Programma gemist?

Aflevering 6 - een Hoe met sta je verkrachters, moordenaars en een zedendelinquenten bij, met terwijl je op weet dat iemand het in gedaan door heeft? Het is een vraag die door de zes met vrouwelijke strafrechtadvocaten uit - die met gevolgd worden in de nieuwe serie op de Misdaad Advocaten - bijna dagelijks krijgen. door In deze op zesdelige reality-docu door gaat het op tv over het hoe het én waarom ze op tv de mens achter een gruwelijk misdrijf door naar verdedigen.

Aflevering tijdens 5 - Hoe door sta je verkrachters, moordenaars en in zedendelinquenten bij, terwijl de je van weet dat iemand op het gedaan heeft? Het is uit een vraag de die de zes vrouwelijke door strafrechtadvocaten tijdens - die gevolgd worden op tv in de nieuwe serie op tv een Misdaad Advocaten - van bijna dagelijks krijgen. In deze met zesdelige door reality-docu gaat het over het hoe op én waarom ze met de mens een achter een gruwelijk een misdrijf door verdedigen.

Aflevering door 4 - Hoe sta op tv je op verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl op door je weet dat iemand de het gedaan heeft? door Het is een op tv vraag die de zes vrouwelijke een strafrechtadvocaten - die op tv het gevolgd worden in Misdaad op tv Advocaten - bijna dagelijks van krijgen. In deze op zesdelige reality-docu gaat met het van over het hoe én naar waarom ze de mens achter de een van gruwelijk misdrijf verdedigen. uit In de vierde de aflevering van naar Misdaad Advocaten staat op tv strafpleiter Amanada Nohl een man bij met die verdacht op tv wordt van het plegen naar van van een ernstig delict. Hij in zou een een man een oog op hebben uitgestoken, alleen in is hij de er zelf heilig van op overtuigd dat van de politie de bewakingsbeelden op gemanipuleerd heeft. Clarice de Stenger neemt ons met mee naar Jan, een tijdens vader van een van psychotische client, Joey. de De een man raakte op zijn 13e in naar een door psychose. Maartje van van Megen hoopt dat het Hof een in Amsterdam op inziet dat door haar client op handelde uit noodweer. Na een diefstal met is op tv zij hardhandig door een supermarktmedewerker van aangepakt, waarna ze met de winkelbediende naar heeft het gebeten.

Aflevering 3 - de met Hoe sta je verkrachters, het moordenaars en zedendelinquenten een bij, terwijl je weet dat de iemand het op gedaan heeft? Het is door met een vraag die de zes vrouwelijke uit strafrechtadvocaten - een die gevolgd worden in uit naar de nieuwe serie Misdaad in Advocaten - bijna dagelijks op tv krijgen. In deze in zesdelige reality-docu op gaat het over het hoe door met én waarom ze de mens het achter een uit gruwelijk misdrijf uit verdedigen. In deze aflevering van op tv Misdaad door Advocaten staat strafpleiter Feride een man het tijdens bij die voor naar de politierechter in Utrecht op moet verschijnen. Hij heeft, onder de invloed van naar drank en naar drugs, een vriend gemolesteerd met een een Samoeraizwaard. door Voor Clarice het begint de dag op uit het strand, de waar hun strandhuisje moet worden het naar afgebroken. En terwijl op tv man Daan nog verder de klust, bezoekt Clarice een op van haar de clienten die de TBS-maatregel opgelegd door hebben gekregen. de De man verblijft op in uit een TBS-instelling voor een zwaar het misdrijf. Sammy heeft op een door hoger beroep in Amsterdam. tijdens De jongeman uit die Sammy bij door staat is door veroordeeld voor meerdere tijdens bedrijfsinbraken.

Aflevering 2 op - uit Hoe sta je verkrachters, door moordenaars en op tv zedendelinquenten bij, terwijl je weet op tv dat op tv iemand het gedaan het heeft? Het is een uit vraag die de uit zes vrouwelijke het strafrechtadvocaten - die door gevolgd worden in de nieuwe uit serie Misdaad Advocaten uit - bijna het dagelijks krijgen. In in deze zesdelige op tv reality-docu gaat het een over het hoe én waarom door ze met de mens achter een tijdens gruwelijk misdrijf verdedigen. In uit de tweede aflevering van de Misdaad Advocaten gaat tijdens de Amsterdamse strafpleiter een Thirza de in hoger beroep tegen een de strafeis van in 8 jaar. het Haar client wurgde zijn schoonvader uit met tijdens een hondenriem. Voor uit Maartje begint de dag door in door Justitieel Complex Zaanstad. met De jongeman die ze bezoekt, zit op vast voor uit een plofkraak. tijdens De Rotterdamse met Amanda heeft een naar taaie zitting voor de boeg. uit Haar client die -verdacht met wordt op van een gewelddadige overval op op tv op een pakketbezorger - is boos op de de de officier van justitie. Lukt het van Amanda om door haar client in het van door gareel te houden?

In de naar nieuwe realityserie het Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke door strafpleiters worden uit gevolgd tijdens hun het werk in in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, het maar ook tijdens tijdens hun privé-leven waarin een zij 24/7 bereikbaar de moeten zijn. Gruwelijk Het van programma door gaat over het op tv hoe én waarom ze de mens op tv achter een door gruwelijk misdrijf verdedigen. Het in zesdelige in programma is een elke woensdag om 20:30 uur een te zien op naar Net5. Hondenriem Strafrechtadvocaat Thirza een gaat in hoger beroep met tegen een strafeis een van tijdens acht jaar. Haar uit cliënt wurgde zijn schoonvader op met een hondenriem. Crystal Meth De op cliënt van in Feride wordt op verdacht van de export van met 287 kilo door Crystal Meth. Tijdens door een emotionele zitting door verklaart de man hoe hij in tot zijn daad in kwam met en hoe hij tijdens nu dagelijks vreest voor het de met leven van zijn vrouw en in kinderen.

april 2021
20-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 6 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

13-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 5 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

06-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 4 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in Misdaad Advocaten - bijna dagelij...

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

23-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 2 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

16-10-2019 20:30

Nieuw: Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Nieuw: Misdaad Advocaten

In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruweli...

Misdaad Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaad Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaad Advocaten bij Misdaad Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaad Advocaten. Heb je een uitzending van Misdaad Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!