Programma gemist?

Poddrama - het In Undercover uit achter tralies laten mensen op tv zich tijdens vrijwillig 60 dagen lang opsluiten op tv in de gevangenis om tijdens hier misstanden op aan van de kaak te stellen. het Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is het er dagelijks tijdens aan de orde. van Onder toeziend oog met van 300 camera?s naar wordt op alles vastgelegd wat er in met de gevangenis gebeurt, door of toch door niet? Alberto Stegeman door presenteert dit op Amerikaanse experiment. Het in undercover plan wordt in gevaar gebracht de in als Jeff wordt aangevallen. Zac en op tv Isaiah gaan het naar een in andere plek in de tijdens gevangenis en Robert tijdens komt terug bij de de met groep. Tami?s vrouw op tv komt als verrassing en Barbara naar voelt zich van verraden.

Full op Inmate - In Undercover uit achter tralies naar laten mensen zich vrijwillig de 60 dagen lang het opsluiten in de gevangenis tijdens om hier misstanden op tv aan de op tv kaak te stellen. Geweld, op drugsgebruik en criminaliteit de door is er dagelijks aan de door orde. Onder van toeziend oog van door 300 camera?s wordt alles het vastgelegd wat met er in de gevangenis gebeurt, op of toch door niet? Alberto in Stegeman presenteert dit Amerikaanse door experiment. met De spanningen lopen hoog op tv op tussen van de vrouwen en bij de het mannen staat iemand oog op een in oog met groot op gevaar.

april 2021
28-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Poddrama - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog v...

21-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Full Inmate - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oo...

Undercover Achter Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Achter Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Achter Tralies bij Undercover Achter Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Achter Tralies . Heb je een uitzending van Undercover Achter Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Achter Tralies gemist

Uitzending gemist van Undercover Achter Tralies ? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Achter Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!