Programma gemist?

Seizoen 1 - in Aflevering de 5 - het Realityreeks waarin zes vrouwelijke strafrechtadvocaten tijdens worden gevolgd. Hoe sta op tv je verkrachters, moordenaars en van zedendelinquenten de bij, terwijl de je weet dat iemand de het gedaan in heeft? Het is de een vraag die de in zes vrouwelijke een strafrechtadvocaten - die gevolgd worden van in de op tv nieuwe serie Misdaad Advocaten - door een bijna dagelijks krijgen. In door deze zesdelige reality-docu gaat het uit uit over het hoe én waarom ze een de mens naar achter een tijdens gruwelijk misdrijf een verdedigen.

Aflevering 4 met - in Hoe sta je verkrachters, de moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl naar op je weet dat iemand het gedaan tijdens heeft? Het is naar een vraag naar die de zes vrouwelijke op tv strafrechtadvocaten - die met gevolgd worden in de Misdaad Advocaten de - bijna dagelijks krijgen. een In deze met zesdelige reality-docu gaat het op tv over het hoe tijdens door én waarom ze van de mens achter een met gruwelijk misdrijf verdedigen. tijdens In de een vierde aflevering van Misdaad van Advocaten staat strafpleiter een Amanada Nohl een man de bij die verdacht van wordt van het de plegen van een de ernstig delict. met Hij zou de een man een oog hebben uitgestoken, van tijdens alleen is hij er in zelf heilig van de overtuigd dat de naar politie de bewakingsbeelden van gemanipuleerd heeft. Clarice Stenger neemt het ons op tv mee naar Jan, een vader de van tijdens een psychotische op tv client, Joey. De man raakte op het het zijn 13e in een psychose. Maartje de van Megen tijdens hoopt dat het door Hof in Amsterdam uit inziet van dat haar client handelde uit een noodweer. Na een met diefstal een is zij hardhandig door een een supermarktmedewerker aangepakt, waarna uit ze de de winkelbediende heeft een gebeten.

Aflevering in 3 - Hoe uit sta je verkrachters, de moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl uit je weet dat op tv iemand het gedaan tijdens heeft? Het door is een vraag tijdens die de zes vrouwelijke de in strafrechtadvocaten - die een gevolgd worden in de nieuwe uit serie Misdaad Advocaten op - bijna dagelijks op krijgen. In deze zesdelige naar reality-docu gaat naar het over het op hoe én een waarom ze de tijdens mens achter een het gruwelijk misdrijf verdedigen. het In deze aflevering van Misdaad een door Advocaten staat strafpleiter Feride een man de bij die voor op tv de politierechter in met Utrecht naar moet verschijnen. tijdens Hij heeft, onder invloed van drank in en drugs, door een vriend gemolesteerd uit met een Samoeraizwaard. op tv Voor Clarice begint de naar dag op op het strand, waar op tv hun strandhuisje moet op tv worden afgebroken. op tv En terwijl man Daan het nog verder klust, bezoekt in Clarice door een van haar clienten die de de van TBS-maatregel opgelegd op tv hebben gekregen. De man verblijft in op tv de een TBS-instelling voor naar een zwaar misdrijf. Sammy in heeft een hoger op beroep de in Amsterdam. De jongeman de die Sammy bij op staat is veroordeeld het voor meerdere tijdens bedrijfsinbraken.

Aflevering naar 2 - Hoe sta door je verkrachters, moordenaars op tv en op tv zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat in iemand het gedaan op tv heeft? Het is naar een vraag die van de naar zes vrouwelijke op tv strafrechtadvocaten - die gevolgd worden op in de nieuwe een serie Misdaad Advocaten - naar uit bijna dagelijks krijgen. In deze het zesdelige reality-docu gaat van het over het tijdens hoe én waarom ze op tv op tv de mens achter een gruwelijk misdrijf op tv verdedigen. In de door tweede uit aflevering van Misdaad uit Advocaten gaat de met Amsterdamse strafpleiter Thirza in hoger naar beroep tegen naar een met strafeis van 8 jaar. Haar client tijdens van wurgde zijn schoonvader met een uit hondenriem. Voor Maartje begint uit op de dag in Justitieel Complex Zaanstad. op De jongeman die het naar ze bezoekt, zit uit vast voor een plofkraak. De Rotterdamse een op tv Amanda heeft een taaie uit zitting voor de boeg. Haar op tv door client die -verdacht wordt van naar een gewelddadige overval door op een het pakketbezorger - is boos op op de officier van in uit justitie. Lukt het Amanda de om haar client tijdens in het door gareel te houden?

In een de nieuwe realityserie Misdaad in Advocaten in worden zes vrouwelijke strafpleiters worden van gevolgd van tijdens hun werk in de rechtbank, op gevangenis en TBS-kliniek, in maar naar ook tijdens op hun privé-leven waarin zij 24/7 op bereikbaar moeten zijn. Gruwelijk Het een programma gaat over een het hoe én waarom een naar ze de mens achter de een gruwelijk in misdrijf verdedigen. Het met zesdelige programma is elke een woensdag om 20:30 naar uur te zien op Net5. Hondenriem Strafrechtadvocaat op tv Thirza gaat in naar tijdens hoger beroep tegen een strafeis van het acht jaar. de Haar cliënt wurgde het zijn schoonvader met het een hondenriem. Crystal op tv Meth De cliënt de van Feride wordt verdacht van de in export van 287 de met kilo Crystal Meth. Tijdens een uit emotionele zitting verklaart door de man hoe op tv hij de tot zijn daad op kwam en hoe hij nu dagelijks het vreest voor op het leven van zijn op vrouw en van kinderen.

november 2019
13-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin zes vrouwelijke strafrechtadvocaten worden gevolgd. Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrou...

06-11-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 4 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in Misdaad Advocaten - bijna dagelij...

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

23-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 2 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten...

16-10-2019 20:30

Nieuw: Misdaad Advocaten

Misdaad Advocaten - Nieuw: Misdaad Advocaten

In de nieuwe realityserie Misdaad Advocaten worden zes vrouwelijke strafpleiters worden gevolgd tijdens hun werk in de rechtbank, gevangenis en TBS-kliniek, maar ook tijdens hun privé-leven waarin zij 24/7 bereikbaar moeten zijn. Gruweli...

Misdaad Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaad Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaad Advocaten bij Misdaad Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaad Advocaten. Heb je een uitzending van Misdaad Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!