Programma gemist?

Amsterdam het telt tussen de de 500 en op 1000 daklozen. Het gebeurt regelmatig dat op tv de agenten uitrukken naar door voor daklozen die het overlast veroorzaken. De van wijkagenten van Bureau Burgwallen doen er met alles op aan om daklozen in een op naar opvang te krijgen of te in motiveren het naar het land naar van herkomst terug te keren. een Ewout tijdens Genemans loopt ook van weer een weekenddienst met met Jan en Lieke mee. Tot in na het op ochtendgloren een moeten ze dronken uit types uit de tijdens binnenstad wegsturen.

De op twee minuten stilte tijdens dodenherdenking de op in de Dam is voor door veel agenten van Bureau uit Burgwallen door het spannendste moment van in het van jaar. Negen jaar geleden met verstoorde de damschreeuwer dat moment van en in vielen er met tientallen gewonden. Ewout Genemans van is erbij en ziet en op tv hoort hoe enorm door de naar inzet is om de dodenherdenking een waardig van te laten van verlopen.

Op met de vierde verdieping van van Bureau Burgwallen huist door het undercoverteam van de naar op tv stad. Twaalf agenten van diverse de wijkteams werken de samen in het uit zogenaamde doelgroepenteam. de Dagelijks werken zij undercover in naar het centrum om de in straatcriminaliteit aan te een op tv pakken. Ewout Genemans tijdens mag tijdens de Gay op tv Pride met hen het mee als door er loktelefoons worden in ingezet.

Op een Koningsdag werkt iedere beschikbare op agent van Bureau het Burgwallen. Amsterdam verwacht door honderdduizenden bezoekers. Jan en tijdens Lieke tijdens moeten op tijdens zoek naar een jongen in een met het oranje trui die tijdens een tas gestolen zou op hebben. Burgemeester Halsema uit nodigt Jan en de Lieke uit voor tijdens een gesprek, nadat ze op tv een paar maanden de geleden beiden een hersenschudding tijdens opliepen naar tijdens een het aanhouding.

Reportageserie waarin de Ewout Genemans de op agenten de van Bureau Burgwallen op op de voet volgt. Vanaf met het bureau, vanuit op tv de uit auto en na tijdens heftige arrestaties of een charges.

Tijdens de in halve finale van met de de Champions League tussen Ajax naar en Tottenham Hotspur zijn alle de een agenten van Bureau Burgwallen aan een het werk. tijdens En niet alleen zij, ook van de pelotons tijdens van de ME, met door meer de dan 750 met agenten. Britse supporters zijn namelijk de berucht. De 26-jarige tijdens inspecteur Rachel vertelt met emotioneel over een het moment tijdens in haar loopbaan dat ze door een man een niet kon redden met uit een koude wintergracht. Maar tijdens ook van waarom het op in bureau Burgwallen wél tijdens en bij de in Amsterdamse politie in het algemeen van vaak niet tijdens vanzelfsprekend is dat door zij op haar de leeftijd al op leidinggeeft.

De 28-jarige Ilona met en 36-jarige Tamara een hebben echt tijdens al alles met meegemaakt terwijl ze de de 112-oproepen van de naar meldkamer rijden. Ze op zijn getraind om te op tv door de-escaleren, maar als het moet staan naar ze van absoluut hun mannetje. de Ook als op er een Audi door Amsterdam rijdt het waarvan er wordt het gemeld de dat de bestuurder een wapen van draagt en met hij onderweg geschoten lijkt het te hebben. een De 28-jarige uit Jan en 31-jarige Lieke moeten tijdens hun op wapen trekken in als een man zijn in ex bedreigt. Na het van incident een praten ze erover van op het bureau. Was met het terecht dat Jan en tijdens Lieke het hun wapen met trokken? En hoe zit dat met met het door protocol?

In met Bureau Burgwallen volgt het Ewout Genemans de agenten op tv van het het politiebureau Burgwallen een in Amsterdam vier maanden lang op het de voet volgt. het Het resultaat naar is de komende het maandagen om 21:30 uur naar te zien op door RTL 4. Dichtbij Genemans de volgt op tv de agenten op het bureau, een in de auto het en bij heftige in arrestaties of charges. op Volgens in RTL werd het van beeld van politieagenten in een Nederland nog niet eerder van tijdens zo door dichtbij vastgelegd. Fors geweld De agenten uit van politiebureau Burgwallen bewaken het door het hart van de stad Amsterdam. van Het een bureau registreert ieder jaar naar bijna 8500 arrestaties waarvan van op altijd een aantal met van geweld en soms met in fors geweld; ze pakken op jaarlijks bijna 900 van in straatdealers op en krijgen 650 aan in prostitutie gelinkte meldingen. Voorbereidingen Als het kijker leer op je de mensen tijdens achter de de uniformen kennen en het van team neemt je met mee bij tijdens voorbereidingen op acties met en diensten, waardoor in het duidelijk wordt hoe en naar waarom agenten bij uit incidenten op de een bepaalde manier met handelen.

juli 2020
23-12-2019 21:32

Afl. 8

Bureau Burgwallen - Afl. 8

Amsterdam telt tussen de 500 en 1000 daklozen. Het gebeurt regelmatig dat de agenten uitrukken voor daklozen die overlast veroorzaken. De wijkagenten van Bureau Burgwallen doen er alles aan om daklozen in een opvang te krijgen of te motiver...

16-12-2019 21:32

Afl. 7

Bureau Burgwallen - Afl. 7

De twee minuten stilte tijdens dodenherdenking op de Dam is voor veel agenten van Bureau Burgwallen het spannendste moment van het jaar. Negen jaar geleden verstoorde de damschreeuwer dat moment en vielen er tientallen gewonden. Ewout Genem...

09-12-2019 21:26

Afl. 6

Bureau Burgwallen - Afl. 6

Op de vierde verdieping van Bureau Burgwallen huist het undercoverteam van de stad. Twaalf agenten van diverse wijkteams werken samen in het zogenaamde doelgroepenteam. Dagelijks werken zij undercover in het centrum om de straatcriminalitei...

02-12-2019 21:29

Afl. 5

Bureau Burgwallen - Afl. 5

Op Koningsdag werkt iedere beschikbare agent van Bureau Burgwallen. Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan en Lieke moeten op zoek naar een jongen in een oranje trui die een tas gestolen zou hebben. Burgemeester Halsema nodigt J...

25-11-2019 21:31

Afl. 4

Bureau Burgwallen - Afl. 4

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

18-11-2019 21:28

Afl. 3

Bureau Burgwallen - Afl. 3

Tijdens de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur zijn alle agenten van Bureau Burgwallen aan het werk. En niet alleen zij, ook de pelotons van de ME, met meer dan 750 agenten. Britse supporters zijn namelijk ...

11-11-2019 21:29

Afl. 2

Bureau Burgwallen - Afl. 2

De 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara hebben echt al alles meegemaakt terwijl ze de 112-oproepen van de meldkamer rijden. Ze zijn getraind om te de-escaleren, maar als het moet staan ze absoluut hun mannetje. Ook als er een Audi door Amste...

04-11-2019 21:27

Nieuw: Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Nieuw: Bureau Burgwallen

In Bureau Burgwallen volgt Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier maanden lang op de voet volgt. Het resultaat is de komende maandagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agent...

Bureau Burgwallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Burgwallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Burgwallen bij Bureau Burgwallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Burgwallen. Heb je een uitzending van Bureau Burgwallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Burgwallen gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges. Nog niet eerder werd het beeld van politieagenten in Nederland van zo dichtbij vastgelegd. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Uitzending gemist van Bureau Burgwallen? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Burgwallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!