Programma gemist?

Seizoen door 1 - Aflevering uit 9 - Animatieserie waarin een Suske en Wiske de tijdens spannendste en uit gekste avonturen beleven. Kapitein Zwarttand. Als door op Suske en Wiske helpen met in de plaatselijke in snoepwinkel, krijgen ze in te maken met van een piraat die dol blijkt door te zijn op met zoete uit dingen.

Seizoen 1 - uit Aflevering 8 - door Animatieserie met waarin Suske en Wiske de in spannendste en van gekste avonturen beleven. Monsters vangen. Suske het en Wiske een mogen mee vissen. het Meer is niet nodig uit tijdens om een avontuur te van beleven met een monster in dat gered uit moet worden van op vissers met slechte met bedoelingen.

Seizoen 1 de - Aflevering 7 - het Animatieserie waarin Suske van en Wiske de de in spannendste en gekste avonturen de beleven. Spoken in in nood!. Als Suske en Wiske moeten in helpen bij de tijdens was, naar zorgt een weggewaaid laken voor op een spookachtig het avontuur in een middeleeuws het kasteel.

Suske en Wiske uit zijn aan een het de tuinieren op school. Dat is het door begin van op een fantastische naar ruimtereis vol met gigantische groenten een en op tv groene ruimtewezens.

Suske het en Wiske verknoeien op de versgebakken appeltaart van tijdens hun babysitter Katie. tijdens Nu moeten ze de op zoek naar tijdens appels voor van een nieuwe taart. Maar met die zijn de niet zo van gemakkelijk te vinden in op een magisch woud dat wordt naar bevolkt door sprekende tijdens op tv dieren.

Wiske door is droevig want ze de vindt Schanulleke niet meer. op Samen uit met Suske gaat ze op in zoek in in een wereld vol uit met Schanullekes. Hoe kunnen een ze ooit de met échte naar vinden?

Suske en Wiske in vinden een schatkaart op het die hen naar een fantasiewereld een brengt met het een enorme slang in tijdens een naar mysterieuze grot. Vinden ze wat in ze met zoeken?

Suske en Wiske met een willen nog even gamen, maar dat op kan niet op want het is bedtijd. op tv In hun droom op tv uit gaat het spel verder, maar het op tv wordt steeds de moeilijker.

november 2019
14-11-2019 15:20

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie waarin Suske en Wiske de spannendste en gekste avonturen beleven. Kapitein Zwarttand. Als Suske en Wiske helpen in de plaatselijke snoepwinkel, krijgen ze te maken met een piraat die dol blijkt te ...

13-11-2019 15:18

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Animatieserie waarin Suske en Wiske de spannendste en gekste avonturen beleven. Monsters vangen. Suske en Wiske mogen mee vissen. Meer is niet nodig om een avontuur te beleven met een monster dat gered moet word...

12-11-2019 15:16

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie waarin Suske en Wiske de spannendste en gekste avonturen beleven. Spoken in nood!. Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een midde...

11-11-2019 15:19

Ruimtekomkommers

Suske En Wiske Junior - Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

08-11-2019 15:17

Eerlijk delen

Suske En Wiske Junior - Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

07-11-2019 15:20

De Schanullekes

Suske En Wiske Junior - De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden?

06-11-2019 15:18

Schattenjacht

Suske En Wiske Junior - Schattenjacht

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken?

05-11-2019 15:16

Het is maar een spel!

Suske En Wiske Junior - Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!