Programma gemist?

Poddrama door - In Undercover achter naar tralies in laten mensen zich vrijwillig 60 dagen het lang opsluiten door in de gevangenis door om hier misstanden aan op de met kaak te naar stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit op is er dagelijks op aan de orde. tijdens Onder toeziend oog van op tv 300 tijdens camera?s wordt alles het vastgelegd wat er in op tv de gevangenis gebeurt, de of toch met niet? Alberto Stegeman presenteert in dit Amerikaanse experiment. het Het undercover plan wordt een in in gevaar gebracht door als Jeff wordt aangevallen. Zac naar en Isaiah de gaan naar een een andere plek in de op tv gevangenis en Robert komt van op terug bij de groep. met Tami?s vrouw komt op tv als verrassing en Barbara voelt naar zich op verraden.

Full Inmate - naar In Undercover achter een tralies laten mensen het zich vrijwillig een 60 dagen lang op tv opsluiten in de gevangenis door om een hier misstanden aan de kaak op tv te stellen. Geweld, op tv drugsgebruik door en criminaliteit is van er dagelijks aan de orde. een Onder toeziend oog door van 300 camera?s van op wordt alles vastgelegd wat er met in de gevangenis een gebeurt, of toch van niet? Alberto Stegeman presenteert tijdens dit tijdens Amerikaanse experiment. op De spanningen lopen hoog op tussen tijdens de uit vrouwen en het bij de mannen staat iemand oog door uit in oog met tijdens groot gevaar.

augustus 2020
28-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Poddrama - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog v...

21-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Full Inmate - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oo...

Undercover Achter Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Achter Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Achter Tralies bij Undercover Achter Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Achter Tralies . Heb je een uitzending van Undercover Achter Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Achter Tralies gemist

Uitzending gemist van Undercover Achter Tralies ? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Achter Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!