Programma gemist?

Aflevering 7 het - Spelshow waarin op de gasten op allemaal een nummer 1 het in naar iets zijn, voor de eerste de keer iets hebben gedaan naar op of voor het eerst gaan in doen. Onder leiding van Paul van de Leeuw spelen van van drie gasten een prikkelende quiz met het een twist. met De beste speler op tv is dé door Nummer 1 het van de avond uit en speelt in de finale van om een prijs voor naar iemand uit uit de zaal, die door ook - het gedurende de uitzending - uit ergens eerste in met is op tv geworden.

Entertainmentshow in met diverse gasten en het een uitdagende met quiz met een twist. uit De het gasten zijn allemaal een nummer 1 in in op tv iets, hebben in iets voor de 1e naar keer gedaan of gaan uit iets voor de 1e de keer doen. Ze op spelen een met quiz die draait van om alles wat de op nummer 1 staat op tv in Nederland. de Door de antwoorden naar leren we naar de gasten én onszelf de beter op kennen.

Entertainmentshow met diverse door gasten en op een uitdagende quiz naar met een twist. De in gasten zijn op tv allemaal van een nummer 1 in met iets, hebben iets voor de met 1e keer gedaan uit of gaan met iets tijdens voor de 1e keer van doen. Ze op spelen een quiz die draait het om alles wat op van nummer 1 staat het in Nederland. Door in een de antwoorden leren we op de gasten én onszelf beter een in kennen.

Entertainmentshow met een diverse gasten en een met uitdagende met quiz met een twist. De tijdens gasten van zijn allemaal in een nummer 1 in iets, hebben op tv iets voor uit de op 1e keer gedaan of gaan iets een voor de 1e tijdens uit keer doen. Ze tijdens spelen een quiz een die draait om alles in wat op de nummer 1 staat naar in Nederland. Door uit de antwoorden leren we de gasten op tv én onszelf op tv beter met kennen.

Aflevering 3 - uit tijdens Spelshow waarin de op gasten allemaal een nummer 1 in de iets zijn, van voor in de eerste keer op iets hebben gedaan of voor op het het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de de Leeuw naar spelen drie gasten op een prikkelende quiz van met tijdens een twist. De beste speler uit is dé Nummer tijdens 1 van de avond de en met speelt in de de finale om een prijs voor van iemand uit de tijdens zaal, in die ook - gedurende de tijdens uitzending - ergens het het eerste in is met geworden.

Vanaf vanavond op is Paul de Leeuw uit terug op naar televisie met een nieuwe door zaterdagavondshow: Pauls het Nummer 1 van Show. Het is naar een wekelijkse quiz die gaat met de over alles wat op nummer 1 met staat uit in Nederland. Eerste Elke van aflevering doen drie mensen op mee die ergens 'de nummer de een 1' in zijn, op tv iets voor de eerste de keer gedaan hebben de of graag een iets voor de eerste een keer willen doen. Finale De het winnaar van de in quiz is de nummer een 1 van op de avond en speelt in het de op finale om een prijs een voor een iemand die tijdens de uitzending met ergens eerste in van is geworden. Uitdagend Volgens de makers door van het programma uit is een Pauls Nummer 1 een Show een in uitdagende spelshow met humor, in muziek, bijzondere verhalen en uit de een meest uiteenlopende vragen.

december 2021
14-12-2019 19:58

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 7 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

07-12-2019 20:02

Najaar 2019

Pauls Nummer 1 show - Najaar 2019

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

30-11-2019 20:02

Afl. 5

Pauls Nummer 1 show - Afl. 5

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

23-11-2019 20:02

Afl. 4

Pauls Nummer 1 show - Afl. 4

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

16-11-2019 20:02

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 3 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

09-11-2019 20:01

Afl. 2

Pauls Nummer 1 show - Afl. 2

02-11-2019 20:01

Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug op televisie met een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 Show. Het is een wekelijkse quiz die gaat over alles wat op nummer 1 staat in Nederland. Eerste Elke aflevering doen drie mensen mee die...

Pauls Nummer 1 show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauls Nummer 1 show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauls Nummer 1 show bij Pauls Nummer 1 show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauls Nummer 1 show. Heb je een uitzending van Pauls Nummer 1 show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauls Nummer 1 show gemist

Uitzending gemist van Pauls Nummer 1 show? Hier kun je alle uitzendingen van Pauls Nummer 1 show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2019 om 19:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!