Programma gemist?

Seizoen van 1 - Aflevering in 6 - Reportagereeks waarin Ewout tijdens Genemans de agenten van uit van Bureau Burgwallen tijdens op de voet met volgt. De kijker leert uit de agenten achter de uit uniforms kennen en op tv het team laat uit de voorbereidingen op acties en door diensten zien. Daardoor uit met wordt duidelijk hoe en waarom agenten uit een bij incidenten op op een bepaalde manier van handelen.

Op Koningsdag het werkt iedere beschikbare door agent naar van Bureau Burgwallen. met Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. op Jan en in Lieke moeten op zoek op naar een jongen in een van het oranje trui die een tas gestolen het zou uit hebben. Burgemeester Halsema op tv nodigt Jan en Lieke op tv uit voor op tv een gesprek, nadat van ze een in paar maanden geleden op beiden een hersenschudding opliepen tijdens tijdens een met aanhouding.

Reportageserie waarin met Ewout Genemans de de agenten van Bureau van Burgwallen op de met voet volgt. de Vanaf het bureau, vanuit de tijdens auto en na het heftige arrestaties of met een charges.

Tijdens met de halve op finale van de een Champions League tussen Ajax en op tv Tottenham Hotspur zijn van alle agenten van Bureau tijdens Burgwallen naar aan het werk. En op tv niet alleen tijdens zij, ook de uit pelotons van door de ME, met meer de dan 750 tijdens agenten. Britse supporters zijn namelijk naar berucht. De tijdens 26-jarige inspecteur Rachel uit vertelt emotioneel over in het moment in haar loopbaan uit dat ze een op naar man niet kon redden tijdens uit een koude wintergracht. Maar op ook de waarom het op de bureau Burgwallen tijdens wél en bij de Amsterdamse politie in in het algemeen van vaak een niet vanzelfsprekend is met dat zij op de haar leeftijd al door leidinggeeft.

De van 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara in met hebben echt al de alles meegemaakt terwijl ze naar de 112-oproepen op tv van de meldkamer rijden. Ze zijn het naar getraind om te uit de-escaleren, maar als het moet staan met ze absoluut hun door mannetje. uit Ook als er een naar Audi door Amsterdam rijdt in op waarvan er wordt gemeld de dat de bestuurder een de wapen draagt en hij op tv de onderweg geschoten lijkt te een hebben. De op tv 28-jarige Jan en 31-jarige op tv Lieke moeten hun wapen trekken door de als een man zijn ex bedreigt. een Na met het incident praten ze een erover de op het bureau. Was het het terecht door dat Jan en Lieke op hun wapen op tv trokken? En hoe zit dat met van naar het protocol?

In Bureau een Burgwallen volgt Ewout Genemans in de agenten van een van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier op maanden lang op in de van voet volgt. Het resultaat is in de komende maandagen met om 21:30 uur op tv te zien op de RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de de het agenten op het bureau, uit in van de auto en met bij heftige arrestaties door of charges. Volgens tijdens RTL werd het beeld van politieagenten met in in Nederland nog niet eerder van op een zo dichtbij vastgelegd. Fors geweld De door agenten van de politiebureau Burgwallen bewaken het op tv hart van de stad met Amsterdam. Het bureau registreert met ieder jaar bijna het 8500 met arrestaties waarvan altijd een aantal van met de geweld en soms met fors de door geweld; ze pakken met jaarlijks bijna 900 straatdealers op en het krijgen 650 op tv aan prostitutie op gelinkte meldingen. Voorbereidingen Als kijker leer je door de mensen de achter naar de uniformen kennen op en het team neemt een je mee uit bij voorbereidingen op de acties en diensten, naar waardoor het duidelijk wordt hoe en door een waarom agenten bij incidenten op een uit met bepaalde manier handelen.

december 2019
09-12-2019 21:29

Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Bureau Burgwallen

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Reportagereeks waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoo...

02-12-2019 21:29

Afl. 5

Bureau Burgwallen - Afl. 5

Op Koningsdag werkt iedere beschikbare agent van Bureau Burgwallen. Amsterdam verwacht honderdduizenden bezoekers. Jan en Lieke moeten op zoek naar een jongen in een oranje trui die een tas gestolen zou hebben. Burgemeester Halsema nodigt J...

25-11-2019 21:31

Afl. 4

Bureau Burgwallen - Afl. 4

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

18-11-2019 21:28

Afl. 3

Bureau Burgwallen - Afl. 3

Tijdens de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur zijn alle agenten van Bureau Burgwallen aan het werk. En niet alleen zij, ook de pelotons van de ME, met meer dan 750 agenten. Britse supporters zijn namelijk ...

11-11-2019 21:29

Afl. 2

Bureau Burgwallen - Afl. 2

De 28-jarige Ilona en 36-jarige Tamara hebben echt al alles meegemaakt terwijl ze de 112-oproepen van de meldkamer rijden. Ze zijn getraind om te de-escaleren, maar als het moet staan ze absoluut hun mannetje. Ook als er een Audi door Amste...

04-11-2019 21:27

Nieuw: Bureau Burgwallen

Bureau Burgwallen - Nieuw: Bureau Burgwallen

In Bureau Burgwallen volgt Ewout Genemans de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam vier maanden lang op de voet volgt. Het resultaat is de komende maandagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. Dichtbij Genemans volgt de agent...

Bureau Burgwallen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Burgwallen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Burgwallen bij Bureau Burgwallen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Burgwallen. Heb je een uitzending van Bureau Burgwallen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Burgwallen gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges. Nog niet eerder werd het beeld van politieagenten in Nederland van zo dichtbij vastgelegd. De kijker leert de agenten achter de uniforms kennen en het team laat de voorbereidingen op acties en diensten zien. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Uitzending gemist van Bureau Burgwallen? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Burgwallen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-12-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!