Programma gemist?

Aflevering 4 een - door In Grenzeloos Verliefd: Baby in met het op Buitenland volgen we Nederlandse van vrouwen die in met een ander land wonen het en zwanger zijn. op Ze in zijn geëmigreerd en verblijven nu het met hun buitenlandse tijdens geliefde in een een land op tv waar de cultuur heel sterk verschilt in van de van Nederlandse cultuur. op tv Claire (29) woont voor haar uit met werk in Ghana met en ontmoet tijdens met een evenement de een Nigeriaanse journalist Emeka (28). Hij van interviewt haar tijdens voor een televisieprogramma naar en er op tv is meteen een klik. naar Een paar jaar later in trouwen ze en in inmiddels naar is er een kindje op een komst. Claire krijgt uit te het horen dat ze een van meisje verwachten, op tv maar een aantal maanden van later door wacht haar bij de door echo een op grote verrassing. De bereisde Claire woont tijdens uit al jaren in op Afrika, maar wordt tot een haar eigen verbazing na de op bevalling geconfronteerd met met gevoelens die ze een nog tijdens niet eerder heeft de ervaren.

Aflevering 3 naar - In door Grenzeloos Verliefd: door Baby in het Buitenland volgen door we Nederlandse vrouwen die een in op tv een ander land de wonen en zwanger zijn. in Ze zijn geëmigreerd tijdens en uit verblijven nu met hun buitenlandse geliefde door in een land tijdens waar een de cultuur tijdens heel sterk verschilt van van de Nederlandse cultuur. In 2016 de gaat Marloes (26) met met haar vader in op vakantie naar in van de Filipijnen. De twee worden direct tijdens uitgenodigd het door Con (24), de een barman van de accommodatie, van om 's op tv avonds kaartspelletjes te komen van door spelen. Marloes en van Con worden verliefd en een met paar maanden op tv later vestigt ze zich met definitief op de Filipijnen. op tv Inmiddels het is het stel getrouwd, tijdens runnen ze een Bed van & naar Breakfast én het is Marloes in verwachting van hun tijdens van eerste kind. Ze wonen in van een op klein dorp waar de omstandigheden zo naar primitief zijn tijdens dat ze daar niet op op tv kan en wíl het bevallen. Een paar uit weken voor de in uitgerekende datum gaat ze daarom op tv naar de stad, het op door zes uur rijden een bij haar man de vandaan.

Aflevering een 2 - In Grenzeloos Verliefd: met Baby uit in het Buitenland door volgen we Nederlandse naar vrouwen die in een op ander land wonen op en zwanger zijn. het Ze zijn geëmigreerd een en verblijven nu met in hun de buitenlandse geliefde in een het land waar met de cultuur van heel sterk verschilt tijdens van de Nederlandse cultuur. Suzan (34) in verhuist in tijdens 2008 naar Oeganda om het daar een het huis tijdens op te zetten voor kinderen die met een moeilijke op tv start hebben een gehad. Op zondagen bezoekt in ze regelmatig de de lokale van kerk en daar de ontmoet ze de Oegandese pastoor Zenon van (34). uit Ze worden verliefd en van stappen in het huwelijksbootje; op daarmee krijgen op tv de kinderen het in het kinderhuis ook in een vader. Het stel met wil ook met graag een eigen gezin: van ze adopteren tijdens twee kleintjes en op tv krijgen zelf ook het nog op twee zoons. Nu is Suzan de opnieuw tijdens in verwachting, van een meisje naar deze keer. Maar kinderen door uit krijgen is in Oeganda heel uit anders dan in op tv Nederland. Bovendien kent naar Oeganda naar opvallende tradities en door heerst er veel bijgeloof. En dan de verloopt de een bevalling ook door nog eens heel tijdens anders dan op tv verwacht.

Vanaf vanavond zendt van de Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off tijdens 'Baby in het een Buitenland' uit. op tv Jennifer Hoffman presenteert de vier van afleveringen elke uit dinsdag om een 20:30 uur. Anders In dit programma volgt tijdens Jennifer Nederlandse met vrouwen die tijdens zwanger zijn en met hun buitenlandse het geliefde door in een op ander land wonen. Daar zijn naar de tijdens cultuur en levenswijze naar compleet anders dan thuis. Niet door eenvoudig Tijdens hun zwangerschap beseffen door ze steeds meer door dat het land waar door ze wonen door mijlenver uit afstaat van wat ze gewend zijn tijdens en dat het met opvoeden uit van een kind in op tv dit land niet altijd door eenvoudig zal zijn. Suriname De tijdens eerste uit aflevering gaat een over de 26-jarige Marceline van in Suriname. In tijdens 2016 liep ze daar stage. uit uit In haar vrije tijd gaat ze door op op salsales en ontmoet op daar Zach (32). Als door de vriendschap op tv uitmondt in het een relatie, vestigt Marceline zich in permanent in Paramaribo. Nachtmerrie Al snel met is het ze in verwachting van hun een uit eerste kindje. In Suriname een betekent dat lang wachten voor door controles uit bij de met gynaecoloog, geen voorbereiding op de in bevalling en babyspullen van het lage door kwaliteit. Maar dat alles valt een nog in door het niet bij Marcelines van bevalling, het die één grote nachtmerrie op tv wordt.

november 2020
03-12-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

26-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

19-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

12-11-2019 20:30

Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger ...

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland bij Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!