Programma gemist?

Aflevering door 4 - op In Grenzeloos Verliefd: tijdens Baby in het Buitenland volgen we op tv een Nederlandse vrouwen die in op een ander land uit wonen en zwanger zijn. Ze op uit zijn geëmigreerd en verblijven nu in met hun buitenlandse uit geliefde in een land door waar de een cultuur heel sterk de verschilt van de op Nederlandse een cultuur. Claire (29) woont op voor haar de werk in Ghana en door ontmoet tijdens een evenement de tijdens Nigeriaanse op journalist Emeka (28). van Hij interviewt tijdens haar voor een in televisieprogramma en er is in meteen met een klik. Een paar op jaar later trouwen ze en de inmiddels is op tv er een kindje op door de komst. Claire krijgt te het horen dat ze door een meisje verwachten, de maar een aantal maanden later tijdens wacht op tv haar bij door de echo een op tv grote verrassing. De bereisde Claire woont een op tv al jaren in Afrika, maar wordt naar tot naar haar eigen tijdens verbazing na de door bevalling geconfronteerd met gevoelens die ze tijdens nog niet eerder de heeft de ervaren.

Aflevering 3 - het In Grenzeloos Verliefd: op uit Baby in het Buitenland volgen de we Nederlandse uit vrouwen die in een ander op land wonen en uit zwanger van zijn. Ze naar zijn geëmigreerd en uit verblijven nu met hun buitenlandse het geliefde op tv in een land waar van de cultuur een heel sterk verschilt van de uit Nederlandse cultuur. In tijdens 2016 gaat Marloes met (26) met met haar vader op vakantie in naar het de Filipijnen. De van twee worden direct uitgenodigd door in Con (24), de op barman van de naar accommodatie, om 's avonds op kaartspelletjes te door komen spelen. Marloes tijdens en uit Con worden verliefd en een uit paar maanden later vestigt met ze zich definitief met op uit de Filipijnen. tijdens Inmiddels is het het stel getrouwd, runnen ze van een Bed & Breakfast én met is Marloes een in verwachting van in hun eerste op kind. Ze wonen in het een klein tijdens dorp waar de omstandigheden op zo primitief zijn op tv dat ze naar daar niet kan en wíl naar naar bevallen. Een paar weken met voor de uitgerekende datum gaat op tv ze tijdens daarom naar de uit stad, op zes uur rijden naar in bij haar man met vandaan.

Aflevering met 2 - In Grenzeloos tijdens Verliefd: van Baby in het met Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die met de in een ander land wonen tijdens en zwanger zijn. op Ze zijn geëmigreerd en de verblijven nu met in hun buitenlandse geliefde tijdens in een op tv land waar de cultuur naar heel sterk naar verschilt van de Nederlandse het cultuur. Suzan (34) door verhuist uit in 2008 naar uit Oeganda om op tv daar een huis op tv op te zetten voor kinderen door die het een moeilijke start hebben gehad. een Op zondagen bezoekt ze in de regelmatig de lokale kerk en daar door ontmoet ze naar de Oegandese pastoor Zenon een (34). Ze worden het verliefd in en stappen op in het huwelijksbootje; daarmee krijgen de de kinderen tijdens in het kinderhuis ook een door vader. Het stel een in wil ook graag een eigen gezin: van ze van adopteren twee kleintjes en krijgen door zelf uit ook nog een twee zoons. Nu is Suzan op opnieuw in naar verwachting, van een meisje deze op keer. Maar naar kinderen van krijgen is in uit Oeganda heel anders dan in het Nederland. Bovendien een kent Oeganda uit opvallende tradities en heerst er in veel uit bijgeloof. En dan op verloopt de bevalling ook van nog eens van heel anders dan door verwacht.

Vanaf een vanavond zendt Net5 de Grenzeloos naar Verliefd-spin-off de 'Baby in het Buitenland' uit. op tv Jennifer naar Hoffman presenteert de het vier afleveringen elke door dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit van programma volgt Jennifer de Nederlandse vrouwen die de zwanger zijn en in met door hun buitenlandse geliefde een in een ander land wonen. het Daar zijn de van cultuur en een levenswijze compleet naar anders dan thuis. Niet eenvoudig Tijdens in hun zwangerschap beseffen op tv ze steeds meer in dat het land waar een naar ze wonen mijlenver de afstaat van wat ze gewend door zijn tijdens en dat het met opvoeden van een kind tijdens in dit land het niet altijd van eenvoudig zal zijn. Suriname De eerste van aflevering gaat over de 26-jarige het Marceline in op tv Suriname. In 2016 de liep ze daar stage. een In haar vrije met tijd gaat tijdens ze op salsales en van ontmoet naar daar Zach (32). een Als de vriendschap de uitmondt in een met relatie, vestigt Marceline zich van permanent in Paramaribo. Nachtmerrie Al in snel is ze naar in verwachting naar van hun naar eerste kindje. In Suriname betekent een dat lang met wachten voor controles het bij de gynaecoloog, tijdens geen voorbereiding op de met bevalling door en babyspullen van lage de kwaliteit. Maar het dat alles valt op tv nog in het niet op tv bij Marcelines bevalling, op die één grote nachtmerrie tijdens wordt.

oktober 2021
03-12-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

26-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

19-11-2019 20:30

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel ste...

12-11-2019 20:30

Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger ...

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland bij Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!