Programma gemist?

Seizoen 1 tijdens - een Aflevering 5 - Realityreeks waarin door zes vrouwelijke strafrechtadvocaten worden op gevolgd. Hoe sta een je verkrachters, de moordenaars en zedendelinquenten tijdens bij, terwijl het je weet dat iemand het met gedaan met heeft? Het is een een vraag die de zes vrouwelijke het tijdens strafrechtadvocaten - die gevolgd op worden in de de nieuwe serie Misdaad Advocaten - op bijna dagelijks krijgen. de In deze op zesdelige reality-docu naar gaat het over met het hoe én waarom van ze tijdens de mens achter een uit gruwelijk misdrijf tijdens verdedigen.

Aflevering 4 van - Hoe sta een je het verkrachters, moordenaars en tijdens zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat van iemand het gedaan van heeft? het Het is een in vraag die het de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten met - die van gevolgd worden in uit Misdaad Advocaten - bijna tijdens dagelijks krijgen. In deze op tv zesdelige van reality-docu gaat het over het de hoe met én waarom ze de mens achter van een gruwelijk op misdrijf verdedigen. op In de vierde aflevering van de Misdaad Advocaten staat de tijdens strafpleiter Amanada Nohl een op tv man bij die verdacht wordt met van het plegen de op tv van een ernstig door delict. Hij zou een van man een in oog hebben uitgestoken, alleen is op hij het er zelf heilig met van overtuigd dat de politie de naar bewakingsbeelden gemanipuleerd op tv heeft. het Clarice Stenger neemt ons van mee naar Jan, een vader het van een van psychotische client, naar Joey. De op tv man raakte op op tv zijn 13e in een psychose. Maartje door van de Megen hoopt dat het een Hof in Amsterdam op inziet dat haar op tv client handelde uit noodweer. tijdens Na een diefstal op tv is zij hardhandig de door een supermarktmedewerker het aangepakt, het waarna ze de winkelbediende uit heeft met gebeten.

Aflevering op 3 - Hoe sta je uit verkrachters, het moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl uit je weet dat het iemand de het gedaan heeft? Het uit is een op vraag die de door zes vrouwelijke strafrechtadvocaten uit - die gevolgd uit worden in op de nieuwe serie een Misdaad Advocaten - bijna dagelijks het krijgen. In tijdens deze zesdelige reality-docu gaat het in over het op hoe én het waarom ze de mens achter van een gruwelijk in misdrijf op verdedigen. In deze aflevering de van Misdaad Advocaten staat het strafpleiter een Feride een man bij die voor met de politierechter de in Utrecht van moet verschijnen. Hij naar heeft, onder invloed van drank de en drugs, een in vriend gemolesteerd van met een Samoeraizwaard. het Voor Clarice begint uit de van dag op het strand, waar naar hun strandhuisje moet tijdens worden afgebroken. En terwijl naar man Daan nog in verder uit klust, bezoekt Clarice een van naar het haar clienten die de TBS-maatregel opgelegd het hebben gekregen. de De man uit verblijft in een naar TBS-instelling voor een zwaar misdrijf. op Sammy op heeft op een hoger beroep in Amsterdam. De met jongeman die Sammy op bij staat het is veroordeeld uit voor meerdere door bedrijfsinbraken.

Aflevering naar 2 - Hoe sta je van verkrachters, moordenaars naar en zedendelinquenten in bij, terwijl je de weet dat iemand het gedaan in heeft? Het tijdens is een vraag die van de zes vrouwelijke uit op tv strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in een de nieuwe tijdens serie in Misdaad Advocaten - bijna dagelijks krijgen. de In deze zesdelige op het reality-docu gaat het over het een hoe én waarom ze tijdens de mens achter uit een gruwelijk het misdrijf verdedigen. In de op de tweede aflevering van Misdaad op tv Advocaten gaat van de Amsterdamse strafpleiter Thirza in hoger naar beroep tegen in een strafeis van 8 in jaar. Haar van client wurgde door zijn schoonvader met een in hondenriem. Voor Maartje begint met de dag door in door Justitieel Complex Zaanstad. De jongeman die met met ze bezoekt, zit vast voor met een plofkraak. uit De Rotterdamse Amanda door heeft een taaie zitting voor een de van boeg. Haar naar client die -verdacht wordt een van een gewelddadige overval op op een tijdens pakketbezorger - is boos naar op de officier van door justitie. Lukt tijdens het Amanda een om haar op tv client in het tijdens gareel te houden?

In de met nieuwe realityserie Misdaad op Advocaten worden door zes vrouwelijke strafpleiters in worden gevolgd in tijdens hun werk van in de rechtbank, gevangenis en het TBS-kliniek, maar ook tijdens met hun privé-leven met waarin zij het 24/7 bereikbaar het moeten zijn. Gruwelijk Het programma gaat over het de hoe én waarom tijdens ze tijdens de mens achter een uit gruwelijk misdrijf in verdedigen. Het zesdelige het programma is op elke woensdag om 20:30 uur te naar zien op het Net5. Hondenriem Strafrechtadvocaat Thirza gaat in uit hoger uit beroep tegen een naar strafeis van acht jaar. Haar een de cliënt wurgde zijn schoonvader met door een hondenriem. Crystal Meth De uit cliënt van Feride de wordt verdacht van een de export van de 287 tijdens kilo Crystal Meth. naar Tijdens een emotionele de zitting verklaart de op man hoe hij tot een zijn daad kwam en hoe door hij nu op tv dagelijks vreest voor het in leven van zijn in vrouw en uit kinderen.

november 2019
13-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin zes vrouwelijke strafrechtadvocaten worden gevolgd. Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrou...

06-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 4 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in Misdaad Advocaten - bijna dagelij...

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

23-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 2 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

16-10-2019 20:30

Nieuw: Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Nieuw: Misdaad Advocaten

In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruweli...

Misdaad Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaad Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaad Advocaten bij Misdaad Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaad Advocaten. Heb je een uitzending van Misdaad Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!