Programma gemist?

Suske een en Wiske op dromen ervan om op tv groter te zijn, een maar ze ontdekken dat dit in ook grote problemen met kan van opleveren!

Suske de en Wiske willen niets uit liever met dan een ijsje op een bloedhete uit dag, maar in de op tv ijsvoorraad is op! Dus van moeten ze uit in de ruimte op zoek in naar de snoodaard die door al het op ijs heeft op gepikt.

Suske en met Wiske hebben geen zin het in tuinieren en tijdens doen alsof ze door ziek zijn. op tv Al snel moeten ze een op zelf proberen een van draak te genezen, anders worden ze van opgesloten in tijdens de van kelder van het de kasteel.

Wiske van heeft een van nieuwe goocheltruc geleerd naar en die komt goed van pas tijdens als uit ze met door Suske in de jungle een door mysterie moet op tv oplossen.

Suske tijdens wil een avonturenfilm op tv maken en is een op zoek naar goede verhalen. in van Wiske duikt in haar herinneringen om tijdens hem daarbij te het een helpen.

Suske en Wiske een vragen zich door af hoe het de kraters met in de maan van ontstaan. En dus gaan het ze zelf met maar op onderzoek op naar de ruimte.

Suske in en Wiske willen als verrassing naar voor op Kathy een met mooie oude fles kopen. in Maar is de op fles wel een helemaal leeg? Of zit er een het geest de in?

Suske heeft geen op tv zin om in een in boek te lezen zonder plaatjes. op tv Gelukkig kan Wiske hem uit overtuigen dat je door naar met voldoende fantasie met helemaal geen plaatjes nodig het hebt.

Suske is op boos van omdat Wiske liever met Schanulleke de speelt dan met naar hem. Hij verwenst Wiskes met door popje, maar beseft hij wel hoe van belangrijk zij is? van tijdens Ook voor hem!

Suske en uit Wiske gaan op van zoek naar een de verdwenen naar sleutels van Tom. in Hun speurtocht leidt hen met naar een betoverd bos waar op het eten op het een mysterieuze de manier de verdwijnt.

Suske een en Wiske verzamelen op tv herfstbladeren op het schoolplein. in En ook tijdens in de ruimte de gaan ze op tv op zoek. Al uit snel vinden ze iets heel zeldzaams, op maar dat met blijkt toch niet in zo uit onschuldig te zijn als ze eerst van het dachten.

Een kleine naar spin zorgt voor een grote van commotie in de klas. Suske op en het Wiske zijn gefascineerd door het dier op tv en dat brengt een uit hen aan het hof van op tv de koning en koningin, met waar de op spinnen ook een een belangrijke rol zullen naar spelen.

Suske tijdens en Wiske nemen van deel aan een wedstrijd zandkasteel op tv de bouwen. Al snel op bevinden ze zich in in een middeleeuws kasteel dat het wordt door belegerd.

Als Suske op en Wiske voor het het van klassenhuisdier moeten zorgen, het laten ze de muis ontsnappen. Hun van zoektocht brengt hen op tv in een betoverd het bos met het muizen uit in allerlei kleuren.

Als door Suske en Wiske nieuwe tricks met met hun een skateboard leren, krijgen met ze problemen een met de zwaartekracht. Een probleem met dat ook uit opduikt in in de ruimte.

februari 2020
26-02-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren!

25-02-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

24-02-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.

21-02-2020 15:10

In de schaduw van de boom

Suske En Wiske Junior - In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen.

20-02-2020 15:13

De regisseur

Suske En Wiske Junior - De regisseur

Suske wil een avonturenfilm maken en is op zoek naar goede verhalen. Wiske duikt in haar herinneringen om hem daarbij te helpen.

19-02-2020 15:12

Manneke Maan

Suske En Wiske Junior - Manneke Maan

Suske en Wiske vragen zich af hoe de kraters in de maan ontstaan. En dus gaan ze zelf maar op onderzoek naar de ruimte.

18-02-2020 15:07

Zwart/wit

Suske En Wiske Junior - Zwart/wit

Suske en Wiske willen als verrassing voor Kathy een mooie oude fles kopen. Maar is de fles wel helemaal leeg? Of zit er een geest in?

17-02-2020 15:10

Kaartlezen

Suske En Wiske Junior - Kaartlezen

Suske heeft geen zin om een boek te lezen zonder plaatjes. Gelukkig kan Wiske hem overtuigen dat je met voldoende fantasie helemaal geen plaatjes nodig hebt.

14-02-2020 15:09

Schanulleke

Suske En Wiske Junior - Schanulleke

Suske is boos omdat Wiske liever met Schanulleke speelt dan met hem. Hij verwenst Wiskes popje, maar beseft hij wel hoe belangrijk zij is? Ook voor hem!

13-02-2020 15:10

De detectives

Suske En Wiske Junior - De detectives

Suske en Wiske gaan op zoek naar de verdwenen sleutels van Tom. Hun speurtocht leidt hen naar een betoverd bos waar het eten op een mysterieuze manier verdwijnt.

12-02-2020 15:09

De kratermaker

Suske En Wiske Junior - De kratermaker

Suske en Wiske verzamelen herfstbladeren op het schoolplein. En ook in de ruimte gaan ze op zoek. Al snel vinden ze iets heel zeldzaams, maar dat blijkt toch niet zo onschuldig te zijn als ze eerst dachten.

11-02-2020 15:11

Gulden griezels

Suske En Wiske Junior - Gulden griezels

Een kleine spin zorgt voor grote commotie in de klas. Suske en Wiske zijn gefascineerd door het dier en dat brengt hen aan het hof van de koning en koningin, waar de spinnen ook een belangrijke rol zullen spelen.

10-02-2020 15:09

Belegerd

Suske En Wiske Junior - Belegerd

Suske en Wiske nemen deel aan een wedstrijd zandkasteel bouwen. Al snel bevinden ze zich in een middeleeuws kasteel dat wordt belegerd.

07-02-2020 15:09

Muizengekte

Suske En Wiske Junior - Muizengekte

Als Suske en Wiske voor het klassenhuisdier moeten zorgen, laten ze de muis ontsnappen. Hun zoektocht brengt hen in een betoverd bos met muizen in allerlei kleuren.

06-02-2020 15:10

Ruimtepiraten

Suske En Wiske Junior - Ruimtepiraten

Als Suske en Wiske nieuwe tricks met hun skateboard leren, krijgen ze problemen met de zwaartekracht. Een probleem dat ook opduikt in de ruimte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 91
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!