Programma gemist?

Aflevering in 3 - In de met Opgezadeld tijdens met Britt is het te zien hoe van Britt Dekker en de het Andalusische rashengst George alles van op alles zetten om op het Nederlands Kampioenschap van Dressuur naar te bereiken. Deze droom in verwezenlijken naar in combinatie met tijdens een drukke tv-carrie?re en een succesvol door de YouTube-kanaal, wordt nog een een hele uitdaging! Britt is recht tijdens door voor zijn raap, ontwapenend ?n met chaotisch. In de serie uit is naar ook te zien dat ze door het een heel andere kant op heeft. Britt het is een serieuze tijdens sportvrouw met grote in ambities. Ook met haar eigen YouTube-kanaal het PaardenpraatTV, met bioscoopfilm Whitestar en als uit tv-presentatrice op timmert ze hard naar aan de weg en streeft ze het door naar het hoogst met haalbare. Britt en tijdens George gaan op wedstrijd en op proberen zoveel mogelijk kwalificatiepunten het binnen te op tv halen. van Britt en haar vriendinnen de gaan feesten op de een Zwarte het Cross en Britt staat uit voor het in eerst in de de studio voor de een opnames van haar van dierenquiz.

Aflevering op tv 2 - op tv In de Opgezadeld met Britt de is te zien hoe de Britt op Dekker en de Andalusische tijdens rashengst George alles door op alles tijdens zetten om het van Nederlands Kampioenschap Dressuur te van bereiken. de Deze droom verwezenlijken op in combinatie met een drukke tv-carrie?re het en de een succesvol YouTube-kanaal, wordt nog door een hele uitdaging! het Britt is op tv recht voor zijn tijdens raap, ontwapenend een ?n chaotisch. In tijdens de serie is ook op te zien dat ze uit een heel in andere kant heeft. het Britt op is een serieuze sportvrouw met een grote ambities. van Ook met haar op eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV, bioscoopfilm de Whitestar en als tv-presentatrice uit timmert het ze hard aan de op tv weg en streeft ze een naar het uit hoogst uit haalbare. In deze aflevering het laat Britt haar droompaard op tv George het keuren door een arts, starten met binnenkort de de opnames voor haar eerste met bioscoopfilm en een gaat ze samen met van een in vriendin naar Oekraïne met tijdens Johnny de naar Mol.

Vanavond op start het nieuwe het programma Opgezadeld met Britt, een het realityprogramma over Britt uit een Dekker. Ze probeert tijdens hierin het Nederlands het kampioenschap dressuur te op tv bereiken. De afleveringen zijn elke maandag uit een om 20:30 uur te zien op door SBS6. Reality Na het enorm een succesvolle Chateau Meiland uit start deze van maandag een nieuwe realityserie het op hetzelfde tijdens tijdstip. met Britt Dekker wordt gevolgd in tijdens haar uit dagelijkse leven. Opnames Daarin is met ze te zijn met rondom opnames van uit tv-programma's, meet & greets in het op tv hele naar land en de voorbereidingen voor tijdens fandagen. Ook naar bezoekt ze met vriendinnen de het muziekfestival van Zwarte Cross. Paard Het een belangrijkste onderdeel van de een realityserie is de Britts ambitie om met het haar droompaard uit tijdens Spanje het NK door dressuur van te bereiken. Daarvoor moet ze veel in op trainen.

november 2019
18-11-2019 20:30

Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Opgezadeld met Britt

Aflevering 3 - In de Opgezadeld met Britt is te zien hoe Britt Dekker en de Andalusische rashengst George alles op alles zetten om het Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. Deze droom verwezenlijken in combinatie met een drukke tv-...

11-11-2019 20:30

Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Opgezadeld met Britt

Aflevering 2 - In de Opgezadeld met Britt is te zien hoe Britt Dekker en de Andalusische rashengst George alles op alles zetten om het Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. Deze droom verwezenlijken in combinatie met een drukke tv-...

04-11-2019 20:30

Nieuw: Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Nieuw: Opgezadeld met Britt

Vanavond start het nieuwe programma Opgezadeld met Britt, een realityprogramma over Britt Dekker. Ze probeert hierin het Nederlands kampioenschap dressuur te bereiken. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Reali...

Opgezadeld met Britt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgezadeld met Britt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgezadeld met Britt bij Opgezadeld met Britt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgezadeld met Britt. Heb je een uitzending van Opgezadeld met Britt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgezadeld met Britt gemist

Uitzending gemist van Opgezadeld met Britt? Hier kun je alle uitzendingen van Opgezadeld met Britt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!