Programma gemist?

Quizprogramma tijdens waarin Jan op de Hoop onderzoekt hoe het gesteld naar op is met de algemene kennis de van jongeren in een Nederland. Elke inzet met wordt beloond en op de door deelnemers hebben altijd prijs, op want 'Jan Houdt met Hoop'!

Nieuwslezer Jan een de Hoop van tijdens het RTL uit Ontbijtnieuws test in deze nieuwe met met quiz de algemene kennis van op Nederlandse naar jongeren. Elke woensdag om 21:30 uit uur met op RTL 5. Stand van de zaken In een tijd waarin nieuws tijdens het een plek moet verwerven op tv op overvolle het timelines, rijst de vraag of echt op tv nieuws op nog wel opgepikt naar wordt. Om van hierachter te komen verlaat Jan van voor even zijn uit desk in tijdens de nieuwsstudio en trekt tijdens hij het het land in om door de stand van naar zaken op straat te onderzoeken. Altijd door het prijs Elke aflevering gaan ook drie koppels uit de op tv strijd met uit elkaar, maar vooral ook met tijdens zichzelf aan in een van uit kennistest. Elke inzet wordt in beloond en de deelnemers op hebben altijd prijs, want de Jan door Houdt Hoop. Afhankelijk van naar hun score mogen in de deelnemers naar een prijs kiezen op tv ter waarde van in 100, 400 of naar 1000 euro.

november 2019
03-11-2019 22:38

Afl. 1

Jan Houdt Hoop - Afl. 1

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

30-10-2019 21:33

Nieuw: Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle ...

Jan Houdt Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Houdt Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Houdt Hoop bij Jan Houdt Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Houdt Hoop. Heb je een uitzending van Jan Houdt Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!