Programma gemist?

Quizprogramma waarin een Jan de Hoop het onderzoekt hoe het de gesteld het is met de algemene een kennis van jongeren met in Nederland. Elke naar inzet wordt beloond op tv en de naar deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan van Houdt tijdens Hoop'!

Nieuwslezer Jan op de Hoop van de het RTL naar Ontbijtnieuws test in deze door nieuwe in quiz de algemene in kennis van Nederlandse jongeren. Elke het woensdag om 21:30 uur met uit op RTL 5. Stand van zaken In een uit door tijd waarin nieuws een plek moet door verwerven op overvolle met timelines, op tv rijst de op vraag of echt nieuws uit nog wel opgepikt wordt. met Om hierachter te komen tijdens verlaat tijdens Jan voor even zijn tijdens desk uit in de nieuwsstudio tijdens en trekt hij het naar land in om de stand van van zaken op op tv straat te op tv onderzoeken. Altijd prijs Elke aflevering gaan tijdens ook in drie koppels de in strijd met elkaar, een maar vooral ook met van zichzelf aan in op een kennistest. Elke naar inzet wordt door beloond en de deelnemers hebben op tv altijd prijs, in want Jan Houdt van Hoop. Afhankelijk van hun het score mogen de op tv deelnemers de een prijs kiezen ter waarde op van 100, 400 met of 1000 op euro.

april 2021
03-11-2019 22:38

Afl. 1

Jan Houdt Hoop - Afl. 1

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

30-10-2019 21:33

Nieuw: Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle ...

Jan Houdt Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Houdt Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Houdt Hoop bij Jan Houdt Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Houdt Hoop. Heb je een uitzending van Jan Houdt Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!