Programma gemist?

Seizoen 1 op tv - Aflevering 6 - op tv Realityreeks waarin het Britt Dekker met probeert het Nederlands kampioenschap tijdens dressuur te bereiken door met de de Andalusische rashengst George. Britt gaat voor op tv op haar YouTube-kanaal opnames maken op Curaçao de en is door het van stralende middelpunt op de premiere van de haar eerste uit eigen bioscoopfilm uit 'Whitestar' in van Tuschinski.

Aflevering 5 - door In de naar Opgezadeld met een Britt is te zien tijdens hoe Britt Dekker en van de Andalusische rashengst tijdens George alles op een alles zetten met om het Nederlands door Kampioenschap Dressuur op tv te bereiken. Deze droom verwezenlijken naar in naar combinatie met een drukke door tv-carrie?re en de een succesvol YouTube-kanaal, op wordt nog de een hele uitdaging! Britt is een recht voor zijn met raap, met ontwapenend ?n chaotisch. In de serie op is ook de te zien dat ze door een van heel andere kant uit heeft. Britt is een serieuze de de sportvrouw met grote ambities. Ook met met door haar eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV, de bioscoopfilm Whitestar en op tv als tv-presentatrice timmert ze hard tijdens aan het de weg en streeft ze de naar het hoogst tijdens haalbare. op In deze aflevering: Britt rijdt op tv met tijdens George een kür met op muziek op Horse Event, een een van de op tv met grootste paardenevenementen in Europa. En een in haar eerste bioscoopfilm van moet Britt zelf met ook gaan in acteren.

Aflevering het 4 - op In de Opgezadeld met Britt is een te zien de hoe op Britt Dekker en de de Andalusische rashengst George door alles op alles zetten op om het een Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. uit Deze droom door verwezenlijken in combinatie in met een drukke tv-carrie?re naar en met een succesvol uit YouTube-kanaal, wordt nog een door hele uitdaging! Britt is recht naar door voor zijn raap, tijdens ontwapenend ?n chaotisch. In de serie met is het ook te zien naar dat ze naar een heel andere kant heeft. op Britt is een serieuze tijdens in sportvrouw met grote van ambities. Ook met haar van eigen YouTube-kanaal een PaardenpraatTV, bioscoopfilm Whitestar en als tv-presentatrice een een timmert ze hard aan naar de weg en streeft door ze naar het het hoogst haalbare. In op tv deze een aflevering heeft Britt een fotoshoot voor uit het magazine van van Wendy van van Dijk en uit moet zich samen het met George de zien te plaatsen voor het Nederlands op tv de Kampioenschap dressuur.

Aflevering 3 - door In de van Opgezadeld met Britt is in te van zien hoe Britt op Dekker en de Andalusische op rashengst George alles met op alles zetten om uit het Nederlands Kampioenschap door Dressuur het te bereiken. Deze droom verwezenlijken op tv in combinatie met op tv een drukke tv-carrie?re met en het een succesvol YouTube-kanaal, wordt nog in het een hele uitdaging! door Britt is recht voor zijn een raap, ontwapenend ?n chaotisch. van In op de serie is ook te in zien dat ze naar een heel de andere kant het heeft. Britt uit is een serieuze sportvrouw met van grote ambities. Ook met in haar eigen een YouTube-kanaal PaardenpraatTV, bioscoopfilm Whitestar met het en als tv-presentatrice timmert het ze hard aan de uit weg het en streeft ze naar het uit hoogst haalbare. op Britt en George gaan op tv op wedstrijd en proberen door met zoveel mogelijk kwalificatiepunten op tv binnen te halen. Britt het en haar het vriendinnen gaan feesten op de de Zwarte op tv Cross en Britt staat van voor het van eerst in de studio voor met de uit opnames van haar in dierenquiz.

Aflevering de 2 - In de op tv Opgezadeld met een Britt is te zien van hoe Britt op Dekker en de tijdens Andalusische rashengst een George alles op alles zetten om de het Nederlands Kampioenschap uit Dressuur te bereiken. uit Deze op tv droom verwezenlijken in combinatie met in op een drukke tv-carrie?re en door een succesvol YouTube-kanaal, wordt met nog een hele uitdaging! in Britt is recht door voor zijn raap, op ontwapenend ?n chaotisch. op In de een serie is op tv ook te zien met dat ze een heel op andere in kant heeft. Britt is het een serieuze door sportvrouw met grote op tv ambities. Ook met haar eigen YouTube-kanaal in door PaardenpraatTV, bioscoopfilm Whitestar en uit als tv-presentatrice timmert ze met hard aan de weg op tv en streeft ze het tijdens naar het hoogst van haalbare. In deze aflevering een laat Britt haar droompaard George door keuren van door een het arts, starten binnenkort de opnames voor het haar eerste naar bioscoopfilm naar en gaat ze samen met de een uit vriendin naar Oekraïne met Johnny de door de Mol.

Vanavond start het een nieuwe programma Opgezadeld uit met Britt, een met realityprogramma tijdens over Britt door Dekker. Ze probeert hierin in het Nederlands kampioenschap dressuur te met bereiken. De uit afleveringen zijn elke een maandag om 20:30 met uur te op zien op SBS6. Reality Na het door enorm succesvolle Chateau Meiland door start van deze maandag een nieuwe uit realityserie van op hetzelfde tijdstip. Britt Dekker wordt op gevolgd het in haar de dagelijkse leven. Opnames Daarin is ze te uit zijn rondom met opnames van tv-programma's, meet uit & greets op in het in hele land en de voorbereidingen naar voor fandagen. Ook bezoekt een ze op tv met vriendinnen het muziekfestival Zwarte door in Cross. Paard Het belangrijkste onderdeel tijdens van de realityserie is Britts ambitie uit om in met haar droompaard in uit Spanje de het NK dressuur te bereiken. Daarvoor tijdens moet ze uit veel met trainen.

december 2019
09-12-2019 20:30

Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Opgezadeld met Britt

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin Britt Dekker probeert het Nederlands kampioenschap dressuur te bereiken met de Andalusische rashengst George. Britt gaat voor haar YouTube-kanaal opnames maken op Curaçao en is het stralende m...

02-12-2019 20:30

Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Opgezadeld met Britt

Aflevering 5 - In de Opgezadeld met Britt is te zien hoe Britt Dekker en de Andalusische rashengst George alles op alles zetten om het Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. Deze droom verwezenlijken in combinatie met een drukke tv-...

25-11-2019 20:30

Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Opgezadeld met Britt

Aflevering 4 - In de Opgezadeld met Britt is te zien hoe Britt Dekker en de Andalusische rashengst George alles op alles zetten om het Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. Deze droom verwezenlijken in combinatie met een drukke tv-...

18-11-2019 20:30

Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Opgezadeld met Britt

Aflevering 3 - In de Opgezadeld met Britt is te zien hoe Britt Dekker en de Andalusische rashengst George alles op alles zetten om het Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. Deze droom verwezenlijken in combinatie met een drukke tv-...

11-11-2019 20:30

Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Opgezadeld met Britt

Aflevering 2 - In de Opgezadeld met Britt is te zien hoe Britt Dekker en de Andalusische rashengst George alles op alles zetten om het Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. Deze droom verwezenlijken in combinatie met een drukke tv-...

04-11-2019 20:30

Nieuw: Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt - Nieuw: Opgezadeld met Britt

Vanavond start het nieuwe programma Opgezadeld met Britt, een realityprogramma over Britt Dekker. Ze probeert hierin het Nederlands kampioenschap dressuur te bereiken. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Reali...

Opgezadeld met Britt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opgezadeld met Britt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opgezadeld met Britt bij Opgezadeld met Britt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opgezadeld met Britt. Heb je een uitzending van Opgezadeld met Britt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opgezadeld met Britt gemist

Uitzending gemist van Opgezadeld met Britt? Hier kun je alle uitzendingen van Opgezadeld met Britt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!