Programma gemist?

Aflevering tijdens 6 - In Dennis naar en uit de Vrije Geesten door gaat Dennis van der Geest uit op zoek naar op markante door mensen die hun eigen regels bepalen uit en er bewust op tv uit voor kiezen hun leven in anders in te uit richten. Zij willen een niet mee doen van aan die rollercoaster en door willen niet leven 'zoals een door het hoort'. Dennis bezoekt deze 'Vrije het Geesten' die op vaak, zonder enig vorm de van comfort, door wonen in tenten, woonwagens naar naar of in andere zelfgemaakte bouwwerken. met Door het deze serie ervaart Dennis ondermeer het dat in je met minder, op prima gelukkig kan zijn. met Dennis ontmoet op tv een bijzondere van circusfamilie. Ze wonen in woonwagens tijdens en hebben op van het stuk naar grond ook een door oefenruimte gebouwd. Daarnaast een ontmoet Dennis op William. Hij heeft ervoor gekozen om op tv uit in een tuinhuis in Groningen op te gaan wonen. Zijn op maandelijkse tijdens lasten zijn laag en hierdoor naar kan hij tijdens doen wat hij in het liefst een wil: beeldende kunst in maken. En tenslotte op tv ontmoet Dennis in uit Limburg, Teun van 26 jaar. van Teun hield van op tv stappen en uitgaan op tv maar heeft zijn uit op tv leven volledig omgegooid, met hij wil zo duurzaam mogelijk de leven.

Aflevering in 5 - met In Dennis en de een Vrije Geesten de gaat Dennis van op der Geest op zoek naar door markante mensen die op tv hun eigen regels bepalen het en er in bewust naar voor kiezen hun leven op anders in door te richten. Zij willen niet mee een doen aan op die rollercoaster van en willen niet op leven 'zoals het hoort'. tijdens Dennis bezoekt deze op tv 'Vrije Geesten' die vaak, een zonder enig door vorm van comfort, wonen tijdens een in tenten, woonwagens de of in andere het zelfgemaakte bouwwerken. Hij dompelt zich een onder in de hun wereld, blijft slapen en op tv het kijkt of hij in zelf iets van hun op tv levensstijl kan opsteken. De verhalen in zijn uiteenlopend en van de redenen het waarom iemand zo'n besluit een heeft genomen zijn uit divers. Door deze het serie de ervaart Dennis ondermeer dat van je met minder, prima naar op gelukkig kan zijn. Dennis ontmoet uit Nico. naar Hij kocht een trekker en huifkar uit en in besloot te reizen. In de ruil voor door een slaapplek op tv zingt Nico liedjes. Ook op ontmoet hij Dijanne, zij op woont in een woonwagen tijdens bij op een kunstenaarscollectief. van Theo woont nog in zijn ouderlijk naar huis in Harlingen door en heeft in zijn eigen Utopia op gecreƫerd.

Aflevering 2 - een in In Dennis en de een Vrije Geesten gaat Dennis van naar der met Geest op zoek naar markante met mensen die van hun eigen regels door bepalen door en er bewust voor kiezen met hun leven op tv anders in te het richten. Zij willen niet in mee doen aan het die rollercoaster en in willen in niet leven 'zoals op tv het hoort'. Dennis bezoekt de deze 'Vrije Geesten' tijdens die vaak, zonder enig vorm op van comfort, het wonen in met tenten, woonwagens of in andere door in zelfgemaakte bouwwerken. Hij dompelt zich onder naar met in hun wereld, blijft van slapen en kijkt naar of hij in zelf iets van hun levensstijl kan naar opsteken. De een verhalen op tv zijn uiteenlopend en van de redenen waarom iemand op zo'n besluit heeft door genomen zijn divers. Door tijdens door deze serie ervaart uit Dennis ondermeer dat je met op minder, prima gelukkig een kan zijn. Dennis met ontmoet het Alowieke. Een vrouw de die haar goedlopende met rondvaartbedrijf in Utrecht vaarwel heeft gezegd een en naar nu met haar spaargeld door uit Nederland reist in met een tijdens zelfgemaakt woonwagentje. Dennis gaat door ook naar Erik. op Erik het is de hele dag naar met allemaal uitvindingen bezig om met naar zo groen mogelijk te op tv kunnen leven.

Vanavond start door het uit nieuwe programma Dennis en de de vrije in geesten op SBS6. Elke woensdag zijn een om 20:30 uur naar naar markante mensen te zien, die hun het eigen regels het bepalen en er bewust naar tijdens voor kiezen hun leven met anders in het te richten. Geen comfort Deze 'Vrije Geesten' willen in niet uit mee doen aan de op rollercoaster en niet leven in 'zoals door het hoort'. Dennis in van der Geest gaat de bij de ze langs. Vaak wonen ze tijdens zonder enig vorm op van comfort. Het zijn in het vaak woonwagens, tenten of zelfgemaakte bouwwerken. Levensstijl Van met op tv der Geest blijft slapen naar en kijkt of door hij zelf iets van door hun levensstijl met kan opsteken. In de eerste in het aflevering gaat Dennis langs van bij Alex in Den de Helder. uit Alex wil het liefst in de door natuur wonen en van tijdens heeft een garagebox als uitvalsbasis. Alleen een al de gedachte met om een in een huis te wonen, naar tijdens vindt hij beklemmend.

april 2021
04-12-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 6 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

27-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 5 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

06-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 2 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

30-10-2019 20:30

Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Vanavond start het nieuwe programma Dennis en de vrije geesten op SBS6. Elke woensdag zijn om 20:30 uur markante mensen te zien, die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Geen comfort Deze 'Vr...

Dennis en de vrije Geesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis en de vrije Geesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis en de vrije Geesten bij Dennis en de vrije Geesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis en de vrije Geesten. Heb je een uitzending van Dennis en de vrije Geesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis en de vrije Geesten gemist

Uitzending gemist van Dennis en de vrije Geesten? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis en de vrije Geesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!