Programma gemist?

Seizoen op 1 - Aflevering 4 op - Realityshow waarin elke van week een in nieuwe het groep kinderen van tussen uit de acht naar en twaalf jaar op een paar dagen zelfstandig in een op tv huis leeft. In het de 'Home Alone'-huis woont naar elke week een een andere groep kinderen door tussen de 8 met en 12 met jaar. in Helemaal alleen, zonder ouders met en zonder op tv regels! Kunnen ze door zichzelf prima redden door of hebben ze hun ouders nog op met hard nodig? De ouders zitten het samen met gezinstherapeut het Selma van Duinen in door tijdens het naastgelegen huis om hun kinderen, het het zonder dat zij op dit weten, te volgen. De kinderen een kennen elkaar door niet een en krijgen met volwassen situaties tijdens te tijdens maken die ze naar als groep zelf moeten op tv oplossen.

Aflevering 3 een - In het Home op tv Alone huis woont een uit elke week een op tv andere groep kinderen tussen de op 8 en 12 in jaar. Helemaal een alleen, zonder een ouders en zonder regels! Kunnen met ze zichzelf op tv prima redden of naar hebben ze hun in ouders nog hard nodig? in De ouders tijdens zitten samen met gezinstherapeut Selma op van op tv Duinen in het naastgelegen uit huis een om hun kinderen, van zonder dat zij dit weten, uit te volgen. De uit kinderen op kennen elkaar niet het en krijgen met van volwassen situaties te maken die ze in als groep zelf op tv van moeten oplossen. In deze aflevering wordt met tijdens duidelijk dat op deze leeftijd de in jongens- en van meisjes werelden nog het behoorlijk gescheiden zijn. op tv Ook op tv worden deze week de kinderen de weer op de met proef gesteld met tijdens onverwachte situaties tijdens zoals; een eigenzinnige oven tijdens waardoor het door brandalarm afgaat, een lege koelkast het en geen winkel op tv die open in is.

Aflevering 2 - met het In het Home Alone van huis woont elke met week een van andere groep kinderen tussen de in 8 en het 12 jaar. Helemaal alleen, zonder met ouders op en zonder de regels! Kunnen ze zichzelf prima in redden uit of hebben ze hun door ouders nog hard naar nodig? De ouders zitten samen op tv met op gezinstherapeut Selma uit van Duinen in het in naastgelegen huis om van hun kinderen, zonder een dat zij in dit weten, te volgen. De van kinderen kennen elkaar niet naar op tv en krijgen met naar volwassen situaties te maken die het ze als het groep zelf moeten op tv oplossen. In het Home uit Alone huis op woont deze van week een groep het piepjonge kinderen van 8 de en 9 jaar. Deze uit week is er een op ijskast vol super-gezond tijdens van en verantwoord eten, in met de tuin bivakkeren drie met kippen en staat er tijdens naar een onbekende man voor de met deur.

In het nieuwe naar van programma Home Alone naar leven kinderen volledig naar zelfstandig, zonder hulp van van ouders. De afleveringen zijn op elke dinsdag om naar 21:30 van uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke van de aflevering is een met nieuwe groep van in vijf kinderen tussen de van acht en de twaalf jaar te zien. Ze het moeten drie dagen het zelfstandig leven en voor in zichzelf zorgen in op tv een compleet ingericht door huis. Boodschappen De door kinderen zullen moeten leven door als volwassenen op tv en alles zelf regelen. uit Van op het boodschappen doen en koken tot het een het schoonmaken van de wc's en van bepalen hoe tijdens laat ze naar op bed gaan. Uitdagingen Ook krijgen ze van te het maken met een paar speciale door uitdagingen en onverwachte van situaties. op Daarmee kunnen ze laten zien in hoe verantwoordelijk en met betrouwbaar door de kinderen op tv zijn.

november 2019
12-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityshow waarin elke week een nieuwe groep kinderen van tussen de acht en twaalf jaar een paar dagen zelfstandig in een huis leeft. In het 'Home Alone'-huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de ...

05-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 3 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

29-10-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 2 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

22-10-2019 21:30

Nieuw: Home Alone

Home Alone - Nieuw: Home Alone

In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de a...

Home Alone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Home Alone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Home Alone bij Home Alone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Home Alone. Heb je een uitzending van Home Alone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Home Alone gemist

Uitzending gemist van Home Alone? Hier kun je alle uitzendingen van Home Alone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!