Programma gemist?

Quizprogramma waarin Jan op de Hoop op tv onderzoekt hoe met het gesteld is op tv met de algemene een kennis van jongeren in naar Nederland. Elke inzet op tv wordt beloond op tv en de deelnemers met hebben altijd prijs, want uit 'Jan Houdt in Hoop'!

Nieuwslezer Jan de met Hoop van het het RTL Ontbijtnieuws op test in deze nieuwe op tv op tv quiz de algemene het kennis van Nederlandse op tv jongeren. Elke woensdag om 21:30 door uur op RTL tijdens 5. Stand van zaken In een door een tijd waarin nieuws een plek van moet naar verwerven op overvolle timelines, rijst de door vraag in of echt nieuws nog wel met opgepikt wordt. een Om hierachter te in komen verlaat op tv Jan voor even in zijn desk in met de nieuwsstudio door en trekt hij het de land in om uit de stand van zaken op de de straat te onderzoeken. Altijd uit prijs Elke aflevering gaan in ook drie koppels de met strijd met elkaar, uit maar vooral ook van met zichzelf aan in op tv een kennistest. uit Elke inzet wordt beloond uit en de deelnemers tijdens hebben altijd prijs, uit want in Jan Houdt Hoop. Afhankelijk met van hun score mogen de door deelnemers op tv een prijs het kiezen ter waarde van in 100, 400 of 1000 op euro.

mei 2021
03-11-2019 22:38

Afl. 1

Jan Houdt Hoop - Afl. 1

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

30-10-2019 21:33

Nieuw: Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle ...

Jan Houdt Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Houdt Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Houdt Hoop bij Jan Houdt Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Houdt Hoop. Heb je een uitzending van Jan Houdt Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!