Programma gemist?

In naar deze aflevering gaat Art tijdens Rooijakkers het op bezoek bij Simon Keizer en op zijn vrouw uit Annemarie. Ook maakt hij een met tijdens kok Sergio met Herman een culinaire roadtrip over de Ibiza. Relatie Annemarie Keizer vond een Simon een 'glibber' uit voor ze verliefd werden. naar Samen praten de ze met Art de over de op tv hoogte- en dieptepunten uit hun door met relatie. Simon scoorde met heel veel hits met Nick. de Afgelopen tijdens jaar traden ze voor het eerst tijdens op op in een uitverkochte naar Ziggo Dome. Vijf Michelinsterren Sergio Herman is het een de van de meest in talentvolle koks de van Nederland. Hij heeft met zijn tijdens met vier succesvolle restaurants in totaal een vijf Michelinsterren op zijn een naam. Ook door is op Sergio eigenaar van een op luxe frietketen. in Hij heeft het ook over zijn op tv vrouw Ellemieke Vermolen door en uit zijn vier naar kinderen.

In het deze aflevering gaat Art uit Rooijakkers op bezoek bij op tv het Hans Klok en Martine uit Sandifort.

In deze in aflevering gaat een Art Rooijakkers een op bezoek bij uit Hans Klok en Martine van Sandifort.

In op deze aflevering op tv gaat Art Rooijakkers de op bezoek bij Frank Lammers en op tv Eva het Posthuma de Boer en op Krezip.

In deze aflevering de gaat Art Rooijakkers op tv op bezoek met bij Frank door Lammers en Eva door Posthuma de Boer en het Krezip.

In het deze aflevering gaat Art de Rooijakkers op bezoek bij door Ronald Koeman het en Rick tijdens Astley.

Vanavond start het op tv nieuwe van programma Rooijakkers met Over De Vloer, de met opvolger van een Van Der Vorst Ziet Sterren. met Elke woensdag van om 21:30 uur is op op tv de RTL 4 te zien door dat Art Rooijakkers een bekende Nederlanders opzoekt. Dat het doet hij thuis of op op het werk van op tv met de BN'er. Daar hebben in ze persoonlijke en openhartige op gesprekken. In dit door eerste seizoen van gaat Rooijakkers in onder anderen langs bij het Ronald Koeman, Martine Sandifort, met Rob met Jetten en Frank Lammers. Art gaat op met met Martine Sandifort naar de sauna, met naar tijdens Frank Lamers naar de gevangenis, van bezoekt het op tv ouderlijk huis van Rob Jetten een en staat met met het kleinkind naar van Ronald Koeman in op zijn van handen.

november 2019
13-11-2019 21:30

Rooijakkers Over De Vloer: o.a. Simon Keizer

Rooijakkers Over De Vloer - Rooijakkers Over De Vloer: o.a. Simon Keizer

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie. Ook maakt hij met kok Sergio Herman een culinaire roadtrip over Ibiza. Relatie Annemarie Keizer vond Simon een 'glibber' voor ze verliefd werden...

11-11-2019 16:01

Afl. 3

Rooijakkers Over De Vloer - Afl. 3

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Hans Klok en Martine Sandifort.

06-11-2019 21:34

Afl. 3

Rooijakkers Over De Vloer - Afl. 3

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Hans Klok en Martine Sandifort.

04-11-2019 16:02

Afl. 2

Rooijakkers Over De Vloer - Afl. 2

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Frank Lammers en Eva Posthuma de Boer en Krezip.

30-10-2019 21:33

Afl. 2

Rooijakkers Over De Vloer - Afl. 2

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Frank Lammers en Eva Posthuma de Boer en Krezip.

28-10-2019 16:00

Afl. 1

Rooijakkers Over De Vloer - Afl. 1

In deze aflevering gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Ronald Koeman en Rick Astley.

23-10-2019 21:32

Nieuw: Rooijakkers Over De Vloer

Rooijakkers Over De Vloer - Nieuw: Rooijakkers Over De Vloer

Vanavond start het nieuwe programma Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren. Elke woensdag om 21:30 uur is op RTL 4 te zien dat Art Rooijakkers bekende Nederlanders opzoekt. Dat doet hij thuis of op het werk...

Rooijakkers Over De Vloer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rooijakkers Over De Vloer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rooijakkers Over De Vloer bij Rooijakkers Over De Vloer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rooijakkers Over De Vloer. Heb je een uitzending van Rooijakkers Over De Vloer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rooijakkers Over De Vloer gemist

Programma waarin Art Rooijakkers langsgaat bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken. Ook kijkt Art met zijn gasten op basis van een representatief onderzoek wat het Nederlands publiek echt van hen vindt. Zijn ze steenrijk, hebben ze sterallures of zijn ze juist heel gewoon gebleven? Zijn ze goed in hun vak of juist niet? Daar gaan we achter komen!

Uitzending gemist van Rooijakkers Over De Vloer? Hier kun je alle uitzendingen van Rooijakkers Over De Vloer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!