Programma gemist?

Aflevering 5 - het Verborgen op tv Gebreken draait om de makelaarskantoor Apollo in met Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld uit daar is een hippe, spannende het door wereld waarin goed geld te door verdienen door is. Het is hard door werken en lastig het om je de kaas niet met van tijdens het brood te laten met eten. De vijf jonge de het makelaars uit Verborgen Gebreken weten er uit alles tijdens van en een hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. op tv Nadat Joep zijn naar nacht met door Puck aan het Noor heeft opgebiecht, weet tijdens hij niet een of Noor nog wel in met hem van wil trouwen. Puck op is bovendien kwaad in op Joep dat hij de Noor over door hun slippertje naar heeft verteld. Alexandra en Bram op besluiten samen op uit zoek te gaan naar een tijdens huis. het Al snel moeten ze een constateren dat op tv hun smaken en voorkeuren de nogal van verschillen.

Aflevering door 2 - Verborgen Gebreken tijdens draait door om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. in De makelaarswereld op daar is een hippe, spannende uit naar wereld waarin goed de geld te verdienen is. op tv Het is hard werken van en lastig met om je de kaas naar niet het van het brood te op tv laten eten. De vijf jonge door tijdens makelaars uit Verborgen Gebreken naar weten er alles uit van en hebben op ieder hun eigen tijdens handelswijze ontwikkeld. Noor en Joep met houden hun in vrijgezellenfeestjes. Bram uit is verantwoordelijk voor de organisatie op van het mannenfeest tijdens en het dat levert hem veel stress op met op. Joep wil zich bewijzen de als mededirecteur uit en gaat zonder Noor op in te lichten door met een investeerder in de zee. Puck van ziet na Noors vrijgezellenfeest van Michael, samen tijdens met een mooie vrouw, op uit een café een tijdens lopen. Gefrustreerd zet in ze het op een drinken op tv waarbij ze gezelschap in van een tijdens goede bekende een krijgt?

Aflevering de 1 - Verborgen Gebreken op draait op tv om makelaarskantoor Apollo in op tv Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is naar door een hippe, spannende wereld waarin goed de geld in te verdienen is. Het uit is hard uit werken en lastig naar om je de tijdens kaas niet van van het brood te laten uit eten. De tijdens vijf jonge makelaars uit op tv Verborgen Gebreken op tv weten er alles van en op tv hebben op ieder hun eigen een handelswijze ontwikkeld. van Noor en Joep zijn op in ondertrouw gegaan van en moeten van alles regelen de voor hun bruiloft. een Als Puck hoort van een dat Noor in gemeenschap tijdens van goederen naar gaat trouwen en dat Joep daardoor een mededirecteur van Apollo de wordt, leidt van dit tot een zakelijk op conflict van tussen de zussen. Bram op is een onder de indruk van in de nieuwe het aanwinst van Apollo, Alexandra, die een een keiharde door zakenvrouw blijkt op tv te zijn. Ondertussen kan Puck Michael een maar niet uit naar uit haar hoofd zetten.

Aflevering door 12 - Verborgen Gebreken een draait om uit makelaarskantoor Apollo in op Amsterdam-Zuid. De door makelaarswereld daar is met een hippe, spannende de wereld waarin goed geld te van verdienen is. Het naar is het hard werken en lastig om je op de kaas niet de van in het brood te laten eten. van De vijf het jonge makelaars uit naar Verborgen Gebreken weten met er alles van uit en hebben de ieder hun eigen uit handelswijze ontwikkeld. Mouna, door Noor, Puck en Liselore in leggen een verklaring met af bij de politie. in op Bram kan niet op tv geloven dat Wendelien een op tv affaire met Bob uit zou hebben van gehad en gaat de op tv confrontatie met op tv haar aan. Ook Mouna en Puck op gaan naar het op notariskantoor van het Wendelien, waar ze van tot hun de verbazing Michael treffen. Ondertussen besluit het Joep zijn in ontslag te een nemen bij het Makelaardij Bovenkamp en blijkt oude door liefde niet een te roesten, als uit hij Noor het opzoekt.

Aflevering de 9 - Verborgen Gebreken de draait om het makelaarskantoor Apollo in in Amsterdam-Zuid. De tijdens makelaarswereld daar is op tv een hippe, spannende op tv wereld waarin goed geld te verdienen een de is. Het is hard werken met en lastig om op je de op kaas niet met van het brood uit te laten eten. De vijf in jonge uit makelaars uit Verborgen Gebreken weten er het alles van op en een hebben ieder hun eigen handelswijze door ontwikkeld. door Liselore wordt door de politie op verhoord over van het vuurwapen dat gevonden is. in Als Michael uit een bezoek brengt aan met Puck bij een Apollo, komen de er bij Mouna het beelden uit het verleden tijdens naar boven. met Joep is inmiddels van actief binnen de nieuwe tijdens zakelijke tak van Apollo door en door probeert een het fourniturenzaakje voor een modechef over van te nemen. Als op Bram weer uit een woning uit krijgt toegespeeld van Wendelien, besluit een hij het zelf uit te op kopen.

Aflevering tijdens 8 - Verborgen op Gebreken draait om naar makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. van De makelaarswereld door daar is de een hippe, spannende wereld een waarin goed geld in te verdienen is. Het uit is hard werken en de uit lastig om je de op kaas niet van het brood tijdens te met laten eten. De door vijf jonge een makelaars uit Verborgen Gebreken weten de er alles van van en hebben ieder in hun eigen handelswijze in ontwikkeld. op tv Mouna wordt gedwongen haar van geheim prijs te geven. op Bram krijgt een op tv pandje toegespeeld van door Wendelien, tijdens waarin de bewoner een complete jungle uit met slangen en de hagedissen blijkt te op hebben nagebouwd. Wanneer het Bart verhaal een komt halen bij Apollo, uit de krijgt hij een aanvaring met een Joep. Ondertussen komt Puck op tv erachter dat op Michael tegen haar liegt, tijdens maar deze de weet haar het met zijn verklaring uit wederom gerust te naar stellen. Noor, Puck uit en Liselore strooien de as van van naar Bob uit.

Aflevering de 7 - Verborgen Gebreken op tv draait om makelaarskantoor Apollo door in Amsterdam-Zuid. op tv De makelaarswereld daar is naar een in hippe, spannende wereld de waarin goed op tv geld te verdienen op is. Het is hard werken op en op tv lastig om je de uit kaas niet op van het brood te laten een eten. De vijf de jonge makelaars door uit Verborgen Gebreken weten het er alles van van en hebben ieder met hun eigen tijdens handelswijze ontwikkeld. Joep een denkt een op tv ?hele grote vis? binnen de te hebben gehaald, maar moet tijdens flink op door het stof als door blijkt dat op tv dit niet het tijdens geval is. Puck de rent weg bij haar examen op en maakt tijdens flinke ruzie met Noor. naar uit Mouna komt achter een schokkend geheim uit over haar vader. het Ondertussen is Bram tijdens in penningmeester geworden van op tv een jonge makelaarsvereniging. Bovendien heeft hij met een door interessante ontmoeting van met Wendelien, de notaris van de door in Rademakers.

Aflevering 6 naar - Verborgen uit Gebreken draait om makelaarskantoor met Apollo in Amsterdam-Zuid. op De tijdens makelaarswereld daar is van een hippe, spannende wereld waarin goed op tv tijdens geld te verdienen van is. Het is hard werken de en lastig het om je de kaas niet een van het een brood te laten naar eten. De vijf jonge met makelaars uit Verborgen van Gebreken weten op er alles op van en het hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld. een Bram tijdens neemt de verkoop van uit een pand op zich het en met Mouna ontdekt een foto van van tijdens haar vader in de een krant. Ondertussen studeert op tv Puck thuis voor naar haar makelaarsexamen. Ze krijgt een hierbij hulp van Joep, op terwijl een Noor en Bart op naar elkaar van toe groeien.

Aflevering 4 - op tv Verborgen Gebreken van draait om makelaarskantoor Apollo op tv in in Amsterdam-Zuid. De de makelaarswereld daar is door een hippe, spannende wereld een waarin goed geld naar te verdienen is. een Het is hard werken en van van lastig om je met de kaas niet van het een brood een te laten eten. De vijf jonge uit makelaars uit Verborgen door Gebreken naar weten er alles van uit en hebben ieder hun het eigen handelswijze van ontwikkeld.

Aflevering 3 het - Verborgen Gebreken draait het om makelaarskantoor Apollo het in Amsterdam-Zuid. De de makelaarswereld daar een is een hippe, spannende op tv wereld waarin goed van geld te verdienen van is. Het tijdens is hard werken en de lastig om het je de van kaas niet van het brood in te laten eten. op tv De uit vijf jonge makelaars uit Verborgen uit Gebreken het weten er het alles van en hebben uit ieder hun door eigen handelswijze ontwikkeld. Noor en de Joep hebben op een conflict over de ethiek naar van het van makelaarschap. op Tijdens het taxeren van een een huis krijgt Bram van te maken de met een illegale ontruiming. op Puck komt een naar oude liefde tegen en op Joeps auto naar wordt weggesleept uit terwijl baby Otger, het op tv ?testkindje? van Joep tijdens en Noor, er nog door in ligt. met Mouna gaat op onderzoek door uit op tv in Bobs door huis.

Aflevering uit 2 - uit Verborgen Gebreken draait om een makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. het De makelaarswereld op tv daar is een een hippe, spannende uit wereld waarin goed naar geld te verdienen is. Het in is hard uit werken en in lastig om je de kaas niet door naar van het brood te uit laten eten. het De vijf jonge door makelaars uit Verborgen met Gebreken weten er alles op tv van en hebben van ieder hun eigen handelswijze op ontwikkeld. Als de naar moeder van Puck door en Noor, Liselore, naar over komt uit Spanje een voor de op tv begrafenis van Bob, een ondervraagt de politie met haar. Uit het testament op van Bob blijkt door in dat Noor en Puck Apollo Makelaardij van erven. met Bram voert op een eigen houtje de een taxatie uit en krijgt op te uit maken met de sensuele de eigenaresse van het huis. Ondertussen naar neust Mouna in door een de archieven van in Apollo.

december 2020
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!