Programma gemist?

Seizoen 1 - van Aflevering tijdens 3 - uit Verborgencamerashow waarin Jamai de Loman mensen helpt om bijzondere op tv boodschappen aan in elkaar over te brengen. Kickboxer Remy van Bonjasky mag van tijdens zijn vriendin wel naar in eens veiliger auto gaan rijden, en van tijdens dat wordt hem pijnlijk uit duidelijk gemaakt. naar En fietsforens Wouter wint totaal naar onverwacht de sprint tijdens van een olympisch kampioene Leontien tijdens van Moorsel als met hij op weg is naar zijn de door werk.

De op tv pratende hond Luna maakt zijn uit baasje Sem duidelijk met dat hij vaker door uitgelaten in wil worden. de En Kim Kötter in wordt geconfronteerd met de onvoorstelbare tijdens troep in haar op tv auto.

De door pratende hond de Luna maakt zijn baasje Sem duidelijk uit dat naar hij vaker van uitgelaten wil worden. En Kim op tv Kötter wordt geconfronteerd met naar het de onvoorstelbare troep een in haar auto.

Youtuber tijdens en presentatrice Nienke Plas van mag van haar door vriend wel eens een beter op haar spullen het op tv letten, want ze raakt altijd van alles uit kwijt. Dan staat op tv er plotseling een arrestatieteam van naar de in politie op haar tijdens stoep... Nadeche wil in haar zus bedanken voor haar onvoorwaardelijke van steun tijdens haar door met slopende ziekte, maar die boodschap op gaat met helemaal mis!

In het nieuwe naar programma Hoe Zal op Ik het Het Zeggen? uit verrast presentator Jamai Loman bekende en een onbekende Nederlanders, uit door op een bijzondere van manier tijdens boodschappen van anderen over van te brengen. De van afleveringen van zijn elke donderdag om 21:30 uur op tv tijdens op RTL 4. Verbazing en emoties In uit dit een verborgencameraprogramma zorgt Jamai voor complete verbazing op en emotionele op tv momenten de bij de ontvangers in van de boodschappen. Eerst gaat hij door in gesprek van met in de persoon die naar iets wil overbrengen naar aan een ander. Huwelijksaanzoek Fajah Lourens wordt bijvoorbeeld tijdens op op een bijzondere manier door een haar een kinderen gewezen op haar vele telefoongebruik op tv tijdens en er wordt in een huwelijksaanzoek gedaan. Hangjongeren Vaste onderdelen van een het uit programma zijn het tijdens hangjongerenkoortje, dat iemand die het het verdient om in in de bloemetjes door te worden gezet op verrast. Ook geven de naar 'evil-twins' iemand een bijzondere op op tv wake-up-call.

november 2019
14-11-2019 21:29

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Verborgencamerashow waarin Jamai Loman mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. Kickboxer Remy Bonjasky mag van zijn vriendin wel eens veiliger auto gaan rijden, en dat wordt hem pijnli...

08-11-2019 16:04

Afl. 2

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Afl. 2

De pratende hond Luna maakt zijn baasje Sem duidelijk dat hij vaker uitgelaten wil worden. En Kim Kötter wordt geconfronteerd met de onvoorstelbare troep in haar auto.

07-11-2019 21:31

Afl. 2

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Afl. 2

De pratende hond Luna maakt zijn baasje Sem duidelijk dat hij vaker uitgelaten wil worden. En Kim Kötter wordt geconfronteerd met de onvoorstelbare troep in haar auto.

01-11-2019 16:02

Afl. 1

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Afl. 1

Youtuber en presentatrice Nienke Plas mag van haar vriend wel eens beter op haar spullen letten, want ze raakt altijd alles kwijt. Dan staat er plotseling een arrestatieteam van de politie op haar stoep... Nadeche wil haar zus bedanken voor...

31-10-2019 21:33

Nieuw: Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Nieuw: Hoe Zal Ik Het Zeggen?

In het nieuwe programma Hoe Zal Ik Het Zeggen? verrast presentator Jamai Loman bekende en onbekende Nederlanders, door op een bijzondere manier boodschappen van anderen over te brengen. De afleveringen zijn elke donderdag om 21:30 uur op RT...

Hoe Zal Ik Het Zeggen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe Zal Ik Het Zeggen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe Zal Ik Het Zeggen? bij Hoe Zal Ik Het Zeggen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Heb je een uitzending van Hoe Zal Ik Het Zeggen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe Zal Ik Het Zeggen? gemist

Programma waarin Jamai Loman op geheel eigen wijze mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. De boodschappen variëren van een hart onder de riem, het bedanken voor steun in een moeilijke periode tot het geven van een serieuze wake-upcall en alles er tussenin.

Uitzending gemist van Hoe Zal Ik Het Zeggen?? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!