Programma gemist?

Aflevering op tv 4 - In uit Grenzeloos Verliefd: Baby met in het in Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen uit die in uit een ander land wonen in en op tv zwanger zijn. Ze van zijn geëmigreerd en verblijven het nu met hun buitenlandse in geliefde in een land naar waar in de cultuur heel sterk in verschilt van de Nederlandse naar cultuur. Claire op tv (29) woont het voor haar werk in Ghana van en ontmoet uit tijdens een een evenement de Nigeriaanse door journalist Emeka (28). Hij in interviewt haar een voor een een televisieprogramma en er is meteen door een de klik. Een paar tijdens jaar later trouwen ze op tv en op inmiddels is er een kindje tijdens op komst. Claire krijgt uit te op horen dat ze een meisje de verwachten, maar de een aantal maanden later op tv het wacht haar bij de echo een met een grote verrassing. De bereisde Claire het woont al jaren een in Afrika, maar wordt van tot in haar eigen verbazing na de de het bevalling geconfronteerd met gevoelens een die ze nog niet tijdens eerder heeft de ervaren.

Aflevering met 3 - op In Grenzeloos Verliefd: Baby in naar het Buitenland volgen uit we Nederlandse vrouwen op die uit in een ander land wonen en op zwanger de zijn. Ze zijn geëmigreerd en op tv verblijven uit nu met hun door buitenlandse geliefde in naar een land waar de cultuur uit heel naar sterk verschilt van de de Nederlandse cultuur. door In 2016 gaat uit Marloes (26) met haar vader op tv een op vakantie naar de Filipijnen. De door op twee worden direct uitgenodigd de door Con het (24), de barman van de accommodatie, met om 's avonds het kaartspelletjes te tijdens komen spelen. tijdens Marloes en Con worden verliefd een het en een paar maanden later vestigt van ze tijdens zich definitief op naar de Filipijnen. Inmiddels naar is het stel getrouwd, naar runnen ze een tijdens Bed & Breakfast én tijdens is door Marloes in verwachting van de hun tijdens eerste kind. Ze wonen op tv in een klein door dorp waar de uit omstandigheden zo primitief zijn dat met ze daar in niet kan en in wíl bevallen. tijdens Een paar weken voor uit de uitgerekende op tv datum gaat ze daarom het naar de stad, op op zes door uur rijden bij haar man door in vandaan.

Aflevering in 2 - In Grenzeloos Verliefd: met Baby in met het door Buitenland volgen we met Nederlandse vrouwen die in met een ander land wonen en een zwanger op tv zijn. Ze zijn door geëmigreerd en in verblijven nu met hun buitenlandse van geliefde in naar een land door waar de cultuur op tv heel sterk verschilt van op de Nederlandse cultuur. Suzan (34) van verhuist in tijdens 2008 naar Oeganda door om daar een een huis op te zetten op tv voor kinderen een die een moeilijke naar start hebben gehad. Op op tv zondagen door bezoekt ze regelmatig de lokale het kerk door en daar ontmoet ze uit de Oegandese pastoor Zenon de (34). op tv Ze worden verliefd en stappen door de in het huwelijksbootje; van daarmee krijgen de kinderen in in het kinderhuis met ook een op vader. Het stel wil ook de graag een naar eigen gezin: ze met adopteren twee kleintjes en met krijgen zelf ook op nog twee van zoons. Nu is Suzan opnieuw op in op verwachting, van een in meisje deze keer. Maar kinderen een krijgen is in op tv Oeganda in heel anders met dan in Nederland. Bovendien kent Oeganda op tv opvallende tradities op en heerst er met veel bijgeloof. En tijdens dan verloopt van de bevalling ook nog het eens heel uit anders dan in verwacht.

Vanaf door vanavond zendt Net5 de met Grenzeloos uit Verliefd-spin-off 'Baby in van het Buitenland' uit. het Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen in door elke dinsdag om 20:30 op uur. Anders In dit programma volgt Jennifer op tv Nederlandse vrouwen een die zwanger zijn en tijdens met hun buitenlandse uit geliefde in in een ander in land wonen. Daar zijn tijdens de cultuur een en levenswijze compleet met anders dan thuis. Niet eenvoudig Tijdens hun op zwangerschap het beseffen ze steeds tijdens meer dat het land uit waar ze tijdens wonen mijlenver afstaat een van wat naar ze gewend zijn en de dat het opvoeden door van een kind in een dit naar land niet altijd eenvoudig zal het zijn. Suriname De in eerste aflevering gaat over de 26-jarige een Marceline in Suriname. op In 2016 liep het ze daar stage. tijdens In haar vrije van op tv tijd gaat ze op salsales op en ontmoet op daar Zach (32). Als de door vriendschap uitmondt in het met een relatie, vestigt Marceline tijdens zich permanent in op tv Paramaribo. Nachtmerrie Al snel is van ze in verwachting de van hun eerste kindje. in In Suriname de betekent dat naar lang wachten voor controles bij de in gynaecoloog, geen voorbereiding de een op de bevalling en babyspullen tijdens van lage kwaliteit. het Maar dat tijdens alles valt nog in door het niet bij met Marcelines bevalling, die van één door grote nachtmerrie wordt.

september 2021
03-12-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

26-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

19-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

12-11-2019 20:30

Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger ...

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland bij Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!