Programma gemist?

Als op Suske en Wiske naar moeten helpen bij door de was, zorgt een een weggewaaid van laken voor een spookachtig avontuur in in een middeleeuws in kasteel.

Suske en in Wiske uit zijn aan het tuinieren op school. tijdens Dat is het op begin van een van fantastische ruimtereis met vol naar met gigantische groenten en het groene ruimtewezens.

Suske en Wiske het verknoeien de versgebakken tijdens appeltaart op tv van hun de babysitter Katie. Nu moeten uit ze op zoek naar uit appels voor een nieuwe de taart. Maar op tv die zijn op tv niet zo gemakkelijk de te vinden uit in een magisch woud dat wordt een door bevolkt door sprekende op dieren.

Wiske van is droevig want een ze vindt Schanulleke niet meer. de Samen met met Suske gaat ze de op het zoek in een wereld vol het met Schanullekes. Hoe kunnen een ze op ooit de échte door vinden?

Suske en Wiske op tv vinden een in schatkaart die hen naar op tv een fantasiewereld brengt op met een naar enorme slang in een tijdens mysterieuze grot. het Vinden door ze wat ze tijdens zoeken?

Suske met en Wiske willen nog naar even gamen, naar maar dat kan niet tijdens want een het is bedtijd. op In hun droom het gaat het spel verder, van maar het een wordt steeds moeilijker.

Suske op tv en Wiske spelen op het van strand tijdens dat ze piraat naar zijn, op zoek naar op meerminnen. Maar in hun spel tijdens verandert in een echt met avontuur als ze een het onverwachte ontmoeting uit hebben.

Suske uit en Wiske willen het geheim in kennen van een op tv magische truc waarbij een een munt zomaar uit uit verdwijnt. Als blijkt dat in naar de het ruimte ook van alles zomaar in verdwijnt, tijdens gaan ze op onderzoek van uit.

Suske en een Wiske op tv lezen een boek over tijdens een gouden de beeldje. Voor ze het weten op vliegen door ze boven de jungle, op een zoek naar het beeldje. een op tv Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt op ontvoerd door door een gemaskerde met man.

Suske en op Wiske in spelen verstoppertje in van de antiekwinkel. Wat op begint als een tof op spelletje, verandert in op een spannend avontuur als het blijkt dat met ze alleen overblijven een in de winkel na in sluitingstijd.

Suske wil in niet naar de een tandarts en met doet alsof hij ziek is. uit En naar hij speelt zijn rol héél van op tv overtuigend.

Suske en Wiske naar dromen ervan om tijdens de groter te zijn, maar ze ontdekken op dat dit de ook grote problemen kan op door opleveren!

Suske en tijdens Wiske willen niets een liever dan een op tv ijsje op een op bloedhete een dag, maar de ijsvoorraad uit is op! Dus moeten tijdens ze in naar de ruimte op van zoek naar op de snoodaard die al het ijs van heeft een gepikt.

Suske en Wiske het hebben geen met zin in tuinieren tijdens en doen alsof ze in ziek zijn. op Al met snel moeten ze uit zelf proberen een draak de te genezen, anders van worden ze door opgesloten in de met kelder van het van kasteel.

Wiske van heeft een nieuwe van goocheltruc geleerd en die komt op goed op van pas als ze op met Suske in de van in jungle een mysterie moet een oplossen.

juli 2020
12-03-2020 15:11

Spoken in nood!

Suske En Wiske Junior - Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel.

11-03-2020 15:09

Ruimtekomkommers

Suske En Wiske Junior - Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

10-03-2020 15:12

Eerlijk delen

Suske En Wiske Junior - Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

09-03-2020 15:11

De Schanullekes

Suske En Wiske Junior - De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden?

06-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken?

05-03-2020 15:10

Het is maar een spel!

Suske En Wiske Junior - Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.

04-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske spelen op het strand dat ze piraat zijn, op zoek naar meerminnen. Maar hun spel verandert in een echt avontuur als ze een onverwachte ontmoeting hebben.

03-03-2020 15:11

De verdwijntruc

Suske En Wiske Junior - De verdwijntruc

Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit.

02-03-2020 15:11

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

28-02-2020 15:10

De griezelwinkel

Suske En Wiske Junior - De griezelwinkel

Suske en Wiske spelen verstoppertje in de antiekwinkel. Wat begint als een tof spelletje, verandert in een spannend avontuur als blijkt dat ze alleen overblijven in de winkel na sluitingstijd.

27-02-2020 15:06

Spookbots

Suske En Wiske Junior - Spookbots

Suske wil niet naar de tandarts en doet alsof hij ziek is. En hij speelt zijn rol héél overtuigend.

26-02-2020 15:09

Een groot probleem

Suske En Wiske Junior - Een groot probleem

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren!

25-02-2020 15:11

De ijsjesdief

Suske En Wiske Junior - De ijsjesdief

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

24-02-2020 15:09

Drakendokters

Suske En Wiske Junior - Drakendokters

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.

21-02-2020 15:10

In de schaduw van de boom

Suske En Wiske Junior - In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!