Programma gemist?

In de laatste tijdens tijdens aflevering van Cultuurshock wordt de tijdens Drentse familie uit Melenhorst gedropt bij de Mennonieten een in in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van tijdens tijdens de buitenwereld, zonder van telefoon en internet. En op dat terwijl het nuchtere door gezin, met dat ieder jaar naar hun van vaste in vakantieplek in Zweden gaat, tijdens verslaafd is in aan tablets en beeldschermen. Regels De een Boliviaanse gemeenschap leeft op tv strikt volgens haar strenge geloof door -en leefregels. Kinderen op tv krijgen bijbel een les, de mannen in werken in op het land, vrouwen doen de de huishouding en baren van de kinderen. 15 van tot 20 uit kinderen per de gezin is hier heel op gewoon. Geloof De op tv wil van God regeert. Hoe is in met het voor een vrijdenkende, liberale uit familie op om te moeten wonen, werken van en in slapen in een wereld waar naar alles draait van om orde, naar discipline en geloof?

Aflevering 5 in - In Cultuurshock reist uit iedere week op een naar ander gezin af naar een bijzondere een plek op aarde. op uit Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, van omdat de locatie met en de naar cultuur tijdens hen volledig vreemd in en onbekend is. De vakanties de van met de Almelose familie door Webbink bestaan uit bakken naar in de zon, lekker van eten en op tv vooral niks doen. Moeder Anouk van op wil haar twee naar verwende pubers laten het inzien dat ze het zo de slecht nog naar niet hebben, dus gaat dit in jaar op het roer om! De nuchtere het Twentenaren worden de gedropt in Mongolië bij tijdens een herdersvolk dat in naar rondtrekt over de kale hoogvlakte met in hun dieren tijdens en tent. 40 met graden is hier tijdens geen uitzondering, met maar bakken in op tv de zon? met Daar hebben de Mongolen en op tv dus ook een de Webbinkjes geen tijd tijdens voor. tijdens Belaagd door honderden vliegen moeten op ze op tv schapen scheren, geiten slachten, op tv koeien melken, mee in met de vreemde rituelen en een eetgewoonten tijdens én nog maar een nét gewend op in hun tent, moeten van ze alweer naar verkassen! Mongolen zijn altijd in het beweging!

Aflevering 4 de - In Cultuurshock reist het iedere met week een in ander gezin af naar een van bijzondere plek op aarde. op tv Ze zullen met hun grenzen moeten de verleggen, omdat de op tv locatie en de in cultuur uit hen volledig vreemd en onbekend naar is. Familie D'achard uit van Rotterdam reist af op naar door een traditioneel uit dorp in het Afrikaanse op Zambia. Op deze op tv afgelegen plek, waar in alle luxe ontbreekt, stapt van de familie naar in de schoenen van een het met lokaal gezin en dat doet in heel wat stof het opwaaien. Slapen op doe je hier de op de harde grond. Gegrilde het op veldmuis is hier van net zo gewoon als uit een patatje op Joppie en waar je in het Nederland voor elk wissewasje tijdens in de auto van stapt, in loopt je hier door gemakkelijk 20 kilometer per op tv dag om op op je werk door te komen. Voor de op Rotterdammers, die naar het liefst op vakantie op gaan naar de in gemakkelijke, luie all-inclusive, is een van deze reis een eyeopener: het van leven is niet zo in vanzelfsprekend en met op tv tijdens pijn in hun naar hart nemen ze afscheid van hun een op lieve gastgezin.

Aflevering 3 op tv - uit In Cultuurshock reist iedere week door een ander in gezin af naar van een bijzondere plek op aarde. uit Ze zullen het hun grenzen moeten de verleggen, omdat de in locatie en met de cultuur hen tijdens volledig vreemd en onbekend de is. door In deze aflevering tijdens wordt de familie Flecken uit in Kerkrade met hun twee op tv kinderen gedropt bij met de Indianen een in het op tv hart van de op tv Braziliaanse jungle. De op stam leidt een afgezonderd bestaan met en met is volledig afhankelijk van het wat de natuur door hen te een bieden heeft. de Ze nemen in de leef, slaap en eetgewoonten uit van het lokale Indianengezin in over en de dat naar valt niet altijd van mee.

Aflevering 2 het - In uit Cultuurshock reist iedere week een op tv ander de gezin af naar een uit bijzondere op tv plek op aarde. Ze het zullen hun grenzen moeten een verleggen, uit omdat de locatie door en de cultuur hen volledig vreemd op en onbekend op is. Het hart van in de naar familie Damveld uit het met Gelderse Apeldoorn staat in even stil als naar ze moeten gaan wonen, een het werken én slapen op naar de grootste levende begraafplaats in ter wereld. op Ze door verblijven bij een lokaal uit gastgezin, voor wie het naar leven tijdens en werken tussen de doden doodnormaal een is. uit Op deze van morbide plek waar 10.000 de Filipino's van hun intrek hebben genomen in op tv de graftombes, geldt het maar één spreekwoord: De van één met z'n dood is de door ander de z'n brood... Voor de Damveldjes de is deze dodencamping in een eye-opener, van een bizarre plek de waar leven de en dood hand in een hand gaan.

In het nieuwe met programma Cultuurshock gaan met Nederlandse de gezinnen een week een wonen, werken en leven bij het de meest extreme van culturen ter wereld. Elke van uit aflevering is een op ander gezin op een andere de locatie te zien. in Ze zullen hun uit grenzen door moeten verleggen, omdat de locatie en tijdens naar de cultuur volledig vreemd en in onbekend voor op ze is. Zo gaat in het ene gezin een tijdens nomadenbestaan leiden in het met ijskoude op tv Siberië en op treedt een andere familie toe tot tijdens de een strenggelovige woongemeenschap in Bolivia. Hoe van in snel weten de Nederlanders zich aan met naar te passen aan het met leven van hun een gastgezin?

april 2020
18-11-2019 21:30

Slot: Cultuurshock

Cultuurshock - Slot: Cultuurshock

In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gez...

11-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 5 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. De vakanties van de Almelose f...

04-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 4 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Familie D'achard uit Rotterdam...

28-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 3 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. In deze aflevering wordt de fa...

21-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 2 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Het hart van de familie Damvel...

14-10-2019 21:30

Nieuw: Cultuurshock

Cultuurshock - Nieuw: Cultuurshock

In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verle...

Cultuurshock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cultuurshock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cultuurshock bij Cultuurshock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cultuurshock. Heb je een uitzending van Cultuurshock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cultuurshock gemist

Uitzending gemist van Cultuurshock? Hier kun je alle uitzendingen van Cultuurshock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!