Programma gemist?

Aflevering 6 in - de In het Home Alone door huis woont elke het week een andere uit groep kinderen tussen de 8 tijdens en 12 jaar. naar een Helemaal alleen, zonder de ouders en zonder tijdens regels! Kunnen ze zichzelf prima redden naar of hebben ze door een hun ouders nog hard naar nodig? De ouders op zitten samen met gezinstherapeut Selma op van Duinen in in het op naastgelegen huis om hun kinderen, een zonder dat zij tijdens met dit weten, te volgen. De kinderen op tv kennen elkaar niet op en een krijgen met volwassen situaties te de maken die uit ze als groep in zelf de moeten oplossen.

Aflevering 5 op - In uit het Home Alone huis uit woont elke week een de andere groep uit kinderen een tussen de 8 en 12 jaar. van uit Helemaal alleen, zonder ouders uit en zonder het regels! Kunnen ze zichzelf prima de redden of op tv hebben ze het hun ouders nog hard nodig? De de ouders de zitten samen met op gezinstherapeut Selma van Duinen in in het naastgelegen huis in om hun het kinderen, zonder dat zij door dit weten, te een volgen. De naar kinderen kennen elkaar niet op tv de en krijgen met volwassen situaties te met maken die ze met als groep zelf tijdens moeten op tv oplossen. Deze week komen de tijdens meiden het van het op platteland en de jongens uit de het stad, is naar er een van moestuin en op een keuken vol met gekke ingrediënten op met en staat er een onbekende naar man voor de naar deur.

Aflevering 4 - een In een het Home Alone huis op woont elke week het een andere groep kinderen met tussen met de 8 en 12 de jaar. op tv Helemaal alleen, zonder ouders op tv en zonder regels! Kunnen ze uit zichzelf prima redden tijdens of hebben het ze hun ouders nog in hard een nodig? De ouders zitten samen tijdens op met gezinstherapeut Selma van Duinen op in het naastgelegen huis het om uit hun kinderen, zonder dat zij tijdens tijdens dit weten, te volgen. het De kinderen kennen elkaar door niet en krijgen in met volwassen situaties door te op tv maken die ze als naar groep zelf moeten een oplossen. Ook uit deze week worden op tv de kinderen weer op de de proef gesteld met onverwachte van situaties zoals; op tv geen geld voor boodschappen, op tv een nieuwsgierige naar enquêteur en de tijdens zorg van over een peuter.

Aflevering 3 - een In het de Home Alone een huis woont elke week tijdens een andere in groep kinderen op tv tussen de 8 en 12 jaar. op tv Helemaal alleen, zonder een ouders en zonder de regels! Kunnen naar ze zichzelf prima met redden of naar hebben ze hun ouders op nog naar hard nodig? De de ouders zitten samen met gezinstherapeut in Selma van door Duinen in het naastgelegen van huis om op hun kinderen, zonder dat de zij dit weten, te door volgen. De kinderen een kennen elkaar niet naar en uit krijgen met volwassen situaties naar te maken die ze van als op groep zelf op moeten oplossen. In het deze aflevering wordt duidelijk door dat op op tv deze leeftijd de jongens- door en meisjes werelden nog naar behoorlijk gescheiden zijn. Ook met worden deze in week in de kinderen weer de op de proef gesteld een met onverwachte situaties zoals; een het eigenzinnige op tv oven waardoor het brandalarm afgaat, op een van lege koelkast en geen op winkel door die open is.

Aflevering 2 - op naar In het Home Alone huis woont met elke op week een naar andere groep kinderen tussen de op tv 8 met en 12 jaar. uit Helemaal alleen, zonder ouders en op zonder regels! in Kunnen ze zichzelf prima redden door of hebben ze het hun ouders naar nog hard door nodig? De ouders op zitten samen met gezinstherapeut Selma op van Duinen tijdens in het naastgelegen uit huis het om hun kinderen, een zonder dat zij dit door weten, te de volgen. De kinderen kennen door elkaar niet en krijgen met met volwassen situaties met te maken die ze op tv als groep zelf tijdens moeten oplossen. In op van het Home Alone op tv huis woont deze week van een groep piepjonge met kinderen van 8 en 9 op tv jaar. de Deze week is er tijdens een ijskast vol super-gezond de en op verantwoord eten, van in de tuin bivakkeren drie van kippen en in staat er een onbekende met man voor het de deur.

In het nieuwe een op programma Home Alone leven kinderen op volledig zelfstandig, zonder hulp van van ouders. De een afleveringen op tv zijn elke dinsdag om tijdens 21:30 met uur te zien op SBS6. Drie het dagen Elke op aflevering is een een nieuwe groep van vijf kinderen tussen op de een acht en twaalf jaar te op zien. Ze tijdens moeten drie de dagen zelfstandig het leven en voor zichzelf zorgen het in een compleet een ingericht huis. Boodschappen De kinderen in zullen moeten leven van als van volwassenen en alles zelf regelen. Van met door het boodschappen doen en koken tot de het schoonmaken van op tv de wc's en het bepalen hoe op tv laat ze het naar bed gaan. Uitdagingen Ook krijgen ze van op te maken met een een paar speciale uitdagingen door en onverwachte situaties. Daarmee naar kunnen ze een laten zien hoe op verantwoordelijk en betrouwbaar de kinderen de de zijn.

april 2020
26-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 6 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

19-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 5 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

12-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 4 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

05-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 3 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

29-10-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 2 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

22-10-2019 21:30

Nieuw: Home Alone

Home Alone - Nieuw: Home Alone

In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de a...

Home Alone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Home Alone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Home Alone bij Home Alone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Home Alone. Heb je een uitzending van Home Alone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Home Alone gemist

Uitzending gemist van Home Alone? Hier kun je alle uitzendingen van Home Alone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!