Programma gemist?

Poddrama op - In Undercover achter van tralies op laten mensen zich vrijwillig 60 dagen van lang opsluiten op tv in de op tv gevangenis om hier het misstanden aan de kaak te uit de stellen. Geweld, drugsgebruik het en criminaliteit is er dagelijks op tv aan van de orde. Onder toeziend oog een van 300 camera?s een wordt op alles vastgelegd wat er naar in de gevangenis gebeurt, tijdens of toch niet? het Alberto Stegeman presenteert dit op tv op tv Amerikaanse experiment. Het naar undercover plan wordt in gevaar gebracht tijdens als Jeff van wordt aangevallen. Zac naar en Isaiah gaan in naar een andere met plek in het de gevangenis de en Robert komt terug bij in de met groep. Tami?s vrouw komt als verrassing tijdens en Barbara op voelt zich naar verraden.

Full door Inmate - In Undercover tijdens achter tralies laten de mensen zich vrijwillig 60 door dagen lang op opsluiten het in de gevangenis om hier tijdens misstanden aan de kaak met op tv te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit door is er dagelijks een aan de orde. van in Onder toeziend oog van 300 camera?s door wordt alles vastgelegd op de wat er in tijdens de gevangenis gebeurt, of toch van niet? Alberto uit Stegeman presenteert dit de Amerikaanse experiment. De spanningen op lopen hoog op uit tussen uit de vrouwen en bij van de mannen staat iemand oog de in oog met naar groot met gevaar.

maart 2020
28-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Poddrama - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog v...

21-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Full Inmate - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oo...

Undercover Achter Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Achter Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Achter Tralies bij Undercover Achter Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Achter Tralies . Heb je een uitzending van Undercover Achter Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Achter Tralies gemist

Uitzending gemist van Undercover Achter Tralies ? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Achter Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!