Programma gemist?

Aflevering met 2 - een In Dennis en in de Vrije Geesten gaat Dennis van uit der Geest op uit zoek van naar markante mensen die hun tijdens de eigen regels bepalen op en er bewust uit voor kiezen hun leven anders in de een te richten. Zij willen met niet mee doen van aan die rollercoaster en willen met niet leven door 'zoals uit het hoort'. Dennis naar bezoekt deze 'Vrije Geesten' die tijdens vaak, zonder enig door vorm van op tv comfort, wonen in tenten, woonwagens op tv of in andere op zelfgemaakte uit bouwwerken. Hij dompelt zich met onder op in hun wereld, blijft slapen en van kijkt of op tv hij zelf iets van tijdens hun levensstijl kan van opsteken. met De verhalen zijn uiteenlopend de en op tv de redenen waarom op tv iemand zo'n besluit het heeft genomen zijn tijdens divers. Door deze serie ervaart op tv Dennis ondermeer van dat je met minder, van prima gelukkig kan de zijn. Dennis van ontmoet Alowieke. Een vrouw een op die haar goedlopende rondvaartbedrijf in met Utrecht vaarwel het heeft gezegd en met nu met door haar spaargeld door Nederland reist met met een zelfgemaakt van woonwagentje. uit Dennis gaat ook naar Erik. een Erik naar is de hele dag met allemaal een tijdens uitvindingen bezig om zo groen met mogelijk te kunnen een leven.

Vanavond uit start het nieuwe programma naar Dennis en in de vrije van geesten op SBS6. uit Elke woensdag zijn om van 20:30 uur markante mensen te naar zien, die een hun op eigen regels bepalen en er bewust naar voor kiezen uit hun leven op anders in te richten. Geen comfort Deze op 'Vrije een Geesten' willen niet mee op tv doen aan een de rollercoaster en niet leven tijdens 'zoals in het hoort'. Dennis van met der naar Geest gaat bij ze langs. naar Vaak wonen ze zonder van enig vorm van met comfort. Het in zijn vaak met woonwagens, tenten op tv of zelfgemaakte bouwwerken. Levensstijl Van der naar Geest blijft een slapen en kijkt op of hij zelf op iets van hun levensstijl kan door opsteken. In het de eerste aflevering gaat Dennis een langs naar bij Alex in Den met Helder. Alex op wil het liefst in in de natuur door wonen en heeft een garagebox uit als uitvalsbasis. Alleen door al de gedachte op tv om in een van huis door te wonen, vindt hij het beklemmend.

november 2019
06-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 2 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

30-10-2019 20:30

Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Vanavond start het nieuwe programma Dennis en de vrije geesten op SBS6. Elke woensdag zijn om 20:30 uur markante mensen te zien, die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Geen comfort Deze 'Vr...

Dennis en de vrije Geesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis en de vrije Geesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis en de vrije Geesten bij Dennis en de vrije Geesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis en de vrije Geesten. Heb je een uitzending van Dennis en de vrije Geesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis en de vrije Geesten gemist

Uitzending gemist van Dennis en de vrije Geesten? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis en de vrije Geesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!