Programma gemist?

Aflevering 6 naar - In het Home een naar Alone huis woont elke uit week een andere groep een kinderen tussen de in 8 en 12 jaar. tijdens in Helemaal alleen, zonder op tv ouders en zonder regels! Kunnen ze tijdens de zichzelf prima redden op tv of hebben ze een hun ouders nog van hard nodig? De ouders zitten van samen met gezinstherapeut Selma een van tijdens Duinen in het een naastgelegen huis om hun op tv kinderen, een zonder dat zij het dit weten, te op volgen. De kinderen kennen elkaar niet op tv en krijgen met door volwassen situaties de te maken die het ze als groep uit zelf moeten op tv oplossen.

Aflevering 5 in - In het met Home Alone met huis woont elke week in een andere groep kinderen naar op tv tussen de 8 en 12 in jaar. Helemaal alleen, zonder tijdens in ouders en zonder op tv regels! Kunnen ze zichzelf van prima redden op of hebben ze hun ouders nog in hard tijdens nodig? De ouders het zitten samen met de gezinstherapeut Selma op van Duinen in het naastgelegen huis tijdens de om hun kinderen, het zonder dat zij tijdens dit weten, te volgen. De door kinderen kennen elkaar niet het en krijgen door met volwassen situaties te op tv naar maken die ze als groep met zelf moeten een oplossen. Deze week naar komen de meiden van het een platteland en de van jongens de uit de het stad, is er een moestuin naar en door een keuken vol het met gekke ingrediënten een en staat er een onbekende man van voor de naar deur.

Aflevering door 4 - op In het Home Alone huis tijdens woont naar elke week een andere groep door kinderen tussen naar de 8 en 12 jaar. tijdens Helemaal door alleen, zonder tijdens ouders en zonder regels! Kunnen met ze zichzelf op prima redden of hebben ze uit hun ouders in nog hard nodig? De het ouders zitten samen tijdens met gezinstherapeut naar Selma uit van Duinen in het naastgelegen het huis om de hun kinderen, zonder in dat zij dit weten, op te volgen. De kinderen op kennen naar elkaar niet en krijgen met tijdens volwassen met situaties te naar maken die ze als groep op tv zelf moeten oplossen. Ook door deze week worden van de kinderen met weer op op de proef gesteld met op onverwachte situaties zoals; geen de geld voor boodschappen, in een nieuwsgierige enquêteur uit de en de zorg over een uit peuter.

Aflevering uit 3 - op In het Home Alone huis woont tijdens met elke week een naar andere groep kinderen in tussen de 8 naar en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder met ouders en op tv zonder regels! uit Kunnen ze door zichzelf prima redden uit of hebben ze hun uit ouders nog hard nodig? De op ouders zitten samen tijdens met gezinstherapeut op tv Selma van tijdens Duinen in het tijdens naastgelegen huis de om hun kinderen, zonder door dat zij dit weten, uit te volgen. naar De kinderen kennen elkaar op tv niet en krijgen met tijdens volwassen situaties te op tv maken die ze van in als groep zelf moeten oplossen. In uit deze aflevering wordt in duidelijk uit dat op uit deze leeftijd de jongens- het en meisjes het werelden nog behoorlijk een gescheiden zijn. Ook worden deze week het de door kinderen weer op door de proef gesteld door met onverwachte situaties zoals; een van eigenzinnige oven in waardoor het brandalarm afgaat, op een een lege koelkast in en geen winkel die open op tv is.

Aflevering uit 2 - In het het Home Alone huis tijdens woont het elke week een andere op groep kinderen het tussen de 8 en 12 jaar. het Helemaal alleen, zonder een ouders en zonder op op regels! Kunnen ze zichzelf op prima redden of het hebben ze hun in ouders nog naar hard nodig? De ouders zitten met samen met op tv gezinstherapeut Selma van uit Duinen in het uit naastgelegen huis om hun op tv kinderen, zonder dat het zij dit weten, in te in volgen. De kinderen kennen elkaar niet door en krijgen tijdens met uit volwassen situaties te maken die naar ze als tijdens groep zelf moeten tijdens oplossen. In naar het Home Alone in huis woont deze week door een groep de piepjonge kinderen van 8 en naar 9 jaar. Deze tijdens week de is er een uit ijskast vol super-gezond en op tv verantwoord eten, in een de tuin bivakkeren drie op tv kippen de en staat er een onbekende man in voor de met deur.

In op het nieuwe programma de Home Alone leven kinderen uit volledig in zelfstandig, zonder hulp van naar ouders. De afleveringen de zijn elke dinsdag om 21:30 op uur te een zien op op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is naar een nieuwe de groep van door vijf kinderen tussen het de acht en twaalf jaar op te zien. Ze moeten door drie dagen zelfstandig door met leven en voor zichzelf op tv zorgen in een compleet tijdens ingericht huis. Boodschappen De een kinderen zullen met moeten leven als volwassenen naar en alles zelf regelen. Van tijdens het het boodschappen doen en koken door tot het schoonmaken op tv van de wc's op en een bepalen hoe laat ze het naar bed gaan. Uitdagingen Ook krijgen de ze te van maken met een paar speciale uit uitdagingen en op onverwachte uit situaties. Daarmee kunnen ze door laten zien hoe verantwoordelijk naar en betrouwbaar de op kinderen de zijn.

april 2021
26-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 6 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

19-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 5 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

12-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 4 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

05-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 3 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

29-10-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 2 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

22-10-2019 21:30

Nieuw: Home Alone

Home Alone - Nieuw: Home Alone

In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de a...

Home Alone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Home Alone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Home Alone bij Home Alone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Home Alone. Heb je een uitzending van Home Alone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Home Alone gemist

Uitzending gemist van Home Alone? Hier kun je alle uitzendingen van Home Alone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!