Programma gemist?

Aflevering door 6 - In het Home de Alone huis woont het elke week met een met andere groep kinderen tussen de 8 een en 12 door jaar. Helemaal een alleen, zonder ouders en zonder met regels! Kunnen ze op zichzelf prima van redden tijdens of hebben ze hun ouders nog uit hard naar nodig? De ouders zitten samen het met gezinstherapeut het Selma de van Duinen in het het naastgelegen huis om hun met kinderen, zonder dat op tv zij dit tijdens weten, te volgen. De kinderen een kennen door elkaar niet en krijgen de met door volwassen situaties te maken die ze naar als groep door zelf tijdens moeten oplossen.

Aflevering het 5 - naar In het Home Alone huis de woont elke week een het andere groep kinderen van op tussen de 8 en naar 12 jaar. Helemaal alleen, in zonder ouders tijdens en zonder regels! Kunnen ze een op zichzelf prima redden of hebben ze het hun ouders op tv nog hard uit nodig? De ouders zitten in samen met gezinstherapeut het Selma in van Duinen in het van naastgelegen huis om hun kinderen, een zonder dat zij naar dit weten, te naar volgen. De kinderen van kennen elkaar niet op tv en krijgen de met volwassen tijdens situaties te de maken die ze als groep de zelf met moeten oplossen. Deze week komen uit de meiden op van het platteland en in de jongens uit de van in stad, is er tijdens een moestuin en een een keuken vol met gekke door ingrediënten en staat er op tv een op tv onbekende man voor de op tv deur.

Aflevering 4 - in In het Home op tv de Alone huis woont elke tijdens week een andere groep het kinderen het tussen de 8 het en 12 jaar. het Helemaal alleen, zonder ouders de en zonder door regels! Kunnen ze zichzelf prima op redden of van hebben ze hun tijdens ouders nog hard van nodig? De ouders zitten samen door uit met gezinstherapeut Selma van Duinen in in uit het naastgelegen huis om hun kinderen, op tv een zonder dat zij de dit weten, te een volgen. De kinderen kennen elkaar niet naar door en krijgen met volwassen door situaties te maken die ze met van als groep zelf moeten oplossen. van Ook deze week het worden de de kinderen weer op de proef in gesteld met tijdens onverwachte situaties op zoals; geen geld voor uit boodschappen, een nieuwsgierige enquêteur tijdens en de zorg met over een op tv peuter.

Aflevering een 3 - op In het Home het Alone huis woont elke door week een andere groep op kinderen tussen op de 8 en 12 het jaar. met Helemaal alleen, zonder op ouders en zonder een regels! Kunnen ze zichzelf prima redden uit of hebben ze van hun ouders nog uit hard nodig? De de ouders zitten samen van met het gezinstherapeut Selma in van Duinen in het van naastgelegen huis om op tv hun kinderen, zonder dat zij met op dit weten, te volgen. met De kinderen kennen tijdens elkaar niet en krijgen de met volwassen door situaties te met maken die ze als een groep zelf moeten oplossen. In het deze aflevering wordt met duidelijk dat op op op deze leeftijd de jongens- een en meisjes werelden nog behoorlijk op tv gescheiden zijn. de Ook een worden deze week uit de kinderen weer op de op proef gesteld met onverwachte uit situaties naar zoals; een eigenzinnige tijdens oven waardoor het op brandalarm afgaat, met een lege koelkast en geen door winkel op tv die open is.

Aflevering 2 - door In het Home op Alone huis met woont elke de week een uit andere groep kinderen tussen de het 8 en 12 de jaar. Helemaal alleen, op zonder ouders op en zonder regels! Kunnen in ze naar zichzelf prima redden uit of hebben ze met hun ouders nog hard nodig? De tijdens ouders zitten samen met met het gezinstherapeut Selma van Duinen in in het naastgelegen door huis om hun tijdens kinderen, zonder dat zij met dit met weten, te volgen. De in kinderen naar kennen elkaar niet uit en krijgen met volwassen situaties van te door maken die ze als groep naar zelf van moeten oplossen. In door het Home Alone huis op woont deze week het een groep piepjonge kinderen tijdens van van 8 en 9 jaar. Deze week in is op tv er een ijskast van vol super-gezond en naar verantwoord eten, in de een tuin bivakkeren door drie kippen en tijdens staat er een onbekende de man op tv voor de deur.

In het nieuwe het programma Home Alone van leven kinderen in volledig van zelfstandig, zonder hulp van ouders. De tijdens afleveringen zijn elke naar dinsdag in om 21:30 uit uur te zien op op tv SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een door van nieuwe groep van vijf kinderen tussen het de op tv acht en twaalf jaar te het zien. Ze moeten een drie dagen zelfstandig van leven naar en voor zichzelf zorgen in de een van compleet ingericht huis. Boodschappen De kinderen zullen op tv moeten leven in als op volwassenen en alles zelf regelen. Van door met het boodschappen doen en een koken tot een het schoonmaken van de door wc's en naar bepalen hoe laat ze naar bed de gaan. Uitdagingen Ook krijgen ze van te het maken met een paar met speciale uitdagingen en onverwachte het situaties. Daarmee uit kunnen van ze laten zien op tv hoe verantwoordelijk en betrouwbaar de kinderen door op zijn.

juli 2021
26-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 6 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

19-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 5 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

12-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 4 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

05-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 3 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

29-10-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 2 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

22-10-2019 21:30

Nieuw: Home Alone

Home Alone - Nieuw: Home Alone

In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de a...

Home Alone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Home Alone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Home Alone bij Home Alone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Home Alone. Heb je een uitzending van Home Alone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Home Alone gemist

Uitzending gemist van Home Alone? Hier kun je alle uitzendingen van Home Alone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!