Programma gemist?

Suske wil tijdens een avonturenfilm maken en uit is op zoek met naar naar goede verhalen. Wiske duikt in in haar herinneringen het om hem daarbij te naar uit helpen.

Suske van en Wiske een vragen zich af hoe de naar kraters de in de maan ontstaan. En de dus gaan van ze zelf het maar op onderzoek van naar de ruimte.

Suske en tijdens Wiske willen met als verrassing voor Kathy op een mooie oude fles een kopen. Maar naar is naar de fles wel helemaal leeg? Of op in zit er een een geest in?

Suske met heeft geen in zin om een boek te lezen tijdens zonder op plaatjes. Gelukkig kan Wiske hem in op overtuigen dat je met voldoende in fantasie met helemaal geen plaatjes nodig op tv hebt.

Suske de is boos omdat Wiske liever van op tv met Schanulleke speelt dan met tijdens hem. Hij verwenst een Wiskes popje, in maar beseft hij uit wel hoe belangrijk zij is? door Ook voor naar hem!

Suske en de Wiske gaan op de zoek naar de verdwenen met een sleutels van Tom. Hun speurtocht leidt in hen naar in een van betoverd bos waar op tv het eten op op tv een mysterieuze manier met verdwijnt.

Suske door en Wiske verzamelen herfstbladeren tijdens op het schoolplein. van En ook het in de ruimte gaan naar ze een op zoek. Al snel vinden ze van iets heel met zeldzaams, de maar dat blijkt toch door niet zo onschuldig te zijn met als ze het eerst van dachten.

Een tijdens kleine spin zorgt voor de grote commotie het in de op tv klas. Suske en Wiske zijn uit gefascineerd door tijdens het dier op tv en dat brengt hen op aan het het hof van de koning de en koningin, waar de spinnen de ook een op tv belangrijke rol zullen van spelen.

Suske op en Wiske van nemen deel aan een een wedstrijd zandkasteel bouwen. Al naar snel bevinden ze zich door in door een middeleeuws kasteel uit dat wordt van belegerd.

Als op tv Suske en Wiske voor uit het klassenhuisdier de moeten zorgen, laten door ze de muis ontsnappen. Hun van zoektocht brengt hen door in tijdens een betoverd bos met muizen op tv van in allerlei kleuren.

Als een Suske en met Wiske nieuwe tricks met hun skateboard tijdens leren, met krijgen ze problemen in met de zwaartekracht. van Een probleem dat ook opduikt tijdens in in de ruimte.

Suske tijdens en Wiske lezen van een boek over een door gouden beeldje. Voor ze door op het weten vliegen door ze boven de jungle, naar op zoek naar met het beeldje. Alles op tv gaat goed, op tv tot Schanulleke wordt door ontvoerd door een gemaskerde op tv man.

Suske en Wiske naar gaan op in hun tuin uit op zoek door naar fossielen. Een been van van hun hond op tv Toby brengt uit hen in een prehistorische door wereld met een een hongerige dinosaurus.

Suske en uit Wiske in mogen in de speelgoedwinkel spelen met in de speelgoedtrein. Die in brengt hen door in een uit ondergrondse wereld waar ze met moeten afrekenen met door bandieten en de rovers.

Suske en Wiske tijdens het spelen verstoppertje. In haar schuilhoekje de gaat Wiske helemaal op door in haar boek een uit over een hongerige op eekhoorn.

april 2020
20-02-2020 15:13

De regisseur

Suske En Wiske Junior - De regisseur

Suske wil een avonturenfilm maken en is op zoek naar goede verhalen. Wiske duikt in haar herinneringen om hem daarbij te helpen.

19-02-2020 15:12

Manneke Maan

Suske En Wiske Junior - Manneke Maan

Suske en Wiske vragen zich af hoe de kraters in de maan ontstaan. En dus gaan ze zelf maar op onderzoek naar de ruimte.

18-02-2020 15:07

Zwart/wit

Suske En Wiske Junior - Zwart/wit

Suske en Wiske willen als verrassing voor Kathy een mooie oude fles kopen. Maar is de fles wel helemaal leeg? Of zit er een geest in?

17-02-2020 15:10

Kaartlezen

Suske En Wiske Junior - Kaartlezen

Suske heeft geen zin om een boek te lezen zonder plaatjes. Gelukkig kan Wiske hem overtuigen dat je met voldoende fantasie helemaal geen plaatjes nodig hebt.

14-02-2020 15:09

Schanulleke

Suske En Wiske Junior - Schanulleke

Suske is boos omdat Wiske liever met Schanulleke speelt dan met hem. Hij verwenst Wiskes popje, maar beseft hij wel hoe belangrijk zij is? Ook voor hem!

13-02-2020 15:10

De detectives

Suske En Wiske Junior - De detectives

Suske en Wiske gaan op zoek naar de verdwenen sleutels van Tom. Hun speurtocht leidt hen naar een betoverd bos waar het eten op een mysterieuze manier verdwijnt.

12-02-2020 15:09

De kratermaker

Suske En Wiske Junior - De kratermaker

Suske en Wiske verzamelen herfstbladeren op het schoolplein. En ook in de ruimte gaan ze op zoek. Al snel vinden ze iets heel zeldzaams, maar dat blijkt toch niet zo onschuldig te zijn als ze eerst dachten.

11-02-2020 15:11

Gulden griezels

Suske En Wiske Junior - Gulden griezels

Een kleine spin zorgt voor grote commotie in de klas. Suske en Wiske zijn gefascineerd door het dier en dat brengt hen aan het hof van de koning en koningin, waar de spinnen ook een belangrijke rol zullen spelen.

10-02-2020 15:09

Belegerd

Suske En Wiske Junior - Belegerd

Suske en Wiske nemen deel aan een wedstrijd zandkasteel bouwen. Al snel bevinden ze zich in een middeleeuws kasteel dat wordt belegerd.

07-02-2020 15:09

Muizengekte

Suske En Wiske Junior - Muizengekte

Als Suske en Wiske voor het klassenhuisdier moeten zorgen, laten ze de muis ontsnappen. Hun zoektocht brengt hen in een betoverd bos met muizen in allerlei kleuren.

06-02-2020 15:10

Ruimtepiraten

Suske En Wiske Junior - Ruimtepiraten

Als Suske en Wiske nieuwe tricks met hun skateboard leren, krijgen ze problemen met de zwaartekracht. Een probleem dat ook opduikt in de ruimte.

06-02-2020 15:03

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

05-02-2020 15:11

Tot op het bot

Suske En Wiske Junior - Tot op het bot

Suske en Wiske gaan in hun tuin op zoek naar fossielen. Een been van hun hond Toby brengt hen in een prehistorische wereld met een hongerige dinosaurus.

04-02-2020 15:06

Een trein vol schatten

Suske En Wiske Junior - Een trein vol schatten

Suske en Wiske mogen in de speelgoedwinkel spelen met de speelgoedtrein. Die brengt hen in een ondergrondse wereld waar ze moeten afrekenen met bandieten en rovers.

03-02-2020 15:13

Pas op voor Meneer Eekhoorn!

Suske En Wiske Junior - Pas op voor Meneer Eekhoorn!

Suske en Wiske spelen verstoppertje. In haar schuilhoekje gaat Wiske helemaal op in haar boek over een hongerige eekhoorn.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!