Programma gemist?

Aflevering 4 de - In Grenzeloos Verliefd: op tv met Baby in het Buitenland volgen we door Nederlandse met vrouwen die de in een ander door land wonen en zwanger het zijn. Ze zijn geëmigreerd in en verblijven het nu met hun buitenlandse de geliefde in het een land door waar de cultuur van heel sterk verschilt naar van de Nederlandse cultuur. uit Claire (29) de woont voor haar werk in Ghana naar en ontmoet een tijdens een een evenement de Nigeriaanse tijdens journalist Emeka (28). uit Hij interviewt haar voor een een televisieprogramma een en er is tijdens meteen een met klik. Een paar op tv jaar later trouwen ze naar en inmiddels is er op met een kindje op komst. Claire krijgt met naar te horen dat ze een meisje van door verwachten, maar een aantal maanden later op wacht haar uit bij de in echo een grote verrassing. De tijdens bereisde Claire woont op al naar jaren in Afrika, maar wordt op in tot haar eigen verbazing na de uit bevalling uit geconfronteerd met in gevoelens die ze naar nog niet eerder heeft door ervaren.

Aflevering op 3 - op In Grenzeloos Verliefd: op Baby in het Buitenland volgen we in Nederlandse vrouwen door die in naar een ander land wonen en de zwanger naar zijn. Ze met zijn geëmigreerd en verblijven op tv nu met op tv hun buitenlandse geliefde in een land van waar de cultuur op heel sterk verschilt het het van de Nederlandse het cultuur. In 2016 door gaat Marloes (26) op tv met haar vader op op tv vakantie naar de Filipijnen. tijdens De twee worden naar direct uitgenodigd door Con op (24), de barman uit van de accommodatie, door om 's avonds uit kaartspelletjes te tijdens komen spelen. Marloes op en Con worden van verliefd en een uit paar maanden later vestigt met ze zich definitief op op de tijdens Filipijnen. Inmiddels het is het stel getrouwd, de runnen ze een Bed het & in Breakfast én is de Marloes in verwachting tijdens van hun eerste kind. een Ze tijdens wonen in een naar klein dorp waar de een omstandigheden zo primitief op zijn dat ze naar daar niet kan naar en wíl bevallen. de Een paar weken voor het de tijdens uitgerekende datum gaat ze daarom van naar een de stad, op op tv zes uur rijden bij op haar man op vandaan.

Aflevering in 2 - in In Grenzeloos Verliefd: naar Baby in het Buitenland volgen we in Nederlandse de vrouwen die door in een ander door land wonen en zwanger zijn. Ze het zijn geëmigreerd op en verblijven in nu met hun buitenlandse naar geliefde op tv in een land waar uit de cultuur heel sterk verschilt het van de Nederlandse op tv met cultuur. Suzan (34) verhuist door in 2008 naar Oeganda om uit daar een huis tijdens op te naar zetten voor in kinderen die een moeilijke start het hebben gehad. Op de zondagen bezoekt op ze de regelmatig de lokale kerk op en daar ontmoet ze in de Oegandese pastoor in Zenon (34). de Ze worden op tv verliefd en stappen de in het huwelijksbootje; uit daarmee krijgen de kinderen in in het kinderhuis ook naar een vader. Het door stel wil ook naar graag een eigen gezin: door ze adopteren twee tijdens kleintjes en krijgen door zelf van ook nog twee zoons. Nu naar met is Suzan opnieuw in verwachting, van de de een meisje deze keer. Maar kinderen op tv een krijgen is in een Oeganda heel anders dan een in Nederland. een Bovendien kent Oeganda opvallende tradities en met het heerst er veel bijgeloof. van En dan verloopt tijdens de bevalling ook nog van eens heel anders dan op tv de verwacht.

Vanaf met vanavond zendt Net5 de Grenzeloos op tv in Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' door uit. Jennifer Hoffman van presenteert het de vier afleveringen elke dinsdag om de het 20:30 uur. Anders In dit programma volgt uit Jennifer de Nederlandse vrouwen die zwanger zijn en de met van hun buitenlandse op tv geliefde in een ander een land wonen. de Daar zijn de cultuur en met levenswijze een compleet anders dan thuis. Niet eenvoudig Tijdens hun in zwangerschap beseffen ze in steeds meer dat door het met land waar ze in wonen mijlenver afstaat van wat door ze de gewend zijn en het dat het opvoeden het van een met kind in dit tijdens land niet altijd door eenvoudig zal zijn. Suriname De eerste aflevering door gaat over de naar 26-jarige Marceline in het Suriname. In een 2016 liep ze de daar stage. In haar van vrije tijd gaat een ze met op salsales en ontmoet daar op Zach door (32). Als de vriendschap op uitmondt in een relatie, vestigt van Marceline van zich permanent in Paramaribo. Nachtmerrie Al het snel een is ze in verwachting van met hun eerste kindje. In naar Suriname van betekent dat lang op wachten voor het controles bij de gynaecoloog, geen voorbereiding naar op de bevalling het en van babyspullen van lage kwaliteit. op Maar dat op alles valt nog in het door niet bij Marcelines het bevalling, die één op tv tijdens grote nachtmerrie wordt.

augustus 2020
03-12-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

26-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

19-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

12-11-2019 20:30

Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger ...

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland bij Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!