Programma gemist?

Vanaf vanavond het is Paul de het Leeuw terug op televisie van met een nieuwe tijdens zaterdagavondshow: Pauls in Nummer 1 Show. een Het is een wekelijkse het quiz die het gaat over alles wat op op nummer 1 de tijdens staat in Nederland. Eerste Elke aflevering een doen drie tijdens mensen mee die ergens 'de nummer tijdens 1' naar in zijn, iets uit voor de eerste keer door gedaan hebben tijdens of graag van iets voor de eerste keer willen op tv doen. Finale De winnaar met van de naar quiz is tijdens de nummer 1 met van de avond en speelt de in de finale om op een prijs van voor iemand de die tijdens van de uitzending ergens uit eerste in is geworden. Uitdagend Volgens het de makers het van het programma is Pauls Nummer een 1 Show naar een de uitdagende spelshow met humor, muziek, bijzondere de door verhalen en de een meest uiteenlopende vragen.

november 2019
09-11-2019 20:01

Afl. 2

Pauls Nummer 1 show - Afl. 2

02-11-2019 20:01

Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug op televisie met een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 Show. Het is een wekelijkse quiz die gaat over alles wat op nummer 1 staat in Nederland. Eerste Elke aflevering doen drie mensen mee die...

Pauls Nummer 1 show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauls Nummer 1 show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauls Nummer 1 show bij Pauls Nummer 1 show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauls Nummer 1 show. Heb je een uitzending van Pauls Nummer 1 show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauls Nummer 1 show gemist

Uitzending gemist van Pauls Nummer 1 show? Hier kun je alle uitzendingen van Pauls Nummer 1 show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!