Programma gemist?

Seizoen een 1 - Aflevering 3 het - Verborgencamerashow op waarin Jamai Loman van mensen helpt om bijzondere van boodschappen aan elkaar een over te van brengen. Kickboxer Remy Bonjasky mag van op zijn op vriendin wel naar eens veiliger auto een gaan rijden, en dat wordt een hem het pijnlijk duidelijk gemaakt. En fietsforens het Wouter wint totaal onverwacht van de het sprint van het olympisch kampioene Leontien op tv van Moorsel als door hij op weg uit is naar zijn met werk.

De pratende hond het de Luna maakt zijn door baasje Sem duidelijk dat naar hij vaker uitgelaten wil worden. de En met Kim Kötter wordt geconfronteerd door met de onvoorstelbare het troep in haar een auto.

De in pratende hond Luna door maakt zijn baasje op tv Sem duidelijk dat naar hij vaker uitgelaten wil worden. door En in Kim Kötter wordt geconfronteerd op met een de onvoorstelbare troep in tijdens haar auto.

Youtuber en een presentatrice Nienke op Plas mag van op haar vriend wel eens door beter op uit haar spullen letten, want op ze raakt altijd alles met op tv kwijt. Dan staat er uit plotseling een arrestatieteam in van de de politie op haar stoep... Nadeche door wil haar de zus bedanken voor haar onvoorwaardelijke het steun tijdens haar in slopende een ziekte, maar die boodschap het gaat helemaal de mis!

In op het nieuwe programma Hoe Zal op tv Ik Het Zeggen? tijdens verrast op presentator Jamai uit Loman bekende en in onbekende Nederlanders, door uit op een bijzondere manier boodschappen van op tv anderen naar over te brengen. De afleveringen tijdens op zijn elke donderdag om 21:30 uur de uit op RTL 4. Verbazing en emoties In dit de verborgencameraprogramma zorgt een Jamai in voor complete verbazing en emotionele met momenten bij op tv de ontvangers met van de boodschappen. Eerst op tv gaat hij in gesprek met het de tijdens persoon die iets wil overbrengen een aan een ander. Huwelijksaanzoek Fajah door Lourens wordt bijvoorbeeld met het op een bijzondere op tv manier door haar kinderen op tv gewezen op tijdens haar vele telefoongebruik en er wordt een een huwelijksaanzoek op tv gedaan. Hangjongeren Vaste met onderdelen van het in programma zijn het hangjongerenkoortje, met dat iemand die het verdient het om in de de bloemetjes te uit worden gezet verrast. Ook met geven de 'evil-twins' op tv iemand een het bijzondere uit wake-up-call.

november 2019
14-11-2019 21:29

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Verborgencamerashow waarin Jamai Loman mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. Kickboxer Remy Bonjasky mag van zijn vriendin wel eens veiliger auto gaan rijden, en dat wordt hem pijnli...

08-11-2019 16:04

Afl. 2

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Afl. 2

De pratende hond Luna maakt zijn baasje Sem duidelijk dat hij vaker uitgelaten wil worden. En Kim Kötter wordt geconfronteerd met de onvoorstelbare troep in haar auto.

07-11-2019 21:31

Afl. 2

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Afl. 2

De pratende hond Luna maakt zijn baasje Sem duidelijk dat hij vaker uitgelaten wil worden. En Kim Kötter wordt geconfronteerd met de onvoorstelbare troep in haar auto.

01-11-2019 16:02

Afl. 1

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Afl. 1

Youtuber en presentatrice Nienke Plas mag van haar vriend wel eens beter op haar spullen letten, want ze raakt altijd alles kwijt. Dan staat er plotseling een arrestatieteam van de politie op haar stoep... Nadeche wil haar zus bedanken voor...

31-10-2019 21:33

Nieuw: Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Nieuw: Hoe Zal Ik Het Zeggen?

In het nieuwe programma Hoe Zal Ik Het Zeggen? verrast presentator Jamai Loman bekende en onbekende Nederlanders, door op een bijzondere manier boodschappen van anderen over te brengen. De afleveringen zijn elke donderdag om 21:30 uur op RT...

Hoe Zal Ik Het Zeggen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe Zal Ik Het Zeggen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe Zal Ik Het Zeggen? bij Hoe Zal Ik Het Zeggen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Heb je een uitzending van Hoe Zal Ik Het Zeggen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe Zal Ik Het Zeggen? gemist

Programma waarin Jamai Loman op geheel eigen wijze mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. De boodschappen variëren van een hart onder de riem, het bedanken voor steun in een moeilijke periode tot het geven van een serieuze wake-upcall en alles er tussenin.

Uitzending gemist van Hoe Zal Ik Het Zeggen?? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!