Programma gemist?

Amsterdam telt tussen op tijdens de 500 en 1000 daklozen. Het met gebeurt regelmatig door dat de het agenten uitrukken voor daklozen die de overlast veroorzaken. een De een wijkagenten van Bureau de Burgwallen doen er alles aan van om daklozen een in een opvang te krijgen een of te motiveren uit naar op het land van herkomst met terug van te keren. Ewout Genemans loopt ook uit weer een op tv weekenddienst met naar Jan en door Lieke mee. Tot na het het ochtendgloren moeten ze op dronken types in uit de binnenstad het wegsturen.

De uit twee minuten in stilte tijdens dodenherdenking op de Dam tijdens is voor van veel agenten van uit Bureau Burgwallen het spannendste uit moment van het een jaar. Negen met jaar geleden verstoorde met de damschreeuwer dat moment het en vielen een er tientallen gewonden. door Ewout Genemans is een erbij en ziet op tv en hoort hoe enorm tijdens uit de inzet is om de dodenherdenking een waardig te van laten met verlopen.

Op het de vierde verdieping van op Bureau Burgwallen huist naar het undercoverteam van van de een stad. Twaalf agenten de van diverse wijkteams werken in samen in het zogenaamde naar doelgroepenteam. van Dagelijks werken zij met undercover in het centrum om de een straatcriminaliteit aan de te door pakken. Ewout Genemans mag tijdens door de Gay Pride door met hen mee met als er van loktelefoons worden met ingezet.

Op uit Koningsdag werkt tijdens iedere beschikbare agent de van Bureau Burgwallen. Amsterdam in verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan en tijdens tijdens Lieke moeten op van zoek naar een jongen in de een in oranje trui die een op tv tas gestolen uit zou hebben. Burgemeester Halsema naar nodigt Jan op en Lieke uit voor door een gesprek, nadat ze de een paar maanden geleden door door beiden een hersenschudding opliepen tijdens een in tijdens aanhouding.

Reportageserie waarin Ewout naar Genemans op de agenten van Bureau het Burgwallen een op de voet op tv volgt. Vanaf het bureau, vanuit de een auto en na naar het heftige arrestaties of uit charges.

Tijdens op tv de halve finale van de het Champions uit League tussen met Ajax en Tottenham in Hotspur zijn alle in agenten van Bureau Burgwallen door aan het op werk. En niet alleen zij, op ook de pelotons tijdens van in de ME, met meer dan het 750 agenten. Britse supporters uit zijn namelijk berucht. op De 26-jarige tijdens inspecteur op tv Rachel vertelt emotioneel over het door moment in haar loopbaan de dat ze een een naar man niet kon redden uit een een koude wintergracht. Maar met een ook waarom het door op bureau Burgwallen wél en tijdens bij de Amsterdamse politie met in het algemeen naar vaak niet vanzelfsprekend in is het dat zij met op haar leeftijd al het leidinggeeft.

De 28-jarige de Ilona en de 36-jarige Tamara hebben het echt al alles naar meegemaakt terwijl ze de uit 112-oproepen van de in meldkamer rijden. op Ze zijn getraind om door te op de-escaleren, maar als uit het moet staan tijdens ze absoluut hun mannetje. op tv Ook als er een Audi door door door Amsterdam rijdt waarvan er wordt op gemeld met dat de met bestuurder een wapen draagt de en hij onderweg geschoten van lijkt te hebben. De de 28-jarige tijdens Jan en 31-jarige Lieke moeten op hun een wapen trekken als met een man zijn ex bedreigt. uit Na naar het incident naar praten ze erover op tijdens het bureau. Was de het terecht de dat Jan en Lieke hun wapen de trokken? een En hoe zit uit dat met het in protocol?

In Bureau Burgwallen in volgt van Ewout Genemans de agenten van van het politiebureau Burgwallen in in in Amsterdam vier maanden tijdens lang op de naar voet volgt. Het op resultaat is naar de komende maandagen om uit 21:30 uur te zien op in RTL een 4. Dichtbij Genemans volgt de agenten in op het bureau, in in uit de auto en bij heftige arrestaties in uit of charges. Volgens op tv RTL werd het beeld van door politieagenten in Nederland nog van niet eerder van de zo dichtbij vastgelegd. Fors met geweld De agenten uit van politiebureau Burgwallen naar bewaken het hart naar van de stad door Amsterdam. Het bureau tijdens registreert ieder het jaar bijna 8500 arrestaties waarvan uit altijd een aantal op tv met naar geweld en soms met fors met geweld; ze pakken een jaarlijks op bijna 900 op straatdealers op en krijgen 650 tijdens aan prostitutie gelinkte in meldingen. Voorbereidingen Als naar kijker leer je naar de mensen achter de op uniformen kennen en het uit team van neemt je mee uit bij voorbereidingen op acties en diensten, het van waardoor het duidelijk wordt op hoe en waarom agenten met bij incidenten op een op tv bepaalde manier tijdens handelen.

maart 2021
23-12-2019 21:32

Afl. 8

Bureau Burgwallen - Afl. 8

Amsterdam telt tussen de 500 en 1000 daklozen. Het gebeurt regelmatig dat de agenten uitrukken voor daklozen die overlast veroorzaken. De wijkagenten van Bureau Burgwallen doen er alles aan om daklozen in een opvang te krijgen of te motiver...

16-12-2019 21:32

Afl. 7

Bureau Burgwallen - Afl. 7

De twee minuten stilte tijdens dodenherdenking op de Dam is voor veel agenten van Bureau Burgwallen het spannendste moment van het jaar. Negen jaar geleden verstoorde de damschreeuwer dat moment en vielen er tientallen gewonden. Ewout Genem...

09-12-2019 21:26

Afl. 6

Bureau Burgwallen - Afl. 6

Op de vierde verdieping van Bureau Burgwallen huist het undercoverteam van de stad. Twaalf agenten van diverse wijkteams werken samen in het zogenaamde doelgroepenteam. Dagelijks werken zij undercover in het centrum om de straatcriminalitei...

02-12-2019 21:29

Afl. 5

Bureau Burgwallen - Afl. 5

Op Koningsdag werkt iedere beschikbare agent van Bureau Burgwallen. Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan en Lieke moeten op zoek naar een jongen in een oranje trui die een tas gestolen zou hebben. Burgemeester Halsema nodigt J...

25-11-2019 21:31

Afl. 4

Bureau Burgwallen - Afl. 4

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

18-11-2019 21:28

Afl. 3

Bureau Burgwallen - Afl. 3

Tijdens de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur zijn alle agenten van Bureau Burgwallen aan het werk. En niet alleen zij, ook de pelotons van de ME, met meer dan 750 agenten. Britse supporters zijn namelijk ...

11-11-2019 21:29

Afl. 2

Bureau Burgwallen - Afl. 2

De 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara hebben echt al alles meegemaakt terwijl ze de 112-oproepen van de meldkamer rijden. Ze zijn getraind om te de-escaleren, maar als het moet staan ze absoluut hun mannetje. Ook als er een Audi door Amste...

04-11-2019 21:27

Nieuw: Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Nieuw: Bureau Burgwallen

In Bureau Burgwallen volgt Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier maanden lang op de voet volgt. Het resultaat is de komende maandagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agent...

Bureau Burgwallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Burgwallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Burgwallen bij Bureau Burgwallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Burgwallen. Heb je een uitzending van Bureau Burgwallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Burgwallen gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges. Nog niet eerder werd het beeld van politieagenten in Nederland van zo dichtbij vastgelegd. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Uitzending gemist van Bureau Burgwallen? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Burgwallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!