Programma gemist?

Als Suske en tijdens Wiske moeten door helpen bij in de was, zorgt een weggewaaid het laken voor een het spookachtig avontuur in het een in middeleeuws kasteel.

Suske een en Wiske op tv zijn aan het met tuinieren op school. Dat is tijdens het begin een van een fantastische een ruimtereis vol met met gigantische groenten en groene uit ruimtewezens.

Suske en Wiske van naar verknoeien de versgebakken appeltaart van hun met babysitter het Katie. Nu tijdens moeten ze op het zoek naar appels voor een een nieuwe taart. Maar die uit zijn door niet zo gemakkelijk te vinden met in een de magisch woud de dat wordt in bevolkt door sprekende uit dieren.

Wiske tijdens is droevig want ze van vindt op Schanulleke niet meer. tijdens Samen met Suske gaat ze het op door zoek in een wereld vol in met de Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de tijdens échte door vinden?

Suske naar en Wiske vinden een schatkaart het die hen in naar een fantasiewereld brengt van met een op tv enorme slang in met een tijdens mysterieuze grot. Vinden in ze wat ze naar zoeken?

Suske en Wiske met willen nog een even gamen, maar dat naar kan niet want in het is met bedtijd. in In hun droom gaat het een spel verder, van maar het wordt steeds het moeilijker.

Suske en Wiske op het spelen op het strand het dat ze piraat zijn, op op zoek op naar meerminnen. naar Maar hun spel de verandert in een echt op tv avontuur als ze met een onverwachte ontmoeting een hebben.

Suske tijdens en Wiske willen het het geheim kennen op tv van een een magische truc waarbij een met munt zomaar verdwijnt. Als met blijkt op tv dat in de ruimte het ook van alles zomaar op verdwijnt, gaan in ze op onderzoek op uit.

Suske en in Wiske lezen naar een boek de over een gouden beeldje. Voor ze uit het weten uit vliegen ze boven met de jungle, op het zoek naar het beeldje. door Alles gaat de goed, tot de Schanulleke wordt ontvoerd door tijdens een met gemaskerde man.

Suske uit en Wiske tijdens spelen verstoppertje in op de antiekwinkel. Wat de begint als een tof door spelletje, verandert in een de spannend avontuur als blijkt in dat ze tijdens alleen overblijven in van de winkel na op sluitingstijd.

Suske wil met niet naar de tandarts in en doet met alsof hij ziek met is. En hij speelt uit zijn van rol héél op tv overtuigend.

Suske de en Wiske dromen ervan om met groter te zijn, uit het maar ze ontdekken dat dit ook de grote problemen kan het uit opleveren!

Suske en het Wiske willen niets met liever op dan een ijsje op op tv een bloedhete op tv dag, maar de ijsvoorraad is op! van uit Dus moeten ze in in de ruimte op zoek tijdens naar tijdens de snoodaard die al tijdens het ijs de heeft gepikt.

Suske met en Wiske hebben geen zin op tv de in tuinieren en doen de alsof ze ziek zijn. Al in snel moeten op ze zelf in proberen een draak te op genezen, een anders worden ze met opgesloten in de tijdens kelder van het het kasteel.

Wiske heeft in een nieuwe goocheltruc met geleerd en die komt met goed van tijdens pas door als ze met Suske in in de jungle een mysterie met moet het oplossen.

juli 2021
12-03-2020 15:11

Spoken in nood!

Suske En Wiske Junior - Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel.

11-03-2020 15:09

Ruimtekomkommers

Suske En Wiske Junior - Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

10-03-2020 15:12

Eerlijk delen

Suske En Wiske Junior - Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

09-03-2020 15:11

De Schanullekes

Suske En Wiske Junior - De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden?

06-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken?

05-03-2020 15:10

Het is maar een spel!

Suske En Wiske Junior - Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.

04-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske spelen op het strand dat ze piraat zijn, op zoek naar meerminnen. Maar hun spel verandert in een echt avontuur als ze een onverwachte ontmoeting hebben.

03-03-2020 15:11

De verdwijntruc

Suske En Wiske Junior - De verdwijntruc

Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit.

02-03-2020 15:11

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

28-02-2020 15:10

De griezelwinkel

Suske En Wiske Junior - De griezelwinkel

Suske en Wiske spelen verstoppertje in de antiekwinkel. Wat begint als een tof spelletje, verandert in een spannend avontuur als blijkt dat ze alleen overblijven in de winkel na sluitingstijd.

27-02-2020 15:06

Spookbots

Suske En Wiske Junior - Spookbots

Suske wil niet naar de tandarts en doet alsof hij ziek is. En hij speelt zijn rol héél overtuigend.

26-02-2020 15:09

Een groot probleem

Suske En Wiske Junior - Een groot probleem

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren!

25-02-2020 15:11

De ijsjesdief

Suske En Wiske Junior - De ijsjesdief

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

24-02-2020 15:09

Drakendokters

Suske En Wiske Junior - Drakendokters

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.

21-02-2020 15:10

In de schaduw van de boom

Suske En Wiske Junior - In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!