Programma gemist?

Als tijdens Suske en Wiske moeten helpen op tv bij de met was, zorgt van een weggewaaid het laken voor een spookachtig avontuur in op een met middeleeuws kasteel.

Suske naar en Wiske zijn tijdens aan het tuinieren op in school. Dat is in het begin van een uit fantastische de ruimtereis vol met gigantische groenten op tv en groene van ruimtewezens.

Suske en Wiske met verknoeien de versgebakken op appeltaart van naar hun babysitter Katie. van Nu moeten ze tijdens op zoek naar appels op tv voor een nieuwe op taart. Maar die op uit zijn niet zo gemakkelijk te vinden naar naar in een magisch woud dat uit wordt van bevolkt door sprekende naar dieren.

Wiske is droevig tijdens want ze vindt op tv Schanulleke met niet meer. Samen op tv met Suske gaat ze op op zoek in de een op wereld vol met Schanullekes. Hoe op kunnen door ze ooit de échte uit vinden?

Suske op tv en Wiske vinden een schatkaart met die hen van naar in een fantasiewereld brengt met een het enorme slang in tijdens een mysterieuze grot. de Vinden ze tijdens wat ze uit zoeken?

Suske uit en Wiske willen nog even op de gamen, maar dat kan niet op want het in is bedtijd. In het hun droom gaat het een spel verder, met maar het wordt op tv steeds moeilijker.

Suske met en Wiske spelen op het op tv strand dat ze van piraat zijn, met op zoek naar meerminnen. de Maar hun spel door verandert tijdens in een echt avontuur in als ze een een onverwachte ontmoeting uit hebben.

Suske een en Wiske het willen het geheim op kennen van een naar magische truc waarbij een munt zomaar in verdwijnt. uit Als blijkt dat in met de ruimte ook de van alles zomaar verdwijnt, het met gaan ze op onderzoek op tv uit.

Suske door en Wiske lezen een van boek over een gouden de beeldje. Voor op tv ze het weten vliegen een op ze boven de van jungle, op zoek naar het uit beeldje. Alles gaat goed, van tot Schanulleke wordt uit door ontvoerd door een gemaskerde door man.

Suske en Wiske met spelen uit verstoppertje in de antiekwinkel. Wat uit begint als met een tof spelletje, verandert de op in een spannend avontuur in als blijkt dat ze alleen van overblijven in van de winkel door na sluitingstijd.

Suske wil niet een naar op tv de tandarts en doet alsof tijdens hij het ziek is. En naar hij speelt op zijn rol héél van overtuigend.

Suske door en Wiske dromen ervan op tv om uit groter te zijn, maar een ze ontdekken dat dit ook op grote problemen kan het het opleveren!

Suske op en Wiske willen niets liever door dan van een ijsje op uit een bloedhete het dag, maar de ijsvoorraad de is op! het Dus moeten ze van in de ruimte op zoek van naar de naar snoodaard die al door het ijs heeft tijdens gepikt.

Suske en de Wiske het hebben geen zin met in tuinieren en doen alsof op ze op ziek zijn. Al snel moeten uit ze zelf proberen een uit draak te naar genezen, naar anders worden ze opgesloten in de op tv kelder van het van een kasteel.

Wiske op heeft een nieuwe de goocheltruc geleerd en die komt het van goed van pas met als ze met Suske in de een het jungle een mysterie moet uit oplossen.

december 2020
12-03-2020 15:11

Spoken in nood!

Suske En Wiske Junior - Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel.

11-03-2020 15:09

Ruimtekomkommers

Suske En Wiske Junior - Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

10-03-2020 15:12

Eerlijk delen

Suske En Wiske Junior - Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

09-03-2020 15:11

De Schanullekes

Suske En Wiske Junior - De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden?

06-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken?

05-03-2020 15:10

Het is maar een spel!

Suske En Wiske Junior - Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.

04-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske spelen op het strand dat ze piraat zijn, op zoek naar meerminnen. Maar hun spel verandert in een echt avontuur als ze een onverwachte ontmoeting hebben.

03-03-2020 15:11

De verdwijntruc

Suske En Wiske Junior - De verdwijntruc

Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit.

02-03-2020 15:11

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

28-02-2020 15:10

De griezelwinkel

Suske En Wiske Junior - De griezelwinkel

Suske en Wiske spelen verstoppertje in de antiekwinkel. Wat begint als een tof spelletje, verandert in een spannend avontuur als blijkt dat ze alleen overblijven in de winkel na sluitingstijd.

27-02-2020 15:06

Spookbots

Suske En Wiske Junior - Spookbots

Suske wil niet naar de tandarts en doet alsof hij ziek is. En hij speelt zijn rol héél overtuigend.

26-02-2020 15:09

Een groot probleem

Suske En Wiske Junior - Een groot probleem

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren!

25-02-2020 15:11

De ijsjesdief

Suske En Wiske Junior - De ijsjesdief

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

24-02-2020 15:09

Drakendokters

Suske En Wiske Junior - Drakendokters

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.

21-02-2020 15:10

In de schaduw van de boom

Suske En Wiske Junior - In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!