Programma gemist?

Suske wil het een avonturenfilm maken door en uit is op zoek naar tijdens goede verhalen. in Wiske duikt in haar herinneringen op tv om hem daarbij naar te tijdens helpen.

Suske en met Wiske vragen door zich af van hoe de kraters in de de maan met ontstaan. En dus een gaan ze zelf maar van op onderzoek uit naar de ruimte.

Suske en tijdens Wiske willen als uit verrassing voor Kathy tijdens een tijdens mooie oude fles kopen. Maar is tijdens van de fles wel helemaal op leeg? Of uit zit er een geest een in?

Suske een heeft geen zin om een een op tv boek te lezen zonder plaatjes. door Gelukkig tijdens kan Wiske hem overtuigen naar dat je met voldoende door fantasie helemaal geen plaatjes de nodig in hebt.

Suske is op tv boos omdat op Wiske liever op met Schanulleke speelt van dan met hem. de Hij verwenst Wiskes popje, maar in beseft uit hij wel hoe tijdens belangrijk zij is? van Ook voor hem!

Suske en Wiske in gaan een op zoek naar de verdwenen met sleutels van Tom. van Hun speurtocht met leidt hen naar de een betoverd van bos waar het eten op het met een mysterieuze manier op tv verdwijnt.

Suske en Wiske uit verzamelen herfstbladeren op in het schoolplein. En uit ook in de de op ruimte gaan ze van op zoek. Al het snel vinden ze iets heel zeldzaams, met in maar dat blijkt toch niet op zo het onschuldig te zijn als ze eerst op naar dachten.

Een kleine spin op zorgt voor grote van op commotie in de klas. Suske en in Wiske zijn in gefascineerd naar door het dier op en dat brengt hen aan het het hof van de in koning de en koningin, van waar de spinnen ook een op belangrijke tijdens rol zullen spelen.

Suske op en Wiske op tv nemen deel aan een met wedstrijd zandkasteel bouwen. Al uit snel bevinden ze op zich in tijdens een middeleeuws kasteel dat wordt op op belegerd.

Als Suske en naar Wiske op tv voor het klassenhuisdier moeten zorgen, op tv laten ze een de muis ontsnappen. op Hun zoektocht door brengt hen in een betoverd van door bos met muizen in de allerlei kleuren.

Als tijdens Suske en Wiske nieuwe tricks het met hun skateboard uit leren, krijgen het ze op tv problemen met de van zwaartekracht. Een probleem dat ook opduikt naar in de uit ruimte.

Suske door en Wiske lezen de een boek met over een gouden beeldje. Voor met ze naar het weten vliegen ze boven de met jungle, op op zoek naar het beeldje. met Alles gaat goed, de tot van Schanulleke wordt ontvoerd in door een met gemaskerde man.

Suske en op tv Wiske gaan in hun door tuin in op zoek naar fossielen. tijdens Een been naar van hun hond het Toby brengt van hen in een prehistorische wereld met naar een hongerige de dinosaurus.

Suske en Wiske op mogen in de een speelgoedwinkel spelen met met van de speelgoedtrein. Die door brengt hen in een door ondergrondse wereld waar ze moeten uit afrekenen met een bandieten en op rovers.

Suske met en Wiske spelen verstoppertje. In naar haar schuilhoekje gaat de Wiske tijdens helemaal op in haar door boek over een uit hongerige de eekhoorn.

december 2020
20-02-2020 15:13

De regisseur

Suske En Wiske Junior - De regisseur

Suske wil een avonturenfilm maken en is op zoek naar goede verhalen. Wiske duikt in haar herinneringen om hem daarbij te helpen.

19-02-2020 15:12

Manneke Maan

Suske En Wiske Junior - Manneke Maan

Suske en Wiske vragen zich af hoe de kraters in de maan ontstaan. En dus gaan ze zelf maar op onderzoek naar de ruimte.

18-02-2020 15:07

Zwart/wit

Suske En Wiske Junior - Zwart/wit

Suske en Wiske willen als verrassing voor Kathy een mooie oude fles kopen. Maar is de fles wel helemaal leeg? Of zit er een geest in?

17-02-2020 15:10

Kaartlezen

Suske En Wiske Junior - Kaartlezen

Suske heeft geen zin om een boek te lezen zonder plaatjes. Gelukkig kan Wiske hem overtuigen dat je met voldoende fantasie helemaal geen plaatjes nodig hebt.

14-02-2020 15:09

Schanulleke

Suske En Wiske Junior - Schanulleke

Suske is boos omdat Wiske liever met Schanulleke speelt dan met hem. Hij verwenst Wiskes popje, maar beseft hij wel hoe belangrijk zij is? Ook voor hem!

13-02-2020 15:10

De detectives

Suske En Wiske Junior - De detectives

Suske en Wiske gaan op zoek naar de verdwenen sleutels van Tom. Hun speurtocht leidt hen naar een betoverd bos waar het eten op een mysterieuze manier verdwijnt.

12-02-2020 15:09

De kratermaker

Suske En Wiske Junior - De kratermaker

Suske en Wiske verzamelen herfstbladeren op het schoolplein. En ook in de ruimte gaan ze op zoek. Al snel vinden ze iets heel zeldzaams, maar dat blijkt toch niet zo onschuldig te zijn als ze eerst dachten.

11-02-2020 15:11

Gulden griezels

Suske En Wiske Junior - Gulden griezels

Een kleine spin zorgt voor grote commotie in de klas. Suske en Wiske zijn gefascineerd door het dier en dat brengt hen aan het hof van de koning en koningin, waar de spinnen ook een belangrijke rol zullen spelen.

10-02-2020 15:09

Belegerd

Suske En Wiske Junior - Belegerd

Suske en Wiske nemen deel aan een wedstrijd zandkasteel bouwen. Al snel bevinden ze zich in een middeleeuws kasteel dat wordt belegerd.

07-02-2020 15:09

Muizengekte

Suske En Wiske Junior - Muizengekte

Als Suske en Wiske voor het klassenhuisdier moeten zorgen, laten ze de muis ontsnappen. Hun zoektocht brengt hen in een betoverd bos met muizen in allerlei kleuren.

06-02-2020 15:10

Ruimtepiraten

Suske En Wiske Junior - Ruimtepiraten

Als Suske en Wiske nieuwe tricks met hun skateboard leren, krijgen ze problemen met de zwaartekracht. Een probleem dat ook opduikt in de ruimte.

06-02-2020 15:03

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

05-02-2020 15:11

Tot op het bot

Suske En Wiske Junior - Tot op het bot

Suske en Wiske gaan in hun tuin op zoek naar fossielen. Een been van hun hond Toby brengt hen in een prehistorische wereld met een hongerige dinosaurus.

04-02-2020 15:06

Een trein vol schatten

Suske En Wiske Junior - Een trein vol schatten

Suske en Wiske mogen in de speelgoedwinkel spelen met de speelgoedtrein. Die brengt hen in een ondergrondse wereld waar ze moeten afrekenen met bandieten en rovers.

03-02-2020 15:13

Pas op voor Meneer Eekhoorn!

Suske En Wiske Junior - Pas op voor Meneer Eekhoorn!

Suske en Wiske spelen verstoppertje. In haar schuilhoekje gaat Wiske helemaal op in haar boek over een hongerige eekhoorn.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!