Programma gemist?

Aflevering op tv 6 - In Dennis tijdens en de op Vrije Geesten gaat Dennis van van der Geest door op zoek de naar markante mensen die hun van eigen het regels bepalen het en er bewust voor uit kiezen hun leven de anders in te de richten. Zij willen niet mee met door doen aan die door rollercoaster en willen niet leven naar 'zoals op tv het hoort'. Dennis bezoekt op deze 'Vrije Geesten' die uit vaak, zonder het enig vorm van de comfort, wonen in tenten, naar woonwagens of in het andere zelfgemaakte bouwwerken. naar Door met deze serie ervaart in Dennis ondermeer tijdens dat je met minder, prima gelukkig in het kan zijn. Dennis ontmoet een een bijzondere circusfamilie. met Ze wonen op tv in woonwagens en hebben op het op tv stuk grond ook tijdens een oefenruimte het gebouwd. Daarnaast ontmoet Dennis van William. Hij heeft uit ervoor gekozen om naar naar in een tuinhuis in met Groningen te gaan met wonen. Zijn de maandelijkse lasten zijn laag naar en hierdoor kan het hij doen wat hij tijdens het uit liefst wil: beeldende uit kunst maken. En tenslotte naar ontmoet Dennis in Limburg, door Teun van 26 jaar. uit Teun hield van uit tijdens stappen en uitgaan maar heeft in zijn leven volledig het omgegooid, door hij wil zo duurzaam mogelijk naar leven.

Aflevering een 5 - In Dennis en in de Vrije een Geesten gaat Dennis van met der Geest op naar zoek tijdens naar markante op tv mensen die hun eigen met regels bepalen op tv en er bewust van voor kiezen hun tijdens leven anders in te richten. door Zij uit willen niet mee doen aan uit die rollercoaster en op willen in niet leven 'zoals het met hoort'. Dennis bezoekt op tv deze 'Vrije Geesten' het die vaak, zonder enig vorm op van comfort, wonen uit in tenten, woonwagens van of de in andere zelfgemaakte bouwwerken. Hij door dompelt zich van onder in de hun wereld, blijft uit slapen en kijkt of hij tijdens zelf op tv iets van hun een levensstijl kan de opsteken. De verhalen zijn uiteenlopend in en de redenen naar waarom van iemand zo'n besluit heeft een genomen zijn divers. Door deze door in serie ervaart Dennis ondermeer dat met je met minder, door prima gelukkig kan de zijn. Dennis tijdens ontmoet Nico. Hij kocht in een trekker en in huifkar en in besloot te reizen. In ruil in naar voor een slaapplek zingt naar Nico liedjes. een Ook ontmoet hij Dijanne, uit zij woont van in een woonwagen bij een het kunstenaarscollectief. Theo woont nog een in zijn ouderlijk naar huis in Harlingen het en op tv heeft zijn eigen Utopia met gecreëerd.

Aflevering 2 door - op tv In Dennis en de Vrije Geesten een gaat het Dennis van der Geest op van zoek naar markante met mensen die naar hun de eigen regels bepalen en er op bewust uit voor kiezen hun leven anders in op tv te richten. in Zij willen niet mee tijdens een doen aan die rollercoaster een en willen niet leven 'zoals tijdens het hoort'. Dennis op tv in bezoekt deze 'Vrije Geesten' met die vaak, zonder het enig vorm van tijdens comfort, wonen in op tenten, woonwagens of tijdens in andere zelfgemaakte bouwwerken. Hij door dompelt zich tijdens onder in hun wereld, het blijft tijdens slapen en kijkt of uit hij zelf iets van in van hun levensstijl kan opsteken. De van verhalen zijn uiteenlopend van en de redenen van waarom iemand zo'n een besluit heeft uit genomen zijn divers. uit Door op tv deze serie ervaart Dennis ondermeer uit dat je door met minder, op prima gelukkig kan in zijn. Dennis ontmoet Alowieke. Een vrouw op die haar van goedlopende rondvaartbedrijf in Utrecht van vaarwel heeft gezegd uit in en nu met met haar spaargeld door tijdens Nederland reist met een zelfgemaakt woonwagentje. op Dennis gaat in ook naar Erik. Erik uit is de hele tijdens een dag met allemaal uitvindingen bezig om een zo groen mogelijk de te kunnen in leven.

Vanavond start van het op nieuwe programma Dennis en op de vrije geesten het op SBS6. op Elke woensdag zijn om 20:30 uur een op tv markante mensen te zien, door die hun eigen op tv regels bepalen en op tv er bewust voor kiezen hun het leven de anders in te het richten. Geen comfort Deze 'Vrije Geesten' willen op niet op tv mee doen aan de met rollercoaster met en niet leven 'zoals door het hoort'. Dennis van met der het Geest gaat bij ze het langs. Vaak wonen ze zonder uit enig vorm van de comfort. op Het zijn vaak woonwagens, tenten op of zelfgemaakte bouwwerken. Levensstijl Van uit der van Geest blijft slapen en door kijkt of hij zelf de iets op van hun levensstijl kan opsteken. het een In de eerste aflevering gaat Dennis door langs bij Alex van in Den Helder. de het Alex wil het liefst in de op tv natuur een wonen en heeft een het garagebox als uitvalsbasis. Alleen tijdens al de met gedachte om met in een huis te de wonen, in vindt hij beklemmend.

december 2020
04-12-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 6 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

27-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 5 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

06-11-2019 20:30

Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Dennis en de vrije Geesten

Aflevering 2 - In Dennis en de Vrije Geesten gaat Dennis van der Geest op zoek naar markante mensen die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Zij willen niet mee doen aan die rollercoaster en will...

30-10-2019 20:30

Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Dennis en de vrije Geesten - Nieuw: Dennis en de vrije Geesten

Vanavond start het nieuwe programma Dennis en de vrije geesten op SBS6. Elke woensdag zijn om 20:30 uur markante mensen te zien, die hun eigen regels bepalen en er bewust voor kiezen hun leven anders in te richten. Geen comfort Deze 'Vr...

Dennis en de vrije Geesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis en de vrije Geesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis en de vrije Geesten bij Dennis en de vrije Geesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis en de vrije Geesten. Heb je een uitzending van Dennis en de vrije Geesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis en de vrije Geesten gemist

Uitzending gemist van Dennis en de vrije Geesten? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis en de vrije Geesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 04-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!