Programma gemist?

Aflevering 4 - tijdens In Grenzeloos op Verliefd: Baby in met het Buitenland volgen het we Nederlandse naar vrouwen die in een tijdens ander land wonen de en zwanger zijn. in Ze zijn geëmigreerd door en verblijven nu met naar hun buitenlandse geliefde op in een land tijdens waar de tijdens cultuur heel sterk verschilt op tv van de Nederlandse de tijdens cultuur. Claire (29) woont voor uit haar werk in Ghana op door en ontmoet tijdens een evenement het de Nigeriaanse journalist met Emeka (28). Hij interviewt door haar in voor een op tv televisieprogramma en er is tijdens meteen het een klik. Een paar naar jaar later van trouwen ze en inmiddels een is er een kindje op in komst. Claire op krijgt te tijdens horen dat met ze een meisje verwachten, maar op tv een aantal tijdens maanden later wacht haar bij de de echo een tijdens grote verrassing. het De bereisde op Claire woont al jaren in uit Afrika, maar tijdens wordt tot haar van eigen uit verbazing na de met bevalling geconfronteerd met gevoelens in die ze nog niet een eerder heeft tijdens ervaren.

Aflevering 3 naar - In door Grenzeloos Verliefd: Baby in op het het Buitenland volgen we Nederlandse op tv vrouwen die in met een ander land door wonen en zwanger zijn. Ze met zijn geëmigreerd en in verblijven nu op tv met hun buitenlandse geliefde met in de een land waar de met cultuur heel sterk uit verschilt van de Nederlandse tijdens cultuur. In op 2016 gaat Marloes op (26) met haar de vader op vakantie naar tijdens de Filipijnen. op tv De twee worden direct de uit uitgenodigd door Con uit (24), de barman van in de accommodatie, een om 's avonds kaartspelletjes van te komen spelen. naar Marloes en tijdens Con worden verliefd en een paar van maanden een later vestigt ze zich definitief in op een de Filipijnen. door Inmiddels is het door stel getrouwd, runnen ze een Bed van & Breakfast op én is Marloes in een verwachting van hun een eerste kind. Ze het wonen in een in klein dorp waar de van de omstandigheden zo met primitief zijn dat ze op tv daar niet kan en op tv wíl bevallen. op Een paar weken de voor de uitgerekende datum in gaat ze daarom naar uit de stad, op met zes uur rijden een bij van haar man in vandaan.

Aflevering 2 - uit In Grenzeloos Verliefd: op tv Baby uit in het Buitenland in volgen we Nederlandse vrouwen op tv die in een ander een land wonen en naar de zwanger zijn. Ze van zijn geëmigreerd en van verblijven nu met hun buitenlandse geliefde de uit in een land waar door de cultuur naar heel sterk verschilt van de de Nederlandse cultuur. in Suzan (34) verhuist tijdens in 2008 naar Oeganda om van daar een de huis op te op tv zetten voor kinderen die met een naar moeilijke start hebben gehad. Op de het zondagen bezoekt ze op tv regelmatig de lokale het kerk en daar ontmoet de ze de Oegandese pastoor Zenon tijdens (34). Ze worden tijdens verliefd uit en stappen op in het huwelijksbootje; uit daarmee krijgen de kinderen in naar het kinderhuis ook op een vader. een Het stel wil ook graag van een de eigen gezin: met ze adopteren twee de kleintjes en krijgen zelf ook tijdens nog twee zoons. door Nu is Suzan opnieuw tijdens op in verwachting, van een meisje deze door keer. Maar kinderen op krijgen is in een Oeganda heel in anders dan in tijdens Nederland. Bovendien kent van Oeganda opvallende van tradities en heerst door er veel bijgeloof. En uit dan een verloopt de bevalling ook nog door eens uit heel anders dan van verwacht.

Vanaf het vanavond zendt Net5 de tijdens Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in met het Buitenland' uit. de Jennifer naar Hoffman presenteert de het vier afleveringen elke dinsdag om het 20:30 uur. Anders In de dit programma volgt op Jennifer Nederlandse vrouwen door die zwanger zijn en op het met hun buitenlandse in geliefde in een uit ander land wonen. Daar van zijn de cultuur naar en levenswijze van compleet anders dan thuis. Niet eenvoudig Tijdens hun door zwangerschap beseffen ze met steeds meer dat het het land waar met ze wonen mijlenver van afstaat van wat met ze gewend in zijn op en dat het opvoeden van een een kind in dit op uit land niet altijd eenvoudig zal uit zijn. Suriname De eerste tijdens aflevering gaat over op tv de 26-jarige Marceline van in Suriname. op In 2016 liep ze in daar stage. tijdens In haar vrije tijd gaat in ze door op salsales en ontmoet daar Zach naar (32). Als het de in vriendschap uitmondt in een tijdens relatie, vestigt Marceline een zich permanent in een Paramaribo. Nachtmerrie Al snel is ze door in verwachting van hun door eerste kindje. van In met Suriname betekent dat lang wachten voor van controles bij de het gynaecoloog, geen uit voorbereiding uit op de bevalling en babyspullen van door op lage kwaliteit. Maar in dat alles valt met nog in het van niet bij Marcelines bevalling, die één met het grote nachtmerrie wordt.

januari 2021
03-12-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

26-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

19-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

12-11-2019 20:30

Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger ...

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland bij Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!