Programma gemist?

Suske een en Wiske het willen als verrassing voor Kathy tijdens een mooie oude van fles kopen. Maar is tijdens de de fles wel helemaal leeg? een Of de zit er een geest van in?

Suske op tv heeft geen zin om tijdens een op tv boek te lezen zonder van plaatjes. Gelukkig kan Wiske in hem de overtuigen dat je met een voldoende fantasie op tv helemaal geen plaatjes nodig tijdens hebt.

Suske is van boos op omdat Wiske liever met door Schanulleke speelt dan met hem. de Hij verwenst op Wiskes popje, maar beseft in hij wel het hoe van belangrijk zij is? Ook voor door hem!

Suske en Wiske naar gaan op zoek uit naar een de verdwenen van sleutels van Tom. Hun speurtocht uit leidt hen van naar een betoverd met bos waar het op tv eten op een een mysterieuze manier door verdwijnt.

Suske en Wiske het naar verzamelen herfstbladeren op het schoolplein. met En het ook in de ruimte gaan van ze op tijdens zoek. Al snel vinden uit ze in iets heel zeldzaams, maar de dat blijkt toch niet in zo onschuldig te door zijn de als ze eerst van dachten.

Een met kleine spin het zorgt voor grote commotie in de door in klas. Suske en door Wiske zijn gefascineerd door het met dier en dat het brengt hen uit aan het hof van naar de koning tijdens en koningin, op tv waar de spinnen ook van een belangrijke rol zullen van spelen.

Suske van en Wiske nemen deel op aan door een wedstrijd zandkasteel bouwen. naar Al snel bevinden op ze zich in een van middeleeuws kasteel dat wordt het door belegerd.

Als op tv Suske en Wiske voor op tv het klassenhuisdier moeten zorgen, het laten ze tijdens de muis ontsnappen. door Hun zoektocht brengt hen van van in een betoverd bos met muizen een in naar allerlei kleuren.

Als Suske en in op Wiske nieuwe tricks met hun op tv skateboard leren, krijgen tijdens ze problemen met de een zwaartekracht. Een uit probleem op dat ook opduikt van in de ruimte.

Suske met en Wiske lezen een boek de over een gouden van beeldje. Voor de ze van het weten vliegen door ze boven de uit jungle, op zoek naar van het beeldje. Alles gaat tijdens goed, tot in Schanulleke wordt ontvoerd door met een in gemaskerde man.

Suske en naar Wiske gaan in door hun de tuin op zoek naar een fossielen. Een door been van hun hond Toby van brengt hen in uit een tijdens prehistorische wereld met een hongerige op tv dinosaurus.

Suske en een Wiske mogen op in de een speelgoedwinkel spelen met de speelgoedtrein. Die op tv het brengt hen in een het ondergrondse wereld waar ze moeten de afrekenen met bandieten van en op rovers.

Suske op tv en Wiske spelen verstoppertje. In een haar schuilhoekje met gaat de Wiske helemaal op op in haar boek door over een hongerige het eekhoorn.

Suske en een Wiske raken de opgesloten in hun slaapkamer in en op gaan op zoek naar een manier naar de om hulp te zoeken. Een door boek over een verlaten in pirateneiland met brengt misschien op tv inspiratie...

Als in Suske en door Wiske op zoek van gaan naar de telefoon van van Kathy, belanden ze tijdens in een op tv jungle met op tv een oude tempel in en een goed bewaakte met schat.

februari 2020
18-02-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske willen als verrassing voor Kathy een mooie oude fles kopen. Maar is de fles wel helemaal leeg? Of zit er een geest in?

17-02-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske heeft geen zin om een boek te lezen zonder plaatjes. Gelukkig kan Wiske hem overtuigen dat je met voldoende fantasie helemaal geen plaatjes nodig hebt.

14-02-2020 15:09

Schanulleke

Suske En Wiske Junior - Schanulleke

Suske is boos omdat Wiske liever met Schanulleke speelt dan met hem. Hij verwenst Wiskes popje, maar beseft hij wel hoe belangrijk zij is? Ook voor hem!

13-02-2020 15:10

De detectives

Suske En Wiske Junior - De detectives

Suske en Wiske gaan op zoek naar de verdwenen sleutels van Tom. Hun speurtocht leidt hen naar een betoverd bos waar het eten op een mysterieuze manier verdwijnt.

12-02-2020 15:09

De kratermaker

Suske En Wiske Junior - De kratermaker

Suske en Wiske verzamelen herfstbladeren op het schoolplein. En ook in de ruimte gaan ze op zoek. Al snel vinden ze iets heel zeldzaams, maar dat blijkt toch niet zo onschuldig te zijn als ze eerst dachten.

11-02-2020 15:11

Gulden griezels

Suske En Wiske Junior - Gulden griezels

Een kleine spin zorgt voor grote commotie in de klas. Suske en Wiske zijn gefascineerd door het dier en dat brengt hen aan het hof van de koning en koningin, waar de spinnen ook een belangrijke rol zullen spelen.

10-02-2020 15:09

Belegerd

Suske En Wiske Junior - Belegerd

Suske en Wiske nemen deel aan een wedstrijd zandkasteel bouwen. Al snel bevinden ze zich in een middeleeuws kasteel dat wordt belegerd.

07-02-2020 15:09

Muizengekte

Suske En Wiske Junior - Muizengekte

Als Suske en Wiske voor het klassenhuisdier moeten zorgen, laten ze de muis ontsnappen. Hun zoektocht brengt hen in een betoverd bos met muizen in allerlei kleuren.

06-02-2020 15:10

Ruimtepiraten

Suske En Wiske Junior - Ruimtepiraten

Als Suske en Wiske nieuwe tricks met hun skateboard leren, krijgen ze problemen met de zwaartekracht. Een probleem dat ook opduikt in de ruimte.

06-02-2020 15:03

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

05-02-2020 15:11

Tot op het bot

Suske En Wiske Junior - Tot op het bot

Suske en Wiske gaan in hun tuin op zoek naar fossielen. Een been van hun hond Toby brengt hen in een prehistorische wereld met een hongerige dinosaurus.

04-02-2020 15:06

Een trein vol schatten

Suske En Wiske Junior - Een trein vol schatten

Suske en Wiske mogen in de speelgoedwinkel spelen met de speelgoedtrein. Die brengt hen in een ondergrondse wereld waar ze moeten afrekenen met bandieten en rovers.

03-02-2020 15:13

Pas op voor Meneer Eekhoorn!

Suske En Wiske Junior - Pas op voor Meneer Eekhoorn!

Suske en Wiske spelen verstoppertje. In haar schuilhoekje gaat Wiske helemaal op in haar boek over een hongerige eekhoorn.

31-01-2020 15:10

Pats! Boem! Klap!

Suske En Wiske Junior - Pats! Boem! Klap!

Suske en Wiske raken opgesloten in hun slaapkamer en gaan op zoek naar een manier om hulp te zoeken. Een boek over een verlaten pirateneiland brengt misschien inspiratie...

30-01-2020 15:10

De blauwe diamant

Suske En Wiske Junior - De blauwe diamant

Als Suske en Wiske op zoek gaan naar de telefoon van Kathy, belanden ze in een jungle met een oude tempel en een goed bewaakte schat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 85
  • Laatste uitzending op 18-02-2020 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!