Programma gemist?

Aflevering 6 naar - In naar Dennis en naar de Vrije Geesten gaat Dennis in van der Geest van op zoek naar markante op tv van mensen die hun het eigen regels bepalen en op er bewust voor op kiezen hun leven uit anders in te richten. Zij van willen niet mee met doen een aan die rollercoaster en op tv willen niet leven van 'zoals het hoort'. Dennis op bezoekt op deze 'Vrije Geesten' op tv die vaak, van zonder enig vorm van van comfort, wonen in op tv tenten, woonwagens of door in andere in zelfgemaakte bouwwerken. Door naar deze serie ervaart op tv Dennis ondermeer dat je met met op tv minder, prima gelukkig kan zijn. in Dennis ontmoet een bijzondere met circusfamilie. Ze wonen met in woonwagens en door hebben op de het stuk grond uit ook een oefenruimte tijdens gebouwd. Daarnaast ontmoet Dennis met William. op Hij heeft ervoor gekozen uit om in een van tuinhuis in Groningen het te gaan wonen. de Zijn maandelijkse lasten uit zijn de laag en hierdoor kan hij op tv doen tijdens wat hij het liefst wil: door beeldende kunst van maken. En op tenslotte ontmoet Dennis in de Limburg, Teun van 26 in jaar. Teun naar hield van stappen op tv en uitgaan maar heeft zijn in een leven volledig omgegooid, hij wil zo naar duurzaam met mogelijk leven.

Aflevering naar 5 - In Dennis in en de Vrije het Geesten gaat de Dennis van der Geest op tv op door zoek naar markante mensen die hun in eigen in regels bepalen en naar er bewust voor kiezen hun door leven anders tijdens in te de richten. Zij willen de niet mee doen aan door die rollercoaster met en willen niet in leven 'zoals het hoort'. Dennis van bezoekt in deze 'Vrije Geesten' die op vaak, zonder enig op vorm van comfort, wonen op tv in tenten, woonwagens uit of tijdens in andere zelfgemaakte bouwwerken. Hij met uit dompelt zich onder in naar hun wereld, blijft uit slapen en kijkt of de hij zelf iets op tv van hun in levensstijl kan opsteken. De van verhalen zijn op uiteenlopend en de redenen in waarom iemand naar zo'n besluit heeft genomen zijn tijdens divers. Door in deze serie naar ervaart Dennis ondermeer naar dat je met minder, tijdens prima gelukkig kan in zijn. Dennis ontmoet Nico. naar uit Hij kocht een uit trekker en huifkar en besloot op te reizen. naar In ruil voor een slaapplek op op tv zingt Nico liedjes. Ook uit ontmoet hij Dijanne, zij woont de in een door woonwagen bij naar een kunstenaarscollectief. een Theo woont nog van in zijn ouderlijk met huis in Harlingen en heeft tijdens zijn met eigen Utopia gecreëerd.

Aflevering een 2 - In Dennis van en de Vrije de Geesten gaat Dennis van met op tv der Geest op zoek naar markante van mensen die tijdens hun eigen regels op bepalen en in er bewust voor kiezen uit hun leven een anders in te richten. in Zij willen niet uit mee van doen aan die rollercoaster uit en willen niet leven een 'zoals het hoort'. Dennis het door bezoekt deze 'Vrije van Geesten' die vaak, naar zonder enig vorm van in comfort, wonen in door tenten, woonwagens of in van andere zelfgemaakte bouwwerken. met Hij dompelt zich uit onder in hun wereld, tijdens het blijft slapen en de kijkt of hij zelf op iets van het hun levensstijl kan opsteken. het De verhalen zijn uiteenlopend en op tv de redenen waarom tijdens iemand een zo'n besluit heeft genomen met zijn divers. met Door door deze serie ervaart naar Dennis ondermeer dat een je met minder, prima gelukkig kan in zijn. Dennis ontmoet met uit Alowieke. Een vrouw die haar een goedlopende rondvaartbedrijf in Utrecht op vaarwel de heeft gezegd en nu door met haar naar spaargeld door Nederland reist met naar een zelfgemaakt woonwagentje. naar Dennis van gaat ook het naar Erik. Erik is de uit hele dag met op allemaal uitvindingen bezig het om op tv zo groen mogelijk te tijdens kunnen leven.

Vanavond van start het op tv nieuwe programma Dennis op tv en de vrije geesten tijdens op SBS6. door Elke woensdag zijn om 20:30 van uur markante uit mensen te zien, het die hun eigen regels tijdens bepalen en een er bewust tijdens voor kiezen hun leven anders tijdens in te richten. Geen comfort Deze in 'Vrije Geesten' willen naar niet mee doen een op aan de rollercoaster en niet het leven 'zoals de het hoort'. Dennis door van der met Geest gaat bij de ze langs. Vaak wonen ze zonder door enig naar vorm van comfort. op tv Het zijn vaak woonwagens, tenten een uit of zelfgemaakte bouwwerken. Levensstijl Van der Geest door blijft slapen en het kijkt of tijdens hij zelf het iets van hun de levensstijl kan opsteken. In de een eerste aflevering gaat Dennis op tv langs bij van Alex in Den Helder. het in Alex wil het liefst op in de natuur wonen en op uit heeft een garagebox als uitvalsbasis. tijdens Alleen het al de gedachte om in met een het huis te wonen, vindt in hij beklemmend.

augustus 2020
04-12-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 6 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

27-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 5 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

06-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 2 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

30-10-2019 20:30

Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Vanavond start het nieuwe programma Dennis en de vrije geesten op SBS6. Elke woensdag zijn om 20:30 uur markante mensen te zien, die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Geen comfort Deze 'Vr...

Dennis en de vrije Geesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis en de vrije Geesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis en de vrije Geesten bij Dennis en de vrije Geesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis en de vrije Geesten. Heb je een uitzending van Dennis en de vrije Geesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis en de vrije Geesten gemist

Uitzending gemist van Dennis en de vrije Geesten? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis en de vrije Geesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!