Programma gemist?

Aflevering op tv 2 - Ladies Night een is de nieuwe tijdens wekelijkse talkshow van het Net5 waar de vrouwelijke het en de persoonlijke blik op de actualiteit uit centraal naar staat. Merel Westrik zal met samen in met een groep (bekende) een vrouwen en vaste van gasten zoals Linda een de Mol en Olcay Gulsen met de een actualiteit bespreken en mooie, een persoonlijke gesprekken voeren. Je met wordt een bijgepraat over onderwerpen door die iedere vrouw door raakt, er in is ruimte voor ontroerende tijdens verhalen maar ook voor pittige een op tv discussies.

Vanaf vanavond de is de nieuwe op talkshow van Merel met Westrik, naar Ladies Night, elke woensdag om 21:30 in naar uur te zien op op tv Net5. Bekende vrouwen Met een een aantal met bekende vrouwen bespreekt de Merel wat tijdens hen opviel het in het nieuws, op het social media en in door hun de dagelijks leven. de De programmamakers beloven eerlijke, tijdens persoonlijke gesprekken en actuele gasten. Gasten in uit eerste uitzending In de eerste uitzending ontvangt uit van Merel onder andere visagiste Nikkie van de tijdens Jager, die bekend uit is van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. op Ze komt praten over van met onder meer haar in deelname aan Wie is de Mol? uit 2019 een en haar door huwelijksaanzoek. Andere gasten vanavond zijn journalisten uit de Stella Bergsma en de Fidan Ekiz. Ook Linda de uit Mol schuift vanavond naar aan, in om onder meer te vertellen uit over met de recente rechtszaken over door de tv-programma's Oh wat in een Jaar naar en Weet ik veel?!. tijdens Door haar overstap naar de op Talpa heeft ze deze het programma's achter moeten laten een bij van RTL en dat is haar op tv niet in de koude naar op kleren gaan zitten. Vaste gasten Bij de vaste op tv de groep gasten behoren onder anderen Linda met de Mol, journaliste door Fidan Ekiz, zangeres naar Roxeanne Hazes, tijdens presentatrice en het ondernemer Olcay Gulsen een en investeerder en ondernemer een Annemarie in van Gaal. Discussies Merel Westrik, die overkwam van naar het RTL tijdens Nieuws, leidt in haar met eerste tv-programma bij het Net5 de pittige het discussies. Ook op is er ruimte voor op tv op tv ontroerende verhalen. Ladies Night is een op van mix van intimiteit, actualiteit op tv en entertainment

november 2019
23-10-2019 21:30

Ladies Night

Ladies Night - Ladies Night

Aflevering 2 - Ladies Night is de nieuwe wekelijkse talkshow van Net5 waar de vrouwelijke en persoonlijke blik op de actualiteit centraal staat. Merel Westrik zal samen met een groep (bekende) vrouwen en vaste gasten zoals Linda de Mol en O...

16-10-2019 21:30

Nieuw: Ladies Night

Ladies Night - Nieuw: Ladies Night

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow van Merel Westrik, Ladies Night, elke woensdag om 21:30 uur te zien op Net5. Bekende vrouwen Met een aantal met bekende vrouwen bespreekt Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun...

Ladies Night gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ladies Night de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ladies Night bij Ladies Night liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ladies Night. Heb je een uitzending van Ladies Night gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ladies Night gemist

Uitzending gemist van Ladies Night? Hier kun je alle uitzendingen van Ladies Night kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!