Programma gemist?

In de door laatste aflevering van Wij naar Emigreren, het met programma waarin gezinnen verhuizen op tv tijdens om in het in buitenland een nieuw leven op te een bouwen, op tv het verhaal van Bas en met een Sabrina in Zuid-Spanje. Oude tijdens bar De twee willen een een camperplaats en bar beginnen in uit op Pinoso in de op regio Alicante. Ze hebben voor van 75 duizend euro op tv een oude bar met op een zesduizend vierkante meter grond gekocht door van de op overwaarde van het door huis van Sabrina in naar Amsterdam. Zonder water Helaas hebben van ze veel tegenslagen en van ruim het een half jaar van zonder water een en elektriciteit gebivakkeerd in het een caravan.

Aflevering met 5 - door Emigreren naar het buitenland om daar de een tijdens onderneming op in te starten en een het nieuw leven op te naar bouwen. Veel mensen dromen het ervan, maar enkelen door wagen daadwerkelijk een de stap om op alles van op te geven door en voorgoed te verhuizen de om bijvoorbeeld van een camping op te de zetten, een B&B in te realiseren of een tijdens restaurant te runnen. een De zes Nederlandse van gezinnen in Wij Emigreren op tv wagen zich met aan dit dappere avontuur een en verkassen tijdens naar hún droombestemming. in Het uit gelovige gezin Van Aalst uit Hendrik van Ido Ambacht is naar in maart tijdens vertrokken naar naar het wintersportdorpje Matrei op tv in Oostenrijk. Ook hier de is uit de emigratie vooral door de droom van Ron. Ze hebben uit door een oud Gasthaus naar gekocht en willen daar een uit B&B naar van maken. Maar de eenzaamheid tijdens valt Petra en op de van kinderen (Benjamin (9) en in Jesse (10)) het enorm tegen. Het is naar een nogal gesloten gemeenschap tijdens en je van komt er tijdens niet zo maar op tussen.

Aflevering 4 - naar Emigreren naar door het buitenland van om daar een onderneming naar op te op tv starten en een nieuw tijdens leven op te het bouwen. Rob de in Wolf en Lianne een Bolleboom tijdens uit Zoeterwoude zijn een vertrokken naar Curaçao om daar in een Bed&Meet te runnen. uit Het zijn ondernemers de door met een verleden. Ze naar hebben diverse bedrijven gehad en naar helaas ook uit alle op tv twee een burn-out. Beiden vinden ze naar dat het in nu dus anders moet. uit Rob heeft tijdens zich dus laten uitkopen naar door als directeur van zijn hoestdrankbedrijf en tijdens de geboortekliniek met van Lianne is in noodgedwongen gesloten. op Het is een samengesteld gezin door (alle twee naar gescheiden) met vijf kinderen tijdens in de leeftijd in van het 14 tot en met op 23 jaar. Alleen de de op tv jongste zoon van Lianne, Maarten is naar mee naar Curaçao. van van Ze hebben tonnen een geïnvesteerd maar er van komt vooralsnog er weinig geld een binnen; af en toe de op tv een sporadische huurder. Lianne is dan naar ook weer aan uit de slag gegaan door als kraamverzorgster en een ze in doen er alles aan klanten een te lokken.....maar de een droom naar is nog ver weg. uit En het gemis van uit de andere tijdens kinderen naar is groot.

In het deze aflevering van Wij tijdens Emigreren is te zien uit hoe Jacky op tv en van Sabrina Polderman een camping het in Frankrijk beginnen. Frankrijk De familie het uit het Brabantse Zegge, de met drie kinderen de uit en 41 dieren, wilde in meer rust. Daarom zijn ze uit naar met Montclera in de Lot tijdens in tijdens Frankrijk vertrokken. Hier hebben ze op een camping uit overgenomen en op in Frankrijk mogen met de kinderen thuisonderwijs in volgen. Geweldig leven Of ze een in camping runnen de nou zo leuk vinden weten ze een niet, maar het in leven in Frankrijk tijdens door is geweldig. Jacky 'runt' de de camping en Sabrina naar heeft haar oude door beroep weer opgepakt en een is met een hondentrimsalon begonnen, het die boven verwachting goed op loopt.

Vanaf de vanavond is van het nieuwe programma Wij Emigreren elke door zaterdag tijdens om 21:30 uur te zien op tv op met SBS6. Nieuw leven In dit door realityprogramma is elke van week te uit zien hoe een stel of tijdens gezin verhuist naar het door buitenland om uit daar een door nieuw leven op op te bouwen. Afscheid In het van Ik Vertrek-achtige programma zijn tijdens de voorbereidingen op tv in Nederland, uit het afscheid van familie door en vrienden en de eerste tijdens stappen op de naar tijdens droombestemming te zien. Italië In de op tv eerste aflevering verkopen Rens en naar Rachel hun op woning om tijdens te emigreren naar met het Italiaanse Loro Piceno. Het de ondernemende stel wil van daar een camping een agriturismo beginnen op - een boerencamping op waar de op tv eigenaren agrarische activiteiten door combineren met onder andere het in aanbieden van uit overnachtingen aan door toeristen. Toekomstige camping Rens door en Rachel nemen hun met zonen Joep een (11) en Siem (9) mee door naar Italië en een wagen zich aan op een in enorme uitdaging. De toekomstige het camping moet namelijk nog helemaal een opgebouwd in worden.

september 2020
10-12-2019 21:30

Wij Emigreren: camperplaats in Zuid-Spanje

Wij Emigreren - Wij Emigreren: camperplaats in Zuid-Spanje

In de laatste aflevering van Wij Emigreren, het programma waarin gezinnen verhuizen om in het buitenland een nieuw leven op te bouwen, het verhaal van Bas en Sabrina in Zuid-Spanje. Oude bar De twee willen een camperplaats en bar beginn...

03-12-2019 21:30

Wij Emigreren

Wij Emigreren - Wij Emigreren

Aflevering 5 - Emigreren naar het buitenland om daar een onderneming op te starten en een nieuw leven op te bouwen. Veel mensen dromen ervan, maar enkelen wagen daadwerkelijk de stap om alles op te geven en voorgoed te verhuizen om bijvoorb...

23-11-2019 21:35

Wij Emigreren

Wij Emigreren - Wij Emigreren

Aflevering 4 - Emigreren naar het buitenland om daar een onderneming op te starten en een nieuw leven op te bouwen. Rob de Wolf en Lianne Bolleboom uit Zoeterwoude zijn vertrokken naar Curaçao om daar een Bed&Meet te runnen. Het zijn ondern...

16-11-2019 21:35

Wij Emigreren: camping in Frankrijk

Wij Emigreren - Wij Emigreren: camping in Frankrijk

In deze aflevering van Wij Emigreren is te zien hoe Jacky en Sabrina Polderman een camping in Frankrijk beginnen. Frankrijk De familie uit het Brabantse Zegge, met drie kinderen en 41 dieren, wilde meer rust. Daarom zijn ze naar Montcle...

02-11-2019 21:25

Nieuw: Wij Emigreren

Wij Emigreren - Nieuw: Wij Emigreren

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Wij Emigreren elke zaterdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Nieuw leven In dit realityprogramma is elke week te zien hoe een stel of gezin verhuist naar het buitenland om daar een nieuw leven op te b...

Wij Emigreren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wij Emigreren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wij Emigreren bij Wij Emigreren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wij Emigreren. Heb je een uitzending van Wij Emigreren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wij Emigreren gemist

Uitzending gemist van Wij Emigreren? Hier kun je alle uitzendingen van Wij Emigreren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!