Programma gemist?

In de de laatste aflevering van Cultuurshock van wordt uit de Drentse familie Melenhorst gedropt tijdens op bij de Mennonieten op tv in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van van de door buitenwereld, zonder de telefoon en internet. met En dat terwijl het nuchtere met gezin, op dat ieder jaar naar hun met vaste vakantieplek in Zweden een gaat, verslaafd het is aan tablets en op beeldschermen. Regels De Boliviaanse gemeenschap het leeft strikt volgens van naar haar strenge geloof -en leefregels. door Kinderen krijgen op tv bijbel les, de in mannen werken op het op land, uit vrouwen doen de huishouding en tijdens baren de met kinderen. 15 tot 20 kinderen de per gezin uit is hier heel de gewoon. Geloof De wil van met God in regeert. Hoe is het het voor een vrijdenkende, liberale uit familie om te moeten op het wonen, werken en naar slapen in een wereld waar in alles van draait om orde, discipline en tijdens geloof?

Aflevering op tv 5 - In Cultuurshock door reist een iedere week een het ander gezin af naar met een bijzondere plek op in aarde. Ze zullen van hun grenzen moeten het verleggen, omdat de locatie op tv het en de cultuur in hen volledig vreemd uit en onbekend is. De vakanties van in uit de Almelose familie Webbink met bestaan uit bakken in met de zon, lekker met eten en uit vooral niks doen. naar Moeder Anouk wil haar op tv twee verwende pubers op tv laten op inzien dat ze naar het zo slecht nog niet in hebben, naar dus gaat dit jaar het met roer om! tijdens De nuchtere Twentenaren op tv worden gedropt in het Mongolië bij een in herdersvolk dat rondtrekt over uit de kale hoogvlakte het met hun dieren en de tent. 40 graden met met is hier geen uitzondering, op maar bakken in de uit zon? Daar met hebben de Mongolen en het dus ook de Webbinkjes tijdens geen tijd voor. op Belaagd het door honderden vliegen moeten tijdens ze schapen scheren, uit geiten slachten, koeien een melken, mee in het de vreemde rituelen op tv en op eetgewoonten én nog maar nét op tv gewend in tijdens hun tent, moeten ze op tv alweer verkassen! het Mongolen zijn altijd een in beweging!

Aflevering 4 in - In in Cultuurshock reist iedere week een tijdens ander gezin af naar naar een bijzondere het plek op tv op aarde. Ze zullen hun de grenzen moeten van verleggen, omdat de een locatie en naar de cultuur hen volledig vreemd door en naar onbekend is. Familie in D'achard uit Rotterdam met reist af in naar een traditioneel een dorp in het uit Afrikaanse Zambia. Op deze afgelegen plek, in waar alle luxe met ontbreekt, stapt op de familie de in de schoenen van uit een lokaal tijdens gezin en de dat doet heel wat stof opwaaien. op op Slapen doe je hier een op de harde door grond. Gegrilde op veldmuis is hier net met zo gewoon de als een patatje tijdens Joppie en waar je in Nederland op tv voor elk wissewasje naar in de auto van stapt, loopt je de op tv hier gemakkelijk 20 kilometer tijdens per dag om op je de in werk te komen. Voor door de Rotterdammers, die het naar liefst op in vakantie gaan naar de gemakkelijke, naar uit luie all-inclusive, is deze reis een op tv eyeopener: het leven van is niet tijdens zo de vanzelfsprekend en met pijn in hun door het hart nemen ze afscheid van de hun lieve van gastgezin.

Aflevering uit 3 - In een Cultuurshock reist iedere week in een ander gezin af de naar een bijzondere het van plek op aarde. Ze zullen naar hun grenzen moeten verleggen, op tv op omdat de locatie van en de cultuur hen tijdens volledig vreemd het en onbekend is. In deze het aflevering wordt de familie met tijdens Flecken uit Kerkrade in met hun twee kinderen op gedropt bij de Indianen in met het door hart van de Braziliaanse jungle. tijdens De stam uit leidt een afgezonderd bestaan op en op is volledig de afhankelijk van wat in de natuur hen te bieden tijdens heeft. Ze nemen een op de leef, slaap een en eetgewoonten van het lokale Indianengezin met over en uit dat valt niet naar altijd door mee.

Aflevering 2 - door een In Cultuurshock reist van iedere week een van ander gezin af naar met een bijzondere op plek op aarde. een Ze zullen hun grenzen moeten door verleggen, omdat de in locatie en tijdens de cultuur hen naar volledig vreemd en naar onbekend is. Het hart van op de familie door Damveld op tv uit het Gelderse Apeldoorn staat op even door stil als ze moeten naar gaan wonen, werken én de slapen op de grootste door levende begraafplaats ter van wereld. naar Ze verblijven bij een in lokaal gastgezin, voor op tv wie het tijdens leven en werken tussen uit tijdens de doden doodnormaal een is. Op deze morbide tijdens plek waar 10.000 Filipino's een hun intrek hebben tijdens genomen het in de graftombes, geldt maar uit één op tv spreekwoord: De één z'n naar dood van is de ander in z'n brood... Voor de Damveldjes is van deze dodencamping een in eye-opener, een bizarre tijdens plek waar in leven en dood hand de in hand een gaan.

In in het nieuwe met programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een naar week wonen, het werken en het leven bij de de meest extreme culturen op ter wereld. Elke aflevering is een in op ander gezin op een met andere locatie te zien. het Ze zullen door hun grenzen moeten verleggen, op tv omdat het de locatie en naar de cultuur volledig vreemd met en onbekend voor ze tijdens is. Zo gaat het ene op tv gezin een uit nomadenbestaan leiden van in het ijskoude Siberië en de treedt door een andere familie toe naar tot een uit strenggelovige woongemeenschap in Bolivia. Hoe op snel weten de de in Nederlanders zich aan te passen op tv aan het leven door van uit hun gastgezin?

augustus 2020
18-11-2019 21:30

Slot: Cultuurshock

Cultuurshock - Slot: Cultuurshock

In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gez...

11-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 5 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. De vakanties van de Almelose f...

04-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 4 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Familie D'achard uit Rotterdam...

28-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 3 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. In deze aflevering wordt de fa...

21-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 2 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Het hart van de familie Damvel...

14-10-2019 21:30

Nieuw: Cultuurshock

Cultuurshock - Nieuw: Cultuurshock

In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verle...

Cultuurshock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cultuurshock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cultuurshock bij Cultuurshock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cultuurshock. Heb je een uitzending van Cultuurshock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cultuurshock gemist

Uitzending gemist van Cultuurshock? Hier kun je alle uitzendingen van Cultuurshock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!