Programma gemist?

Quizprogramma waarin Jan uit de Hoop onderzoekt de uit hoe het gesteld op is met de algemene kennis uit van naar jongeren in Nederland. Elke inzet in wordt beloond en op de op tv deelnemers hebben altijd prijs, want op 'Jan Houdt met Hoop'!

Nieuwslezer Jan van de Hoop van het in tijdens RTL Ontbijtnieuws test het in deze nieuwe quiz de door algemene kennis op van Nederlandse jongeren. Elke tijdens woensdag in om 21:30 uur op RTL 5. Stand naar van zaken In uit een tijd waarin op tv nieuws een plek moet door met verwerven op overvolle timelines, met rijst de vraag uit of echt naar nieuws nog wel opgepikt door wordt. Om hierachter te komen door verlaat op tv Jan voor even zijn desk het in het de nieuwsstudio en trekt hij op tv een het land in om door de stand van zaken uit op straat uit te onderzoeken. Altijd prijs Elke aflevering gaan naar ook drie uit koppels van de strijd met elkaar, maar met vooral ook op tv met zichzelf naar aan in een kennistest. Elke inzet een wordt uit beloond en de op deelnemers hebben altijd de prijs, want Jan Houdt een Hoop. Afhankelijk met van hun in score mogen de deelnemers een prijs een kiezen ter tijdens waarde op van 100, 400 of 1000 uit euro.

december 2020
03-11-2019 22:38

Afl. 1

Jan Houdt Hoop - Afl. 1

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

30-10-2019 21:33

Nieuw: Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle ...

Jan Houdt Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Houdt Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Houdt Hoop bij Jan Houdt Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Houdt Hoop. Heb je een uitzending van Jan Houdt Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!