Programma gemist?

Als van Suske en op tv Wiske moeten helpen bij in de was, zorgt een weggewaaid op op laken voor een spookachtig avontuur op tv in een middeleeuws een kasteel.

Suske en van Wiske van zijn aan het tuinieren naar op school. tijdens Dat is het begin van een van fantastische ruimtereis vol door met uit gigantische groenten en groene op tv ruimtewezens.

Suske en de Wiske verknoeien de op versgebakken naar appeltaart van hun op babysitter Katie. Nu moeten ze met op door zoek naar appels voor op tv een nieuwe taart. in Maar die zijn niet tijdens zo gemakkelijk te vinden van in door een magisch woud dat wordt op bevolkt door op tv sprekende tijdens dieren.

Wiske in is droevig want ze van vindt een Schanulleke niet meer. Samen met Suske naar gaat ze op door zoek in een op wereld met vol met de Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de in échte het vinden?

Suske op en Wiske vinden op tv een schatkaart die hen de naar een fantasiewereld brengt een tijdens met een enorme slang in een door een mysterieuze grot. Vinden ze wat een ze het zoeken?

Suske en Wiske van willen tijdens nog even gamen, maar dat in op kan niet want de het is bedtijd. een In hun droom gaat het van spel verder, maar het het wordt uit steeds moeilijker.

Suske en in Wiske met spelen op het strand dat op ze piraat zijn, op de zoek naar meerminnen. door Maar hun met spel verandert in een van echt avontuur door als ze een met onverwachte ontmoeting tijdens hebben.

Suske en Wiske uit willen het geheim op tv kennen van een naar magische truc tijdens waarbij een munt zomaar op tv naar verdwijnt. Als blijkt dat naar in de ruimte ook op tv van op alles zomaar verdwijnt, gaan ze op op tv uit onderzoek uit.

Suske en Wiske naar uit lezen een boek over in een gouden beeldje. Voor ze van het weten het vliegen ze een boven de jungle, op een zoek naar het beeldje. met een Alles gaat goed, tot Schanulleke op tv wordt ontvoerd door op tv een gemaskerde met man.

Suske en Wiske naar spelen met verstoppertje in naar de antiekwinkel. Wat begint het als een tof spelletje, verandert naar in een spannend naar avontuur als tijdens blijkt dat ze alleen het met overblijven in de door winkel na sluitingstijd.

Suske het wil niet naar op tv de tandarts en doet alsof uit hij ziek is. door En hij speelt uit zijn op tv rol héél een overtuigend.

Suske en Wiske van dromen ervan om op tv groter te zijn, van maar ze ontdekken met dat dit in ook uit grote problemen kan een opleveren!

Suske en Wiske naar op willen niets liever dan een van ijsje op het een bloedhete dag, maar de in ijsvoorraad uit is op! Dus moeten ze tijdens in de ruimte naar op zoek naar met de snoodaard die uit op tv al het ijs op heeft gepikt.

Suske en Wiske het op hebben geen zin in tuinieren en uit doen alsof door ze uit ziek zijn. Al snel met moeten ze een zelf proberen een met draak te genezen, anders worden ze de opgesloten in in de kelder van tijdens het met kasteel.

Wiske heeft een in nieuwe op goocheltruc geleerd en die het komt goed van het pas de als ze met Suske in de het jungle het een mysterie moet van oplossen.

januari 2021
12-03-2020 15:11

Spoken in nood!

Suske En Wiske Junior - Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel.

11-03-2020 15:09

Ruimtekomkommers

Suske En Wiske Junior - Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

10-03-2020 15:12

Eerlijk delen

Suske En Wiske Junior - Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

09-03-2020 15:11

De Schanullekes

Suske En Wiske Junior - De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden?

06-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken?

05-03-2020 15:10

Het is maar een spel!

Suske En Wiske Junior - Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.

04-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske spelen op het strand dat ze piraat zijn, op zoek naar meerminnen. Maar hun spel verandert in een echt avontuur als ze een onverwachte ontmoeting hebben.

03-03-2020 15:11

De verdwijntruc

Suske En Wiske Junior - De verdwijntruc

Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit.

02-03-2020 15:11

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

28-02-2020 15:10

De griezelwinkel

Suske En Wiske Junior - De griezelwinkel

Suske en Wiske spelen verstoppertje in de antiekwinkel. Wat begint als een tof spelletje, verandert in een spannend avontuur als blijkt dat ze alleen overblijven in de winkel na sluitingstijd.

27-02-2020 15:06

Spookbots

Suske En Wiske Junior - Spookbots

Suske wil niet naar de tandarts en doet alsof hij ziek is. En hij speelt zijn rol héél overtuigend.

26-02-2020 15:09

Een groot probleem

Suske En Wiske Junior - Een groot probleem

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren!

25-02-2020 15:11

De ijsjesdief

Suske En Wiske Junior - De ijsjesdief

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

24-02-2020 15:09

Drakendokters

Suske En Wiske Junior - Drakendokters

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.

21-02-2020 15:10

In de schaduw van de boom

Suske En Wiske Junior - In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!