Programma gemist?

Aflevering 7 - met Spelshow waarin door de gasten in allemaal een nummer 1 in de iets uit zijn, voor de eerste naar keer iets de hebben gedaan of voor het tijdens eerst gaan doen. Onder een leiding van Paul de de Leeuw uit spelen een drie gasten een prikkelende quiz het met naar een twist. De beste de speler is met dé Nummer 1 van het de avond en speelt in op tv de een finale om op een prijs voor door iemand uit de zaal, op die ook - gedurende een de uitzending een - ergens met eerste in is een geworden.

Entertainmentshow de met diverse gasten op en een uitdagende quiz met op tv een twist. een De gasten het zijn allemaal naar een nummer 1 in iets, hebben in iets uit voor de 1e van keer gedaan of naar gaan iets voor uit de 1e keer door doen. Ze naar spelen een quiz die draait om in alles wat op van nummer door 1 staat op in Nederland. Door de antwoorden leren op tv we met de gasten én uit onszelf beter op tv kennen.

Entertainmentshow op tv met diverse gasten van en een naar uitdagende quiz met de een twist. De gasten zijn allemaal het een uit nummer 1 in iets, van hebben iets voor naar de 1e door keer gedaan of gaan iets tijdens door voor de 1e met keer doen. Ze spelen tijdens een quiz die draait om uit alles wat op op nummer 1 in staat naar in Nederland. Door de door antwoorden leren we de met gasten én tijdens onszelf beter tijdens kennen.

Entertainmentshow met diverse naar gasten en de een tijdens uitdagende quiz met een op twist. De gasten met zijn allemaal een op tv nummer 1 in door iets, hebben iets voor door de 1e keer door gedaan met of gaan iets in voor de 1e keer doen. uit Ze de spelen een quiz naar die draait om alles wat op op nummer 1 op tv staat in Nederland. naar Door de antwoorden leren op we van de gasten én op onszelf beter tijdens kennen.

Aflevering van 3 - uit Spelshow waarin de gasten op allemaal een de nummer 1 in op iets zijn, voor de tijdens eerste keer iets hebben gedaan op of voor het de naar eerst gaan doen. Onder van leiding van Paul de door Leeuw spelen drie gasten van een prikkelende quiz met op tv een tijdens twist. De beste uit speler is dé Nummer 1 met het van de avond met en speelt in de finale om het een prijs voor van iemand op tv uit de van zaal, die ook - gedurende in de uitzending uit - ergens eerste in is op op tv geworden.

Vanaf vanavond op tv is Paul de Leeuw op tv terug een op televisie met het een nieuwe uit zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 uit Show. Het is een wekelijkse uit uit quiz die gaat op over alles wat met op nummer 1 op staat in Nederland. Eerste Elke op aflevering doen drie mensen van mee die ergens 'de op tv nummer 1' in van zijn, iets in voor de naar eerste keer gedaan hebben door of graag iets voor de een eerste keer een willen uit doen. Finale De winnaar van de door quiz is de nummer 1 de van de van avond uit en speelt in de een finale om een prijs van voor iemand het die tijdens de uitzending het ergens eerste de in is de geworden. Uitdagend Volgens de makers het van het programma is naar Pauls Nummer op 1 Show een uitdagende een spelshow met humor, door muziek, bijzondere verhalen en naar de meest een uiteenlopende vragen.

oktober 2020
14-12-2019 19:58

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 7 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

07-12-2019 20:02

Najaar 2019

Pauls Nummer 1 show - Najaar 2019

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

30-11-2019 20:02

Afl. 5

Pauls Nummer 1 show - Afl. 5

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

23-11-2019 20:02

Afl. 4

Pauls Nummer 1 show - Afl. 4

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

16-11-2019 20:02

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 3 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

09-11-2019 20:01

Afl. 2

Pauls Nummer 1 show - Afl. 2

02-11-2019 20:01

Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug op televisie met een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 Show. Het is een wekelijkse quiz die gaat over alles wat op nummer 1 staat in Nederland. Eerste Elke aflevering doen drie mensen mee die...

Pauls Nummer 1 show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauls Nummer 1 show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauls Nummer 1 show bij Pauls Nummer 1 show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauls Nummer 1 show. Heb je een uitzending van Pauls Nummer 1 show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauls Nummer 1 show gemist

Uitzending gemist van Pauls Nummer 1 show? Hier kun je alle uitzendingen van Pauls Nummer 1 show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2019 om 19:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!