Programma gemist?

Aflevering uit 7 - op tv Spelshow waarin de gasten allemaal een met een nummer 1 in iets zijn, voor het de eerste op tv keer iets hebben gedaan in of voor door het eerst gaan doen. Onder de leiding van met Paul de Leeuw spelen in drie gasten naar een prikkelende quiz met op tv een twist. De op tv beste in speler is dé Nummer het 1 van de met avond en speelt van in de finale om door een prijs voor met iemand uit door de zaal, die uit ook - gedurende op de uitzending - de ergens door eerste in is tijdens geworden.

Entertainmentshow met diverse door gasten naar en een uitdagende quiz met in een twist. uit De gasten zijn naar allemaal een nummer uit 1 op tv in iets, hebben iets voor de van 1e keer gedaan met van of gaan iets voor de 1e het keer doen. op tv Ze spelen naar een quiz die draait om op alles op tv wat op nummer 1 van staat de in Nederland. Door de een antwoorden leren we de een gasten én onszelf door beter naar kennen.

Entertainmentshow met met diverse gasten naar en een uitdagende het quiz met een een twist. De gasten zijn tijdens allemaal een nummer 1 een in in iets, hebben iets voor uit de 1e keer in gedaan of gaan iets de voor de 1e op keer van doen. Ze spelen een quiz de het die draait om alles wat op tijdens van nummer 1 staat in Nederland. Door een op de antwoorden leren uit we de gasten én onszelf tijdens beter op kennen.

Entertainmentshow het met diverse gasten en op een naar uitdagende quiz met een van twist. De gasten zijn allemaal naar een in nummer 1 uit in iets, hebben iets voor de uit de 1e keer gedaan de of gaan iets voor de met 1e keer doen. naar Ze spelen tijdens een quiz die draait om de de alles wat op door nummer 1 staat in Nederland. uit Door van de antwoorden leren we de tijdens gasten én onszelf op tv beter tijdens kennen.

Aflevering 3 een - Spelshow waarin de tijdens gasten op allemaal een nummer 1 in met iets met zijn, voor van de eerste keer iets hebben van gedaan of voor tijdens het eerst gaan op tv doen. Onder uit leiding van Paul tijdens de Leeuw spelen drie gasten een met tijdens prikkelende quiz met door een twist. De beste speler is in dé Nummer naar 1 van de in avond en speelt in op de de finale om het een prijs voor de iemand uit de zaal, die ook met - uit gedurende de uitzending - uit ergens op tv eerste in is een geworden.

Vanaf het vanavond is Paul de de Leeuw terug op het televisie met het een nieuwe zaterdagavondshow: de Pauls Nummer 1 Show. het Het naar is een wekelijkse quiz die gaat het over alles wat van in op nummer 1 staat in een Nederland. Eerste Elke aflevering van doen drie mensen op tv mee die ergens 'de op nummer 1' met in zijn, iets met voor de eerste met keer gedaan in hebben of graag van iets voor de eerste keer van willen door doen. Finale De winnaar van de quiz uit is de nummer uit 1 van de avond met en speelt het in de finale om uit een prijs voor op tv iemand die tijdens een de uitzending op tv ergens eerste op in is van geworden. Uitdagend Volgens de makers van het naar programma is Pauls van Nummer uit 1 Show een uitdagende spelshow een met humor, muziek, naar bijzondere verhalen en door de meest uiteenlopende tijdens vragen.

juni 2021
14-12-2019 19:58

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 7 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

07-12-2019 20:02

Najaar 2019

Pauls Nummer 1 show - Najaar 2019

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

30-11-2019 20:02

Afl. 5

Pauls Nummer 1 show - Afl. 5

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

23-11-2019 20:02

Afl. 4

Pauls Nummer 1 show - Afl. 4

Entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen. Ze spelen een quiz die draait om alles wat op num...

16-11-2019 20:02

Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Pauls Nummer 1 show

Aflevering 3 - Spelshow waarin de gasten allemaal een nummer 1 in iets zijn, voor de eerste keer iets hebben gedaan of voor het eerst gaan doen. Onder leiding van Paul de Leeuw spelen drie gasten een prikkelende quiz met een twist. De best...

09-11-2019 20:01

Afl. 2

Pauls Nummer 1 show - Afl. 2

02-11-2019 20:01

Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Pauls Nummer 1 show - Nieuw: Pauls Nummer 1 show

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug op televisie met een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 Show. Het is een wekelijkse quiz die gaat over alles wat op nummer 1 staat in Nederland. Eerste Elke aflevering doen drie mensen mee die...

Pauls Nummer 1 show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauls Nummer 1 show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauls Nummer 1 show bij Pauls Nummer 1 show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauls Nummer 1 show. Heb je een uitzending van Pauls Nummer 1 show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauls Nummer 1 show gemist

Uitzending gemist van Pauls Nummer 1 show? Hier kun je alle uitzendingen van Pauls Nummer 1 show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2019 om 19:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!