Programma gemist?

Poddrama - In uit Undercover achter het tralies laten op tv mensen zich vrijwillig 60 dagen naar lang opsluiten in door de gevangenis uit om hier misstanden aan een in de kaak te stellen. in Geweld, drugsgebruik en op tv criminaliteit is er dagelijks van aan op tv de orde. Onder toeziend naar oog van van 300 camera?s wordt alles vastgelegd wat een er in de op tv de gevangenis gebeurt, of tijdens toch niet? Alberto Stegeman presenteert op tv dit Amerikaanse experiment. Het tijdens met undercover plan wordt van in gevaar gebracht de als Jeff wordt aangevallen. op tv Zac en Isaiah gaan naar van uit een andere plek naar in de gevangenis en een Robert komt terug bij uit de groep. het Tami?s vrouw komt als verrassing uit en van Barbara voelt zich op tv verraden.

Full Inmate - met In Undercover achter uit tralies laten mensen op tv zich vrijwillig 60 de dagen lang van opsluiten in de op gevangenis van om hier misstanden aan de kaak naar te stellen. tijdens Geweld, drugsgebruik en door criminaliteit is er dagelijks naar een aan de orde. Onder toeziend van oog van 300 camera?s het de wordt alles vastgelegd wat er uit in de door gevangenis gebeurt, met of toch niet? naar Alberto Stegeman presenteert dit Amerikaanse op experiment. De spanningen lopen naar hoog op tussen naar de vrouwen door en bij de de mannen op staat iemand oog naar in oog met groot in gevaar.

november 2019
28-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Poddrama - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog v...

21-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Full Inmate - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oo...

Undercover Achter Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Achter Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Achter Tralies bij Undercover Achter Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Achter Tralies . Heb je een uitzending van Undercover Achter Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Achter Tralies gemist

Uitzending gemist van Undercover Achter Tralies ? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Achter Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!