Programma gemist?

Aflevering naar 6 - Hoe sta de je verkrachters, door moordenaars en zedendelinquenten bij, de terwijl je tijdens weet dat uit iemand het gedaan met heeft? Het is een vraag die de de zes tijdens vrouwelijke strafrechtadvocaten met - die uit gevolgd worden in de nieuwe serie het Misdaad Advocaten - in bijna door dagelijks krijgen. In in deze zesdelige reality-docu een gaat het over het het hoe én waarom ze op de mens tijdens achter uit een gruwelijk misdrijf van verdedigen.

Aflevering het 5 - Hoe sta van je verkrachters, door moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl tijdens je weet dat op tv iemand een het gedaan heeft? door Het is een het vraag die de zes vrouwelijke door strafrechtadvocaten in - die gevolgd op worden in de nieuwe uit serie Misdaad in Advocaten - bijna met dagelijks krijgen. In deze op zesdelige tijdens reality-docu gaat het het over het hoe én waarom de ze de mens achter tijdens een gruwelijk misdrijf het uit verdedigen.

Aflevering een 4 - een Hoe sta je verkrachters, moordenaars een en zedendelinquenten bij, terwijl in je weet dat tijdens tijdens iemand het gedaan heeft? Het een is een in vraag die de met zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die tijdens gevolgd worden in met Misdaad uit Advocaten - uit bijna dagelijks krijgen. In met deze zesdelige reality-docu gaat uit het over het hoe uit een én waarom ze de mens op tv achter een gruwelijk met misdrijf verdedigen. In met de vierde aflevering uit van Misdaad Advocaten tijdens staat strafpleiter Amanada het Nohl een man bij uit die verdacht wordt van van het uit plegen van een ernstig in delict. Hij een zou een op tv man een oog hebben uitgestoken, in alleen door is hij er zelf heilig tijdens van overtuigd van dat de politie een de bewakingsbeelden een gemanipuleerd heeft. naar Clarice Stenger neemt ons mee tijdens naar Jan, een vader uit van een psychotische naar client, Joey. naar De man raakte op tv op zijn 13e naar in door een psychose. Maartje van uit Megen hoopt dat het van Hof in met Amsterdam inziet dat haar client met handelde uit noodweer. op tv Na een naar diefstal is zij hardhandig een door een in supermarktmedewerker aangepakt, waarna door ze van de winkelbediende heeft tijdens gebeten.

Aflevering 3 - met Hoe sta je uit verkrachters, op moordenaars en een zedendelinquenten bij, terwijl je weet van dat iemand het de gedaan heeft? Het uit is in een vraag die het de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die in gevolgd worden in op de door nieuwe serie op Misdaad Advocaten - in bijna dagelijks krijgen. In met deze zesdelige reality-docu gaat het op over het op tv hoe én waarom ze het met de mens achter een gruwelijk naar misdrijf verdedigen. In een deze van aflevering van Misdaad Advocaten uit staat strafpleiter Feride een op man bij naar die voor de politierechter in door Utrecht moet verschijnen. tijdens op Hij heeft, onder invloed op van drank en drugs, een uit vriend gemolesteerd met met een Samoeraizwaard. Voor met Clarice begint tijdens de dag op het door strand, waar het hun strandhuisje op tv moet worden afgebroken. En terwijl een van man Daan nog van verder klust, bezoekt Clarice een van door haar clienten die de de op TBS-maatregel opgelegd hebben gekregen. de De man verblijft op tv in een in TBS-instelling voor een zwaar misdrijf. van Sammy heeft op tv een in hoger beroep door in Amsterdam. De jongeman die Sammy een bij staat in is door veroordeeld voor meerdere met bedrijfsinbraken.

Aflevering 2 uit - Hoe sta je een verkrachters, moordenaars door en zedendelinquenten bij, terwijl op je weet de dat iemand het door gedaan heeft? met Het is een vraag het die de de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - de die gevolgd worden in naar de nieuwe serie van Misdaad Advocaten - met bijna dagelijks door krijgen. tijdens In deze zesdelige reality-docu gaat op tv het over naar het hoe van én waarom ze de op mens achter een naar gruwelijk misdrijf op tv verdedigen. In de tweede aflevering de van op Misdaad Advocaten gaat de Amsterdamse strafpleiter door Thirza het in hoger beroep van tegen een strafeis met van 8 uit jaar. Haar client tijdens wurgde zijn schoonvader met op tv een hondenriem. met Voor Maartje begint de een dag in Justitieel Complex Zaanstad. het De jongeman van die een ze bezoekt, zit vast uit voor een plofkraak. in De Rotterdamse Amanda de heeft een naar taaie zitting voor de boeg. Haar door het client die -verdacht op tv wordt van een gewelddadige overval naar op op een pakketbezorger - is boos op tijdens de het officier van justitie. Lukt het de Amanda op om haar client in op tv het gareel te van houden?

In het de nieuwe realityserie Misdaad naar Advocaten op tv worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd op tv van tijdens hun werk in tijdens de rechtbank, gevangenis de en TBS-kliniek, maar op tv ook tijdens hun privé-leven waarin een zij 24/7 bereikbaar op tv moeten met zijn. Gruwelijk Het programma gaat over het het hoe een én waarom uit ze de mens achter een het gruwelijk misdrijf tijdens verdedigen. Het zesdelige programma van is elke woensdag om op tv 20:30 uur een te zien naar op Net5. Hondenriem Strafrechtadvocaat Thirza van gaat in hoger beroep tegen een een strafeis van tijdens acht jaar. Haar de met cliënt wurgde zijn van schoonvader met een hondenriem. Crystal Meth De in cliënt het van Feride wordt verdacht van met de export van 287 door op kilo Crystal Meth. Tijdens in een emotionele een zitting verklaart de man op tv hoe hij tot zijn daad op kwam van en hoe in hij nu dagelijks vreest voor het op tv tijdens leven van zijn vrouw en het kinderen.

september 2021
20-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 6 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

13-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 5 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

06-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 4 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in Misdaad Advocaten - bijna dagelij...

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

23-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 2 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

16-10-2019 20:30

Nieuw: Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Nieuw: Misdaad Advocaten

In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruweli...

Misdaad Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaad Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaad Advocaten bij Misdaad Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaad Advocaten. Heb je een uitzending van Misdaad Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!