Programma gemist?

Vanavond zendt Net5 naar het eenmalige een tv-programma 'For door One Night Only: he-le-maal naar naakt' uit. Hierin gaan op acht in bekende Nederlandse mannen op tv uit de kleren een om aandacht te door vragen voor voor prostaat- in en een teelbalkanker. Bloot De deelnemers doen mee om het door taboe te de doorbreken en de de ziekte meer bespreekbaar een te in maken. De acht mannen vertellen naar in de uitzending het allemaal waarom ze van graag mee willen tijdens doen. De BN'ers voeren met een dansact op de en geven in zich helemaal bloot. Dat uit zijn: - acteur en van presentator Jasper het Demollin - presentator op Jan Versteegh - zanger Simon het Keizer - acteur en met producent Thijs Römer - op tv Radio 538-dj Sander Lantinga - van het Viggo Waas - acteur, de coach en inspirator uit Peter Faber Dans Choreograaf Kenzo Alvares begeleidt ze van tijdens bij hun voorbereidingen voor de spectaculaire in dans uit The een van Full Monty op de klassieker 'Leave in tijdens Your Hat On' de van Joe Cocker.

maart 2020
14-11-2019 20:30

For One Night Only: He-le-maal naakt

For One Night Only: He-le-maal naakt - For One Night Only: He-le-maal naakt

Vanavond zendt Net5 het eenmalige tv-programma 'For One Night Only: he-le-maal naakt' uit. Hierin gaan acht bekende Nederlandse mannen uit de kleren om aandacht te vragen voor voor prostaat- en teelbalkanker. Bloot De deelnemers doen me...

For One Night Only: He-le-maal naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van For One Night Only: He-le-maal naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van For One Night Only: He-le-maal naakt bij For One Night Only: He-le-maal naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van For One Night Only: He-le-maal naakt. Heb je een uitzending van For One Night Only: He-le-maal naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

For One Night Only: He-le-maal naakt gemist

Uitzending gemist van For One Night Only: He-le-maal naakt? Hier kun je alle uitzendingen van For One Night Only: He-le-maal naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!