Programma gemist?

Poddrama een - In Undercover achter op tralies laten mensen zich met vrijwillig 60 op dagen uit lang opsluiten in de op gevangenis om hier van misstanden aan de kaak te een stellen. Geweld, drugsgebruik het en criminaliteit is in er dagelijks aan een de orde. uit Onder toeziend oog op tv van 300 camera?s van wordt alles uit vastgelegd wat er door in de gevangenis door gebeurt, of toch niet? uit Alberto Stegeman van presenteert dit Amerikaanse met experiment. Het undercover door plan wordt in gevaar naar gebracht als Jeff wordt met aangevallen. Zac en een Isaiah gaan de naar een andere een plek in de door gevangenis door en Robert komt terug bij uit de naar groep. Tami?s vrouw komt als het verrassing uit en Barbara voelt van zich verraden.

Full Inmate - naar met In Undercover achter tralies laten een mensen zich vrijwillig een 60 in dagen lang opsluiten in een de gevangenis om hier misstanden op aan van de kaak te naar stellen. Geweld, drugsgebruik uit en criminaliteit is de er dagelijks uit aan de orde. Onder toeziend uit oog van 300 camera?s op tv wordt alles op vastgelegd wat tijdens er in de gevangenis gebeurt, met of toch op niet? Alberto Stegeman in presenteert dit Amerikaanse in experiment. in De spanningen lopen op tv hoog op tussen de met vrouwen en in bij de mannen staat het iemand oog in oog met naar groot naar gevaar.

augustus 2021
28-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Poddrama - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog v...

21-10-2019 22:20

Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies  - Undercover Achter Tralies

Full Inmate - In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oo...

Undercover Achter Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Achter Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Achter Tralies bij Undercover Achter Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Achter Tralies . Heb je een uitzending van Undercover Achter Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Achter Tralies gemist

Uitzending gemist van Undercover Achter Tralies ? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Achter Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!