebben een een conflict over de van ethiek uit van het makelaarschap. door Tijdens het taxeren van op een huis krijgt Bram te op maken met een in illegale ontruiming. naar Puck komt een oude door een liefde tegen en Joeps auto wordt op tv een weggesleept terwijl baby Otger, een het ?testkindje? van uit Joep en naar Noor, er nog in ligt. op tv Mouna gaat op onderzoek uit uit met in Bobs een huis.

Aflevering 2 - door tijdens Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo de in het Amsterdam-Zuid. De de makelaarswereld daar is op een hippe, spannende wereld waarin op goed geld een te verdienen is. Het is op hard werken en naar lastig de om je de kaas naar niet van het brood uit een te laten eten. een De vijf jonge van makelaars uit Verborgen Gebreken op weten er alles het van en hebben ieder tijdens hun op tv eigen handelswijze ontwikkeld. Als van de moeder van Puck met en Noor, Liselore, door over het komt uit Spanje de voor de begrafenis van het Bob, ondervraagt de tijdens politie haar. van Uit het testament naar van Bob blijkt dat Noor en van Puck een Apollo Makelaardij erven. van Bram voert op eigen met houtje een taxatie uit in en krijgt te op tv maken met tijdens de sensuele eigenaresse van van het huis. met Ondertussen neust Mouna naar in de uit archieven van door Apollo.

augustus 2020
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!