Programma gemist?

Als Suske en naar Wiske moeten helpen door bij de de was, van zorgt een weggewaaid een laken voor een spookachtig avontuur op tv in een van middeleeuws kasteel.

Suske en in Wiske een zijn aan het tuinieren een op school. van Dat is het begin van van een de fantastische ruimtereis vol de met gigantische groenten en groene het ruimtewezens.

Suske op en Wiske verknoeien de versgebakken naar appeltaart van hun van babysitter naar Katie. Nu moeten naar ze op zoek door naar appels in voor een nieuwe van taart. Maar die het zijn niet zo op gemakkelijk te vinden de in een magisch woud dat wordt door bevolkt door sprekende een op dieren.

Wiske is in droevig want ze in vindt Schanulleke niet meer. op tv Samen met een Suske de gaat ze op zoek in op tv een wereld op tv vol met Schanullekes. Hoe tijdens kunnen ze ooit het de échte van vinden?

Suske op en Wiske door vinden een schatkaart die de hen naar een fantasiewereld brengt op tv met een een enorme slang in door een mysterieuze in grot. Vinden ze de wat ze tijdens zoeken?

Suske door en Wiske willen nog even het gamen, maar tijdens dat kan niet want het het is een bedtijd. In hun van droom naar gaat het spel verder, maar door het wordt op steeds moeilijker.

Suske en op Wiske spelen op de het strand dat ze uit piraat zijn, door op zoek naar tijdens meerminnen. Maar hun van spel van verandert in een echt avontuur als op tv ze een in onverwachte ontmoeting de hebben.

Suske het en Wiske door willen het geheim kennen van de een magische op tv truc waarbij een van munt zomaar verdwijnt. Als met blijkt dat in de met door ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, in tijdens gaan ze op onderzoek een uit.

Suske en Wiske op de lezen een boek naar over een gouden beeldje. Voor ze het het naar weten vliegen op ze boven de jungle, op van zoek naar het door beeldje. Alles gaat goed, het tot Schanulleke wordt in de ontvoerd door een gemaskerde op tv man.

Suske de en Wiske spelen verstoppertje in op de antiekwinkel. uit Wat begint als een het tof door spelletje, verandert de in een spannend op avontuur als blijkt dat de ze alleen tijdens overblijven in de winkel na een sluitingstijd.

Suske wil van niet naar de tandarts met en doet de alsof hij in ziek is. En hij speelt op op zijn rol héél het overtuigend.

Suske en Wiske de op tv dromen ervan om groter te zijn, van op tv maar ze ontdekken dat tijdens dit ook grote de problemen kan met opleveren!

Suske en Wiske het willen de niets liever dan een ijsje de op een op tv bloedhete dag, op tv maar de een ijsvoorraad is op! Dus in moeten ze in de uit ruimte op zoek naar tijdens de snoodaard die op in al het ijs heeft van gepikt.

Suske en Wiske uit hebben geen op tv zin in tuinieren de en doen door alsof ze ziek zijn. met Al snel moeten ze uit zelf naar proberen een draak te genezen, naar anders worden een ze met opgesloten in de kelder van het van het kasteel.

Wiske heeft op tv een nieuwe tijdens goocheltruc geleerd het en die komt goed van pas naar de als ze met het Suske in de het jungle een mysterie moet naar oplossen.

mei 2021
12-03-2020 15:11

Spoken in nood!

Suske En Wiske Junior - Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel.

11-03-2020 15:09

Ruimtekomkommers

Suske En Wiske Junior - Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

10-03-2020 15:12

Eerlijk delen

Suske En Wiske Junior - Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprekende dieren.

09-03-2020 15:11

De Schanullekes

Suske En Wiske Junior - De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden?

06-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken?

05-03-2020 15:10

Het is maar een spel!

Suske En Wiske Junior - Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.

04-03-2020 15:07

Suske En Wiske Junior

Suske En Wiske Junior - Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske spelen op het strand dat ze piraat zijn, op zoek naar meerminnen. Maar hun spel verandert in een echt avontuur als ze een onverwachte ontmoeting hebben.

03-03-2020 15:11

De verdwijntruc

Suske En Wiske Junior - De verdwijntruc

Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit.

02-03-2020 15:11

De gouden afgod

Suske En Wiske Junior - De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man.

28-02-2020 15:10

De griezelwinkel

Suske En Wiske Junior - De griezelwinkel

Suske en Wiske spelen verstoppertje in de antiekwinkel. Wat begint als een tof spelletje, verandert in een spannend avontuur als blijkt dat ze alleen overblijven in de winkel na sluitingstijd.

27-02-2020 15:06

Spookbots

Suske En Wiske Junior - Spookbots

Suske wil niet naar de tandarts en doet alsof hij ziek is. En hij speelt zijn rol héél overtuigend.

26-02-2020 15:09

Een groot probleem

Suske En Wiske Junior - Een groot probleem

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren!

25-02-2020 15:11

De ijsjesdief

Suske En Wiske Junior - De ijsjesdief

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt.

24-02-2020 15:09

Drakendokters

Suske En Wiske Junior - Drakendokters

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel.

21-02-2020 15:10

In de schaduw van de boom

Suske En Wiske Junior - In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Suske En Wiske Junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Suske En Wiske Junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Suske En Wiske Junior bij Suske En Wiske Junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Suske En Wiske Junior. Heb je een uitzending van Suske En Wiske Junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Suske En Wiske Junior gemist

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.

Uitzending gemist van Suske En Wiske Junior? Hier kun je alle uitzendingen van Suske En Wiske Junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!