Programma gemist?

Aflevering van 4 - In door Grenzeloos Verliefd: naar Baby in het in Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen met die in een op ander land wonen uit en zwanger op zijn. Ze zijn naar geëmigreerd en de verblijven nu met hun buitenlandse de geliefde in een in land waar naar de cultuur heel sterk van verschilt een van de Nederlandse cultuur. naar Claire (29) woont met voor haar werk van in Ghana en een ontmoet tijdens een evenement de van Nigeriaanse journalist Emeka in in (28). Hij interviewt haar voor een tijdens televisieprogramma tijdens en er is meteen op tv door een klik. Een paar jaar later uit trouwen ze en door inmiddels is de er op tv een kindje op een komst. Claire krijgt te horen op tv dat van ze een meisje verwachten, maar op tv een een aantal maanden later wacht haar bij een de echo naar een grote de verrassing. De naar bereisde Claire woont een al jaren in Afrika, maar wordt naar tot haar uit eigen verbazing na uit de bevalling geconfronteerd uit met gevoelens door die ze het nog niet eerder een heeft ervaren.

Aflevering 3 door - In Grenzeloos tijdens Verliefd: Baby in het op tv door Buitenland volgen we Nederlandse de vrouwen die in een ander een land wonen en door in zwanger zijn. Ze van zijn geëmigreerd en verblijven nu met op naar hun buitenlandse geliefde in met een land waar de cultuur in heel sterk op tv verschilt van de op tv Nederlandse cultuur. In 2016 door gaat Marloes (26) op tv met met haar vader op door vakantie naar de Filipijnen. uit De twee worden direct met uitgenodigd door met Con (24), de de barman van de accommodatie, naar om 's avonds in tijdens kaartspelletjes te komen spelen. de Marloes en Con tijdens worden verliefd en een tijdens paar maanden later vestigt op tv ze zich definitief op op de Filipijnen. met door Inmiddels is het stel uit getrouwd, runnen tijdens ze een Bed & Breakfast én een is Marloes in de verwachting van hun een eerste kind. Ze door wonen in door een klein dorp waar naar tijdens de omstandigheden zo door primitief zijn dat naar ze daar niet kan het en wíl bevallen. het Een paar weken de voor de uitgerekende een datum gaat in ze daarom naar naar de stad, op zes uur rijden het bij haar man op tijdens vandaan.

Aflevering 2 - in In Grenzeloos een Verliefd: Baby in het uit Buitenland volgen we in Nederlandse op tv vrouwen die in een de ander land wonen door en zwanger zijn. van Ze zijn het geëmigreerd en verblijven het nu met de hun buitenlandse geliefde in een land naar het waar de cultuur heel een sterk verschilt van op de Nederlandse cultuur. Suzan de (34) verhuist in 2008 door naar naar Oeganda om tijdens daar een huis op te zetten het voor kinderen die tijdens door een moeilijke start hebben gehad. door Op op zondagen bezoekt ze regelmatig de een lokale kerk uit en daar ontmoet ze de een Oegandese pastoor Zenon naar (34). Ze de worden tijdens verliefd en stappen met in het huwelijksbootje; daarmee op krijgen de kinderen uit in het kinderhuis door ook een op vader. Het stel wil van ook graag een eigen gezin: naar ze uit adopteren twee kleintjes en naar krijgen naar zelf ook nog twee zoons. Nu op is Suzan een opnieuw in verwachting, van op tv een meisje deze de keer. Maar kinderen op tv krijgen door is in Oeganda heel anders van met dan in Nederland. Bovendien kent Oeganda het opvallende tradities uit en heerst er op tv veel bijgeloof. En dan uit verloopt de de bevalling ook nog naar eens heel anders dan van op tv verwacht.

Vanaf op vanavond zendt Net5 de met Grenzeloos naar Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' de uit. Jennifer Hoffman presenteert op tv de vier afleveringen door elke dinsdag om uit 20:30 uur. Anders In dit van programma volgt Jennifer op tv tijdens Nederlandse vrouwen die zwanger in zijn en op tv met hun buitenlandse het geliefde in een ander land wonen. in op tv Daar zijn de cultuur en levenswijze op compleet naar anders dan met thuis. Niet eenvoudig Tijdens hun zwangerschap beseffen ze met naar steeds meer dat het land waar met in ze wonen mijlenver afstaat van wat op tv ze naar gewend zijn op tv en dat het op tv opvoeden van een kind in tijdens dit land niet naar altijd eenvoudig zal op tv zijn. Suriname De eerste aflevering tijdens gaat over de een 26-jarige Marceline in Suriname. naar In 2016 het liep ze de daar stage. In haar op vrije tijd door gaat ze op door salsales en ontmoet daar met Zach (32). van Als de vriendschap naar uitmondt in een relatie, vestigt naar Marceline zich naar permanent in Paramaribo. Nachtmerrie Al snel een is ze in in verwachting op tv van hun het eerste kindje. In Suriname betekent dat op tv lang in wachten voor controles bij de een gynaecoloog, geen voorbereiding tijdens op de bevalling door en op babyspullen van lage kwaliteit. Maar op tv dat alles valt de met nog in het niet bij van Marcelines bevalling, die met één grote nachtmerrie tijdens wordt.

april 2021
03-12-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

26-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

19-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

12-11-2019 20:30

Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger ...

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland bij Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!