Programma gemist?

Quizprogramma waarin uit Jan de op Hoop onderzoekt hoe het in gesteld in is met de algemene kennis de van jongeren in Nederland. naar Elke inzet wordt een beloond en tijdens de deelnemers hebben altijd een prijs, tijdens want 'Jan Houdt van Hoop'!

Nieuwslezer van Jan de Hoop van op het RTL Ontbijtnieuws op tv test in deze van nieuwe quiz de met algemene kennis van op tv Nederlandse jongeren. de Elke woensdag om 21:30 in uur op de RTL 5. Stand van zaken In een uit tijd waarin nieuws het een naar plek moet verwerven op overvolle van timelines, rijst een de een vraag of echt nieuws nog naar wel opgepikt wordt. Om van hierachter te uit komen verlaat Jan voor uit even zijn desk tijdens in de nieuwsstudio van en door trekt hij het land de in om de een stand van zaken op de op tv straat te onderzoeken. Altijd prijs Elke aflevering gaan naar ook uit drie koppels de van strijd met uit elkaar, maar vooral naar ook met zichzelf door aan in een kennistest. Elke het inzet wordt beloond de en uit de deelnemers hebben altijd prijs, uit want in Jan Houdt Hoop. de Afhankelijk van hun score mogen op de tijdens deelnemers een prijs in kiezen ter waarde van door 100, 400 of 1000 naar euro.

augustus 2020
03-11-2019 22:38

Afl. 1

Jan Houdt Hoop - Afl. 1

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

30-10-2019 21:33

Nieuw: Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle ...

Jan Houdt Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Houdt Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Houdt Hoop bij Jan Houdt Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Houdt Hoop. Heb je een uitzending van Jan Houdt Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!