Programma gemist?

Amsterdam telt tussen door de 500 en op 1000 daklozen. Het van gebeurt regelmatig van dat de uit agenten uitrukken voor de daklozen die overlast op veroorzaken. De wijkagenten van met Bureau door Burgwallen doen er alles aan op om daklozen in in een opvang het te krijgen of te een motiveren naar het de land van herkomst terug met te keren. tijdens Ewout op Genemans loopt ook weer met een weekenddienst met Jan en van Lieke mee. Tot een na uit het ochtendgloren moeten ze door dronken naar types uit de met binnenstad wegsturen.

De naar twee minuten stilte op tv tijdens dodenherdenking op de Dam de is een voor veel agenten door van Bureau Burgwallen het het spannendste naar moment van het jaar. van Negen jaar op geleden verstoorde de damschreeuwer dat een moment en vielen van er tientallen gewonden. Ewout door Genemans is erbij met en ziet op en door hoort hoe enorm de inzet op is om de uit dodenherdenking op tv waardig te laten uit verlopen.

Op een de vierde verdieping van Bureau op tv Burgwallen huist het uit undercoverteam van de op stad. Twaalf agenten door de van diverse wijkteams werken samen in een het zogenaamde doelgroepenteam. het door Dagelijks werken zij de undercover in het centrum de om de straatcriminaliteit aan te het pakken. Ewout Genemans tijdens mag naar tijdens de tijdens Gay Pride met hen mee het als er loktelefoons in worden uit ingezet.

Op Koningsdag tijdens werkt iedere het beschikbare agent van Bureau tijdens Burgwallen. Amsterdam het verwacht honderdduizenden een bezoekers. Jan en naar Lieke moeten op tijdens zoek naar een jongen in tijdens een oranje naar trui die een tijdens tas gestolen zou hebben. Burgemeester met in Halsema nodigt Jan en met Lieke uit het voor een gesprek, uit nadat ze een paar maanden geleden met beiden naar een hersenschudding opliepen tijdens van een naar aanhouding.

Reportageserie naar waarin Ewout Genemans de uit agenten van Bureau naar Burgwallen op de voet de volgt. door Vanaf het bureau, door vanuit de auto en van na het heftige arrestaties of de charges.

Tijdens de op tv halve finale van de in Champions naar League tussen een Ajax en Tottenham door Hotspur zijn alle door agenten van Bureau Burgwallen een aan het werk. En de niet van alleen zij, ook de pelotons naar van een de ME, met meer dan in 750 een agenten. Britse supporters zijn namelijk berucht. door De 26-jarige inspecteur op tv Rachel vertelt op tv emotioneel over het op tv moment in in haar loopbaan dat ze een in man de niet kon redden een uit een tijdens koude wintergracht. Maar van ook waarom het op op bureau Burgwallen wél naar en bij de Amsterdamse naar politie in in het algemeen vaak niet vanzelfsprekend op is het dat zij op van haar leeftijd al de leidinggeeft.

De 28-jarige Ilona in en op tv 36-jarige Tamara hebben echt uit al alles meegemaakt met terwijl ze de 112-oproepen een de van de meldkamer rijden. Ze het zijn op getraind om te de-escaleren, maar als naar het moet staan door tijdens ze absoluut hun mannetje. door Ook als naar er een Audi met door Amsterdam rijdt waarvan tijdens er wordt gemeld dat een de bestuurder een de wapen draagt en hij een onderweg op geschoten lijkt te hebben. uit De 28-jarige naar Jan en 31-jarige Lieke het moeten hun wapen trekken een als uit een man zijn uit ex bedreigt. Na de het incident tijdens praten ze erover op het bureau. de Was het door terecht een dat Jan en Lieke naar hun wapen uit trokken? En hoe naar zit dat met door het protocol?

In naar Bureau Burgwallen volgt met Ewout Genemans van de agenten van het politiebureau Burgwallen het in Amsterdam vier uit maanden lang op de de voet volgt. van in Het resultaat is de komende maandagen het om van 21:30 uur te zien op op tv RTL uit 4. Dichtbij Genemans volgt de agenten door op het het bureau, in de het auto en bij heftige arrestaties in of charges. Volgens met RTL van werd het beeld van politieagenten op een in Nederland nog niet de eerder van zo van dichtbij vastgelegd. Fors tijdens geweld De agenten van politiebureau het Burgwallen bewaken het uit hart van de door stad Amsterdam. Het bureau door registreert in ieder jaar bijna 8500 arrestaties waarvan uit altijd een aantal op met de geweld en soms met de fors geweld; uit ze pakken met jaarlijks bijna 900 straatdealers op en tijdens op tv krijgen 650 aan prostitutie gelinkte meldingen. Voorbereidingen Als het met kijker leer je de mensen de achter de uniformen kennen door tijdens en het team met neemt je mee bij voorbereidingen op tijdens acties en diensten, het waardoor door het duidelijk naar wordt hoe en waarom agenten bij naar incidenten op van een uit bepaalde manier handelen.

oktober 2020
23-12-2019 21:32

Afl. 8

Bureau Burgwallen - Afl. 8

Amsterdam telt tussen de 500 en 1000 daklozen. Het gebeurt regelmatig dat de agenten uitrukken voor daklozen die overlast veroorzaken. De wijkagenten van Bureau Burgwallen doen er alles aan om daklozen in een opvang te krijgen of te motiver...

16-12-2019 21:32

Afl. 7

Bureau Burgwallen - Afl. 7

De twee minuten stilte tijdens dodenherdenking op de Dam is voor veel agenten van Bureau Burgwallen het spannendste moment van het jaar. Negen jaar geleden verstoorde de damschreeuwer dat moment en vielen er tientallen gewonden. Ewout Genem...

09-12-2019 21:26

Afl. 6

Bureau Burgwallen - Afl. 6

Op de vierde verdieping van Bureau Burgwallen huist het undercoverteam van de stad. Twaalf agenten van diverse wijkteams werken samen in het zogenaamde doelgroepenteam. Dagelijks werken zij undercover in het centrum om de straatcriminalitei...

02-12-2019 21:29

Afl. 5

Bureau Burgwallen - Afl. 5

Op Koningsdag werkt iedere beschikbare agent van Bureau Burgwallen. Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan en Lieke moeten op zoek naar een jongen in een oranje trui die een tas gestolen zou hebben. Burgemeester Halsema nodigt J...

25-11-2019 21:31

Afl. 4

Bureau Burgwallen - Afl. 4

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

18-11-2019 21:28

Afl. 3

Bureau Burgwallen - Afl. 3

Tijdens de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur zijn alle agenten van Bureau Burgwallen aan het werk. En niet alleen zij, ook de pelotons van de ME, met meer dan 750 agenten. Britse supporters zijn namelijk ...

11-11-2019 21:29

Afl. 2

Bureau Burgwallen - Afl. 2

De 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara hebben echt al alles meegemaakt terwijl ze de 112-oproepen van de meldkamer rijden. Ze zijn getraind om te de-escaleren, maar als het moet staan ze absoluut hun mannetje. Ook als er een Audi door Amste...

04-11-2019 21:27

Nieuw: Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Nieuw: Bureau Burgwallen

In Bureau Burgwallen volgt Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier maanden lang op de voet volgt. Het resultaat is de komende maandagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agent...

Bureau Burgwallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Burgwallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Burgwallen bij Bureau Burgwallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Burgwallen. Heb je een uitzending van Bureau Burgwallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Burgwallen gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges. Nog niet eerder werd het beeld van politieagenten in Nederland van zo dichtbij vastgelegd. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Uitzending gemist van Bureau Burgwallen? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Burgwallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!