Programma gemist?

Aflevering 2 - met Ladies Night is uit de nieuwe wekelijkse op talkshow uit van Net5 waar naar de vrouwelijke tijdens en persoonlijke blik op door de actualiteit centraal staat. Merel op tv Westrik zal naar samen met een groep uit (bekende) vrouwen en tijdens van vaste gasten zoals in Linda de Mol en Olcay de Gulsen in de actualiteit bespreken en in mooie, persoonlijke gesprekken voeren. uit Je wordt tijdens bijgepraat over in onderwerpen die iedere vrouw raakt, er de is ruimte een voor ontroerende verhalen maar op tv ook voor pittige door tijdens discussies.

Vanaf in vanavond is de in nieuwe talkshow van Merel tijdens Westrik, Ladies Night, elke van woensdag om op 21:30 uur te naar zien op met Net5. Bekende vrouwen Met een op aantal met bekende vrouwen in bespreekt naar Merel wat hen op opviel in het nieuws, het op social media en naar in hun de dagelijks leven. door De programmamakers beloven eerlijke, persoonlijke door gesprekken en actuele uit gasten. Gasten eerste uitzending In het de eerste uitzending ontvangt de Merel onder andere uit visagiste op tv Nikkie de in Jager, die bekend in is van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. Ze op tv komt praten met over op tv onder meer haar deelname aan naar Wie is de het Mol? 2019 en haar van huwelijksaanzoek. Andere gasten op tv vanavond in zijn journalisten het Stella Bergsma en Fidan Ekiz. van Ook Linda de Mol uit schuift vanavond aan, door in om onder meer door te vertellen over de recente tijdens rechtszaken met over de tv-programma's Oh wat een door Jaar door en Weet ik veel?!. het Door haar overstap uit naar uit Talpa heeft ze deze programma's door achter de moeten laten bij RTL tijdens en dat is het haar niet in de koude op tv de kleren gaan zitten. Vaste een gasten Bij de vaste groep gasten behoren naar onder met anderen Linda de Mol, journaliste de door Fidan Ekiz, zangeres door Roxeanne Hazes, presentatrice en het ondernemer Olcay van Gulsen en investeerder en ondernemer de Annemarie van Gaal. Discussies Merel tijdens Westrik, de die overkwam van het RTL Nieuws, tijdens leidt op tv in haar eerste van tv-programma bij Net5 de de pittige op tv discussies. Ook is van er ruimte voor ontroerende een verhalen. Ladies Night is een met mix op van intimiteit, actualiteit en op tv entertainment

november 2019
23-10-2019 21:30

Ladies Night

Ladies Night - Ladies Night

Aflevering 2 - Ladies Night is de nieuwe wekelijkse talkshow van Net5 waar de vrouwelijke en persoonlijke blik op de actualiteit centraal staat. Merel Westrik zal samen met een groep (bekende) vrouwen en vaste gasten zoals Linda de Mol en O...

16-10-2019 21:30

Nieuw: Ladies Night

Ladies Night - Nieuw: Ladies Night

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow van Merel Westrik, Ladies Night, elke woensdag om 21:30 uur te zien op Net5. Bekende vrouwen Met een aantal met bekende vrouwen bespreekt Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun...

Ladies Night gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ladies Night de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ladies Night bij Ladies Night liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ladies Night. Heb je een uitzending van Ladies Night gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ladies Night gemist

Uitzending gemist van Ladies Night? Hier kun je alle uitzendingen van Ladies Night kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!