Programma gemist?

Aflevering 6 de - In het Home uit uit Alone huis woont elke week op een andere groep de kinderen van tussen de 8 en tijdens 12 jaar. Helemaal alleen, het zonder ouders en uit zonder regels! Kunnen het ze zichzelf prima redden de of hebben ze naar naar hun ouders nog uit hard nodig? De het ouders zitten samen met naar gezinstherapeut Selma naar van Duinen in het naastgelegen huis op tv om op hun kinderen, zonder dat zij op tv dit weten, te uit volgen. De kinderen op tv de kennen elkaar niet en krijgen in met volwassen situaties te het maken op tv die ze als groep zelf tijdens op tv moeten oplossen.

Aflevering 5 het - In het Home op tv Alone huis tijdens woont elke week een door andere groep kinderen een tussen de 8 het en 12 van jaar. Helemaal de alleen, zonder ouders en zonder op tv naar regels! Kunnen ze zichzelf prima naar redden in of hebben ze de hun ouders nog hard nodig? De uit in ouders zitten samen van met gezinstherapeut Selma van de Duinen in het naastgelegen huis tijdens om hun door kinderen, naar zonder dat zij dit weten, te een volgen. De met kinderen kennen elkaar niet op tv en krijgen met op tv door volwassen situaties te maken uit die ze de als groep zelf moeten oplossen. een Deze week komen de door meiden van een het tijdens platteland en de jongens uit van de stad, van is er in een moestuin en een keuken vol de de met gekke ingrediënten en staat er in een onbekende naar man voor de een deur.

Aflevering het 4 - In het Home op tv Alone huis naar woont in elke week een andere groep de kinderen in tussen de 8 uit en 12 jaar. Helemaal alleen, op tv zonder het ouders en zonder regels! tijdens Kunnen ze zichzelf op tv prima redden of hebben ze naar in hun ouders nog hard nodig? De uit ouders zitten samen naar met gezinstherapeut tijdens Selma van Duinen in tijdens het naastgelegen huis de om hun een kinderen, zonder door dat zij dit weten, op te volgen. De kinderen op door kennen elkaar niet en door krijgen met een volwassen situaties te maken die ze op van als groep zelf moeten oplossen. Ook tijdens deze week worden op tv de de kinderen weer op tv op de proef gesteld met naar onverwachte situaties naar zoals; geen geld voor boodschappen, door door een nieuwsgierige enquêteur uit en de zorg over naar een peuter.

Aflevering een 3 - In uit het Home met Alone huis woont elke de week een andere groep de kinderen tussen de het 8 en uit 12 jaar. Helemaal alleen, zonder met ouders en zonder de van regels! Kunnen ze zichzelf prima redden door of tijdens hebben ze hun ouders nog van hard nodig? De in ouders in zitten samen met door gezinstherapeut Selma van Duinen in tijdens het naastgelegen huis in om hun kinderen, uit zonder in dat zij dit weten, te uit volgen. De uit kinderen kennen elkaar niet de en naar krijgen met volwassen situaties uit te op tv maken die ze als in groep zelf van moeten oplossen. In deze van aflevering wordt op tv duidelijk dat op deze leeftijd de uit naar jongens- en meisjes het werelden nog behoorlijk gescheiden zijn. op Ook worden deze van week de van kinderen weer op de proef op gesteld met in onverwachte situaties uit zoals; een eigenzinnige oven het waardoor in het brandalarm afgaat, het een lege koelkast tijdens en geen winkel die open het is.

Aflevering 2 de - In het Home uit Alone huis woont op tv van elke week een andere groep tijdens kinderen van tussen de 8 en 12 op tv jaar. door Helemaal alleen, zonder ouders en zonder uit regels! Kunnen ze van zichzelf prima redden tijdens of hebben tijdens ze hun ouders van nog hard nodig? uit De ouders een zitten samen met gezinstherapeut naar Selma van door Duinen in het het naastgelegen huis om hun kinderen, tijdens tijdens zonder dat zij dit weten, te van volgen. De tijdens kinderen kennen van elkaar niet en tijdens krijgen met volwassen situaties te tijdens maken van die ze naar als groep zelf moeten de oplossen. In het Home een Alone huis woont het deze uit week een groep piepjonge tijdens kinderen van 8 het en 9 jaar. Deze een week is er het een ijskast een vol super-gezond en verantwoord tijdens eten, in naar de tuin bivakkeren drie kippen tijdens en in staat er een tijdens onbekende man het voor de deur.

In het nieuwe met programma Home Alone met leven kinderen volledig van zelfstandig, zonder hulp op van ouders. op De afleveringen zijn het elke dinsdag om 21:30 door uit uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke door aflevering is een door nieuwe op groep van door vijf kinderen tussen de acht en van twaalf jaar op te met zien. Ze moeten drie dagen tijdens zelfstandig tijdens leven en voor zichzelf de zorgen in een met compleet ingericht huis. Boodschappen De kinderen zullen tijdens moeten leven met als volwassenen en alles de uit zelf regelen. Van het boodschappen tijdens doen en uit koken tot het schoonmaken van van de wc's de en bepalen hoe laat op tv ze op tv naar bed gaan. Uitdagingen Ook in krijgen ze te op tv maken met een paar het speciale uitdagingen en onverwachte uit door situaties. Daarmee kunnen een ze laten zien op tv hoe verantwoordelijk en betrouwbaar de in kinderen op zijn.

november 2020
26-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 6 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

19-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 5 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

12-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 4 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

05-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 3 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

29-10-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 2 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

22-10-2019 21:30

Nieuw: Home Alone

Home Alone - Nieuw: Home Alone

In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de a...

Home Alone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Home Alone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Home Alone bij Home Alone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Home Alone. Heb je een uitzending van Home Alone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Home Alone gemist

Uitzending gemist van Home Alone? Hier kun je alle uitzendingen van Home Alone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!