Programma gemist?

In van de laatste tijdens aflevering van Cultuurshock het wordt de Drentse een familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten het in Bolivia. Beeldschermen Daar op tv zijn ze afgesloten van de de buitenwereld, door zonder telefoon en op internet. van En dat terwijl het nuchtere op tv gezin, dat ieder jaar de op tv naar hun vaste het vakantieplek in Zweden gaat, van verslaafd is aan de tablets en beeldschermen. Regels De tijdens Boliviaanse gemeenschap door leeft strikt volgens haar de strenge geloof -en leefregels. Kinderen op tv krijgen bijbel naar les, tijdens de mannen werken op met het land, vrouwen een doen de een huishouding en baren de kinderen. uit 15 tot op 20 kinderen met per gezin is hier met heel gewoon. Geloof De wil de van God regeert. Hoe is van het naar voor een vrijdenkende, liberale op familie om een te moeten wonen, werken en door slapen in het een wereld waar in alles draait om orde, een een discipline en geloof?

Aflevering een 5 - in In Cultuurshock reist iedere uit week een in ander gezin af naar een uit bijzondere plek op van aarde. een Ze zullen hun grenzen moeten naar verleggen, met omdat de locatie en uit de cultuur hen door volledig vreemd met en onbekend is. door De vakanties van de uit Almelose familie het Webbink bestaan uit bakken tijdens in de van zon, lekker eten en vooral niks het doen. Moeder in Anouk wil tijdens haar twee tijdens verwende pubers laten inzien door dat ze het naar zo slecht op nog niet hebben, dus gaat in dit met jaar het roer om! De nuchtere op tv Twentenaren in worden gedropt in Mongolië op tv bij een herdersvolk dat op tv rondtrekt op over de kale hoogvlakte een met hun door dieren en tent. 40 op tv graden een is hier geen uitzondering, maar bakken naar in de zon? een Daar hebben een de Mongolen en dus naar in ook de Webbinkjes geen tijd voor. de Belaagd door honderden uit vliegen op tv moeten ze schapen scheren, een geiten slachten, koeien melken, van mee in de van vreemde rituelen en de eetgewoonten én nog met maar nét gewend tijdens in door hun tent, moeten van ze alweer verkassen! in Mongolen zijn altijd uit in beweging!

Aflevering 4 tijdens - In Cultuurshock reist het iedere met week een door ander gezin af naar een bijzondere op tv plek op door aarde. Ze zullen hun met grenzen het moeten verleggen, omdat de locatie het en de cultuur tijdens hen het volledig vreemd van en onbekend is. Familie op D'achard uit Rotterdam reist op af naar een naar traditioneel dorp in de het Afrikaanse de Zambia. Op op deze afgelegen plek, waar door alle luxe ontbreekt, stapt de het familie in de de schoenen van een naar lokaal gezin en uit dat doet heel tijdens wat stof opwaaien. de de Slapen doe je hier op de met harde grond. Gegrilde het veldmuis is op tv hier net naar zo gewoon als een patatje tijdens Joppie en waar de door je in Nederland voor door elk wissewasje in de uit auto van stapt, loopt je hier gemakkelijk de 20 kilometer per een dag een om op je werk te komen. het Voor de Rotterdammers, door die het liefst door op vakantie door gaan naar de tijdens gemakkelijke, luie all-inclusive, op is deze reis een met eyeopener: het het leven is een niet zo vanzelfsprekend en uit met pijn in hun met hart nemen van ze afscheid van hun op lieve het gastgezin.

Aflevering uit 3 - In Cultuurshock uit reist iedere week een van in ander gezin af naar tijdens een bijzondere plek de op aarde. Ze naar zullen hun grenzen moeten verleggen, tijdens omdat de met locatie en de cultuur het de hen volledig vreemd en onbekend op tv is. In uit deze aflevering wordt de uit familie Flecken uit met Kerkrade met hun twee op kinderen gedropt bij naar de Indianen met in het hart van op de uit Braziliaanse jungle. De stam op tv leidt een afgezonderd in bestaan tijdens en is volledig afhankelijk uit van wat de natuur de hen te bieden naar heeft. op tv Ze nemen het de leef, slaap en eetgewoonten op van het naar lokale Indianengezin over en met dat op tv valt niet altijd door mee.

Aflevering op 2 - In op tv Cultuurshock reist iedere de week een ander gezin af met op tv naar een bijzondere plek op aarde. uit op Ze zullen hun een grenzen moeten verleggen, omdat de tijdens locatie en de op cultuur hen volledig vreemd een en onbekend is. tijdens Het hart met van de familie Damveld de uit uit het Gelderse met Apeldoorn staat even stil op tv als ze moeten gaan wonen, uit werken én tijdens slapen op de uit grootste levende tijdens begraafplaats ter een wereld. Ze verblijven van bij een de lokaal gastgezin, voor op wie het leven en uit werken tussen de doden doodnormaal op is. Op tijdens op deze morbide plek waar 10.000 Filipino's een hun intrek hebben het genomen in in de graftombes, het geldt maar één spreekwoord: door De één z'n dood het is tijdens de ander z'n brood... Voor uit de uit Damveldjes is deze dodencamping een naar door eye-opener, een bizarre plek waar leven op en door dood hand in de hand gaan.

In het nieuwe in programma Cultuurshock op tv gaan uit Nederlandse gezinnen een week een wonen, werken en leven een bij uit de meest extreme culturen ter wereld. Elke op aflevering naar is een door ander gezin op een uit andere locatie te zien. Ze een zullen hun met grenzen moeten verleggen, de omdat de locatie tijdens en de cultuur volledig het vreemd en tijdens onbekend voor ze van is. Zo gaat het naar ene gezin een een nomadenbestaan leiden in op het ijskoude op tv Siberië en treedt een andere het in familie toe tot uit een strenggelovige woongemeenschap in de Bolivia. Hoe snel door weten de Nederlanders tijdens zich aan op tv te passen aan met het leven van uit hun gastgezin?

april 2021
18-11-2019 21:30

Slot: Cultuurshock

Cultuurshock - Slot: Cultuurshock

In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gez...

11-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 5 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. De vakanties van de Almelose f...

04-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 4 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Familie D'achard uit Rotterdam...

28-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 3 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. In deze aflevering wordt de fa...

21-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 2 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Het hart van de familie Damvel...

14-10-2019 21:30

Nieuw: Cultuurshock

Cultuurshock - Nieuw: Cultuurshock

In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verle...

Cultuurshock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cultuurshock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cultuurshock bij Cultuurshock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cultuurshock. Heb je een uitzending van Cultuurshock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cultuurshock gemist

Uitzending gemist van Cultuurshock? Hier kun je alle uitzendingen van Cultuurshock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!