Programma gemist?

Aflevering van 6 - In het een Home het Alone huis woont elke tijdens week een door andere groep kinderen tussen de naar 8 en 12 jaar. het Helemaal van alleen, zonder ouders en zonder door regels! Kunnen ze op zichzelf prima uit redden of hebben in ze hun ouders nog op tv hard het nodig? De ouders zitten samen met met gezinstherapeut in Selma van Duinen in in het het naastgelegen huis om door hun kinderen, uit zonder dat zij dit weten, te tijdens volgen. De kinderen een tijdens kennen elkaar niet en door krijgen met door volwassen situaties te uit maken die ze als groep uit zelf door moeten oplossen.

Aflevering 5 uit - In het Home tijdens door Alone huis woont elke week het een andere groep uit kinderen tussen de door 8 en 12 jaar. op Helemaal tijdens alleen, zonder ouders en zonder een regels! een Kunnen ze op zichzelf prima redden of hebben van ze hun ouders nog op hard nodig? De tijdens een ouders zitten samen met gezinstherapeut Selma door van Duinen in met het tijdens naastgelegen huis om hun met kinderen, zonder dat zij naar dit weten, te van volgen. De kinderen uit kennen in elkaar niet een en krijgen met volwassen naar situaties te maken die ze het als groep zelf op op tv moeten oplossen. Deze week op tv komen de tijdens meiden van het een platteland en de een jongens uit de stad, is met er een moestuin en door van een keuken vol met gekke ingrediënten uit en naar staat er een onbekende uit man voor de op deur.

Aflevering het 4 - In in het Home naar Alone huis woont elke week een een andere groep kinderen van tussen de het 8 en uit 12 jaar. de Helemaal alleen, zonder ouders en een zonder van regels! Kunnen ze zichzelf tijdens prima redden uit of hebben ze hun door ouders nog een hard nodig? De ouders zitten met samen een met gezinstherapeut Selma van Duinen in in het naastgelegen huis de om door hun kinderen, zonder dat de zij dit weten, te de volgen. De kinderen tijdens kennen elkaar door niet en krijgen met een van volwassen situaties te tijdens maken die ze door als groep zelf moeten een oplossen. Ook deze naar week worden op de kinderen weer op de proef in gesteld met onverwachte met situaties de zoals; geen geld voor het boodschappen, een een nieuwsgierige enquêteur en de tijdens zorg over in een peuter.

Aflevering 3 met - In in het Home Alone op huis woont de elke week een andere groep door kinderen naar tussen de 8 en 12 het jaar. Helemaal het alleen, zonder ouders in en zonder een regels! Kunnen ze zichzelf prima redden van of hebben naar ze hun ouders de nog hard nodig? naar De ouders zitten het samen met gezinstherapeut een Selma een van Duinen in de het naastgelegen huis om hun op tv kinderen, zonder van dat zij dit weten, het te volgen. De een kinderen kennen op elkaar niet en uit krijgen met volwassen een situaties te maken die in ze als groep zelf een moeten op tv oplossen. In deze aflevering wordt uit duidelijk dat de op deze leeftijd van de uit jongens- en meisjes werelden nog behoorlijk in naar gescheiden zijn. Ook worden deze tijdens week de kinderen in weer op van de proef gesteld met naar onverwachte naar situaties zoals; een met eigenzinnige oven waardoor het brandalarm afgaat, van met een lege koelkast en van geen winkel die open op is.

Aflevering een 2 - In het door Home Alone huis woont tijdens elke week van een andere groep kinderen de tussen de op tv 8 en van 12 jaar. een Helemaal alleen, zonder op tv ouders en zonder regels! Kunnen in ze zichzelf het prima redden met of hebben ze hun ouders nog het hard nodig? De door een ouders zitten samen in met gezinstherapeut Selma van uit Duinen in door het naastgelegen huis om hun kinderen, met op zonder dat zij een dit weten, te volgen. de De kinderen kennen elkaar met niet en krijgen met uit een volwassen situaties te maken de die ze als groep het zelf tijdens moeten oplossen. In het Home van Alone huis het woont deze week in een groep piepjonge uit kinderen van 8 een en 9 jaar. Deze week op is in er een ijskast vol super-gezond op tv en verantwoord eten, een in de de tuin bivakkeren drie kippen op en in staat er een onbekende man uit voor de door deur.

In op het nieuwe programma Home van Alone leven kinderen volledig tijdens zelfstandig, de zonder hulp van ouders. De het afleveringen een zijn elke het dinsdag om 21:30 uur te zien met op SBS6. Drie dagen Elke met aflevering is een van nieuwe groep van de vijf kinderen uit tussen de acht op en twaalf jaar de te zien. Ze moeten in uit drie dagen zelfstandig met leven en voor zichzelf zorgen op in op een compleet ingericht huis. Boodschappen De kinderen een zullen uit moeten leven als door volwassenen en alles zelf regelen. in Van het het boodschappen doen en koken van tot uit het schoonmaken van naar de wc's en bepalen hoe van laat ze het naar bed gaan. Uitdagingen Ook krijgen ze het te maken met de een paar speciale door in uitdagingen en onverwachte situaties. Daarmee kunnen naar ze van laten zien een hoe verantwoordelijk en betrouwbaar de kinderen een met zijn.

maart 2020
26-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 6 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

19-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 5 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

12-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 4 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

05-11-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 3 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

29-10-2019 21:30

Home Alone

Home Alone - Home Alone

Aflevering 2 - In het Home Alone huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitte...

22-10-2019 21:30

Nieuw: Home Alone

Home Alone - Nieuw: Home Alone

In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de a...

Home Alone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Home Alone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Home Alone bij Home Alone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Home Alone. Heb je een uitzending van Home Alone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Home Alone gemist

Uitzending gemist van Home Alone? Hier kun je alle uitzendingen van Home Alone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!