Programma gemist?

Quizprogramma waarin Jan op de Hoop met onderzoekt hoe het gesteld op is een met de algemene met kennis van jongeren in een Nederland. tijdens Elke inzet wordt beloond uit en de deelnemers uit hebben altijd naar prijs, want 'Jan Houdt een Hoop'!

Nieuwslezer Jan tijdens de Hoop van van het RTL naar Ontbijtnieuws test in deze nieuwe in quiz de op tv algemene kennis van door Nederlandse jongeren. Elke woensdag van om 21:30 uur van uit op RTL 5. Stand van zaken In een een tijd waarin nieuws van een plek op tv moet de verwerven op overvolle timelines, rijst met de van vraag of echt nieuws nog wel de opgepikt wordt. Om het hierachter te het komen verlaat Jan op tv voor even zijn van desk in het de nieuwsstudio en trekt het hij het op tv land in om tijdens de stand van zaken het op straat te onderzoeken. Altijd uit prijs Elke uit aflevering gaan ook drie uit koppels de met strijd met elkaar, een maar vooral ook met zichzelf uit aan het in een kennistest. in Elke inzet wordt van beloond en de deelnemers van hebben altijd prijs, uit want Jan in Houdt Hoop. Afhankelijk in van hun score met mogen de tijdens deelnemers een prijs kiezen ter waarde met op van 100, 400 of op 1000 euro.

april 2020
03-11-2019 22:38

Afl. 1

Jan Houdt Hoop - Afl. 1

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

30-10-2019 21:33

Nieuw: Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle ...

Jan Houdt Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Houdt Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Houdt Hoop bij Jan Houdt Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Houdt Hoop. Heb je een uitzending van Jan Houdt Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!