Programma gemist?

Aflevering van 6 - In uit het Home in Alone huis woont elke het week een andere groep kinderen uit uit tussen de 8 een en 12 jaar. Helemaal tijdens alleen, zonder ouders en zonder naar regels! Kunnen ze door naar zichzelf prima redden of door hebben ze hun ouders een nog hard het nodig? De ouders zitten samen het naar met gezinstherapeut Selma van Duinen in op tv tijdens het naastgelegen huis het om hun kinderen, het zonder dat zij dit weten, op tv te volgen. De met kinderen kennen elkaar de niet een en krijgen met volwassen op situaties te maken die het ze als groep zelf uit moeten door oplossen.

Aflevering in 5 - In het Home door uit Alone huis woont van elke week een andere met groep kinderen uit tussen de 8 en 12 jaar. uit Helemaal alleen, op zonder op tv ouders en zonder regels! Kunnen ze op zichzelf prima naar redden of hebben ze een hun ouders nog de met hard nodig? De ouders zitten tijdens samen met met gezinstherapeut Selma van op Duinen in met het naastgelegen huis tijdens om hun kinderen, zonder dat zij met dit weten, te tijdens volgen. de De kinderen kennen elkaar op niet en krijgen met een volwassen situaties de te door maken die ze op als groep zelf moeten oplossen. Deze op tv week de komen de meiden een van het platteland een en de jongens uit met de stad, is tijdens er een moestuin en de een keuken door vol met tijdens gekke ingrediënten en staat er met een van onbekende man het voor de deur.

Aflevering 4 - een In het naar Home met Alone huis woont door elke week een andere groep kinderen de tussen de 8 door uit en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder door ouders en zonder op tv regels! Kunnen tijdens ze zichzelf door prima redden naar of hebben ze hun ouders nog door hard nodig? door De ouders in zitten samen met gezinstherapeut Selma door van Duinen in op het naastgelegen huis de om hun met kinderen, zonder dat door zij naar dit weten, te volgen. De op tv kinderen kennen elkaar niet uit en krijgen met een tijdens volwassen situaties te maken die de ze als groep zelf in moeten oplossen. Ook de op tv deze week worden de kinderen naar weer op de proef uit gesteld met onverwachte met het situaties zoals; geen geld op tv voor boodschappen, een nieuwsgierige naar enquêteur en de zorg in over naar een peuter.

Aflevering 3 - het In het met Home Alone huis woont op elke week naar een een andere groep kinderen tussen de door 8 en in 12 jaar. met Helemaal alleen, zonder ouders en zonder in regels! Kunnen een ze zichzelf prima in redden op of hebben ze hun tijdens ouders nog hard een nodig? De ouders zitten met samen met gezinstherapeut een Selma door van Duinen in het naastgelegen met huis om tijdens hun kinderen, zonder dat zij de dit weten, naar te volgen. met De kinderen kennen in elkaar niet en uit krijgen met het volwassen situaties te maken met die ze de als groep zelf moeten oplossen. tijdens In deze met aflevering wordt duidelijk dat op in deze leeftijd de op jongens- naar en meisjes de werelden nog behoorlijk tijdens gescheiden zijn. Ook worden deze met week de kinderen tijdens weer op naar de proef gesteld het met onverwachte door situaties zoals; een eigenzinnige oven op waardoor in het brandalarm afgaat, een een lege koelkast en in geen winkel die de open is.

Aflevering 2 - op tv In het door Home het Alone huis woont elke week de een naar andere groep kinderen tussen de 8 op tv en 12 jaar. een Helemaal alleen, zonder tijdens ouders tijdens en zonder regels! Kunnen uit ze zichzelf met prima redden of naar hebben ze hun ouders naar nog hard nodig? De de ouders zitten op tv samen met gezinstherapeut Selma tijdens van Duinen in het de het naastgelegen huis om hun de kinderen, zonder dat door zij dit weten, te van volgen. De door kinderen kennen elkaar niet op tv en op krijgen met volwassen op tv situaties te uit maken die ze op tv als groep zelf moeten oplossen. In de het Home Alone naar met huis woont deze week een groep een piepjonge kinderen van tijdens 8 en van 9 de jaar. Deze week is met er een ijskast vol uit super-gezond en in verantwoord eten, in door de tuin met bivakkeren drie kippen de en staat er een tijdens onbekende man uit voor de deur.

In het nieuwe op programma Home Alone uit door leven kinderen volledig zelfstandig, op tv zonder hulp door van ouders. De tijdens afleveringen zijn elke dinsdag om door 21:30 uur uit te zien op tv op SBS6. Drie dagen Elke aflevering de is een van nieuwe groep van vijf kinderen tussen uit de acht een en twaalf jaar uit te zien. Ze de moeten drie dagen zelfstandig door leven en voor de zichzelf zorgen in naar op een compleet ingericht huis. Boodschappen De kinderen met zullen moeten leven als in tijdens volwassenen en alles zelf regelen. Van met met het boodschappen doen uit en koken tot het een schoonmaken van de wc's een en bepalen in hoe laat uit ze naar bed gaan. Uitdagingen Ook krijgen ze de tijdens te maken met een door paar speciale het uitdagingen en onverwachte situaties. een Daarmee kunnen een ze laten zien in hoe verantwoordelijk en een betrouwbaar de kinderen op zijn.

augustus 2020
26-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 6 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

19-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 5 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

12-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 4 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

05-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 3 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

29-10-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 2 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

22-10-2019 21:30

Nieuw: Home Alone

Home Alone - Nieuw: Home Alone

In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de a...

Home Alone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Home Alone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Home Alone bij Home Alone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Home Alone. Heb je een uitzending van Home Alone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Home Alone gemist

Uitzending gemist van Home Alone? Hier kun je alle uitzendingen van Home Alone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!