Programma gemist?

Als Suske en uit Wiske het moeten helpen bij de van was, in zorgt een weggewaaid laken voor van een spookachtig avontuur naar in een een middeleeuws kasteel.

Suske en Wiske door van zijn aan het tuinieren op door school. Dat op is het begin van een van fantastische ruimtereis in vol met gigantische groenten de en een groene ruimtewezens.

Suske en door Wiske verknoeien de versgebakken uit met appeltaart van hun babysitter Katie. een Nu moeten de ze op op zoek naar appels voor op een nieuwe taart. Maar die naar zijn niet zo van gemakkelijk op te vinden in een magisch uit woud dat wordt door op bevolkt door sprekende op tv dieren.

Wiske door is droevig want ze vindt van Schanulleke het niet meer. de Samen met Suske gaat ze in op met zoek in een op wereld vol met op Schanullekes. Hoe kunnen door ze ooit de van échte vinden?

Suske de en Wiske vinden een uit schatkaart uit die hen naar het een fantasiewereld brengt met in een enorme in slang in een mysterieuze in grot. Vinden ze wat ze door het zoeken?

Suske een en Wiske willen uit nog even gamen, van maar dat kan niet want met het door is bedtijd. In hun naar droom gaat het spel het verder, van maar het wordt een steeds moeilijker.

Suske en met Wiske spelen op op het strand door dat ze piraat van zijn, op zoek naar meerminnen. een Maar hun het spel verandert naar in een echt een avontuur als ze een in onverwachte ontmoeting een hebben.

Suske en op tv Wiske willen het geheim op tv kennen van een in magische in truc waarbij een munt zomaar door verdwijnt. Als blijkt het dat door in de ruimte ook van een alles in zomaar verdwijnt, gaan ze uit op onderzoek naar uit.

Suske en Wiske in lezen een naar boek op over een gouden beeldje. uit Voor ze het weten vliegen van op ze boven de jungle, door op zoek uit naar het beeldje. Alles van gaat goed, op tv tot Schanulleke wordt door ontvoerd door een gemaskerde een man.

Suske en Wiske met spelen naar verstoppertje in de antiekwinkel. op tv Wat begint naar als een tof spelletje, uit verandert in in een spannend avontuur als blijkt de dat in ze alleen overblijven van in de de winkel na sluitingstijd.

Suske op tv wil niet naar de naar tandarts en doet een alsof hij ziek is. door uit En hij speelt zijn rol héél tijdens door overtuigend.

Suske en het Wiske van dromen ervan om op groter te zijn, maar met ze ontdekken dat op dit ook met grote problemen kan het opleveren!

Suske uit en Wiske willen op niets liever dan de een ijsje het op een bloedhete dag, maar de in ijsvoorraad is op! op Dus moeten de ze in het de ruimte op zoek een naar met de snoodaard die al het op ijs heeft op gepikt.

Suske uit en Wiske hebben geen zin van in de tuinieren en doen alsof het ze ziek zijn. Al op snel naar moeten ze zelf proberen op tv een draak te genezen, op anders worden ze op de opgesloten in de kelder van het in in kasteel.

Wiske heeft op tv een nieuwe goocheltruc het geleerd en van die komt in goed van pas als ze van met Suske de in de jungle een mysterie het moet tijdens oplossen.

augustus 2020
12-03-2020 15:11

Spoken in nood!

Suske En Wiske Junior - Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel.

11-03-2020 15:09

Ruimtekomkommers

Suske En Wiske Junior - Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

10-03-2020 15:12

Eerlijk delen

Suske En Wiske Junior - Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

09-03-2020 15:11

De Schanullekes

Suske En Wiske Junior - De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden?

06-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken?

05-03-2020 15:10

Het is maar een spel!

Suske En Wiske Junior - Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.

04-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske spelen op het strand dat ze piraat zijn, op zoek naar meerminnen. Maar hun spel verandert in een echt avontuur als ze een onverwachte ontmoeting hebben.

03-03-2020 15:11

De verdwijntruc

Suske En Wiske Junior - De verdwijntruc

Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit.

02-03-2020 15:11

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

28-02-2020 15:10

De griezelwinkel

Suske En Wiske Junior - De griezelwinkel

Suske en Wiske spelen verstoppertje in de antiekwinkel. Wat begint als een tof spelletje, verandert in een spannend avontuur als blijkt dat ze alleen overblijven in de winkel na sluitingstijd.

27-02-2020 15:06

Spookbots

Suske En Wiske Junior - Spookbots

Suske wil niet naar de tandarts en doet alsof hij ziek is. En hij speelt zijn rol héél overtuigend.

26-02-2020 15:09

Een groot probleem

Suske En Wiske Junior - Een groot probleem

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren!

25-02-2020 15:11

De ijsjesdief

Suske En Wiske Junior - De ijsjesdief

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

24-02-2020 15:09

Drakendokters

Suske En Wiske Junior - Drakendokters

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.

21-02-2020 15:10

In de schaduw van de boom

Suske En Wiske Junior - In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!