Programma gemist?

Quizprogramma waarin door Jan een de Hoop onderzoekt hoe het met gesteld is met de met algemene kennis van tijdens tijdens jongeren in Nederland. Elke inzet wordt het beloond en de de door deelnemers hebben altijd prijs, van want 'Jan Houdt tijdens Hoop'!

Nieuwslezer Jan de op tv Hoop van het uit RTL Ontbijtnieuws test op tv van in deze nieuwe quiz de algemene een kennis door van Nederlandse jongeren. van Elke woensdag met om 21:30 uur op RTL 5. Stand op van zaken In een een het tijd waarin nieuws een plek moet door verwerven in op overvolle uit timelines, rijst de vraag of uit echt nieuws nog wel op tv door opgepikt wordt. Om hierachter op tv te komen verlaat Jan voor naar een even zijn desk uit in de nieuwsstudio naar en trekt hij het land door in om de stand uit van zaken op uit straat te onderzoeken. Altijd op tv prijs Elke aflevering een gaan ook een drie koppels naar de strijd met elkaar, door maar vooral ook de met zichzelf aan op in een kennistest. Elke inzet de wordt beloond de en van de deelnemers hebben het altijd prijs, want Jan Houdt de Hoop. Afhankelijk van door hun score mogen de de deelnemers met een prijs kiezen ter een waarde op tv van 100, 400 of 1000 door euro.

juli 2021
03-11-2019 22:38

Afl. 1

Jan Houdt Hoop - Afl. 1

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

30-10-2019 21:33

Nieuw: Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle ...

Jan Houdt Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Houdt Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Houdt Hoop bij Jan Houdt Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Houdt Hoop. Heb je een uitzending van Jan Houdt Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!