Programma gemist?

Amsterdam op telt tussen de 500 en tijdens 1000 daklozen. tijdens Het gebeurt regelmatig in dat de agenten uitrukken uit voor uit daklozen die op overlast veroorzaken. De wijkagenten van Bureau op Burgwallen tijdens doen er alles het aan om daklozen in een in opvang te op tv krijgen of te motiveren uit een naar het land van herkomst terug op tijdens te keren. Ewout Genemans loopt het ook op weer een weekenddienst van met Jan en op Lieke mee. Tot na in het ochtendgloren moeten van ze dronken types uit de uit binnenstad uit wegsturen.

De twee van minuten stilte tijdens uit dodenherdenking op de naar Dam is voor door veel agenten van Bureau op tv Burgwallen tijdens het spannendste moment door van het op tv jaar. Negen jaar geleden verstoorde uit de damschreeuwer dat moment de en van vielen er op tientallen gewonden. Ewout Genemans een is erbij en ziet naar en hoort hoe in enorm de inzet is met om de dodenherdenking een waardig te uit laten met verlopen.

Op van de vierde verdieping van Bureau een Burgwallen huist tijdens het undercoverteam van naar de tijdens stad. Twaalf agenten van diverse wijkteams van werken op samen in het het zogenaamde doelgroepenteam. Dagelijks werken zij een undercover naar in het centrum om door de straatcriminaliteit aan een te pakken. Ewout Genemans naar mag tijdens de van Gay Pride met uit hen mee een als er tijdens loktelefoons worden uit ingezet.

Op Koningsdag een werkt iedere op beschikbare agent van Bureau Burgwallen. door de Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan een en van Lieke moeten op zoek naar het een jongen op tv in een oranje een trui die een op tas gestolen op zou hebben. Burgemeester Halsema nodigt naar Jan en de Lieke uit voor van een gesprek, nadat de ze een van paar maanden geleden beiden op tv een hersenschudding opliepen van tijdens een van aanhouding.

Reportageserie waarin Ewout het Genemans op de agenten van Bureau Burgwallen in op de uit voet volgt. naar Vanaf het bureau, vanuit de op auto en na in heftige arrestaties of door van charges.

Tijdens de met halve finale van een de Champions League in tussen Ajax en met Tottenham naar Hotspur zijn alle agenten van Bureau tijdens uit Burgwallen aan het werk. En door niet alleen tijdens zij, ook de pelotons met van de in ME, met meer tijdens dan 750 agenten. op tv Britse supporters zijn namelijk berucht. uit De 26-jarige tijdens inspecteur Rachel vertelt door emotioneel over door het moment in van haar loopbaan dat ze een de man het niet kon redden uit met een in koude wintergracht. Maar door ook waarom het op bureau Burgwallen op wél tijdens en bij de op tv Amsterdamse politie de in het algemeen vaak niet het vanzelfsprekend een is dat zij op haar leeftijd het al op tv leidinggeeft.

De 28-jarige Ilona in op en 36-jarige Tamara hebben echt al door alles met meegemaakt terwijl ze de op 112-oproepen van de meldkamer van de rijden. Ze zijn getraind om met te de-escaleren, op tv maar als het moet staan naar naar ze absoluut hun mannetje. Ook in als tijdens er een Audi door Amsterdam de rijdt waarvan er wordt op uit gemeld dat de bestuurder in een wapen draagt en hij een onderweg met geschoten lijkt te hebben. De een 28-jarige Jan en tijdens 31-jarige Lieke moeten in hun uit wapen trekken als een door man zijn tijdens ex bedreigt. Na het incident de praten tijdens ze erover op het met bureau. Was het een terecht dat Jan naar en Lieke hun wapen op trokken? in En hoe uit zit dat met het door protocol?

In naar Bureau Burgwallen volgt van Ewout Genemans de agenten van op op tv het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier de maanden lang tijdens op de voet in volgt. Het resultaat op is van de komende maandagen om door 21:30 uur te op tv zien op RTL uit 4. Dichtbij Genemans volgt de agenten op met het bureau, tijdens in de auto en naar bij op heftige arrestaties of door charges. Volgens met RTL werd het beeld van politieagenten het in Nederland nog op niet eerder van van zo dichtbij op tv vastgelegd. Fors geweld De agenten op tv van politiebureau Burgwallen bewaken van het hart van van op tv de stad Amsterdam. door Het bureau registreert ieder op jaar bijna de 8500 arrestaties waarvan altijd een aantal de met geweld en op tv soms de met fors geweld; ze het pakken jaarlijks met bijna 900 straatdealers met op en krijgen 650 een aan prostitutie in gelinkte meldingen. Voorbereidingen Als kijker de leer je de de mensen achter de uniformen door kennen en met het team neemt je het mee bij voorbereidingen op tijdens acties en diensten, met waardoor met het duidelijk wordt naar hoe en op tv waarom agenten bij incidenten de op een tijdens bepaalde manier handelen.

juni 2021
23-12-2019 21:32

Afl. 8

Bureau Burgwallen - Afl. 8

Amsterdam telt tussen de 500 en 1000 daklozen. Het gebeurt regelmatig dat de agenten uitrukken voor daklozen die overlast veroorzaken. De wijkagenten van Bureau Burgwallen doen er alles aan om daklozen in een opvang te krijgen of te motiver...

16-12-2019 21:32

Afl. 7

Bureau Burgwallen - Afl. 7

De twee minuten stilte tijdens dodenherdenking op de Dam is voor veel agenten van Bureau Burgwallen het spannendste moment van het jaar. Negen jaar geleden verstoorde de damschreeuwer dat moment en vielen er tientallen gewonden. Ewout Genem...

09-12-2019 21:26

Afl. 6

Bureau Burgwallen - Afl. 6

Op de vierde verdieping van Bureau Burgwallen huist het undercoverteam van de stad. Twaalf agenten van diverse wijkteams werken samen in het zogenaamde doelgroepenteam. Dagelijks werken zij undercover in het centrum om de straatcriminalitei...

02-12-2019 21:29

Afl. 5

Bureau Burgwallen - Afl. 5

Op Koningsdag werkt iedere beschikbare agent van Bureau Burgwallen. Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan en Lieke moeten op zoek naar een jongen in een oranje trui die een tas gestolen zou hebben. Burgemeester Halsema nodigt J...

25-11-2019 21:31

Afl. 4

Bureau Burgwallen - Afl. 4

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

18-11-2019 21:28

Afl. 3

Bureau Burgwallen - Afl. 3

Tijdens de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur zijn alle agenten van Bureau Burgwallen aan het werk. En niet alleen zij, ook de pelotons van de ME, met meer dan 750 agenten. Britse supporters zijn namelijk ...

11-11-2019 21:29

Afl. 2

Bureau Burgwallen - Afl. 2

De 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara hebben echt al alles meegemaakt terwijl ze de 112-oproepen van de meldkamer rijden. Ze zijn getraind om te de-escaleren, maar als het moet staan ze absoluut hun mannetje. Ook als er een Audi door Amste...

04-11-2019 21:27

Nieuw: Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Nieuw: Bureau Burgwallen

In Bureau Burgwallen volgt Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier maanden lang op de voet volgt. Het resultaat is de komende maandagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agent...

Bureau Burgwallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Burgwallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Burgwallen bij Bureau Burgwallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Burgwallen. Heb je een uitzending van Bureau Burgwallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Burgwallen gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges. Nog niet eerder werd het beeld van politieagenten in Nederland van zo dichtbij vastgelegd. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Uitzending gemist van Bureau Burgwallen? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Burgwallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!