Programma gemist?

Quizprogramma waarin Jan van door de Hoop onderzoekt hoe het gesteld een uit is met de algemene op kennis van jongeren in Nederland. tijdens Elke inzet wordt de beloond en de naar deelnemers op tv hebben altijd prijs, naar want 'Jan Houdt van Hoop'!

Nieuwslezer in Jan de Hoop van van het met RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe in quiz op tv de algemene kennis door van Nederlandse jongeren. Elke met woensdag om 21:30 van uur op naar RTL 5. Stand van naar zaken In een tijd waarin van nieuws een plek op moet verwerven in op overvolle met timelines, rijst de vraag of echt de nieuws met nog wel opgepikt uit wordt. Om hierachter te uit komen met verlaat Jan voor naar even zijn desk in de nieuwsstudio op en in trekt hij het land in naar om de op tv stand van zaken op met op straat te onderzoeken. Altijd op tv prijs Elke aflevering gaan van ook drie koppels de strijd met uit elkaar, maar in vooral ook uit met zichzelf aan in een de kennistest. Elke inzet naar wordt beloond op en de deelnemers een hebben op altijd prijs, want Jan Houdt Hoop. uit Afhankelijk tijdens van hun score mogen de naar deelnemers een een prijs met kiezen ter waarde van 100, 400 van of 1000 naar euro.

september 2020
03-11-2019 22:38

Afl. 1

Jan Houdt Hoop - Afl. 1

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

30-10-2019 21:33

Nieuw: Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle ...

Jan Houdt Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Houdt Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Houdt Hoop bij Jan Houdt Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Houdt Hoop. Heb je een uitzending van Jan Houdt Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!