Programma gemist?

De met 28-jarige Ilona naar en 36-jarige Tamara hebben echt al tijdens alles meegemaakt terwijl een in ze de 112-oproepen het van de meldkamer rijden. op Ze zijn van getraind om te de-escaleren, maar als tijdens het moet van staan ze in absoluut hun in mannetje. Ook als er een op tv Audi door Amsterdam van rijdt waarvan er wordt met gemeld op tv dat de bestuurder door een wapen draagt en hij uit onderweg geschoten tijdens lijkt te uit hebben. De 28-jarige Jan en door 31-jarige op tv Lieke moeten het hun wapen trekken als een man op tv het zijn ex bedreigt. Na het van incident praten ze het erover op met het bureau. Was het een terecht dat Jan met en Lieke hun wapen uit trokken? in En hoe zit tijdens dat met het op tv protocol?

In Bureau Burgwallen op tv volgt Ewout Genemans naar de een agenten van het politiebureau het Burgwallen in Amsterdam vier de maanden lang op naar met de voet volgt. Het resultaat is op tv de komende het maandagen om 21:30 uur het te zien op tijdens RTL 4. Dichtbij Genemans in volgt met de agenten op het bureau, in in de auto en van bij heftige arrestaties op de of charges. Volgens RTL tijdens werd het op tv beeld van politieagenten van in Nederland nog niet eerder van tijdens zo dichtbij uit vastgelegd. Fors geweld De agenten van op politiebureau Burgwallen op tv bewaken het hart een van de stad Amsterdam. de Het bureau registreert uit ieder jaar het bijna uit 8500 arrestaties waarvan altijd met een aantal met geweld en van soms met fors het op geweld; ze pakken de jaarlijks bijna 900 straatdealers op naar en krijgen met 650 aan een prostitutie gelinkte meldingen. Voorbereidingen Als kijker leer je de op de mensen achter de uniformen kennen de en met het team neemt je in mee bij voorbereidingen op op tv naar acties en diensten, waardoor naar het duidelijk wordt hoe en naar van waarom agenten bij een incidenten op een bepaalde manier met handelen.

november 2019
11-11-2019 21:29

Afl. 2

Bureau Burgwallen - Afl. 2

De 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara hebben echt al alles meegemaakt terwijl ze de 112-oproepen van de meldkamer rijden. Ze zijn getraind om te de-escaleren, maar als het moet staan ze absoluut hun mannetje. Ook als er een Audi door Amste...

04-11-2019 21:27

Nieuw: Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Nieuw: Bureau Burgwallen

In Bureau Burgwallen volgt Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier maanden lang op de voet volgt. Het resultaat is de komende maandagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agent...

Bureau Burgwallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Burgwallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Burgwallen bij Bureau Burgwallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Burgwallen. Heb je een uitzending van Bureau Burgwallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Burgwallen gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges. Nog niet eerder werd het beeld van politieagenten in Nederland van zo dichtbij vastgelegd. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Uitzending gemist van Bureau Burgwallen? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Burgwallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-11-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!