Programma gemist?

In de Oekraïense het in hoofdstad Kiev stort Kees zich het als trouwlustige vrijgezel naar op tijdens de schimmige bruidenmarkt. Ook de brengt hij een bezoek aan een het door rampgebied rond Tsjernobyl, waar op de zaken behoorlijk uit anders blijken te liggen met dan veel in toeristen wordt op tv voorgespiegeld.

Kees reist af een op tv naar Vietnam. Daar verdiept met hij zich in een in streng verboden fenomeen: de de op tv handel in neushoornpoeder en op tv tijgervlees. De uit handel in producten van deze op bedreigde op diersoorten is zeer strafbaar. Een de onschuldig praatje met een een man in tijdens het centrum van op tv Hanoi is op het begin op tv van een hachelijk met avontuur. In een het buitenwijk wordt Kees op in contact gebracht met met een corrupte parlementariër. De uit man weet meer op van een de handel in deze uiterst in verboden producten, maar vermoedt op tv ook dat Kees een een van undercoverjournalist is.

Voor het een keer tijdens geen oplichters, maar een op schrijnende vermissingszaak. Veertig jaar uit geleden uit verdween de 36-jarige door Willemijn van der Meer door uit Amsterdam spoorloos. Onderzoek leert op tv dat uit haar toenmalige echtgenoot op tv Idris meer moet weten. Maar naar hij de woont al tientallen jaren in door Suriname, en op de zes tijdens kinderen leven al door die tijd op tv in onzekerheid. Idris moet nu 83 met zijn, met als hij nog leeft. door Kees en naar zijn team gaan op met zoek.

In de van laatste door aflevering van het misdaadprogramma 'Kees van een der Spek: van Oplichters Aangepakt' het geen oplichters, op tv maar een schrijnende vermissingszaak. Spoorloos Veertig de jaar geleden verdween de 36-jarige in Willemijn van tijdens der door Meer uit Amsterdam spoorloos. Na tijdens onderzoek op tv blijkt dat haar toenmalige echtgenoot van Idris een meer moet weten. Suriname Idris woont al tientallen op een jaren in Suriname. De zes kinderen een leven al die van tijd van in onzekerheid. Idris in moet nu 83 zijn, als de hij nog leeft. uit Kees en door zijn team gaan op de op tv zoek.

Seizoen 2 de - Aflevering op 7 - door Misdaadmagazine met de verborgen camera. De een charlatan. Kees en zijn team op tv tijdens blijven deze keer in het Nederland en onderzoeken de werkwijze uit van van een oer-Hollandse charlatan. Een het vijftiger die met tijdens gladde praatjes dames inpalmt de en ze voor uit tienduizenden euro's oplicht. tijdens Zou de met politie in eindelijk in actie komen als op tv twee ooggetuigen ook nog van melden dat hij op tv in met het bezit is het van een van vuurwapen?

Kees en een zijn team op tv blijven deze keer in Nederland naar en in onderzoeken de werkwijze op van een oer-Hollandse een charlatan. Een vijftiger met die met gladde een praatjes dames inpalmt en ze het voor tienduizenden euro's door oplicht. Zou de op tv politie op eindelijk in actie komen als van twee ooggetuigen ook tijdens nog melden dat tijdens hij in het op tv bezit is van op een tijdens vuurwapen?

Kees naar gaat op jacht op naar de daders van achter de gewraakte bitcoin-advertenties tijdens op social media, het waar van de beeltenis van een dozijn naar bekende op tv Nederlanders voor wordt op misbruikt. Het wordt met een spannende en ook gevaarlijke zoektocht van via op tv Siberië naar centraal Afrika, waarbij tijdens van de chauffeur van Kees uit en zijn tijdens cameraman worden gegijzeld in door handlangers van door de oplichters. Zou met de lokale politie willen helpen, van en krijgen in deze ongrijpbare oplichters eindelijk een door het gezicht?

Kees van der met met Spek gaat in deze aflevering op naar jacht naar uit de daders achter de uit gewraakte bitcoin-advertenties op tv op social tijdens media, waar het de beeltenis van een naar dozijn bekende Nederlanders op tv voor wordt het misbruikt. Gegijzeld Het wordt een spannende en ook door gevaarlijke zoektocht door via Siberië naar naar centraal Afrika, waarbij het de naar chauffeur van Kees in en zijn cameraman door worden gegijzeld door handlangers naar van de oplichters. Gezicht Zou de met lokale politie willen helpen, op tv en op tv krijgen deze ongrijpbare oplichters eindelijk een een een gezicht?

Parijs en Milaan, in met twee mondaine steden die het bekend zijn van de op tv mode, hebben van een zeer verschillende keerzijde. van In naar Milaan worden toeristen bij het station de aangeklampt naar door bootvluchtelingen door die voor de tijdens drugsmaffia blijken te werken door en in Parijs uit zijn reizigers het slachtoffer van naar van balletje-balletjespelers en nepcollectanten. Deze keer tijdens leidt het tijdens in de Franse door hoofdstad tot in een reeks heftige met confrontaties.

Parijs en Milaan, uit in twee mondaine steden van die bekend zijn van de op tv mode, hebben een zeer op tv verschillende een keerzijde. In Milaan op tv worden toeristen tijdens bij het station aangeklampt door in bootvluchtelingen die op tv voor de drugsmaffia van blijken te werken tijdens en in Parijs het zijn reizigers het van slachtoffer van balletje-balletjespelers door en nepcollectanten. Deze keer leidt uit door het in de Franse hoofdstad het tot een reeks heftige van naar confrontaties.

De lichamelijk gehandicapte door van Karola heeft in haar leven zeer tijdens op veel te verduren gehad. Op het de internet op zoekt ze steun voor haar tijdens verdriet. Maar op tv in plaats van in een schouder om uit tijdens tijdens te huilen, stuit ze op een in met man die haar van bijna door 50.000 euro van berooft. Kees en op zijn team van lokken de daders digitaal uit de tijdens tent uit en ontdekken op tv dat ze zich schuilhouden in Italië. door Dit is het op tv begin van een naar hachelijk de avontuur.

De naar lichamelijk gehandicapte Karola heeft een in haar leven zeer door door veel te verduren gehad. op Op het internet op tv zoekt ze steun voor door haar verdriet. Maar op in plaats van met een schouder om met uit te uit huilen, stuit ze op van een man door die haar van bijna de 50.000 euro berooft. Kees het en de zijn team lokken de op tv daders het digitaal uit de tent van en ontdekken dat in ze zich schuilhouden de in Italië. Dit het is het begin van een door hachelijk op tv avontuur.

Seizoen naar 2 - Aflevering 3 - tijdens Misdaadmagazine met de de de verborgen camera. Aruba. Een oplichter uit Hilversum op tv blijkt ook zijn eigen de kinderen tijdens voor vele tienduizenden euro's te tijdens hebben gedupeerd. Hij op is op naar Aruba gevlucht, waar hij tijdens denkt veilig te de zitten. Kees door neemt met zijn getraumatiseerde zoon en door dochter, die dankzij hun vader de zes naar jaar in de schuldsanering hebben van gezeten, tijdens mee naar het eiland voor uit een zeer emotionele op de confrontatie.

juli 2021
10-03-2020 20:29

Afl. 2

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Afl. 2

In de Oekraïense hoofdstad Kiev stort Kees zich als trouwlustige vrijgezel op de schimmige bruidenmarkt. Ook brengt hij een bezoek aan het rampgebied rond Tsjernobyl, waar de zaken behoorlijk anders blijken te liggen dan veel toeristen word...

06-03-2020 21:26

Afl. 1

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Afl. 1

Kees reist af naar Vietnam. Daar verdiept hij zich in een streng verboden fenomeen: de handel in neushoornpoeder en tijgervlees. De handel in producten van deze bedreigde diersoorten is zeer strafbaar. Een onschuldig praatje met een man in ...

20-12-2019 21:29

Suriname

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Suriname

Voor een keer geen oplichters, maar een schrijnende vermissingszaak. Veertig jaar geleden verdween de 36-jarige Willemijn van der Meer uit Amsterdam spoorloos. Onderzoek leert dat haar toenmalige echtgenoot Idris meer moet weten. Maar hij w...

17-12-2019 20:33

Kees van der Spek: schrijnende vermissingszaak

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees van der Spek: schrijnende vermissingszaak

In de laatste aflevering van het misdaadprogramma 'Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt' geen oplichters, maar een schrijnende vermissingszaak. Spoorloos Veertig jaar geleden verdween de 36-jarige Willemijn van der Meer uit Amsterdam...

13-12-2019 21:30

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Misdaadmagazine met de verborgen camera. De charlatan. Kees en zijn team blijven deze keer in Nederland en onderzoeken de werkwijze van een oer-Hollandse charlatan. Een vijftiger die met gladde praatjes dames in...

10-12-2019 20:32

Kees Van Der Spek Ontmaskert "De charlatan"

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees Van Der Spek Ontmaskert "De charlatan"

Kees en zijn team blijven deze keer in Nederland en onderzoeken de werkwijze van een oer-Hollandse charlatan. Een vijftiger die met gladde praatjes dames inpalmt en ze voor tienduizenden euro's oplicht. Zou de politie eindelijk in actie kom...

06-12-2019 21:31

Kees Van Der Spek Ontmaskert "Bitcoin-advertenties"

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees Van Der Spek Ontmaskert "Bitcoin-advertenties"

Kees gaat op jacht naar de daders achter de gewraakte bitcoin-advertenties op social media, waar de beeltenis van een dozijn bekende Nederlanders voor wordt misbruikt. Het wordt een spannende en ook gevaarlijke zoektocht via Siberië naar ce...

03-12-2019 20:32

Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt: bitcoin-advertenties

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt: bitcoin-advertenties

Kees van der Spek gaat in deze aflevering op jacht naar de daders achter de gewraakte bitcoin-advertenties op social media, waar de beeltenis van een dozijn bekende Nederlanders voor wordt misbruikt. Gegijzeld Het wordt een spannende en...

29-11-2019 21:28

Kees Van Der Spek Ontmaskert "Parijs en Milaan"

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees Van Der Spek Ontmaskert "Parijs en Milaan"

Parijs en Milaan, twee mondaine steden die bekend zijn van de mode, hebben een zeer verschillende keerzijde. In Milaan worden toeristen bij het station aangeklampt door bootvluchtelingen die voor de drugsmaffia blijken te werken en in Parij...

26-11-2019 20:33

Kees Van Der Spek Ontmaskert "Parijs en Milaan"

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees Van Der Spek Ontmaskert "Parijs en Milaan"

Parijs en Milaan, twee mondaine steden die bekend zijn van de mode, hebben een zeer verschillende keerzijde. In Milaan worden toeristen bij het station aangeklampt door bootvluchtelingen die voor de drugsmaffia blijken te werken en in Parij...

22-11-2019 21:33

Kees Van Der Spek Ontmaskert "Karola"

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees Van Der Spek Ontmaskert "Karola"

De lichamelijk gehandicapte Karola heeft in haar leven zeer veel te verduren gehad. Op het internet zoekt ze steun voor haar verdriet. Maar in plaats van een schouder om uit te huilen, stuit ze op een man die haar van bijna 50.000 euro bero...

19-11-2019 20:30

Kees Van Der Spek Ontmaskert "Karola"

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees Van Der Spek Ontmaskert "Karola"

De lichamelijk gehandicapte Karola heeft in haar leven zeer veel te verduren gehad. Op het internet zoekt ze steun voor haar verdriet. Maar in plaats van een schouder om uit te huilen, stuit ze op een man die haar van bijna 50.000 euro bero...

15-11-2019 21:28

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt - Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Misdaadmagazine met de verborgen camera. Aruba. Een oplichter uit Hilversum blijkt ook zijn eigen kinderen voor vele tienduizenden euro's te hebben gedupeerd. Hij is naar Aruba gevlucht, waar hij denkt veilig te...

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt bij Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt. Heb je een uitzending van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist

Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

Uitzending gemist van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt? Hier kun je alle uitzendingen van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!