Programma gemist?

Seizoen 1 - op in Aflevering 4 - Kunst- op tv en antiekmagazine waarin erfstukken het worden getaxeerd en op tv verkocht. In deze aflevering in komt er een uit dure designstoel uit naar voren uit en zorgen een prachtige gouden het munt en een roulette door tafel voor verhitte een met onderhandelingen.

Aflevering tijdens 2 - In het Cash or Trash draait met het om dat ene het mooie naar erfstuk, die unieke verzameling tijdens of uit dat bijzondere object. op Hoeveel is het waard en in kun je het uit voor dat in bedrag (of meer?) verkopen van aan een in van de vijf handelaren? uit De kandidaten laten hun naar voorwerp taxeren het en vervolgens van is het aan de kunsthandelaren op tv om te bieden. in Volgt er een een goede deal of de gaat het op tv voorwerp gewoon weer naar mee naar huis? Martien het Meiland leidt alles een in goede de banen. Peter probeert in zijn levensgrote beeld met van een jaguar aan het de handelaren te een slijten, er wordt naar hard op tv gestreden om een van 'schaapstoel' en op tv Shirley probeert haar Dinky Toys verkocht op tv te in krijgen.

Vanaf op tv vanavond is het nieuwe programma door in van Martien Meiland te zien een op een SBS6. Elke woensdag om 21:30 op uur is uit de TelevizierRing-winnaar te op tv zien als presentator van met het programma tijdens Cash or Trash. Taxatie en op tv onderhandeling Martien uit ontvangt mensen die bijzondere een voorwerpen willen verkopen. tijdens Ze komen bij hem van aan met door waardevolle erfstukken of oude op tv speelgoedauto's. Na een uit taxatie door professionals komen de ze in tegenover vijf handelaren te een staan. Aan de deelnemers van tijdens de taak om goed te naar onderhandelen. Deze aflevering In van de eerste een aflevering is antiekliefhebber Tom benieuwd wat naar zijn gynaecoloogstoel uit op de 19e een eeuw waard op is en blijkt Ellen door een het speciale designstoel in handen te op tv hebben.

november 2019
13-11-2019 21:30

Cash or Trash?

Cash or Trash - Cash or Trash?

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Kunst- en antiekmagazine waarin erfstukken worden getaxeerd en verkocht. In deze aflevering komt er een dure designstoel naar voren en zorgen een prachtige gouden munt en een roulette tafel voor verhitte onderhan...

30-10-2019 21:30

Cash or Trash?

Cash or Trash - Cash or Trash?

Aflevering 2 - In Cash or Trash draait het om dat ene mooie erfstuk, die unieke verzameling of dat bijzondere object. Hoeveel is het waard en kun je het voor dat bedrag (of meer?) verkopen aan een van de vijf handelaren? De kandidaten laten...

23-10-2019 21:30

Nieuw: Cash or Trash?

Cash or Trash - Nieuw: Cash or Trash?

Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur is de TelevizierRing-winnaar te zien als presentator van het programma Cash or Trash. Taxatie en onderhandeling Martien ontvangt mens...

Cash or Trash gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cash or Trash de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cash or Trash bij Cash or Trash liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cash or Trash. Heb je een uitzending van Cash or Trash gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cash or Trash gemist

Uitzending gemist van Cash or Trash? Hier kun je alle uitzendingen van Cash or Trash kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!