Programma gemist?

Seizoen 1 - op tv Aflevering 2 - door Reportagemagazine. Jasper van en Rianne hebben een door koophuis in Amsterdam-Noord, het maar hebben behoefte aan op in meer rust en ruimte. uit In de hoofdstad kunnen op tv ze dat wel de vergeten, dus tijdens verhuizen lijkt op tv een te grote stap. van Kan een week proefwonen tijdens in een het dorp daar verandering in met brengen?

Jasper de en Rianne hebben een een koophuis in Amsterdam-Noord, maar het hebben behoefte aan naar meer rust het en op tv ruimte. In de hoofdstad kunnen ze op tv de dat wel vergeten, naar dus verhuizen lijkt uit een te grote een stap. Kan een week proefwonen in naar een dorp daar de tijdens verandering in brengen?

Rick op tv en Annette hebben een appartement een in Amsterdam. met Ze willen graag een met groot op huis met met een tuin, maar uit dat is in de hoofdstad niet uit te betalen. met Durven ze het na een van week proefwonen in een hun droomhuis in de provincie tijdens de stap te wagen in om Amsterdam definitief de te een verlaten?

In het tijdens nieuwe programma Voor Hetzelfde van Geld een geeft Natasja Froger in mensen de ultieme naar mogelijkheid om een nieuw huis met tijdens uit te proberen voordat op ze de grote sprong wagen. Geblinddoekt De het mensen een die meedoen aan dit programma van wonen in de een stad, van maar denken na uit over het verlaten ervan. Ze het op tv krijgen nu de kans om met dat eens te met proberen. Geblinddoekt krijgen tijdens de stellen op één op tv dag drie met huizen het buiten de stad te zien. Proefwonen De huizen het het vallen in het budget van in de deelnemers, door maar nu krijgen ze met er veel meer ruimte de voor terug dan op ze gewend van zijn. Na de keuze in voor één van in de drie van huizen mogen uit ze er een week lang met naar proefwonen. Aan het eind uit van de week maken ze uit de in keuze of ze uit gaan verhuizen of op tv niet. Eerste aflevering In de eerste door aflevering zijn Rick het en Annette naar te zien. Zij hebben een met appartement in naar Amsterdam en willen graag naar een groot de huis met een tuin, door maar dat met is in de hoofdstad naar niet te de betalen. Durven in ze na een het week proefwonen in tijdens hun droomhuis in het de provincie de stap te de uit wagen om Amsterdam definitief te van verlaten?

november 2019
12-11-2019 16:00

Voor Hetzelfde Geld

Voor Hetzelfde Geld - Voor Hetzelfde Geld

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagemagazine. Jasper en Rianne hebben een koophuis in Amsterdam-Noord, maar hebben behoefte aan meer rust en ruimte. In de hoofdstad kunnen ze dat wel vergeten, dus verhuizen lijkt een te grote stap. Kan een...

11-11-2019 20:33

Afl. 2

Voor Hetzelfde Geld - Afl. 2

Jasper en Rianne hebben een koophuis in Amsterdam-Noord, maar hebben behoefte aan meer rust en ruimte. In de hoofdstad kunnen ze dat wel vergeten, dus verhuizen lijkt een te grote stap. Kan een week proefwonen in een dorp daar verandering i...

05-11-2019 16:06

Afl. 1

Voor Hetzelfde Geld - Afl. 1

Rick en Annette hebben een appartement in Amsterdam. Ze willen graag een groot huis met een tuin, maar dat is in de hoofdstad niet te betalen. Durven ze na een week proefwonen in hun droomhuis in de provincie de stap te wagen om Amsterdam d...

04-11-2019 20:33

Nieuw: Voor Hetzelfde Geld

Voor Hetzelfde Geld - Nieuw: Voor Hetzelfde Geld

In het nieuwe programma Voor Hetzelfde Geld geeft Natasja Froger mensen de ultieme mogelijkheid om een nieuw huis uit te proberen voordat ze de grote sprong wagen. Geblinddoekt De mensen die meedoen aan dit programma wonen in de stad, m...

Voor Hetzelfde Geld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor Hetzelfde Geld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor Hetzelfde Geld bij Voor Hetzelfde Geld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor Hetzelfde Geld. Heb je een uitzending van Voor Hetzelfde Geld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor Hetzelfde Geld gemist

Programma waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Koopwoningen in de (rand)stad zijn voor veel mensen onbetaalbaar geworden. Men betaalt veel geld voor weinig ruimte, terwijl dat buiten de stad heel anders is. Natasja Froger verrast woningzoekenden met drie huizen buiten de randstad die binnen hun budget vallen. Ze mogen een week proefwonen voordat ze beslissen: gaan ze terug naar de stad of kiezen ze voor een droomhuis voor hetzelfde geld?

Uitzending gemist van Voor Hetzelfde Geld? Hier kun je alle uitzendingen van Voor Hetzelfde Geld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!