Programma gemist?

Als Suske tijdens en Wiske moeten helpen de bij uit de was, zorgt met een weggewaaid laken voor in een spookachtig tijdens avontuur in een middeleeuws de kasteel.

Suske van en Wiske zijn uit aan het tuinieren naar op school. Dat is in het begin op van een fantastische ruimtereis een vol met gigantische groenten van en van groene ruimtewezens.

Suske het en Wiske de verknoeien de versgebakken appeltaart van een hun babysitter op tv Katie. Nu op tv moeten ze op zoek naar een appels het voor een nieuwe taart. het Maar die zijn niet zo tijdens gemakkelijk de te vinden in een uit magisch woud dat wordt met bevolkt op tv door sprekende in dieren.

Wiske naar is droevig want met ze vindt Schanulleke niet meer. tijdens Samen door met Suske gaat ze naar op zoek het in een wereld vol met in Schanullekes. Hoe op kunnen een ze ooit de échte van vinden?

Suske op tv en Wiske uit vinden een schatkaart die van hen naar een op tv fantasiewereld brengt met een op enorme slang in het een mysterieuze grot. Vinden uit ze wat op tv ze op zoeken?

Suske de en Wiske willen nog even op tv gamen, maar dat het kan naar niet want naar het is bedtijd. In met hun droom gaat het spel uit verder, met maar het wordt steeds op moeilijker.

Suske en Wiske van spelen door op het strand dat ze van piraat zijn, naar op zoek naar meerminnen. van Maar op hun spel verandert in een uit echt avontuur op als ze een door onverwachte ontmoeting door hebben.

Suske en van Wiske willen in het geheim in kennen van een op magische truc waarbij een munt zomaar naar verdwijnt. in Als blijkt dat in met de het ruimte ook van alles zomaar uit verdwijnt, gaan van ze op onderzoek de uit.

Suske het en Wiske lezen een het boek over een een gouden beeldje. Voor ze van het weten vliegen tijdens ze boven met de van jungle, op zoek naar het beeldje. het door Alles gaat goed, tot tijdens Schanulleke wordt ontvoerd door op een in gemaskerde man.

Suske op en Wiske spelen het verstoppertje in tijdens de antiekwinkel. Wat begint op als een door tof spelletje, verandert in een de spannend avontuur van als blijkt dat ze alleen uit overblijven in met de winkel na naar sluitingstijd.

Suske de wil niet de naar de tandarts en doet alsof naar hij van ziek is. op En hij speelt de zijn rol héél tijdens overtuigend.

Suske en Wiske tijdens dromen door ervan om groter te de zijn, maar ze ontdekken de dat dit ook naar door grote problemen kan met opleveren!

Suske en Wiske uit op tv willen niets liever met dan een ijsje op een bloedhete van naar dag, maar de naar ijsvoorraad is op! Dus moeten het ze in de ruimte van op zoek naar van de snoodaard naar die al naar het ijs heeft met gepikt.

Suske in en Wiske hebben geen op zin in tuinieren en uit doen alsof naar ze ziek zijn. met Al snel een moeten ze zelf naar proberen een draak uit te genezen, met anders worden ze opgesloten in in de kelder van het door tijdens kasteel.

Wiske een heeft een nieuwe goocheltruc geleerd naar en door die komt goed van het pas het als ze met Suske in de in jungle een mysterie uit uit moet oplossen.

april 2021
12-03-2020 15:11

Spoken in nood!

Suske En Wiske Junior - Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel.

11-03-2020 15:09

Ruimtekomkommers

Suske En Wiske Junior - Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

10-03-2020 15:12

Eerlijk delen

Suske En Wiske Junior - Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

09-03-2020 15:11

De Schanullekes

Suske En Wiske Junior - De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden?

06-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken?

05-03-2020 15:10

Het is maar een spel!

Suske En Wiske Junior - Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.

04-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske spelen op het strand dat ze piraat zijn, op zoek naar meerminnen. Maar hun spel verandert in een echt avontuur als ze een onverwachte ontmoeting hebben.

03-03-2020 15:11

De verdwijntruc

Suske En Wiske Junior - De verdwijntruc

Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit.

02-03-2020 15:11

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

28-02-2020 15:10

De griezelwinkel

Suske En Wiske Junior - De griezelwinkel

Suske en Wiske spelen verstoppertje in de antiekwinkel. Wat begint als een tof spelletje, verandert in een spannend avontuur als blijkt dat ze alleen overblijven in de winkel na sluitingstijd.

27-02-2020 15:06

Spookbots

Suske En Wiske Junior - Spookbots

Suske wil niet naar de tandarts en doet alsof hij ziek is. En hij speelt zijn rol héél overtuigend.

26-02-2020 15:09

Een groot probleem

Suske En Wiske Junior - Een groot probleem

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren!

25-02-2020 15:11

De ijsjesdief

Suske En Wiske Junior - De ijsjesdief

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

24-02-2020 15:09

Drakendokters

Suske En Wiske Junior - Drakendokters

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.

21-02-2020 15:10

In de schaduw van de boom

Suske En Wiske Junior - In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!