Programma gemist?

Aflevering in 6 - uit In Dennis en de Vrije in Geesten gaat Dennis het van der de Geest op zoek naar markante het mensen van die hun eigen regels de bepalen het en er bewust voor van kiezen hun leven in anders in te richten. in Zij van willen niet mee doen aan die op rollercoaster en de willen niet leven 'zoals het het hoort'. van Dennis bezoekt deze een 'Vrije Geesten' uit die vaak, zonder door enig vorm van comfort, wonen uit op tv in tenten, woonwagens of in andere op tv zelfgemaakte bouwwerken. op van Door deze serie ervaart Dennis ondermeer de dat de je met de minder, prima gelukkig kan zijn. in Dennis ontmoet een door bijzondere circusfamilie. een Ze wonen in in woonwagens en hebben op naar het stuk grond naar ook een oefenruimte uit gebouwd. Daarnaast de ontmoet Dennis William. Hij het heeft ervoor uit gekozen om in een een tuinhuis uit in Groningen te gaan wonen. Zijn op tv maandelijkse het lasten zijn laag en hierdoor door kan een hij doen wat hij het naar liefst van wil: beeldende op kunst maken. En een tenslotte ontmoet Dennis in Limburg, het Teun van 26 naar jaar. Teun hield van de door stappen en uitgaan maar heeft in zijn leven volledig omgegooid, uit hij wil een zo op duurzaam mogelijk leven.

Aflevering tijdens 5 - In in Dennis en op tv de Vrije Geesten op gaat Dennis van der Geest op de zoek de naar markante mensen door die hun eigen regels bepalen op tv met en er bewust de voor kiezen hun leven anders in door te richten. door Zij willen niet een mee doen aan het die rollercoaster en willen van in niet leven 'zoals het hoort'. Dennis naar van bezoekt deze 'Vrije in Geesten' die vaak, zonder enig door vorm een van comfort, wonen in op tv tenten, woonwagens het of in andere zelfgemaakte bouwwerken. door Hij dompelt zich onder door in hun naar wereld, blijft slapen en op tv kijkt op tv of hij zelf met iets van tijdens hun levensstijl kan opsteken. met De verhalen zijn uiteenlopend en op tv van de redenen waarom in iemand zo'n besluit de heeft genomen zijn divers. Door deze het serie ervaart Dennis in ondermeer dat een je met minder, tijdens prima gelukkig kan zijn. door Dennis ontmoet Nico. een Hij met kocht een trekker en in huifkar en besloot te naar reizen. het In ruil een voor een slaapplek zingt Nico liedjes. op tv op tv Ook ontmoet hij Dijanne, zij met woont in van een woonwagen bij een kunstenaarscollectief. door door Theo woont nog in zijn ouderlijk een huis een in Harlingen en heeft op zijn eigen Utopia met gecreƫerd.

Aflevering 2 op - In tijdens Dennis en de Vrije Geesten naar gaat Dennis van een der Geest van op zoek met naar markante mensen de die hun eigen regels bepalen het en door er bewust voor kiezen naar hun leven naar anders in in te richten. Zij willen tijdens niet mee doen aan die tijdens rollercoaster tijdens en willen niet leven 'zoals op tv het hoort'. Dennis op tv bezoekt deze van 'Vrije Geesten' de die vaak, in zonder enig vorm van een comfort, wonen in tenten, woonwagens in of in tijdens andere zelfgemaakte bouwwerken. de Hij dompelt zich onder op in tijdens hun wereld, blijft slapen op en naar kijkt of hij zelf iets van in hun levensstijl op kan opsteken. van De verhalen zijn uiteenlopend op en de redenen door waarom iemand zo'n besluit uit in heeft genomen zijn divers. in Door op deze serie ervaart Dennis op ondermeer dat je met de minder, prima gelukkig in kan zijn. Dennis ontmoet van Alowieke. Een door vrouw die haar goedlopende met rondvaartbedrijf in de Utrecht de vaarwel heeft gezegd en nu met van haar spaargeld op tv door Nederland reist met op tv een zelfgemaakt het woonwagentje. op tv Dennis gaat ook op tv naar Erik. Erik is de op hele in dag met allemaal uitvindingen bezig om door de zo groen mogelijk tijdens te kunnen leven.

Vanavond start het uit nieuwe programma een Dennis op tv en de vrije geesten op naar SBS6. Elke woensdag de zijn het om 20:30 uur markante met mensen te zien, die hun uit eigen regels naar bepalen en er door bewust voor kiezen het hun leven naar anders in uit te richten. Geen comfort Deze 'Vrije uit Geesten' willen uit niet mee doen aan de het rollercoaster en niet op tv leven naar 'zoals het hoort'. naar Dennis van der Geest gaat bij de ze langs. tijdens Vaak wonen ze het zonder enig vorm het van comfort. op tv Het zijn vaak woonwagens, tenten door of zelfgemaakte bouwwerken. Levensstijl Van door der Geest tijdens blijft door slapen en kijkt of hij op zelf iets van van hun levensstijl naar kan opsteken. In de in eerste aflevering gaat Dennis tijdens langs bij naar Alex in met Den Helder. op Alex wil het liefst tijdens in de natuur wonen de en met heeft een garagebox op tv als uitvalsbasis. Alleen al op tv de gedachte om in door een uit huis te wonen, vindt het hij beklemmend.

augustus 2021
04-12-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 6 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

27-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 5 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

06-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 2 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

30-10-2019 20:30

Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Vanavond start het nieuwe programma Dennis en de vrije geesten op SBS6. Elke woensdag zijn om 20:30 uur markante mensen te zien, die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Geen comfort Deze 'Vr...

Dennis en de vrije Geesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis en de vrije Geesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis en de vrije Geesten bij Dennis en de vrije Geesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis en de vrije Geesten. Heb je een uitzending van Dennis en de vrije Geesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis en de vrije Geesten gemist

Uitzending gemist van Dennis en de vrije Geesten? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis en de vrije Geesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!