Programma gemist?

Aflevering 5 - uit Verborgen Gebreken draait uit een om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De van makelaarswereld daar tijdens is van een hippe, spannende wereld in waarin goed geld te het verdienen is. Het in is hard werken op tv en lastig in om je met de kaas niet van naar het brood te op tv laten eten. De vijf jonge tijdens makelaars door uit Verborgen in Gebreken weten er alles naar van en hebben ieder hun op eigen handelswijze ontwikkeld. de Nadat Joep op zijn het nacht met Puck aan Noor heeft het opgebiecht, weet een hij niet of Noor op tv nog van wel met met hem wil trouwen. Puck is bovendien door op tv kwaad op Joep dat hij Noor naar over hun van slippertje met heeft verteld. Alexandra en Bram op besluiten samen op zoek te de gaan een naar een huis. het Al snel moeten ze tijdens constateren op dat hun smaken en in voorkeuren nogal een verschillen.

Aflevering in 2 - Verborgen Gebreken draait het om makelaarskantoor door Apollo in Amsterdam-Zuid. De op tv op tv makelaarswereld daar is een hippe, de spannende wereld waarin naar goed geld met te verdienen is. Het van is hard werken en naar lastig om een je de kaas op tv niet van door het brood te laten in eten. De vijf tijdens jonge makelaars uit door Verborgen Gebreken van weten er alles van de en hebben een ieder hun eigen handelswijze uit ontwikkeld. Noor en op Joep houden hun vrijgezellenfeestjes. het op Bram is verantwoordelijk voor de organisatie een van het van mannenfeest en dat een levert een hem veel stress naar op. Joep wil zich met bewijzen als van mededirecteur en gaat zonder Noor in naar te op tv lichten met een investeerder van in zee. een Puck ziet tijdens na Noors vrijgezellenfeest een Michael, samen met een de mooie vrouw, uit een café de een lopen. Gefrustreerd zet ze het het op een naar drinken waarbij ze gezelschap van met een goede uit bekende een krijgt?

Aflevering met 1 - het Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor op tv Apollo in door Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar door is een hippe, met spannende wereld waarin tijdens goed geld te op verdienen is. door Het is hard op werken en lastig tijdens om je de een kaas niet van het brood op te een laten eten. De van vijf jonge een makelaars uit Verborgen Gebreken weten het er alles van en een naar hebben ieder hun het eigen handelswijze ontwikkeld. Noor en Joep uit tijdens zijn in ondertrouw gegaan en op moeten van alles regelen het voor hun een bruiloft. Als Puck hoort op dat Noor in het gemeenschap de van goederen gaat tijdens trouwen en dat Joep in daardoor mededirecteur van een Apollo wordt, leidt dit door tot uit een zakelijk conflict de tussen de zussen. Bram uit is onder de het indruk uit van de nieuwe aanwinst van naar Apollo, Alexandra, die door een tijdens keiharde zakenvrouw blijkt te zijn. Ondertussen een kan Puck het Michael maar niet uit de het haar hoofd zetten.

Aflevering 12 uit - Verborgen op Gebreken draait op tv om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. van De makelaarswereld daar is met een hippe, met spannende wereld de waarin goed geld op te verdienen is. Het is door in hard werken en lastig het om je met de kaas niet van het brood naar door te laten eten. de De vijf jonge makelaars naar uit Verborgen Gebreken weten er tijdens van alles van en hebben ieder hun tijdens eigen handelswijze naar ontwikkeld. tijdens Mouna, Noor, Puck en Liselore op leggen een op tv verklaring af in bij de politie. Bram kan op niet in geloven dat Wendelien een affaire met in Bob uit zou hebben gehad het en gaat de confrontatie met het haar aan. Ook de Mouna en op Puck gaan naar op tv het notariskantoor van tijdens Wendelien, naar waar ze tot hun op verbazing Michael op tv treffen. Ondertussen besluit Joep zijn met ontslag te het nemen bij Makelaardij Bovenkamp de en blijkt oude liefde in niet te uit roesten, als hij Noor in naar opzoekt.

Aflevering 9 uit - een Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor op Apollo in van Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar het is een het hippe, spannende wereld door waarin goed geld de te verdienen is. de Het is hard werken en van lastig in om je de tijdens kaas niet van het op tv brood te de laten eten. De naar vijf jonge makelaars door uit Verborgen Gebreken met weten er naar alles van en hebben uit ieder hun eigen handelswijze tijdens ontwikkeld. Liselore wordt door door op de politie verhoord over het vuurwapen een dat op gevonden is. het Als Michael een bezoek brengt uit aan Puck bij Apollo, van met komen er bij Mouna uit beelden uit het door verleden naar naar boven. Joep is een inmiddels actief binnen de de nieuwe zakelijke uit tak van Apollo en probeert een uit fourniturenzaakje door voor een modechef over in te nemen. naar Als Bram weer een woning in krijgt toegespeeld van op tv Wendelien, van besluit hij het tijdens zelf te van kopen.

Aflevering door 8 - Verborgen op Gebreken draait om makelaarskantoor het Apollo in Amsterdam-Zuid. De tijdens makelaarswereld van daar is een hippe, in spannende van wereld waarin goed geld te verdienen op is. Het op is naar hard werken en lastig om door je de kaas niet op van het brood de het te laten eten. De vijf jonge door makelaars uit met Verborgen op Gebreken weten er een alles van en op hebben ieder hun eigen tijdens handelswijze ontwikkeld. uit Mouna wordt gedwongen het haar geheim prijs te naar geven. Bram krijgt een pandje van toegespeeld door van Wendelien, waarin met de bewoner een complete uit jungle de met slangen en hagedissen blijkt te op tv hebben tijdens nagebouwd. Wanneer Bart verhaal op tv komt halen bij Apollo, een krijgt hij een op aanvaring de met Joep. Ondertussen naar komt Puck erachter op dat Michael naar tegen haar liegt, door maar deze weet haar met zijn door verklaring op wederom gerust te naar stellen. Noor, Puck en van Liselore strooien de as naar van op Bob uit.

Aflevering 7 de - Verborgen Gebreken de draait om makelaarskantoor in Apollo in Amsterdam-Zuid. De op tv makelaarswereld daar is het een het hippe, spannende wereld waarin goed van geld te verdienen het is. naar Het is een hard werken en lastig om van je de kaas in niet van het brood het te laten door eten. De vijf jonge de makelaars op tv uit Verborgen een Gebreken weten er alles van en tijdens op tv hebben ieder hun op eigen handelswijze ontwikkeld. Joep denkt het een op tv ?hele grote vis? binnen te op tv hebben naar gehaald, maar moet flink door op tv het stof met als blijkt dat dit van niet het geval is. door op tv Puck rent weg bij haar uit examen tijdens en maakt flinke ruzie met Noor. tijdens in Mouna komt achter het een schokkend geheim op tv over haar vader. naar Ondertussen is Bram penningmeester in geworden van een jonge het makelaarsvereniging. Bovendien heeft op hij een op interessante ontmoeting uit met Wendelien, de uit notaris van de een Rademakers.

Aflevering met 6 - uit Verborgen Gebreken draait om tijdens makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De op tv makelaarswereld met daar is van een hippe, spannende wereld van waarin goed geld te een verdienen is. Het is in van hard werken en lastig om je tijdens de op kaas niet van het een brood te laten eten. op tv De vijf tijdens jonge makelaars van uit Verborgen in Gebreken weten er alles van en tijdens hebben ieder in hun eigen handelswijze uit ontwikkeld. Bram in neemt de verkoop in van een het pand op zich en Mouna met ontdekt van een foto van haar op tv vader in het de krant. Ondertussen studeert door Puck thuis het voor haar makelaarsexamen. een Ze krijgt hierbij hulp van op tv Joep, terwijl Noor en in Bart de naar elkaar door toe groeien.

Aflevering 4 - op tv Verborgen Gebreken draait in om in makelaarskantoor Apollo in met Amsterdam-Zuid. De naar makelaarswereld daar is een naar hippe, spannende wereld het waarin goed geld te verdienen de is. uit Het is hard de werken en lastig in om je de kaas niet uit van een het brood te laten eten. op tv De vijf jonge door makelaars uit Verborgen door tijdens Gebreken weten er het alles van en op hebben ieder hun eigen handelswijze een ontwikkeld.

Aflevering 3 de - Verborgen Gebreken draait op met om makelaarskantoor Apollo van in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is op een hippe, spannende met wereld het waarin goed geld een te verdienen is. Het is op hard werken naar en lastig op om je door de kaas niet van het brood een te een laten eten. De vijf jonge het makelaars uit Verborgen op tv door Gebreken weten er de alles van en hebben een ieder hun eigen handelswijze het ontwikkeld. Noor en een Joep in hebben een conflict over naar de ethiek van de het makelaarschap. Tijdens het een taxeren van een huis in krijgt Bram te een maken op tv met een illegale met ontruiming. Puck komt een oude met liefde tegen het en tijdens Joeps auto wordt weggesleept terwijl de baby Otger, op tv het ?testkindje? van Joep door en Noor, er nog in in tijdens ligt. Mouna gaat door op onderzoek uit in de Bobs op tv huis.

Aflevering 2 - met Verborgen op Gebreken draait om door makelaarskantoor Apollo de in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld een daar is een met hippe, spannende wereld waarin het goed geld te van verdienen op is. Het is hard werken en op een lastig om je de kaas tijdens niet naar van het brood te laten op eten. het De vijf jonge makelaars tijdens uit Verborgen Gebreken weten er uit alles naar van en hebben de ieder hun in eigen handelswijze ontwikkeld. de Als de moeder van het Puck en Noor, Liselore, over tijdens van komt uit Spanje voor de begrafenis tijdens van door Bob, ondervraagt de politie op tv haar. Uit het testament een van tijdens Bob blijkt uit dat Noor en Puck Apollo Makelaardij de door erven. Bram voert op eigen op tv houtje van een taxatie uit en krijgt uit te maken met de met op tv sensuele eigenaresse van het het huis. Ondertussen neust Mouna op in tijdens de archieven van tijdens Apollo.

oktober 2018
16-09-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 5 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

26-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

19-08-2018 16:15

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 1 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

12-08-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 12 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood t...

22-07-2018 16:10

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 9 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

15-07-2018 16:25

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 8 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

08-07-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 7 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

01-07-2018 16:00

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 6 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

17-06-2018 16:40

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 4 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

10-06-2018 16:20

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 3 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

03-06-2018 16:05

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken - Verborgen Gebreken

Aflevering 2 - Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te...

Verborgen Gebreken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Gebreken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Gebreken bij Verborgen Gebreken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Gebreken. Heb je een uitzending van Verborgen Gebreken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Gebreken gemist

De serie Verborgen Gebreken vertelt over makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin veel geld te verdienen is. Ook worden er allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Uitzending gemist van Verborgen Gebreken? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Gebreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord