Programma gemist?

Vanavond een zendt Net5 het eenmalige tv-programma door 'For het One Night het Only: he-le-maal naakt' uit. Hierin met gaan acht bekende van Nederlandse mannen uit door de uit kleren om aandacht te vragen voor de voor prostaat- en het door teelbalkanker. Bloot De deelnemers doen mee in om het taboe te met doorbreken en de op tv ziekte meer bespreekbaar te een maken. De acht uit mannen door vertellen in de uitzending allemaal de waarom ze door graag de mee willen doen. De het BN'ers voeren een dansact op tijdens en geven een zich helemaal bloot. Dat uit uit zijn: - acteur en presentator Jasper op tv Demollin - presentator uit Jan Versteegh - zanger Simon het Keizer - op tv acteur en producent op Thijs Römer - Radio uit 538-dj Sander Lantinga - Viggo Waas - het acteur, coach en inspirator door Peter tijdens Faber Dans Choreograaf Kenzo Alvares het begeleidt ze bij tijdens hun voorbereidingen voor de spectaculaire op dans uit op The Full op Monty op de klassieker 'Leave naar Your Hat door On' van naar Joe Cocker.

januari 2021
14-11-2019 20:30

For One Night Only: He-le-maal naakt

For One Night Only: He-le-maal naakt - For One Night Only: He-le-maal naakt

Vanavond zendt Net5 het eenmalige tv-programma 'For One Night Only: he-le-maal naakt' uit. Hierin gaan acht bekende Nederlandse mannen uit de kleren om aandacht te vragen voor voor prostaat- en teelbalkanker. Bloot De deelnemers doen me...

For One Night Only: He-le-maal naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van For One Night Only: He-le-maal naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van For One Night Only: He-le-maal naakt bij For One Night Only: He-le-maal naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van For One Night Only: He-le-maal naakt. Heb je een uitzending van For One Night Only: He-le-maal naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

For One Night Only: He-le-maal naakt gemist

Uitzending gemist van For One Night Only: He-le-maal naakt? Hier kun je alle uitzendingen van For One Night Only: He-le-maal naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!