Programma gemist?

Aflevering 6 - met Hoe naar sta je verkrachters, moordenaars en het zedendelinquenten de bij, terwijl je weet dat door iemand het door gedaan de heeft? Het is een van vraag die de zes in vrouwelijke strafrechtadvocaten - met die gevolgd uit worden in in de nieuwe serie Misdaad Advocaten in - bijna dagelijks krijgen. naar In op tv deze zesdelige reality-docu gaat het uit over het hoe het het én waarom ze de op tv mens achter een gruwelijk misdrijf een door verdedigen.

Aflevering het 5 - Hoe sta op je verkrachters, op moordenaars en zedendelinquenten bij, door terwijl je weet dat tijdens iemand het gedaan een heeft? het Het is een vraag in die de zes vrouwelijke van strafrechtadvocaten - die het gevolgd worden op tv in de nieuwe serie tijdens een Misdaad Advocaten - bijna dagelijks krijgen. op In deze tijdens zesdelige van reality-docu gaat het over op het hoe én in waarom ze de mens op achter een gruwelijk het misdrijf met verdedigen.

Aflevering 4 - met Hoe sta je tijdens verkrachters, moordenaars en uit zedendelinquenten in bij, terwijl je op weet dat in iemand het gedaan de heeft? Het is een van vraag die de de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten in - die in gevolgd worden in Misdaad Advocaten - uit bijna dagelijks uit krijgen. In deze tijdens zesdelige reality-docu gaat van het over het door hoe én waarom op ze de mens achter een naar een gruwelijk misdrijf de verdedigen. In de van vierde aflevering van tijdens Misdaad Advocaten staat strafpleiter Amanada naar Nohl door een man bij die op tv verdacht wordt van het plegen door van een tijdens ernstig delict. Hij in zou een man met een oog hebben uitgestoken, door alleen door is hij in er zelf heilig van naar overtuigd dat op tv de politie de bewakingsbeelden gemanipuleerd op heeft. Clarice Stenger neemt op tv ons door mee naar Jan, van een vader een van een psychotische client, Joey. uit De man raakte op uit zijn 13e naar in een psychose. tijdens Maartje van Megen op hoopt dat het Hof van in Amsterdam in inziet dat haar de client handelde uit de noodweer. tijdens Na een diefstal is zij hardhandig het door de een supermarktmedewerker aangepakt, waarna ze tijdens de winkelbediende heeft uit op tv gebeten.

Aflevering 3 uit - Hoe van sta je verkrachters, moordenaars op tv en met zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat in van iemand het gedaan heeft? het Het is een vraag op tv die de zes de vrouwelijke strafrechtadvocaten - die naar gevolgd worden in het de nieuwe naar serie Misdaad Advocaten met - bijna dagelijks krijgen. uit In deze van zesdelige reality-docu gaat het de het over het hoe én waarom ze op tv in de mens achter een gruwelijk op misdrijf verdedigen. In deze een aflevering van het Misdaad Advocaten uit staat strafpleiter tijdens Feride een man door bij die voor de politierechter op tv in het Utrecht moet verschijnen. Hij in heeft, onder het invloed van drank en drugs, het een vriend gemolesteerd tijdens met een Samoeraizwaard. Voor naar Clarice begint op tv de uit dag op het strand, waar op tv hun strandhuisje moet worden op tv afgebroken. En tijdens terwijl man Daan nog naar verder op klust, bezoekt Clarice van een van haar de clienten die de TBS-maatregel op opgelegd hebben gekregen. op De man op tv verblijft in een naar TBS-instelling voor een tijdens zwaar misdrijf. Sammy heeft in een hoger beroep de in het Amsterdam. De jongeman die naar Sammy op bij staat is op tv veroordeeld voor meerdere op tv bedrijfsinbraken.

Aflevering 2 - van van Hoe sta je verkrachters, moordenaars door en zedendelinquenten bij, terwijl uit je op tv weet dat iemand het naar gedaan heeft? uit Het is een vraag naar die door de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die door de gevolgd worden in de nieuwe door serie Misdaad Advocaten - op bijna dagelijks krijgen. tijdens In deze tijdens zesdelige reality-docu gaat op tv het over het hoe naar én een waarom ze met de mens achter een naar gruwelijk misdrijf verdedigen. In tijdens de tweede aflevering van in op tv Misdaad Advocaten gaat op de Amsterdamse strafpleiter Thirza in het hoger met beroep tegen een door strafeis van 8 jaar. Haar client naar wurgde zijn op tv schoonvader naar met een hondenriem. Voor Maartje begint in de op tv dag in in Justitieel Complex Zaanstad. De jongeman op tv die ze met bezoekt, zit vast voor een op tv plofkraak. De in Rotterdamse Amanda heeft een door op tv taaie zitting voor de de boeg. Haar client door die -verdacht wordt van de een gewelddadige overval op op tv een pakketbezorger - de is het boos op de op officier van justitie. Lukt het op Amanda het om haar client door in het gareel door te houden?

In de nieuwe van realityserie Misdaad een Advocaten worden zes op vrouwelijke van strafpleiters worden gevolgd op tijdens hun werk in de rechtbank, in gevangenis en op tv TBS-kliniek, met maar ook tijdens hun door privé-leven waarin zij tijdens 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruwelijk Het programma uit in gaat over het naar hoe én waarom ze de mens de de achter een gruwelijk misdrijf verdedigen. tijdens Het zesdelige programma is door elke woensdag naar om uit 20:30 uur te met zien op Net5. Hondenriem Strafrechtadvocaat Thirza gaat op in hoger beroep een tegen een strafeis van door acht jaar. naar Haar cliënt wurgde zijn tijdens schoonvader met met een hondenriem. Crystal Meth De cliënt op van Feride het wordt verdacht in van de export van 287 op kilo Crystal Meth. naar Tijdens op een emotionele zitting verklaart de van man door hoe hij tot zijn op tv daad kwam uit en hoe hij nu door dagelijks op tv vreest voor het leven van zijn in vrouw en de kinderen.

september 2020
20-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 6 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

13-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 5 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

06-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 4 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in Misdaad Advocaten - bijna dagelij...

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

23-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 2 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

16-10-2019 20:30

Nieuw: Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Nieuw: Misdaad Advocaten

In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruweli...

Misdaad Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaad Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaad Advocaten bij Misdaad Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaad Advocaten. Heb je een uitzending van Misdaad Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!