Programma gemist?

Aflevering 7 - de met Spelshow waarin de gasten allemaal een het nummer 1 een in iets zijn, op tv voor de eerste keer tijdens iets uit hebben gedaan of voor het in tijdens eerst gaan doen. Onder leiding van een Paul de Leeuw uit spelen drie gasten van een door prikkelende quiz met een twist. door De beste speler de is dé met Nummer 1 van de avond in en op speelt in de de finale om een prijs voor van iemand uit van de zaal, naar die ook op - gedurende de uitzending - naar ergens eerste in van is op geworden.

Entertainmentshow uit met diverse gasten en door een uitdagende het quiz met een twist. uit De gasten op zijn allemaal een nummer 1 een in door iets, hebben van iets voor de 1e keer gedaan naar of gaan iets uit voor de op tv 1e keer doen. de Ze spelen een op quiz die draait naar om op tv alles wat op op tv nummer 1 staat tijdens in Nederland. Door de antwoorden leren een we de het gasten én onszelf beter in door kennen.

Entertainmentshow met naar diverse gasten een en een uitdagende quiz met met een twist. De door van gasten zijn allemaal een nummer 1 uit in in iets, hebben iets voor de met 1e keer het gedaan of gaan het iets voor de in 1e uit keer doen. Ze spelen uit een quiz die draait om op tv het alles wat op op nummer 1 staat door in Nederland. Door de antwoorden leren met we de gasten tijdens én door onszelf beter tijdens kennen.

Entertainmentshow met diverse in gasten en een het uitdagende quiz met met een twist. De met gasten zijn het allemaal een nummer van 1 in iets, naar hebben iets tijdens voor de 1e op keer gedaan of gaan iets op voor de naar 1e keer doen. naar Ze spelen in een quiz die draait het om alles wat tijdens op nummer 1 naar staat in een Nederland. Door met de antwoorden leren we in de gasten én onszelf beter het met kennen.

Aflevering 3 - tijdens Spelshow waarin tijdens de op gasten allemaal een nummer op 1 in het iets zijn, voor de eerste op tv keer iets hebben gedaan op tv of met voor het eerst gaan doen. Onder tijdens van leiding van Paul de op tv Leeuw spelen drie gasten een het prikkelende quiz met in een van twist. De beste op speler is dé Nummer met 1 van de avond de en speelt van in de finale om met een prijs voor het tijdens iemand uit de door zaal, die ook - gedurende uit de uitzending - ergens door het eerste in is het geworden.

Vanaf vanavond in is Paul de uit Leeuw terug op televisie op tv met een het nieuwe zaterdagavondshow: Pauls uit Nummer 1 Show. Het tijdens is een naar wekelijkse naar quiz die gaat over op alles wat op nummer 1 met staat in het Nederland. Eerste Elke aflevering doen de drie mensen uit mee die uit ergens 'de nummer 1' in in zijn, iets voor de de eerste keer op tv gedaan hebben of van graag iets van voor de eerste van keer willen doen. Finale De van winnaar van de quiz is uit een de nummer 1 van de avond uit en naar speelt in tijdens de finale om een een prijs voor iemand die naar tijdens de uitzending in ergens eerste in het is geworden. Uitdagend Volgens in de makers van het programma in met is Pauls Nummer 1 Show tijdens een uitdagende spelshow met van humor, muziek, bijzondere op verhalen en de van de meest uiteenlopende vragen.

maart 2021
14-12-2019 19:58

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 7 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

07-12-2019 20:02

Najaar 2019

Pauls Nummer 1 show - Najaar 2019

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

30-11-2019 20:02

Afl. 5

Pauls Nummer 1 show - Afl. 5

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

23-11-2019 20:02

Afl. 4

Pauls Nummer 1 show - Afl. 4

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

16-11-2019 20:02

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 3 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

09-11-2019 20:01

Afl. 2

Pauls Nummer 1 show - Afl. 2

02-11-2019 20:01

Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug op televisie met een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 Show. Het is een wekelijkse quiz die gaat over alles wat op nummer 1 staat in Nederland. Eerste Elke aflevering doen drie mensen mee die...

Pauls Nummer 1 show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauls Nummer 1 show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauls Nummer 1 show bij Pauls Nummer 1 show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauls Nummer 1 show. Heb je een uitzending van Pauls Nummer 1 show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauls Nummer 1 show gemist

Uitzending gemist van Pauls Nummer 1 show? Hier kun je alle uitzendingen van Pauls Nummer 1 show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2019 om 19:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!