Programma gemist?

In de het laatste van aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse tijdens familie Melenhorst gedropt door bij de Mennonieten op in naar Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze door afgesloten van de buitenwereld, zonder een telefoon en internet. het En dat terwijl op tijdens het nuchtere gezin, dat ieder jaar uit op tv naar hun vaste vakantieplek tijdens in Zweden gaat, verslaafd is het aan tablets de en beeldschermen. Regels De Boliviaanse uit gemeenschap leeft van strikt volgens haar strenge geloof op tv in -en leefregels. Kinderen krijgen bijbel les, tijdens de het mannen werken op een het land, vrouwen doen een de huishouding en door baren de kinderen. van 15 tot naar 20 kinderen per tijdens gezin is uit hier heel gewoon. Geloof De wil van God op tv in regeert. Hoe is de het voor een door vrijdenkende, liberale familie de om te moeten wonen, werken op en slapen in een een wereld van waar alles het draait om orde, discipline en op geloof?

Aflevering uit 5 - In Cultuurshock reist naar iedere week op een ander tijdens gezin af naar tijdens een bijzondere plek in op aarde. Ze zullen hun de grenzen moeten verleggen, op tv omdat met de locatie en de een cultuur hen volledig van vreemd en het onbekend is. De met vakanties van met de Almelose familie Webbink in bestaan uit bakken door in de zon, lekker eten van en door vooral niks doen. Moeder Anouk tijdens wil haar twee naar naar verwende pubers laten inzien dat op ze het zo slecht op tv door nog niet hebben, dus gaat een dit jaar het door roer om! De nuchtere uit Twentenaren worden op gedropt in van Mongolië bij op tv een herdersvolk dat met rondtrekt over de naar kale hoogvlakte met hun dieren en van tent. met 40 graden is hier naar geen uitzondering, maar van bakken in de op tv zon? in Daar hebben de Mongolen en dus het ook de Webbinkjes op tv geen tijd voor. uit Belaagd door tijdens honderden vliegen moeten met ze schapen scheren, geiten een met slachten, koeien melken, mee in de de uit vreemde rituelen en eetgewoonten én nog met maar nét gewend het in hun tent, van moeten in ze alweer verkassen! van Mongolen zijn altijd in naar beweging!

Aflevering met 4 - In door Cultuurshock reist iedere week van een ander uit gezin af de naar een bijzondere plek op aarde. de naar Ze zullen hun in grenzen moeten verleggen, omdat de locatie in en het de cultuur hen in volledig vreemd en onbekend een is. Familie een D'achard uit Rotterdam reist af naar tijdens naar een traditioneel dorp in het het Afrikaanse Zambia. uit Op naar deze afgelegen plek, waar alle een luxe ontbreekt, stapt de een familie in de op tv schoenen op van een lokaal gezin en het dat op doet heel wat stof het opwaaien. Slapen doe in je hier op op de harde grond. Gegrilde in veldmuis van is hier tijdens net zo gewoon als op een patatje het Joppie en waar je in naar Nederland voor het elk wissewasje in de auto naar stapt, op loopt je hier van gemakkelijk 20 kilometer op tv per dag in om op je werk op tv te komen. Voor de een Rotterdammers, die op tv het liefst op vakantie gaan uit de naar de gemakkelijke, luie in all-inclusive, is deze reis van een eyeopener: het het leven is niet zo naar vanzelfsprekend en het met pijn in uit hun hart het nemen ze afscheid van van hun lieve de gastgezin.

Aflevering 3 het - van In Cultuurshock reist iedere tijdens week een ander gezin een af naar een bijzondere van plek op aarde. een Ze zullen hun de grenzen moeten verleggen, door omdat de de locatie en de cultuur het hen met volledig vreemd en tijdens onbekend is. In deze aflevering de wordt de familie op tv Flecken uit de Kerkrade met op tv hun twee kinderen naar gedropt bij de van Indianen in het hart een van de Braziliaanse jungle. in De stam van leidt een afgezonderd tijdens bestaan en is volledig tijdens afhankelijk van een wat op tv de natuur hen te bieden met heeft. Ze met nemen de een leef, slaap en eetgewoonten naar van het lokale met Indianengezin over en dat een de valt niet altijd uit mee.

Aflevering uit 2 - In Cultuurshock reist van iedere uit week een ander gezin af in naar een bijzondere het plek op het aarde. op tv Ze zullen hun grenzen een moeten verleggen, omdat de locatie tijdens en door de cultuur hen volledig door vreemd en van onbekend is. Het hart van op de uit familie Damveld tijdens uit het Gelderse Apeldoorn staat even met stil een als ze moeten gaan wonen, op tv in werken én slapen op de grootste naar levende begraafplaats ter met naar wereld. Ze verblijven op tv bij een lokaal in gastgezin, voor wie het leven het en werken uit tussen de tijdens doden doodnormaal is. Op van deze morbide met plek tijdens waar 10.000 Filipino's hun intrek hebben in de genomen in de graftombes, geldt naar maar één spreekwoord: De op tv één in z'n dood is de uit ander z'n tijdens brood... Voor de Damveldjes tijdens is deze dodencamping een een eye-opener, in een bizarre tijdens plek waar leven en op tv dood hand in hand op tv gaan.

In het nieuwe uit programma Cultuurshock op gaan van Nederlandse gezinnen een met week wonen, werken en door leven bij de meest extreme een culturen naar ter wereld. Elke aflevering is van een ander gezin door op het een andere locatie naar te zien. Ze zullen uit hun grenzen moeten verleggen, een omdat de het locatie en de van cultuur volledig vreemd en naar onbekend voor het ze is. Zo op tv gaat het ene van gezin een nomadenbestaan op leiden in het door ijskoude Siberië en treedt een het andere familie toe tot een een strenggelovige een woongemeenschap van in Bolivia. Hoe snel weten de van Nederlanders zich naar aan een te passen aan het leven van de uit hun gastgezin?

juli 2021
18-11-2019 21:30

Slot: Cultuurshock

Cultuurshock - Slot: Cultuurshock

In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gez...

11-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 5 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. De vakanties van de Almelose f...

04-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 4 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Familie D'achard uit Rotterdam...

28-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 3 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. In deze aflevering wordt de fa...

21-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 2 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Het hart van de familie Damvel...

14-10-2019 21:30

Nieuw: Cultuurshock

Cultuurshock - Nieuw: Cultuurshock

In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verle...

Cultuurshock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cultuurshock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cultuurshock bij Cultuurshock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cultuurshock. Heb je een uitzending van Cultuurshock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cultuurshock gemist

Uitzending gemist van Cultuurshock? Hier kun je alle uitzendingen van Cultuurshock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!