Programma gemist?

Aflevering 7 - op tv Spelshow waarin de naar gasten naar allemaal een nummer de 1 in iets zijn, op tv voor de eerste van keer iets hebben in gedaan of van voor het met eerst gaan doen. Onder leiding van van Paul de Leeuw naar spelen drie gasten een een prikkelende quiz met van een met twist. De beste speler van is dé Nummer in 1 van naar de avond en met speelt in de finale een om een prijs voor door iemand uit de uit naar zaal, die ook - van gedurende de uitzending uit - ergens met eerste in is een geworden.

Entertainmentshow met in diverse gasten en tijdens een uitdagende uit quiz met een twist. het De gasten het zijn allemaal een nummer 1 naar in tijdens iets, hebben de iets voor de 1e de keer gedaan of gaan iets uit voor de van 1e tijdens keer doen. Ze spelen een quiz tijdens die draait om van alles uit wat op met nummer 1 staat naar in Nederland. Door de antwoorden naar leren we naar de gasten én onszelf tijdens beter uit kennen.

Entertainmentshow tijdens met diverse gasten en op een uitdagende quiz van met een twist. met De gasten van zijn allemaal een nummer van 1 in in iets, hebben iets op voor de naar 1e keer gedaan tijdens of gaan iets voor de 1e een keer doen. Ze op tv spelen een tijdens quiz in die draait om uit alles wat op nummer 1 het staat in Nederland. tijdens Door de met antwoorden leren we uit de gasten én onszelf beter door tijdens kennen.

Entertainmentshow met diverse het door gasten en een uitdagende tijdens quiz met een twist. het De gasten zijn allemaal met een nummer 1 het in in iets, hebben iets voor de van van 1e keer gedaan of gaan met iets het voor de 1e keer doen. in Ze spelen een met quiz die draait om naar alles wat op in nummer 1 het staat in van Nederland. Door de antwoorden leren van we in de gasten van én onszelf beter op tv kennen.

Aflevering 3 de - Spelshow waarin op de een gasten allemaal een nummer 1 uit in iets het zijn, voor in de eerste keer iets hebben gedaan op tv of voor het door eerst gaan doen. Onder op tv leiding van door Paul de Leeuw spelen op drie gasten uit een prikkelende quiz met in een op tv twist. De beste speler een is dé Nummer 1 naar van de avond door en het speelt in de een finale om een prijs voor tijdens op tv iemand uit de zaal, die met ook - gedurende de de uitzending - ergens in de eerste in is door geworden.

Vanaf vanavond uit is Paul naar de Leeuw terug uit op televisie met een het nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer door 1 Show. Het op is een van wekelijkse quiz die gaat in over alles van wat in op nummer 1 staat in Nederland. Eerste Elke van aflevering naar doen drie op tv mensen mee die ergens het 'de nummer 1' in van zijn, iets op tv voor de door eerste keer gedaan hebben van of graag de iets voor de uit eerste keer willen doen. Finale De de winnaar van de van quiz is in de nummer 1 van naar de avond en speelt in het de finale om uit een een prijs voor iemand die tijdens op tv de uitzending ergens met op tv eerste in is in geworden. Uitdagend Volgens de makers van op het programma is Pauls Nummer een 1 op Show een uitdagende op spelshow met naar humor, muziek, bijzondere verhalen en de op tijdens meest uiteenlopende vragen.

juli 2020
14-12-2019 19:58

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 7 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

07-12-2019 20:02

Najaar 2019

Pauls Nummer 1 show - Najaar 2019

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

30-11-2019 20:02

Afl. 5

Pauls Nummer 1 show - Afl. 5

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

23-11-2019 20:02

Afl. 4

Pauls Nummer 1 show - Afl. 4

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

16-11-2019 20:02

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 3 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

09-11-2019 20:01

Afl. 2

Pauls Nummer 1 show - Afl. 2

02-11-2019 20:01

Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug op televisie met een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 Show. Het is een wekelijkse quiz die gaat over alles wat op nummer 1 staat in Nederland. Eerste Elke aflevering doen drie mensen mee die...

Pauls Nummer 1 show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauls Nummer 1 show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauls Nummer 1 show bij Pauls Nummer 1 show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauls Nummer 1 show. Heb je een uitzending van Pauls Nummer 1 show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauls Nummer 1 show gemist

Uitzending gemist van Pauls Nummer 1 show? Hier kun je alle uitzendingen van Pauls Nummer 1 show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2019 om 19:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!