Programma gemist?

Aflevering uit 6 - op tv Hoe sta je verkrachters, het moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl in naar je weet dat iemand het gedaan een een heeft? Het is met een vraag die de van zes vrouwelijke strafrechtadvocaten van - die gevolgd worden het in van de nieuwe serie Misdaad Advocaten van - op bijna dagelijks krijgen. In deze met zesdelige reality-docu gaat het het over het met hoe op én waarom ze de in mens achter op tv een gruwelijk misdrijf het verdedigen.

Aflevering van 5 - uit Hoe sta je verkrachters, moordenaars naar en op tv zedendelinquenten bij, terwijl je weet met dat iemand het gedaan door heeft? de Het is een op tv vraag die de zes vrouwelijke tijdens op tv strafrechtadvocaten - die gevolgd de worden in de nieuwe tijdens serie tijdens Misdaad Advocaten - bijna dagelijks de krijgen. In deze zesdelige door reality-docu gaat het op tv van over het hoe op tv én waarom ze de mens achter van een een gruwelijk misdrijf uit verdedigen.

Aflevering op 4 - door Hoe sta je verkrachters, moordenaars in en naar zedendelinquenten bij, terwijl de je weet dat door iemand het gedaan in heeft? Het is een uit vraag die de zes vrouwelijke uit strafrechtadvocaten - die tijdens gevolgd worden in tijdens Misdaad het Advocaten - bijna dagelijks met krijgen. In deze zesdelige in reality-docu gaat het het met over het hoe én door waarom ze de mens naar achter een gruwelijk misdrijf op het verdedigen. In de vierde aflevering een van Misdaad Advocaten van staat strafpleiter Amanada Nohl tijdens in een man bij die verdacht wordt tijdens van het naar plegen op van een ernstig delict. Hij in zou een man een van oog hebben uitgestoken, het alleen is hij van de er zelf heilig op van overtuigd dat de politie uit de de bewakingsbeelden gemanipuleerd heeft. Clarice de Stenger neemt met ons mee naar Jan, een vader een van naar een psychotische client, Joey. De door man raakte op naar zijn 13e in van een in psychose. Maartje van het Megen hoopt de dat het Hof in Amsterdam inziet op tv dat haar client het handelde uit de noodweer. Na de een diefstal is door zij hardhandig een door een supermarktmedewerker aangepakt, waarna ze uit de naar winkelbediende heeft door gebeten.

Aflevering 3 in - naar Hoe sta je verkrachters, moordenaars een en zedendelinquenten het bij, terwijl je weet dat door iemand het door gedaan heeft? Het uit is een vraag tijdens die de zes vrouwelijke op tv strafrechtadvocaten - die van gevolgd op worden in tijdens de nieuwe serie Misdaad Advocaten op tv - bijna dagelijks krijgen. tijdens uit In deze zesdelige reality-docu tijdens gaat het over het hoe op tv én de waarom ze met de mens achter een met gruwelijk misdrijf verdedigen. In door deze aflevering van uit Misdaad Advocaten staat tijdens strafpleiter Feride een man de bij die voor uit tijdens de politierechter in door Utrecht moet verschijnen. Hij heeft, tijdens onder invloed naar van drank een en drugs, een vriend gemolesteerd met op tv een Samoeraizwaard. met Voor Clarice begint de in dag op het met naar strand, waar hun strandhuisje naar moet worden afgebroken. door En terwijl van man Daan nog uit verder klust, bezoekt door Clarice een van haar clienten die met de met TBS-maatregel opgelegd met hebben gekregen. De man van verblijft in een TBS-instelling met voor een zwaar misdrijf. het Sammy heeft een een hoger het beroep in Amsterdam. De op tv jongeman die op tv Sammy bij staat het is op tv veroordeeld voor meerdere met bedrijfsinbraken.

Aflevering op tv 2 - Hoe sta de je verkrachters, moordenaars tijdens en zedendelinquenten bij, terwijl met je weet dat tijdens iemand het naar gedaan met heeft? Het is naar een vraag die de zes met vrouwelijke op tv strafrechtadvocaten - die naar gevolgd worden in de nieuwe door serie Misdaad Advocaten - een het bijna dagelijks krijgen. In deze door zesdelige reality-docu de gaat het uit over het hoe tijdens én waarom ze de mens achter naar een op gruwelijk misdrijf in verdedigen. In de tweede van aflevering van Misdaad door Advocaten gaat de Amsterdamse strafpleiter het Thirza in hoger van beroep door tegen een strafeis van tijdens 8 jaar. Haar in client door wurgde zijn schoonvader met op een hondenriem. Voor Maartje begint van de de dag in het Justitieel Complex Zaanstad. De jongeman die op ze bezoekt, zit tijdens uit vast voor een plofkraak. De Rotterdamse naar Amanda uit heeft een taaie zitting voor naar met de boeg. Haar client de die -verdacht de wordt van een gewelddadige overval van op een pakketbezorger door - uit is boos op de op officier van een justitie. Lukt het Amanda in om haar client uit in het gareel een te houden?

In door de nieuwe realityserie van Misdaad Advocaten worden door zes vrouwelijke strafpleiters worden het gevolgd tijdens op hun werk in de van rechtbank, gevangenis door en TBS-kliniek, maar ook op tv tijdens hun privé-leven een waarin zij op 24/7 bereikbaar uit moeten zijn. Gruwelijk Het programma gaat over een het hoe met én waarom ze de het mens achter een uit gruwelijk misdrijf verdedigen. het Het zesdelige programma is tijdens elke woensdag uit om 20:30 uur naar te zien op naar Net5. Hondenriem Strafrechtadvocaat van Thirza gaat in tijdens hoger beroep tegen een het strafeis van acht tijdens jaar. Haar in cliënt wurgde zijn van schoonvader met een hondenriem. Crystal Meth De door cliënt van Feride door wordt verdacht tijdens van de export van 287 de in kilo Crystal Meth. Tijdens op een emotionele van zitting verklaart de naar man hoe hij tot zijn op daad kwam in en hoe het hij nu dagelijks vreest voor naar het de leven van zijn tijdens vrouw en kinderen.

december 2020
20-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 6 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

13-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 5 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

06-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 4 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in Misdaad Advocaten - bijna dagelij...

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

23-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 2 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

16-10-2019 20:30

Nieuw: Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Nieuw: Misdaad Advocaten

In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruweli...

Misdaad Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaad Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaad Advocaten bij Misdaad Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaad Advocaten. Heb je een uitzending van Misdaad Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!