Programma gemist?

Aflevering 6 - de In op tv Dennis en de Vrije Geesten in gaat Dennis van door der op Geest op zoek naar naar markante mensen die met hun eigen regels bepalen in tijdens en er bewust voor kiezen hun de uit leven anders in te richten. Zij het willen de niet mee doen aan het die rollercoaster en willen uit uit niet leven 'zoals het een hoort'. Dennis bezoekt deze 'Vrije een Geesten' die vaak, de zonder enig vorm tijdens van door comfort, wonen in uit tenten, woonwagens of in andere in zelfgemaakte tijdens bouwwerken. Door deze uit serie ervaart Dennis ondermeer uit het dat je met minder, prima gelukkig tijdens kan uit zijn. Dennis ontmoet een bijzondere in de circusfamilie. Ze wonen in woonwagens en het hebben op het het stuk met grond ook een een oefenruimte gebouwd. Daarnaast van ontmoet Dennis William. een Hij heeft ervoor gekozen een om in tijdens een tuinhuis in Groningen uit te gaan wonen. naar Zijn een maandelijkse lasten zijn tijdens laag en hierdoor kan hij naar doen wat hij met het naar liefst wil: beeldende kunst naar maken. En tenslotte de ontmoet Dennis in Limburg, op Teun van door 26 jaar. Teun door hield van naar stappen en uitgaan maar heeft zijn het leven volledig omgegooid, op tv met hij wil zo duurzaam mogelijk met leven.

Aflevering 5 - met In Dennis naar en met de Vrije Geesten gaat op Dennis van der uit Geest op zoek naar markante tijdens mensen in die hun eigen regels bepalen met en er met bewust voor kiezen hun uit leven in anders in te tijdens richten. Zij willen niet mee met doen naar aan die rollercoaster op en willen niet leven de 'zoals het hoort'. door Dennis van bezoekt deze 'Vrije Geesten' die vaak, op tv zonder enig vorm uit van comfort, wonen de in tenten, woonwagens tijdens of in in andere zelfgemaakte bouwwerken. Hij op tv dompelt op zich onder in hun op wereld, blijft slapen en van kijkt tijdens of hij zelf iets van in door hun levensstijl kan opsteken. naar De verhalen zijn uiteenlopend in en de redenen waarom uit iemand zo'n naar besluit heeft het genomen zijn op divers. Door deze tijdens serie ervaart Dennis van ondermeer dat je met minder, op prima gelukkig kan door zijn. met Dennis ontmoet Nico. de Hij kocht een trekker en huifkar met en op besloot te reizen. In ruil op tv van voor een slaapplek zingt Nico op liedjes. de Ook ontmoet hij tijdens Dijanne, zij woont van in een woonwagen bij een op tv kunstenaarscollectief. een Theo woont nog in zijn ouderlijk in uit huis in Harlingen op en heeft zijn eigen Utopia op gecreëerd.

Aflevering 2 de - In tijdens Dennis en de op Vrije Geesten gaat Dennis een van der uit Geest op zoek het naar markante tijdens mensen die hun eigen regels de bepalen van en er bewust voor kiezen hun een tijdens leven anders in te richten. Zij in willen niet mee uit doen tijdens aan die rollercoaster en de willen niet op tv leven 'zoals het het hoort'. Dennis bezoekt deze uit 'Vrije uit Geesten' die vaak, zonder enig vorm het van door comfort, wonen in het tenten, woonwagens of in naar andere zelfgemaakte bouwwerken. tijdens Hij dompelt van zich onder in hun de wereld, blijft slapen tijdens en kijkt of uit hij zelf iets door van hun levensstijl naar kan opsteken. door De verhalen zijn uiteenlopend door en de redenen waarom een iemand op zo'n besluit heeft genomen zijn van divers. Door van deze serie ervaart een Dennis ondermeer tijdens dat je naar met minder, prima gelukkig tijdens kan tijdens zijn. Dennis ontmoet Alowieke. Een vrouw van die haar goedlopende door rondvaartbedrijf in Utrecht met vaarwel heeft gezegd uit en door nu met haar naar spaargeld door de Nederland reist met een de zelfgemaakt woonwagentje. Dennis gaat ook een naar tijdens Erik. Erik in is de hele dag met allemaal met uitvindingen bezig naar om zo groen mogelijk naar te kunnen van leven.

Vanavond op tv start het nieuwe programma het Dennis en de de vrije op geesten op SBS6. Elke woensdag het zijn om tijdens 20:30 uur markante mensen te op tv zien, die tijdens hun eigen regels bepalen door en er bewust van door voor kiezen hun een leven anders in te richten. Geen comfort Deze tijdens 'Vrije Geesten' van willen niet mee op tv doen aan uit de rollercoaster en op niet leven 'zoals van het hoort'. door Dennis van der Geest gaat bij van ze door langs. Vaak tijdens wonen ze zonder enig vorm van op comfort. Het uit zijn vaak de woonwagens, tenten of naar zelfgemaakte bouwwerken. Levensstijl Van het der Geest blijft slapen en kijkt het of hij zelf in iets van door hun tijdens levensstijl kan opsteken. In op de eerste aflevering in gaat Dennis op langs bij Alex in Den op tv Helder. Alex wil met het een liefst in de natuur door wonen en door heeft een garagebox als uitvalsbasis. Alleen op tv al de gedachte met om in een tijdens huis te wonen, met vindt hij in beklemmend.

maart 2020
04-12-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 6 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

27-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 5 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

06-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 2 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

30-10-2019 20:30

Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Vanavond start het nieuwe programma Dennis en de vrije geesten op SBS6. Elke woensdag zijn om 20:30 uur markante mensen te zien, die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Geen comfort Deze 'Vr...

Dennis en de vrije Geesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis en de vrije Geesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis en de vrije Geesten bij Dennis en de vrije Geesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis en de vrije Geesten. Heb je een uitzending van Dennis en de vrije Geesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis en de vrije Geesten gemist

Uitzending gemist van Dennis en de vrije Geesten? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis en de vrije Geesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!