Programma gemist?

Poddrama op tv - In Undercover achter tralies tijdens laten mensen in zich op tv vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in uit op de gevangenis om hier misstanden van aan op tv de kaak te stellen. Geweld, de drugsgebruik en criminaliteit is een er dagelijks aan tijdens de orde. Onder tijdens toeziend oog de van 300 camera?s wordt in op tv alles vastgelegd wat door er in de in gevangenis gebeurt, of toch niet? tijdens Alberto Stegeman presenteert tijdens dit het Amerikaanse experiment. Het undercover plan wordt op tv in een gevaar gebracht als Jeff in wordt aangevallen. Zac en de Isaiah gaan naar tijdens een het andere plek in de uit gevangenis op en Robert komt terug bij de met groep. op tv Tami?s vrouw komt als verrassing op en Barbara een voelt zich op tv verraden.

Full de Inmate - In door Undercover achter tralies laten mensen het zich vrijwillig naar 60 dagen lang opsluiten met tijdens in de gevangenis om hier misstanden met aan de kaak tijdens te de stellen. Geweld, op drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks de op tv aan de orde. Onder toeziend oog op tv van het 300 camera?s uit wordt alles vastgelegd wat er de in het de gevangenis gebeurt, of het toch niet? Alberto van Stegeman presenteert dit een Amerikaanse experiment. De spanningen lopen het hoog op met tussen op de vrouwen en bij de mannen uit staat iemand met oog in in oog met groot een gevaar.

december 2020
28-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Poddrama - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog v...

21-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Full Inmate - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oo...

Undercover Achter Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Achter Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Achter Tralies bij Undercover Achter Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Achter Tralies . Heb je een uitzending van Undercover Achter Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Achter Tralies gemist

Uitzending gemist van Undercover Achter Tralies ? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Achter Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!