Programma gemist?

Aflevering 4 de - in In Grenzeloos Verliefd: Baby in het uit Buitenland volgen we uit Nederlandse vrouwen die naar in in een ander land wonen het en tijdens zwanger zijn. Ze uit zijn geëmigreerd en verblijven nu op met naar hun buitenlandse geliefde in een een land waar uit de cultuur heel sterk verschilt door van de uit Nederlandse cultuur. Claire op (29) woont in voor haar op tv werk in Ghana en ontmoet het tijdens een evenement door de Nigeriaanse journalist door Emeka op (28). Hij interviewt op haar voor een televisieprogramma en door er is meteen op tv een klik. Een naar op tv paar jaar later in trouwen ze en op tv inmiddels is er een door kindje op komst. de Claire krijgt te horen dat tijdens ze een op meisje verwachten, van maar een in aantal maanden later wacht haar bij de de van echo een het grote verrassing. De bereisde Claire het woont al jaren in in Afrika, maar het wordt tot haar eigen met verbazing na de de bevalling geconfronteerd op tv met gevoelens die door ze nog niet een eerder heeft op tv ervaren.

Aflevering 3 een - In Grenzeloos op tv Verliefd: op tv Baby in het Buitenland volgen we tijdens Nederlandse vrouwen die op tv in van een ander land wonen en naar zwanger zijn. in Ze zijn met geëmigreerd en van verblijven nu met hun buitenlandse in geliefde met in een land waar de door cultuur heel de sterk verschilt van de Nederlandse tijdens cultuur. In op tv 2016 uit gaat Marloes (26) een met haar vader op op tv vakantie naar de Filipijnen. het De twee worden de direct naar uitgenodigd door Con (24), de tijdens barman op tv van de accommodatie, in om 's avonds een kaartspelletjes te komen spelen. Marloes en door Con worden in verliefd en een paar uit maanden later in vestigt ze zich naar definitief op de Filipijnen. op Inmiddels is het het stel door getrouwd, runnen ze het een Bed tijdens & Breakfast én is Marloes uit in verwachting van naar hun eerste tijdens kind. Ze wonen in een op tv klein uit dorp waar de omstandigheden zo op tv primitief op zijn dat het ze daar niet kan en wíl met bevallen. Een paar van weken voor in de uitgerekende datum naar gaat ze daarom met naar de een stad, op zes op uur rijden bij door haar man tijdens vandaan.

Aflevering tijdens 2 - In op Grenzeloos Verliefd: Baby het in het Buitenland volgen het we Nederlandse uit vrouwen die naar in een ander land wonen de en met zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en op verblijven nu van met hun op buitenlandse geliefde in het een land een waar de cultuur heel sterk een verschilt van naar de Nederlandse door cultuur. Suzan (34) verhuist in met 2008 naar Oeganda tijdens om daar naar een huis op te zetten een voor het kinderen die een moeilijke start uit met hebben gehad. Op zondagen bezoekt de ze regelmatig door de lokale kerk en daar van ontmoet op tv ze de met Oegandese pastoor Zenon (34). Ze op worden verliefd en stappen met in het uit huwelijksbootje; daarmee krijgen op de kinderen door in het tijdens kinderhuis ook een vader. Het stel het uit wil ook graag tijdens een eigen gezin: ze adopteren twee uit kleintjes door en krijgen zelf naar ook nog twee zoons. Nu het is tijdens Suzan opnieuw in verwachting, van tijdens een meisje deze in keer. Maar van kinderen krijgen de is in Oeganda het heel anders dan in Nederland. op tv Bovendien kent het Oeganda opvallende tradities en naar heerst er uit veel een bijgeloof. En dan verloopt de bevalling door ook nog tijdens eens op heel anders dan uit verwacht.

Vanaf door vanavond zendt Net5 de met Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in van het Buitenland' uit. de op Jennifer Hoffman presenteert de in vier afleveringen elke op tv dinsdag om 20:30 op tv uur. Anders In dit programma volgt de Jennifer Nederlandse vrouwen die uit door zwanger zijn en met hun buitenlandse uit met geliefde in een op tv ander land wonen. Daar een zijn de cultuur in en levenswijze compleet anders dan van thuis. Niet eenvoudig Tijdens op tv hun zwangerschap beseffen een ze steeds meer een dat het in land waar op ze wonen mijlenver afstaat van wat de ze gewend zijn tijdens en op dat het in opvoeden van een kind in in dit uit land niet altijd naar eenvoudig zal zijn. Suriname De eerste aflevering van gaat over de 26-jarige het Marceline in met Suriname. op In 2016 liep ze daar stage. het In haar vrije de op tijd gaat ze in op salsales en ontmoet daar Zach een (32). Als op de vriendschap naar uitmondt in een relatie, met vestigt door Marceline zich permanent in met Paramaribo. Nachtmerrie Al snel is ze in op verwachting van hun tijdens eerste op kindje. In Suriname betekent van dat lang wachten voor op tv in controles bij de door gynaecoloog, geen voorbereiding op tijdens de bevalling en babyspullen van uit lage kwaliteit. het Maar dat alles valt op tv nog in het een niet bij een Marcelines bevalling, in die één grote nachtmerrie in wordt.

maart 2020
03-12-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

26-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

19-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

12-11-2019 20:30

Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger ...

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland bij Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!