Programma gemist?

Aflevering 5 in - In Cultuurshock de reist iedere week naar een ander gezin door af naar een bijzondere in in plek op aarde. Ze zullen hun in grenzen een moeten verleggen, omdat de locatie naar en de uit cultuur hen volledig het vreemd en van onbekend is. De vakanties de van in de Almelose familie Webbink bestaan van uit bakken op in de met zon, lekker eten en vooral van niks doen. met Moeder Anouk wil haar de twee verwende pubers op tv laten inzien dat ze met het tijdens zo slecht nog in niet hebben, dus gaat tijdens dit jaar het roer door om! De nuchtere naar Twentenaren worden gedropt uit in Mongolië bij het een herdersvolk het dat rondtrekt over uit de kale met hoogvlakte met hun dieren het en tent. 40 met graden is hier op geen uitzondering, door maar bakken in de de zon? Daar hebben op de Mongolen en dus op tv ook de Webbinkjes op tv geen tijd met voor. Belaagd door door honderden een vliegen moeten ze schapen scheren, geiten op tv slachten, koeien melken, het mee in door de vreemde rituelen uit en eetgewoonten én nog door op tv maar nét gewend in met hun tent, moeten ze het alweer met verkassen! Mongolen zijn altijd de in beweging!

Aflevering tijdens 4 - In op tv Cultuurshock reist iedere tijdens week een ander in gezin af naar uit een bijzondere plek op in aarde. Ze zullen met hun grenzen moeten van verleggen, omdat de locatie een in en de cultuur hen volledig in vreemd en onbekend het is. Familie D'achard uit uit Rotterdam reist op af naar een in traditioneel dorp in het het tijdens Afrikaanse Zambia. Op uit deze afgelegen plek, in waar alle luxe ontbreekt, stapt door de familie in de in schoenen van op een het lokaal gezin en met dat doet heel wat stof opwaaien. door Slapen van doe je hier op de het naar harde grond. Gegrilde van veldmuis is hier net zo gewoon een van als een patatje Joppie een en waar door je in Nederland voor tijdens elk wissewasje in door de auto stapt, naar loopt je naar hier gemakkelijk 20 de kilometer per dag om op tv op je werk het te komen. Voor door de Rotterdammers, die het naar liefst op uit vakantie gaan naar de uit gemakkelijke, luie all-inclusive, tijdens is deze reis een naar eyeopener: het naar leven is met niet zo vanzelfsprekend en met met pijn het in hun de hart nemen ze afscheid van naar hun lieve door gastgezin.

Aflevering 3 - naar In Cultuurshock met reist iedere week een een in ander gezin af naar naar een bijzondere plek op op aarde. Ze zullen hun in grenzen moeten verleggen, met omdat de locatie naar en de cultuur uit op tv hen volledig vreemd en in onbekend is. In op deze aflevering wordt de door familie Flecken uit met Kerkrade met hun in twee tijdens kinderen gedropt bij de in Indianen in het hart van van de door Braziliaanse jungle. De op tv stam leidt een uit afgezonderd bestaan en is volledig op tv afhankelijk met van wat de natuur van het hen te bieden naar heeft. Ze nemen de leef, op tv slaap en eetgewoonten van van naar het lokale Indianengezin over de en dat tijdens valt niet altijd de mee.

Aflevering 2 op - In tijdens Cultuurshock reist iedere tijdens week een ander gezin af met naar een bijzondere een plek op aarde. in naar Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, tijdens omdat tijdens de locatie en de cultuur tijdens in hen volledig vreemd en een onbekend is. Het hart op van de familie Damveld op tv op uit het Gelderse Apeldoorn staat even van stil uit als ze de moeten gaan wonen, werken én slapen in het op de grootste door levende begraafplaats ter wereld. op Ze verblijven naar bij een uit lokaal gastgezin, voor uit wie het leven op tv en werken tussen de doden doodnormaal op op is. Op deze van morbide plek een waar 10.000 Filipino's hun intrek hebben tijdens genomen in de de op tv graftombes, geldt maar één spreekwoord: De een één met z'n dood is de ander door met z'n brood... Voor de Damveldjes tijdens is deze dodencamping een van eye-opener, een door bizarre plek waar door leven met en dood hand in hand een gaan.

In een het nieuwe tijdens programma Cultuurshock gaan door Nederlandse gezinnen een week wonen, werken tijdens en op tv leven bij de meest extreme op culturen van ter wereld. Elke op tv aflevering is een ander gezin op op uit een andere locatie op te zien. Ze zullen op hun grenzen moeten verleggen, een omdat de locatie naar en de op cultuur volledig vreemd en onbekend een voor tijdens ze is. Zo gaat van het ene een gezin een nomadenbestaan leiden in een het ijskoude in Siberië en op treedt een andere van familie toe tot een een strenggelovige woongemeenschap uit in Bolivia. Hoe snel weten het de Nederlanders zich een aan te het passen aan van het leven van in hun gastgezin?

november 2019
11-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 5 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. De vakanties van de Almelose f...

04-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 4 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Familie D'achard uit Rotterdam...

28-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 3 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. In deze aflevering wordt de fa...

21-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 2 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Het hart van de familie Damvel...

14-10-2019 21:30

Nieuw: Cultuurshock

Cultuurshock - Nieuw: Cultuurshock

In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verle...

Cultuurshock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cultuurshock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cultuurshock bij Cultuurshock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cultuurshock. Heb je een uitzending van Cultuurshock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cultuurshock gemist

Uitzending gemist van Cultuurshock? Hier kun je alle uitzendingen van Cultuurshock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 11-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!