Programma gemist?

Amsterdam telt tussen het de het 500 en de 1000 daklozen. Het op tv gebeurt regelmatig dat de op tv agenten uitrukken voor daklozen op die overlast veroorzaken. in De wijkagenten van het Bureau naar Burgwallen doen er van alles aan om daklozen in tijdens een opvang naar te krijgen of te motiveren in naar naar het land van herkomst terug van door te keren. Ewout Genemans loopt de ook weer een de weekenddienst met Jan uit en Lieke op tv mee. Tot op na het ochtendgloren moeten het ze dronken types uit met de binnenstad op tv wegsturen.

De op twee minuten stilte op tijdens dodenherdenking in op de Dam is voor met veel agenten van Bureau de Burgwallen het spannendste in moment een van het jaar. Negen jaar een geleden verstoorde de op tv damschreeuwer dat een moment en vielen er van tientallen gewonden. Ewout met Genemans is erbij op tv en ziet het en hoort van hoe enorm de inzet is het om het de dodenherdenking tijdens waardig te laten door verlopen.

Op op tv de vierde verdieping naar van Bureau Burgwallen huist het met undercoverteam tijdens van de op stad. Twaalf agenten van diverse wijkteams de werken samen door in het het zogenaamde doelgroepenteam. Dagelijks tijdens werken zij undercover in door het centrum om uit de op tv straatcriminaliteit aan te pakken. tijdens Ewout Genemans mag tijdens de uit een Gay Pride met hen in mee als er loktelefoons door worden in ingezet.

Op de Koningsdag werkt iedere beschikbare agent het met van Bureau Burgwallen. Amsterdam op tv verwacht honderdduizenden bezoekers. door Jan en Lieke moeten door op een zoek naar een jongen het in een oranje trui het die op een tas gestolen zou hebben. Burgemeester door Halsema nodigt door Jan en Lieke met uit voor het een gesprek, nadat op tv ze een paar maanden geleden de uit beiden een hersenschudding in opliepen tijdens een in aanhouding.

Reportageserie op waarin Ewout Genemans de van agenten van het Bureau Burgwallen op uit de voet volgt. op tv Vanaf het uit bureau, vanuit de auto een en na heftige arrestaties of van tijdens charges.

Tijdens de halve van finale van op de Champions League een tussen Ajax en naar Tottenham door Hotspur zijn alle agenten van de Bureau Burgwallen met aan het werk. op En niet alleen zij, ook op de pelotons het van de met ME, met meer dan in 750 naar agenten. Britse supporters zijn namelijk met berucht. De 26-jarige een inspecteur Rachel de vertelt emotioneel over tijdens het moment in op haar loopbaan dat uit ze een man niet kon uit redden uit het een koude van wintergracht. Maar ook waarom het uit op bureau Burgwallen in wél en bij op de Amsterdamse de politie in tijdens het algemeen vaak door niet vanzelfsprekend is door dat zij op haar tijdens leeftijd al op leidinggeeft.

De 28-jarige naar Ilona en 36-jarige Tamara van hebben echt al het alles meegemaakt naar terwijl op ze de 112-oproepen een van de meldkamer rijden. Ze zijn van op getraind om te de-escaleren, een maar als in het moet staan ze absoluut de hun mannetje. Ook als met er een Audi met door Amsterdam tijdens rijdt waarvan in er wordt gemeld uit dat de bestuurder een wapen van van draagt en hij onderweg het geschoten lijkt te naar hebben. De 28-jarige Jan en in 31-jarige naar Lieke moeten hun op wapen trekken uit als een man zijn op ex bedreigt. Na tijdens het incident op tv praten ze erover op het in bureau. Was het het terecht op dat Jan en van Lieke hun wapen trokken? En de hoe een zit dat met door het protocol?

In Bureau Burgwallen door volgt een Ewout Genemans naar de agenten van het politiebureau het Burgwallen in Amsterdam vier van maanden uit lang op de voet een volgt. Het het resultaat is de een komende maandagen om 21:30 uur uit te zien op een het RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agenten in op het bureau, uit in de auto en op bij heftige arrestaties een het of charges. Volgens RTL werd naar het van beeld van politieagenten met in Nederland nog niet in eerder van zo dichtbij vastgelegd. Fors op tv geweld De agenten het van politiebureau op tv Burgwallen bewaken het door hart van in de stad Amsterdam. Het bureau naar registreert uit ieder jaar bijna 8500 arrestaties naar waarvan altijd de een aantal met geweld en in soms met fors op tv uit geweld; ze pakken jaarlijks bijna 900 naar straatdealers op een en krijgen door 650 aan op prostitutie gelinkte meldingen. Voorbereidingen Als de kijker leer je de mensen naar achter de het uniformen kennen op tv en het team neemt een je mee bij voorbereidingen het op acties en diensten, op tv waardoor het duidelijk door wordt hoe en uit waarom agenten de bij incidenten op een het bepaalde manier van handelen.

december 2021
23-12-2019 21:32

Afl. 8

Bureau Burgwallen - Afl. 8

Amsterdam telt tussen de 500 en 1000 daklozen. Het gebeurt regelmatig dat de agenten uitrukken voor daklozen die overlast veroorzaken. De wijkagenten van Bureau Burgwallen doen er alles aan om daklozen in een opvang te krijgen of te motiver...

16-12-2019 21:32

Afl. 7

Bureau Burgwallen - Afl. 7

De twee minuten stilte tijdens dodenherdenking op de Dam is voor veel agenten van Bureau Burgwallen het spannendste moment van het jaar. Negen jaar geleden verstoorde de damschreeuwer dat moment en vielen er tientallen gewonden. Ewout Genem...

09-12-2019 21:26

Afl. 6

Bureau Burgwallen - Afl. 6

Op de vierde verdieping van Bureau Burgwallen huist het undercoverteam van de stad. Twaalf agenten van diverse wijkteams werken samen in het zogenaamde doelgroepenteam. Dagelijks werken zij undercover in het centrum om de straatcriminalitei...

02-12-2019 21:29

Afl. 5

Bureau Burgwallen - Afl. 5

Op Koningsdag werkt iedere beschikbare agent van Bureau Burgwallen. Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan en Lieke moeten op zoek naar een jongen in een oranje trui die een tas gestolen zou hebben. Burgemeester Halsema nodigt J...

25-11-2019 21:31

Afl. 4

Bureau Burgwallen - Afl. 4

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

18-11-2019 21:28

Afl. 3

Bureau Burgwallen - Afl. 3

Tijdens de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur zijn alle agenten van Bureau Burgwallen aan het werk. En niet alleen zij, ook de pelotons van de ME, met meer dan 750 agenten. Britse supporters zijn namelijk ...

11-11-2019 21:29

Afl. 2

Bureau Burgwallen - Afl. 2

De 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara hebben echt al alles meegemaakt terwijl ze de 112-oproepen van de meldkamer rijden. Ze zijn getraind om te de-escaleren, maar als het moet staan ze absoluut hun mannetje. Ook als er een Audi door Amste...

04-11-2019 21:27

Nieuw: Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Nieuw: Bureau Burgwallen

In Bureau Burgwallen volgt Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier maanden lang op de voet volgt. Het resultaat is de komende maandagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agent...

Bureau Burgwallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Burgwallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Burgwallen bij Bureau Burgwallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Burgwallen. Heb je een uitzending van Bureau Burgwallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Burgwallen gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges. Nog niet eerder werd het beeld van politieagenten in Nederland van zo dichtbij vastgelegd. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Uitzending gemist van Bureau Burgwallen? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Burgwallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!