Programma gemist?

In de een laatste aflevering van met Cultuurshock een wordt de Drentse familie Melenhorst met gedropt uit bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar naar zijn ze afgesloten van met de buitenwereld, met zonder telefoon en een internet. En op dat terwijl het nuchtere gezin, op tv dat met ieder jaar naar naar hun vaste de vakantieplek in Zweden gaat, verslaafd met is aan tablets door en beeldschermen. Regels De Boliviaanse door gemeenschap leeft strikt volgens het haar strenge van geloof -en leefregels. uit Kinderen krijgen door bijbel les, van de mannen werken op tv op het land, vrouwen doen een de huishouding en baren naar de met kinderen. 15 tot 20 tijdens kinderen per gezin een is door hier heel gewoon. Geloof De wil tijdens van God regeert. Hoe is op uit het voor een vrijdenkende, op tv liberale familie om te tijdens moeten wonen, van werken en slapen in een in wereld uit waar alles door draait om orde, op tv discipline en geloof?

Aflevering met 5 - In op Cultuurshock reist iedere door week een het ander gezin af naar een tijdens bijzondere tijdens plek op aarde. Ze zullen uit hun grenzen het moeten verleggen, omdat de een locatie en tijdens de cultuur naar hen volledig vreemd en onbekend uit is. De een vakanties van de Almelose uit familie met Webbink bestaan uit bakken in op tv de zon, een lekker eten het en vooral niks doen. naar Moeder Anouk wil op tv haar twee verwende pubers laten een naar inzien dat ze in het zo slecht nog niet hebben, tijdens op tv dus gaat dit jaar het in roer om! De nuchtere van naar Twentenaren worden gedropt in Mongolië bij met tijdens een herdersvolk dat rondtrekt over op tv de kale hoogvlakte door met hun dieren en de tent. 40 graden tijdens is op hier geen uitzondering, maar bakken door in de op zon? van Daar hebben de Mongolen en dus het ook de Webbinkjes een geen met tijd voor. Belaagd door honderden uit vliegen moeten een ze schapen het scheren, geiten slachten, de koeien melken, mee door in de vreemde het rituelen en de eetgewoonten én nog op tv maar nét gewend in hun tijdens tent, op moeten ze alweer uit verkassen! Mongolen zijn altijd op in beweging!

Aflevering 4 uit - In Cultuurshock reist een iedere naar week een ander gezin door af naar een het bijzondere plek op naar aarde. Ze zullen hun op grenzen moeten verleggen, tijdens omdat de locatie in en de tijdens cultuur van hen volledig vreemd en onbekend is. het Familie van D'achard uit Rotterdam reist af uit naar de een traditioneel dorp in het op Afrikaanse Zambia. Op in deze afgelegen plek, in waar alle het luxe ontbreekt, stapt de de op familie in de door schoenen van een lokaal tijdens gezin en dat doet de heel wat het stof opwaaien. met Slapen doe je hier op de een harde het grond. Gegrilde naar veldmuis is hier net zo gewoon de tijdens als een patatje Joppie een en waar met je in Nederland een voor elk wissewasje de in de auto stapt, loopt je naar een hier gemakkelijk 20 kilometer per van dag van om op je op tv werk te komen. Voor tijdens de Rotterdammers, die het uit liefst de op vakantie gaan uit naar de gemakkelijke, luie all-inclusive, is op deze reis een een eyeopener: het leven op is niet een zo het vanzelfsprekend en met op pijn in hun hart nemen op tv ze op afscheid van hun lieve het gastgezin.

Aflevering 3 een - In Cultuurshock tijdens reist iedere week het een op ander gezin af naar van een bijzondere plek op aarde. van Ze zullen door hun grenzen het moeten verleggen, het omdat de locatie en met de cultuur door hen volledig vreemd en onbekend is. in In op tv deze aflevering wordt de familie het Flecken uit Kerkrade in met hun op tv twee kinderen op gedropt bij de Indianen in het naar het hart van de Braziliaanse jungle. met De in stam leidt een afgezonderd bestaan van naar en is volledig in afhankelijk van wat de natuur door hen te op tv bieden heeft. op tv Ze nemen de op tv leef, slaap en eetgewoonten door van uit het lokale Indianengezin over en uit dat valt uit niet altijd naar mee.

Aflevering op tv 2 - de In Cultuurshock reist uit iedere week een van ander gezin af naar uit een bijzondere plek naar op aarde. Ze zullen hun het grenzen moeten op tv verleggen, omdat de door locatie en de met cultuur hen volledig door vreemd en onbekend is. een Het hart naar van de familie Damveld in door uit het Gelderse Apeldoorn staat uit even stil van als ze moeten gaan op wonen, op tv werken én slapen op de de grootste levende de begraafplaats ter wereld. een Ze verblijven bij een een lokaal van gastgezin, voor op wie het leven en werken het tussen de de doden doodnormaal is. Op door door deze morbide plek door waar 10.000 Filipino's hun intrek hebben op genomen de in de graftombes, geldt maar uit één op spreekwoord: De één van z'n dood is met de ander z'n brood... van Voor de door Damveldjes is uit deze dodencamping een eye-opener, een bizarre de plek waar leven het en naar dood hand een in hand gaan.

In in het nieuwe programma Cultuurshock op gaan met Nederlandse gezinnen een week wonen, uit werken van en leven bij door de meest extreme een culturen ter wereld. Elke op aflevering is een ander gezin op door een naar andere locatie te zien. Ze het in zullen hun grenzen moeten verleggen, tijdens omdat de locatie en op tv de cultuur van volledig vreemd door en onbekend voor ze een is. Zo gaat het op ene gezin een nomadenbestaan met leiden in de het ijskoude de Siberië en treedt uit een andere familie toe op tot uit een strenggelovige woongemeenschap in Bolivia. Hoe een snel weten de naar een Nederlanders zich aan te passen op tv aan tijdens het leven van hun met gastgezin?

november 2020
18-11-2019 21:30

Slot: Cultuurshock

Cultuurshock - Slot: Cultuurshock

In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gez...

11-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 5 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. De vakanties van de Almelose f...

04-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 4 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Familie D'achard uit Rotterdam...

28-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 3 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. In deze aflevering wordt de fa...

21-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 2 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Het hart van de familie Damvel...

14-10-2019 21:30

Nieuw: Cultuurshock

Cultuurshock - Nieuw: Cultuurshock

In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verle...

Cultuurshock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cultuurshock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cultuurshock bij Cultuurshock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cultuurshock. Heb je een uitzending van Cultuurshock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cultuurshock gemist

Uitzending gemist van Cultuurshock? Hier kun je alle uitzendingen van Cultuurshock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!