Programma gemist?

Amsterdam op telt tussen de 500 en in met 1000 daklozen. Het gebeurt regelmatig uit dat de agenten op uitrukken voor een daklozen die in overlast veroorzaken. De wijkagenten van uit Bureau Burgwallen doen er het alles aan in om daklozen een in een opvang te krijgen de of te motiveren een naar het naar land van herkomst terug op tv te keren. tijdens Ewout Genemans loopt ook op tv de weer een weekenddienst met Jan een en het Lieke mee. Tot op tv na het ochtendgloren door moeten ze dronken types de uit de binnenstad door wegsturen.

De twee tijdens minuten stilte tijdens de dodenherdenking op naar de Dam van is voor veel agenten met van Bureau Burgwallen in het spannendste moment van naar het jaar. Negen op tv jaar geleden verstoorde de het damschreeuwer dat tijdens moment en vielen een er tientallen met gewonden. Ewout Genemans uit is erbij en ziet en op hoort naar hoe enorm de inzet is op tv om de dodenherdenking tijdens de waardig te laten van verlopen.

Op in de vierde tijdens verdieping van Bureau Burgwallen huist met het undercoverteam op tv van de stad. Twaalf agenten op tv van van diverse wijkteams werken samen uit in het zogenaamde van doelgroepenteam. in Dagelijks werken zij undercover in in het centrum om de uit een straatcriminaliteit aan te door pakken. Ewout Genemans mag door tijdens de Gay Pride met uit hen mee tijdens als er een loktelefoons worden uit ingezet.

Op Koningsdag werkt met iedere beschikbare agent van van Bureau Burgwallen. uit Amsterdam verwacht honderdduizenden het tijdens bezoekers. Jan en Lieke moeten in op in zoek naar een door jongen in een oranje trui die naar naar een tas gestolen zou in hebben. Burgemeester een Halsema nodigt Jan en de Lieke uit naar voor een gesprek, nadat ze door een door paar maanden geleden beiden een het hersenschudding naar opliepen tijdens een op tv aanhouding.

Reportageserie waarin Ewout van Genemans met de agenten van uit Bureau Burgwallen op de in voet volgt. van Vanaf het de bureau, vanuit de de auto en na heftige arrestaties of tijdens van charges.

Tijdens de van halve finale van de het Champions League tijdens tussen met Ajax en Tottenham Hotspur zijn alle naar agenten van Bureau de in Burgwallen aan het op werk. En niet alleen zij, ook met naar de pelotons van een de ME, met meer dan tijdens 750 agenten. uit Britse supporters zijn namelijk op berucht. De door 26-jarige inspecteur met Rachel vertelt emotioneel over het naar moment in haar de loopbaan dat ze de een man niet naar kon redden uit een op koude uit wintergracht. Maar met ook waarom het op tijdens bureau Burgwallen wél van en bij de Amsterdamse politie uit in het algemeen het vaak niet vanzelfsprekend van is dat op tv zij met op haar leeftijd al op tv leidinggeeft.

De in 28-jarige Ilona en op tv 36-jarige Tamara hebben echt al door alles met meegemaakt terwijl tijdens ze de 112-oproepen van de meldkamer een een rijden. Ze zijn getraind om tijdens te met de-escaleren, maar als het moet door staan ze absoluut hun van op mannetje. Ook als er een het Audi door Amsterdam rijdt op tv waarvan tijdens er wordt gemeld tijdens dat de bestuurder naar een wapen draagt en hij een onderweg geschoten lijkt met het te hebben. De 28-jarige tijdens Jan en 31-jarige Lieke op tv moeten hun wapen uit trekken als een man met een zijn ex bedreigt. Na het incident van praten ze erover met op tv op het bureau. Was het terecht in dat Jan en naar Lieke hun wapen van het trokken? En hoe met zit dat met het de protocol?

In in Bureau Burgwallen volgt Ewout de Genemans de agenten van een het van politiebureau Burgwallen in Amsterdam van vier maanden op tv lang op de met voet volgt. Het resultaat van is de komende met maandagen met om 21:30 uur te door zien op RTL het 4. Dichtbij Genemans volgt met de agenten op het bureau, in de de een auto en bij heftige arrestaties de op tv of charges. Volgens RTL op werd het beeld van in politieagenten in Nederland nog het niet eerder uit van zo dichtbij vastgelegd. Fors de geweld De agenten naar van politiebureau Burgwallen bewaken met het van hart van de van stad Amsterdam. Het bureau de registreert ieder jaar bijna op tv een 8500 arrestaties waarvan altijd door een aantal met geweld en het soms met fors in geweld; ze door pakken jaarlijks bijna met 900 straatdealers op en het tijdens krijgen 650 aan prostitutie gelinkte meldingen. Voorbereidingen Als uit kijker het leer je op de mensen achter door de uniformen kennen en het team op tv tijdens neemt je mee bij voorbereidingen op uit acties en een diensten, waardoor het door duidelijk een wordt hoe en waarom agenten van bij incidenten op uit een met bepaalde manier handelen.

februari 2020
23-12-2019 21:32

Afl. 8

Bureau Burgwallen - Afl. 8

Amsterdam telt tussen de 500 en 1000 daklozen. Het gebeurt regelmatig dat de agenten uitrukken voor daklozen die overlast veroorzaken. De wijkagenten van Bureau Burgwallen doen er alles aan om daklozen in een opvang te krijgen of te motiver...

16-12-2019 21:32

Afl. 7

Bureau Burgwallen - Afl. 7

De twee minuten stilte tijdens dodenherdenking op de Dam is voor veel agenten van Bureau Burgwallen het spannendste moment van het jaar. Negen jaar geleden verstoorde de damschreeuwer dat moment en vielen er tientallen gewonden. Ewout Genem...

09-12-2019 21:26

Afl. 6

Bureau Burgwallen - Afl. 6

Op de vierde verdieping van Bureau Burgwallen huist het undercoverteam van de stad. Twaalf agenten van diverse wijkteams werken samen in het zogenaamde doelgroepenteam. Dagelijks werken zij undercover in het centrum om de straatcriminalitei...

02-12-2019 21:29

Afl. 5

Bureau Burgwallen - Afl. 5

Op Koningsdag werkt iedere beschikbare agent van Bureau Burgwallen. Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan en Lieke moeten op zoek naar een jongen in een oranje trui die een tas gestolen zou hebben. Burgemeester Halsema nodigt J...

25-11-2019 21:31

Afl. 4

Bureau Burgwallen - Afl. 4

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

18-11-2019 21:28

Afl. 3

Bureau Burgwallen - Afl. 3

Tijdens de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur zijn alle agenten van Bureau Burgwallen aan het werk. En niet alleen zij, ook de pelotons van de ME, met meer dan 750 agenten. Britse supporters zijn namelijk ...

11-11-2019 21:29

Afl. 2

Bureau Burgwallen - Afl. 2

De 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara hebben echt al alles meegemaakt terwijl ze de 112-oproepen van de meldkamer rijden. Ze zijn getraind om te de-escaleren, maar als het moet staan ze absoluut hun mannetje. Ook als er een Audi door Amste...

04-11-2019 21:27

Nieuw: Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Nieuw: Bureau Burgwallen

In Bureau Burgwallen volgt Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier maanden lang op de voet volgt. Het resultaat is de komende maandagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agent...

Bureau Burgwallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Burgwallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Burgwallen bij Bureau Burgwallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Burgwallen. Heb je een uitzending van Bureau Burgwallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Burgwallen gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges. Nog niet eerder werd het beeld van politieagenten in Nederland van zo dichtbij vastgelegd. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Uitzending gemist van Bureau Burgwallen? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Burgwallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!