Programma gemist?

Aflevering met 7 - Spelshow waarin de tijdens gasten allemaal op een door nummer 1 in iets zijn, voor de de eerste in keer naar iets hebben gedaan met of voor het eerst het gaan doen. Onder leiding in van Paul de Leeuw een spelen in drie gasten een de prikkelende quiz met in een twist. De beste door speler is dé uit Nummer 1 van de avond op in en speelt in van de finale om in een prijs voor iemand uit naar de zaal, die ook tijdens - het gedurende de op uitzending - ergens het eerste in is tijdens geworden.

Entertainmentshow uit met diverse op tv gasten en een uitdagende uit quiz met tijdens een twist. De gasten op zijn allemaal naar een nummer 1 in iets, hebben van iets op tv voor de door 1e keer gedaan of gaan de iets tijdens voor de 1e keer doen. Ze op tv spelen een quiz naar die draait om tijdens alles wat op de nummer 1 staat uit in Nederland. Door door de van antwoorden leren we door de gasten én onszelf met beter uit kennen.

Entertainmentshow op met diverse door gasten en een uitdagende quiz met naar een twist. op tv De gasten zijn allemaal tijdens een nummer op tv 1 in iets, hebben op iets op voor de 1e keer op gedaan of in gaan iets voor van de 1e keer doen. Ze uit spelen een quiz uit van die draait om alles naar wat op nummer tijdens 1 staat in Nederland. Door in op tv de antwoorden leren we de het gasten én met onszelf beter van kennen.

Entertainmentshow met naar diverse gasten een en een uitdagende quiz met in een tijdens twist. De op gasten zijn allemaal een nummer op 1 in iets, het hebben iets de voor de in 1e keer gedaan of in gaan iets voor op tv de 1e op tv keer doen. Ze spelen van een quiz die draait op tv om alles wat met op nummer 1 het staat een in Nederland. Door de antwoorden naar leren het we de gasten én onszelf door beter door kennen.

Aflevering 3 - in Spelshow uit waarin de gasten een allemaal een nummer op 1 in op iets zijn, voor de eerste in keer iets hebben gedaan op of voor op tv het eerst gaan doen. Onder de tijdens leiding van Paul de Leeuw spelen door drie gasten een met prikkelende quiz met uit een twist. van De beste speler met is dé Nummer met 1 van de avond uit en speelt de in de finale het om een op prijs voor door iemand uit de zaal, die ook in - in gedurende de uitzending - van ergens eerste in in is door geworden.

Vanaf het vanavond is Paul het de Leeuw terug op op televisie met naar een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls door Nummer 1 met Show. Het is een wekelijkse de quiz die door gaat over alles van wat op nummer 1 de staat in van Nederland. Eerste Elke aflevering doen drie in mensen mee door die met ergens 'de nummer 1' op tv in zijn, iets voor op tv de eerste keer gedaan van hebben in of graag iets voor de door eerste keer willen door doen. Finale De winnaar van het de quiz op tv is de nummer 1 van van de uit avond en speelt in uit de van finale om op een prijs voor iemand die tijdens op in de uitzending ergens eerste op in is geworden. Uitdagend Volgens de makers van op van het programma het is Pauls Nummer 1 Show een op door uitdagende spelshow met humor, muziek, naar bijzondere verhalen en naar de meest uiteenlopende naar vragen.

februari 2020
14-12-2019 19:58

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 7 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

07-12-2019 20:02

Najaar 2019

Pauls Nummer 1 show - Najaar 2019

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

30-11-2019 20:02

Afl. 5

Pauls Nummer 1 show - Afl. 5

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

23-11-2019 20:02

Afl. 4

Pauls Nummer 1 show - Afl. 4

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

16-11-2019 20:02

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 3 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

09-11-2019 20:01

Afl. 2

Pauls Nummer 1 show - Afl. 2

02-11-2019 20:01

Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug op televisie met een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 Show. Het is een wekelijkse quiz die gaat over alles wat op nummer 1 staat in Nederland. Eerste Elke aflevering doen drie mensen mee die...

Pauls Nummer 1 show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauls Nummer 1 show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauls Nummer 1 show bij Pauls Nummer 1 show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauls Nummer 1 show. Heb je een uitzending van Pauls Nummer 1 show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauls Nummer 1 show gemist

Uitzending gemist van Pauls Nummer 1 show? Hier kun je alle uitzendingen van Pauls Nummer 1 show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2019 om 19:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!