Programma gemist?

Vanaf een vanavond is de het nieuwe programma Wij uit Emigreren elke zaterdag om naar 21:30 uur naar te zien op op SBS6. Nieuw leven In door dit realityprogramma is naar elke week te zien hoe een van stel of in gezin verhuist op tv naar het buitenland tijdens om daar een op nieuw leven op te in bouwen. Afscheid In een het Ik Vertrek-achtige naar programma zijn de het voorbereidingen in Nederland, het afscheid van uit familie en vrienden uit en de eerste door met stappen op de droombestemming door te zien. Italië In de met eerste aflevering verkopen Rens en op tv Rachel met hun woning om te het emigreren naar het het Italiaanse Loro Piceno. Het door op tv ondernemende stel wil daar een camping door agriturismo naar beginnen - een boerencamping uit waar de eigenaren agrarische het activiteiten op combineren met tijdens onder andere het aanbieden van met overnachtingen aan toeristen. Toekomstige uit camping Rens en Rachel naar nemen hun zonen Joep de met (11) en Siem de (9) mee naar Italië een en wagen zich aan door een een enorme uitdaging. De toekomstige met camping moet naar namelijk nog helemaal opgebouwd in worden.

november 2019
02-11-2019 21:25

Nieuw: Wij Emigreren

Wij Emigreren - Nieuw: Wij Emigreren

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Wij Emigreren elke zaterdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Nieuw leven In dit realityprogramma is elke week te zien hoe een stel of gezin verhuist naar het buitenland om daar een nieuw leven op te b...

Wij Emigreren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wij Emigreren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wij Emigreren bij Wij Emigreren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wij Emigreren. Heb je een uitzending van Wij Emigreren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wij Emigreren gemist

Uitzending gemist van Wij Emigreren? Hier kun je alle uitzendingen van Wij Emigreren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!