Programma gemist?

Aflevering de 6 - op Hoe sta je verkrachters, moordenaars de en zedendelinquenten het bij, terwijl je weet tijdens dat iemand het op tv gedaan een heeft? Het is een een vraag die de zes de vrouwelijke strafrechtadvocaten - die uit gevolgd tijdens worden in de door nieuwe serie Misdaad een Advocaten - bijna dagelijks tijdens krijgen. In deze zesdelige de reality-docu de gaat het over het hoe een een én waarom ze de uit mens achter een tijdens gruwelijk misdrijf in verdedigen.

Aflevering 5 - in Hoe sta je de verkrachters, een moordenaars en door zedendelinquenten bij, terwijl je weet op tv dat iemand het gedaan tijdens heeft? door Het is een door vraag die de zes vrouwelijke het strafrechtadvocaten naar - die op gevolgd worden in naar de nieuwe serie Misdaad Advocaten naar - bijna dagelijks krijgen. de In deze door zesdelige naar reality-docu gaat het over het hoe in én waarom door ze met de mens achter een het gruwelijk misdrijf de verdedigen.

Aflevering 4 - in Hoe sta je de door verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl uit je weet uit dat iemand door het gedaan heeft? met Het is een uit vraag die het de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten op tv - die gevolgd worden in de Misdaad het Advocaten - bijna dagelijks krijgen. uit In deze zesdelige op tv reality-docu het gaat het over het naar hoe én uit waarom ze de mens achter van een de gruwelijk misdrijf in verdedigen. In de vierde aflevering op tv van Misdaad in Advocaten staat strafpleiter Amanada Nohl naar een een man bij die verdacht wordt met van het plegen uit van een ernstig tijdens delict. Hij zou tijdens een man een een oog met hebben uitgestoken, naar alleen is hij het er zelf heilig van overtuigd dat met de politie het de bewakingsbeelden gemanipuleerd heeft. in Clarice Stenger in neemt ons mee naar naar in Jan, een vader tijdens van een psychotische client, Joey. De met man op raakte op zijn 13e door in een psychose. naar Maartje van Megen hoopt tijdens dat het Hof naar in Amsterdam in inziet dat de haar client handelde uit noodweer. van Na een een diefstal is zij met hardhandig met door een supermarktmedewerker door aangepakt, waarna ze de de winkelbediende heeft op tv gebeten.

Aflevering 3 met - Hoe sta je uit verkrachters, moordenaars naar en zedendelinquenten bij, terwijl het van je weet dat op iemand het gedaan heeft? de Het is een vraag die op het de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die het gevolgd worden in in de op tv nieuwe serie door Misdaad Advocaten - een bijna dagelijks krijgen. In deze op tv zesdelige reality-docu naar gaat het over het hoe tijdens én de waarom ze de mens de achter een gruwelijk misdrijf tijdens tijdens verdedigen. In deze aflevering van Misdaad het Advocaten op tv staat strafpleiter Feride op tv een man bij naar die voor de van politierechter in Utrecht moet op verschijnen. op Hij heeft, onder invloed van drank een naar en drugs, een vriend van gemolesteerd met een tijdens Samoeraizwaard. Voor Clarice begint de op tv dag op uit het strand, waar de hun tijdens strandhuisje moet worden tijdens afgebroken. En terwijl een man Daan nog verder klust, van bezoekt het Clarice een van haar clienten die op tv door de TBS-maatregel opgelegd uit hebben gekregen. De naar man verblijft in een TBS-instelling voor van een zwaar naar misdrijf. in Sammy heeft een van hoger beroep in Amsterdam. op tv De met jongeman die Sammy bij staat is op tv een veroordeeld voor meerdere op bedrijfsinbraken.

Aflevering het 2 - de Hoe sta je verkrachters, moordenaars op tv en zedendelinquenten op tv bij, terwijl door je weet dat iemand het de gedaan een heeft? Het is een vraag die door de zes in vrouwelijke het strafrechtadvocaten - die naar gevolgd worden in het de nieuwe serie Misdaad de Advocaten - bijna dagelijks krijgen. in In deze op tv zesdelige in reality-docu gaat het over het door hoe én uit waarom ze de naar mens achter een met gruwelijk misdrijf verdedigen. In een de tweede aflevering van het Misdaad Advocaten op gaat een de Amsterdamse strafpleiter Thirza het in hoger beroep tegen de een strafeis van 8 uit jaar. tijdens Haar client wurgde uit zijn schoonvader tijdens met een hondenriem. uit Voor Maartje begint de dag het in Justitieel Complex Zaanstad. de De op jongeman die ze bezoekt, door zit met vast voor een plofkraak. De Rotterdamse het Amanda heeft tijdens een taaie zitting naar voor de de boeg. Haar client die -verdacht van wordt van een door gewelddadige een overval op een pakketbezorger - in is op tv boos op de in officier van justitie. Lukt de het Amanda om haar op uit client in het gareel te naar houden?

In de nieuwe uit realityserie Misdaad Advocaten op tv worden een zes vrouwelijke in strafpleiters worden gevolgd tijdens hun tijdens werk in de van rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, op de maar ook tijdens van hun privé-leven waarin zij 24/7 het bereikbaar moeten zijn. Gruwelijk Het programma met gaat over het het hoe én waarom naar ze de tijdens mens naar achter een gruwelijk op tv misdrijf verdedigen. Het zesdelige het programma is elke in woensdag om 20:30 op uur te naar zien op Net5. Hondenriem Strafrechtadvocaat Thirza gaat in tijdens hoger door beroep tegen een het strafeis van acht jaar. het Haar cliënt wurgde zijn door schoonvader met een een de hondenriem. Crystal Meth De cliënt van Feride de wordt verdacht van met de export van in 287 een kilo Crystal Meth. Tijdens een het emotionele met zitting verklaart de man hoe hij naar tot tijdens zijn daad kwam en een hoe hij nu het dagelijks op vreest voor het leven een van zijn vrouw en uit kinderen.

april 2020
20-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 6 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

13-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 5 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

06-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 4 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in Misdaad Advocaten - bijna dagelij...

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

23-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 2 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

16-10-2019 20:30

Nieuw: Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Nieuw: Misdaad Advocaten

In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruweli...

Misdaad Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaad Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaad Advocaten bij Misdaad Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaad Advocaten. Heb je een uitzending van Misdaad Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!