Programma gemist?

In de het laatste aflevering een van Cultuurshock wordt de de Drentse familie Melenhorst gedropt op bij de door Mennonieten in de Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten een van de buitenwereld, naar zonder in telefoon en internet. En dat terwijl naar het door nuchtere gezin, dat ieder jaar door met naar hun vaste een vakantieplek in Zweden gaat, verslaafd is op tv aan naar tablets en beeldschermen. Regels De uit Boliviaanse gemeenschap leeft met strikt volgens haar een strenge geloof -en leefregels. Kinderen met krijgen bijbel les, het de mannen naar werken de op het land, vrouwen doen de van uit huishouding en baren de kinderen. 15 van met tot 20 kinderen per gezin is in tijdens hier heel gewoon. Geloof De een wil van God regeert. op tv Hoe is het op voor een vrijdenkende, liberale van familie om te moeten op tv in wonen, werken en slapen in in een tijdens wereld waar alles draait om orde, door van discipline en geloof?

Aflevering op tv 5 - In Cultuurshock reist een iedere week een tijdens door ander gezin af naar een de bijzondere plek op naar aarde. Ze zullen hun het grenzen moeten van verleggen, omdat de locatie met en op de cultuur hen volledig op tv vreemd en naar onbekend is. De vakanties de van de Almelose op tv familie Webbink de bestaan uit bakken door in de zon, lekker op tv eten en het vooral niks doen. tijdens Moeder Anouk wil door haar twee verwende op tv pubers laten inzien dat ze naar in het zo slecht nog op tv niet hebben, dus gaat op tv dit op jaar het roer om! De tijdens nuchtere Twentenaren worden gedropt in op tv in Mongolië bij een een herdersvolk dat rondtrekt van over de kale hoogvlakte een met tijdens hun dieren en tent. uit 40 graden is door hier geen uitzondering, maar een bakken in de de zon? Daar het hebben de Mongolen en dus met een ook de Webbinkjes van geen tijd voor. door Belaagd door honderden vliegen moeten het ze schapen met scheren, geiten een slachten, koeien melken, mee op tv in de vreemde rituelen naar en eetgewoonten én nog een maar nét een gewend in hun tent, een moeten ze met alweer verkassen! Mongolen door zijn het altijd in beweging!

Aflevering 4 door - op In Cultuurshock reist iedere in week een ander op tv gezin af door naar een bijzondere plek op het aarde. Ze zullen hun naar grenzen met moeten verleggen, omdat op tv de locatie een en de cultuur hen door volledig vreemd in en onbekend is. Familie D'achard uit naar Rotterdam reist een af het naar een traditioneel van dorp in het Afrikaanse Zambia. naar Op deze afgelegen een plek, uit waar alle luxe ontbreekt, stapt de tijdens familie door in de schoenen van een door door lokaal gezin en dat op doet heel wat stof opwaaien. op tv uit Slapen doe je hier van op de harde naar grond. Gegrilde veldmuis de is hier net zo de gewoon als een patatje met een Joppie en waar je in uit Nederland voor elk wissewasje het een in de auto stapt, loopt tijdens je hier uit gemakkelijk 20 kilometer per van dag op om op je werk een te komen. Voor uit de Rotterdammers, die van het liefst op op tv vakantie gaan naar de op tv gemakkelijke, luie de all-inclusive, is deze naar reis een naar eyeopener: het leven is door niet zo door vanzelfsprekend en met pijn in hun een hart nemen ze in afscheid een van hun lieve van gastgezin.

Aflevering 3 met - In Cultuurshock door reist iedere week een het ander gezin in af naar een een bijzondere plek in op aarde. Ze zullen hun door op tv grenzen moeten verleggen, omdat de door locatie en de cultuur de hen volledig vreemd met en onbekend een is. een In deze aflevering wordt de familie op tv Flecken uit een Kerkrade met hun twee door kinderen gedropt bij in de Indianen in tijdens het de hart van de Braziliaanse jungle. tijdens De uit stam leidt met een afgezonderd bestaan en op is volledig door afhankelijk van wat de het natuur hen te bieden een heeft. met Ze nemen de leef, slaap door en eetgewoonten in van uit het lokale Indianengezin over op tv en dat valt niet altijd het tijdens mee.

Aflevering 2 op tv - een In Cultuurshock reist iedere op week een ander gezin af het van naar een bijzondere plek op door aarde. Ze door zullen hun grenzen moeten van verleggen, omdat de locatie op uit en de cultuur hen volledig tijdens vreemd en onbekend op tv is. Het hart van tijdens op tv de familie Damveld uit het Gelderse een op tv Apeldoorn staat even stil met als ze uit moeten gaan wonen, werken én naar slapen op naar de grootste op tv levende begraafplaats ter wereld. van Ze verblijven een bij een lokaal gastgezin, door voor met wie het leven en werken op tussen de doden doodnormaal naar is. in Op een deze morbide plek waar 10.000 Filipino's door een hun intrek hebben de genomen in de graftombes, geldt maar in één spreekwoord: in De één z'n een dood uit is de ander z'n brood... van Voor op tv de Damveldjes is naar deze dodencamping een eye-opener, van een bizarre plek waar leven van en dood hand op tv in hand door gaan.

In het met nieuwe programma Cultuurshock in gaan Nederlandse het gezinnen een week wonen, in werken uit en leven bij de meest tijdens extreme met culturen ter wereld. Elke aflevering is tijdens een ander gezin op in met een andere locatie te tijdens zien. Ze zullen hun op grenzen moeten met verleggen, omdat de met locatie en de cultuur in volledig vreemd en onbekend een voor ze is. Zo door gaat het ene naar gezin een nomadenbestaan van leiden met in het ijskoude een Siberië en treedt op tv een andere familie toe op tot een strenggelovige van woongemeenschap in uit Bolivia. Hoe snel weten het de Nederlanders zich naar aan te door passen aan het het leven van hun van gastgezin?

december 2019
18-11-2019 21:30

Slot: Cultuurshock

Cultuurshock - Slot: Cultuurshock

In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gez...

11-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 5 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. De vakanties van de Almelose f...

04-11-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 4 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Familie D'achard uit Rotterdam...

28-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 3 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. In deze aflevering wordt de fa...

21-10-2019 21:30

Cultuurshock

Cultuurshock - Cultuurshock

Aflevering 2 - In Cultuurshock reist iedere week een ander gezin af naar een bijzondere plek op aarde. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur hen volledig vreemd en onbekend is. Het hart van de familie Damvel...

14-10-2019 21:30

Nieuw: Cultuurshock

Cultuurshock - Nieuw: Cultuurshock

In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verle...

Cultuurshock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cultuurshock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cultuurshock bij Cultuurshock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cultuurshock. Heb je een uitzending van Cultuurshock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cultuurshock gemist

Uitzending gemist van Cultuurshock? Hier kun je alle uitzendingen van Cultuurshock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 18-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!