Programma gemist?

Aflevering het 6 - Hoe met sta je verkrachters, moordenaars en door zedendelinquenten bij, terwijl de je weet dat van iemand het door gedaan uit heeft? Het is een vraag tijdens die de op zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die met met gevolgd worden in de nieuwe de serie Misdaad naar Advocaten - het bijna dagelijks krijgen. In deze in zesdelige reality-docu tijdens gaat het over het door hoe de én waarom ze de naar mens achter een gruwelijk met misdrijf uit verdedigen.

Aflevering 5 - naar Hoe sta je uit verkrachters, moordenaars met en zedendelinquenten bij, terwijl een je op tv weet dat iemand het gedaan op tv uit heeft? Het is een vraag in die in de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten in - die het gevolgd worden in de nieuwe serie het Misdaad door Advocaten - tijdens bijna dagelijks krijgen. In naar deze zesdelige uit reality-docu gaat het van over het hoe én waarom de ze met de mens achter een gruwelijk misdrijf het tijdens verdedigen.

Aflevering het 4 - door Hoe sta je verkrachters, moordenaars en op zedendelinquenten met bij, terwijl je weet van dat iemand het gedaan de heeft? Het een is een in vraag die de zes op vrouwelijke in strafrechtadvocaten - die gevolgd in worden in de Misdaad Advocaten - bijna dagelijks krijgen. een In deze uit zesdelige reality-docu gaat het op over het hoe door én waarom ze met de mens achter op een gruwelijk op tv misdrijf verdedigen. In het de op vierde aflevering van Misdaad Advocaten op staat strafpleiter Amanada Nohl naar een de man bij naar die verdacht wordt van het plegen uit van naar een ernstig delict. Hij naar zou naar een man een oog hebben uitgestoken, in alleen is hij door door er zelf heilig van overtuigd dat van van de politie de bewakingsbeelden gemanipuleerd heeft. op het Clarice Stenger neemt ons tijdens mee naar op tv Jan, een vader naar van een psychotische client, een Joey. De man raakte op een een zijn 13e in een een psychose. Maartje van Megen hoopt de dat het Hof door uit in Amsterdam inziet dat naar haar client handelde de uit noodweer. Na een uit diefstal de is zij hardhandig door een op tv supermarktmedewerker aangepakt, tijdens waarna ze de winkelbediende van heeft in gebeten.

Aflevering in 3 - tijdens Hoe sta je verkrachters, moordenaars en door van zedendelinquenten bij, terwijl door je weet dat iemand in het gedaan heeft? Het is de een met vraag die het de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - op die een gevolgd worden in de nieuwe serie de op tv Misdaad Advocaten - van bijna dagelijks krijgen. In deze de zesdelige een reality-docu gaat het over het hoe het én waarom van ze naar de mens achter een gruwelijk misdrijf op tv verdedigen. met In deze aflevering van Misdaad een het Advocaten staat strafpleiter in Feride een man bij die tijdens voor de politierechter op in Utrecht door moet verschijnen. Hij heeft, onder op invloed van drank de en drugs, een van de vriend gemolesteerd met een Samoeraizwaard. tijdens Voor Clarice begint de het dag de op het strand, waar hun de strandhuisje in moet worden naar afgebroken. En terwijl van man Daan nog het verder klust, bezoekt Clarice tijdens een van een haar clienten die door de TBS-maatregel opgelegd hebben van gekregen. De man verblijft naar in een het TBS-instelling voor een zwaar misdrijf. in van Sammy heeft een hoger beroep uit op tv in Amsterdam. De tijdens jongeman die Sammy naar bij staat is in veroordeeld voor meerdere tijdens bedrijfsinbraken.

Aflevering 2 een - Hoe sta een je door verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, naar terwijl je van weet dat van iemand het gedaan heeft? Het een is een vraag de die de op zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - op tv die het gevolgd worden in de de nieuwe serie Misdaad uit Advocaten - bijna met dagelijks krijgen. In uit deze zesdelige door reality-docu gaat het van over het hoe én waarom ze op tv de in mens achter een van gruwelijk misdrijf op tv verdedigen. In de in tweede aflevering van Misdaad Advocaten gaat op tv de de Amsterdamse strafpleiter Thirza in door hoger beroep tegen het een op tv strafeis van 8 jaar. van Haar client wurgde zijn de schoonvader met een een hondenriem. Voor de Maartje begint het de dag in Justitieel Complex op tv Zaanstad. naar De jongeman die ze op tv bezoekt, zit vast voor in een plofkraak. De op Rotterdamse van Amanda heeft een taaie uit zitting voor de boeg. door Haar door client die -verdacht wordt het van een de gewelddadige overval op een pakketbezorger de - is boos op op tv de van officier van justitie. Lukt een het in Amanda om haar client op tv in het gareel van te houden?

In uit de nieuwe realityserie door Misdaad Advocaten de worden zes vrouwelijke op strafpleiters worden gevolgd op tijdens hun werk in de rechtbank, een gevangenis en TBS-kliniek, op maar het ook tijdens hun privé-leven naar waarin zij uit 24/7 bereikbaar moeten de zijn. Gruwelijk Het programma gaat tijdens over het tijdens hoe én waarom van ze de mens achter op tv een gruwelijk misdrijf de verdedigen. Het zesdelige op tv programma is elke woensdag tijdens om 20:30 uur te het zien op Net5. Hondenriem Strafrechtadvocaat in Thirza gaat met in hoger beroep op tv tegen door een strafeis van acht jaar. Haar tijdens cliënt naar wurgde zijn schoonvader met op een door hondenriem. Crystal Meth De cliënt met van Feride wordt verdacht van van de export van 287 door kilo Crystal de Meth. Tijdens een een emotionele zitting tijdens verklaart de man uit hoe hij tot zijn daad uit kwam op tv en hoe naar hij nu dagelijks van vreest voor het leven in van zijn vrouw en in kinderen.

augustus 2020
20-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 6 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

13-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 5 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

06-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 4 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in Misdaad Advocaten - bijna dagelij...

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

23-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 2 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

16-10-2019 20:30

Nieuw: Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Nieuw: Misdaad Advocaten

In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruweli...

Misdaad Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaad Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaad Advocaten bij Misdaad Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaad Advocaten. Heb je een uitzending van Misdaad Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!