Programma gemist?

Aflevering 8 - in het De brandweer doet zoveel meer dan tijdens de op hoofdtaak branden blussen. In op tv Als de tijdens Brandweer gaan uit we met hen mee en staan van met we in de schoenen van een de brandweerploeg een als ze vanuit de een kazerne op een van incident in afstuiven. De bestuurder van een van bestelauto moet bevrijd op worden omdat hij een tussen twee vrachtwagens de geplet is. Dit het ongeval veroorzaakt het één van de langste tijdens files naar van het jaar. naar De brandweer rukt samen het met een snelboot van het de KNRM tijdens uit voor een redding op van het IJsselmeer; met daar staat een naar plezierjacht tijdens in lichterlaaie en zijn er mogelijk met ook slachtoffers aan tijdens boord. Trots zijn de brandweerlieden als van ze mensen uit naar een op tv brandende woning kunnen redden. een Dat gebeurt daadwerkelijk op bij acht personen die overvallen tijdens door een brand, van ingesloten een raken.

Aflevering op tv 7 - van Deze keer; het op brandweerduikteam komt in een actie nadat een schipper vermist is. uit Hij in ging de touwen van zijn de binnenvaartschip laten vieren naar op tv en verdween in de nacht. een Vanaf dat moment is op tv er maximaal door één uur tijd om uit hem tijdens levend uit het ijskoude met water te vissen. Op door in klaarlichte dag zit een man in naar een zijn rubberbootje bekneld van tussen een sluisdeur tijdens en de wal. Zijn toestand door wordt kritiek als van hij halverwege de de bevrijdingsactie met buiten bewustzijn raakt. Ruim het 250 bewoners van van een woontoren moeten tijdens worden geëvacueerd door omdat een explosie voor door een enorme wateroverlast op tv zorgt. En een grote op brand zorgt voor de zoveel paniek bij bewoners het dat sommigen vanaf een de een tweede verdieping uit het een raam door springen.

Aflevering 6 - in het Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, tijdens verkeersongelukken, levens redden; de brandweer door doet zoveel meer naar dan de hoofdtaak op branden blussen. En steeds met meer eigenlijk. met Dat komt op tv omdat ze het bij een incident op de kortste aanrijtijd hebben van alle de hulpverleners. In het Als de Brandweer door gaan we met van hen mee en uit staan we in op de schoenen tijdens van de brandweerploeg als een ze vanuit een een kazerne op een incident de afstuiven. Wat start met in de meldkamer een met een met angstige noodoproep, krijgt een door vervolg als we op tv met de de brandweer binnen op een minuut door in de tankautospuit (TAS) tijdens stappen en van met gillende sirenes uitrukken. op De centralist door van de meldkamer krijgt in een noodoproep die hem aangrijpt. tijdens Een tijdens angstig kind de belt 112 omdat het huis in van naar brand staat en met zij samen met twee uit anderen op de eerste verdieping door vast met zit. De brandweer naar rukt ook uit als in vijf dames op hun naar stap-avond vastzitten in naar op een lift

Aflevering 5 in - op Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, een verkeersongelukken, levens redden; de brandweer doet op zoveel van meer dan de tijdens hoofdtaak branden blussen. het En steeds meer eigenlijk. Dat met komt omdat met ze bij een incident in de kortste aanrijtijd door hebben uit van alle hulpverleners. In tijdens Als de Brandweer gaan in we een met hen in mee en staan door we in de schoenen van uit de brandweerploeg op als ze de vanuit een kazerne tijdens op een incident afstuiven. op Wat start de in de meldkamer met een angstige op noodoproep, een krijgt een vervolg in als we naar met de brandweer in binnen een minuut in de in tankautospuit (TAS) met stappen en op met gillende sirenes uitrukken. Deze tijdens keer; op een Volkstuinencomplex tijdens staat het een tuinhuisje in brand. Volgens het sommige op tv aanwezigen zou er iemand door slapen. Trauma uit voor de op tv brandweer dreigt wanneer een van persoon onder de de metro terecht is gekomen. in De kans dat tijdens iemand naar het overleeft is minimaal. Maar voordat tijdens het zover het is, moet op tv je de persoon eerst het zien te in vinden.

Aflevering 4 - op tv Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, in verkeersongelukken, het levens redden; de met brandweer doet zoveel meer dan de de hoofdtaak tijdens branden blussen. En door steeds meer naar eigenlijk. Dat op komt omdat ze naar bij een incident door de kortste aanrijtijd hebben met van alle hulpverleners. In Als op de Brandweer naar gaan door we met hen naar mee en staan we in de met schoenen het van de brandweerploeg als een ze vanuit een naar kazerne op het een incident afstuiven. op tv Wat start van in de meldkamer met een uit angstige noodoproep, tijdens krijgt een vervolg tijdens als we naar met de brandweer binnen het een minuut in in de tankautospuit (TAS) stappen en door met een gillende sirenes uitrukken. Een op tv glazenwasser op tv staat doodsangsten uit als hij scheef met het hangt aan de gevel tijdens van een op tv kantoorkolos omdat één van de de kabels van zijn bakje tijdens is afgebroken. uit Hoe lang zal het op tv duren door voordat de andere kabel het door ook begeeft? op Een autobrand met is aangestoken, denkt bevelvoerder Menno. tijdens een Het lijkt een serieuze waarschuwing van aan het adres van een de tijdens eigenaar.

Aflevering 3 uit - Liftopsluitingen, reanimaties, op tv waterongevallen, verkeersongelukken, levens tijdens redden; de brandweer door doet van zoveel meer dan de hoofdtaak naar branden blussen. van En steeds van meer eigenlijk. Dat komt omdat ze het bij een incident met door de kortste aanrijtijd hebben van alle op naar hulpverleners. In Als de in Brandweer gaan we met een hen mee en staan het we in door de schoenen door van de brandweerploeg als ze door tijdens vanuit een kazerne op op een incident afstuiven. in Wat start op tv in de meldkamer op tv met een angstige noodoproep, een krijgt een vervolg als we tijdens met uit de brandweer binnen een minuut op in de tankautospuit naar (TAS) stappen een en met gillende de sirenes uitrukken. Deze op tv keer; een balkonbrand in die de bij een babykamer naar op binnen slaat. het Een andere nachtmerrie is een hoogwerker in die het een patiënt met hartfalen afvoert op en halverwege uit vastloopt. Hulpverleners en de omstanders zijn op tv de wanhoop nabij als de uit vrouw in uit kritieke toestand niet voor- de of de achteruit meer kan. naar En een grote in industriële brand bedreigt door niet alleen bedrijfspanden maar in ook in de levens van de op brandweermannen.

Aflevering 2 tijdens - Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, op tv verkeersongelukken, levens redden; door de brandweer op doet zoveel meer dan met de tijdens hoofdtaak branden blussen. En steeds op tv meer eigenlijk. in Dat komt omdat ze de bij een door incident van de kortste aanrijtijd hebben van alle op tv tijdens hulpverleners. In Als de het Brandweer gaan we met hen op tv mee tijdens en staan we van in de schoenen van met de brandweerploeg als naar ze het vanuit een kazerne op een incident uit afstuiven. Wat tijdens start in door de meldkamer met een angstige tijdens noodoproep, het krijgt een vervolg in als we een met de brandweer binnen tijdens een minuut van in de tankautospuit (TAS) het stappen en met een gillende sirenes op uitrukken. Deze keer; een paard van is vastgezogen in een tijdens moddersloot in en moet gered uit worden. Bij een flatbrand wordt het een bejaarde man op tv uit een uit brandende woning gehaald. naar Hij door is buiten bewustzijn als zijn zoon naar de brandweer vertelt een dat hij door niet tot door leven gewekt mag worden. door Luisteren ze hiernaar? En naar in het op tv stikdonker wordt de het brandweer tijdens een met verkenning de in een bedrijfspand door een levensgevaarlijke op gasexplosie het overvallen.

In het naar nieuwe realityprogramma de Als de Brandweer is het van werk de van brandweermannen een en -vrouwen de komende op tv zondagen om 20:30 uur tijdens op SBS6 naar van dichtbij te zien. Bijzondere beelden De uit leden van een de op brandweer filmen zelf ook, van waardoor het uit programma extra bijzondere op beelden oplevert. Daarnaast worden een onder andere drone's, beveiligingsbeelden uit en warmtebeeldcamera's gebruikt. Duikers Uiteraard zijn naar met er veel branden te zien in in Als de Brandweer, tijdens tijdens maar ook een onbekendere kant van het een het brandweerwerk wordt belicht. Zo zijn het er uit ook duikers met die een slachtoffer uit een tijdens in het uit water belande op tv auto bevrijden of een uitgeput een paard uit een diepe naar moddersloot proberen tijdens te halen. Deze met aflevering In de eerste aflevering uit bedreigt een uitslaande naar brand het uit huis van studenten. Een vrouw door valt naar van haar fiets met en komt onder een rijdende op tv tram terecht. een En door een auto met tijdens twee inzittenden boort zich in van de gevel naar van een het computerwinkel en zorgt voor acuut op tv instortingsgevaar.

maart 2020
12-01-2020 20:30

Als de Brandweer

Als de Brandweer - Als de Brandweer

Aflevering 8 - De brandweer doet zoveel meer dan de hoofdtaak branden blussen. In Als de Brandweer gaan we met hen mee en staan we in de schoenen van de brandweerploeg als ze vanuit een kazerne op een incident afstuiven. De bestuurder van e...

05-01-2020 20:30

Als de Brandweer

Als de Brandweer - Als de Brandweer

Aflevering 7 - Deze keer; het brandweerduikteam komt in actie nadat een schipper vermist is. Hij ging de touwen van zijn binnenvaartschip laten vieren en verdween in de nacht. Vanaf dat moment is er maximaal één uur tijd om hem levend uit h...

29-12-2019 20:30

Als de Brandweer

Als de Brandweer - Als de Brandweer

Aflevering 6 - Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, verkeersongelukken, levens redden; de brandweer doet zoveel meer dan de hoofdtaak branden blussen. En steeds meer eigenlijk. Dat komt omdat ze bij een incident de kortste aanrij...

22-12-2019 20:30

Als de Brandweer

Als de Brandweer - Als de Brandweer

Aflevering 5 - Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, verkeersongelukken, levens redden; de brandweer doet zoveel meer dan de hoofdtaak branden blussen. En steeds meer eigenlijk. Dat komt omdat ze bij een incident de kortste aanrij...

15-12-2019 20:30

Als de Brandweer

Als de Brandweer - Als de Brandweer

Aflevering 4 - Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, verkeersongelukken, levens redden; de brandweer doet zoveel meer dan de hoofdtaak branden blussen. En steeds meer eigenlijk. Dat komt omdat ze bij een incident de kortste aanrij...

08-12-2019 20:30

Als de Brandweer

Als de Brandweer - Als de Brandweer

Aflevering 3 - Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, verkeersongelukken, levens redden; de brandweer doet zoveel meer dan de hoofdtaak branden blussen. En steeds meer eigenlijk. Dat komt omdat ze bij een incident de kortste aanrij...

01-12-2019 20:30

Als de Brandweer

Als de Brandweer - Als de Brandweer

Aflevering 2 - Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, verkeersongelukken, levens redden; de brandweer doet zoveel meer dan de hoofdtaak branden blussen. En steeds meer eigenlijk. Dat komt omdat ze bij een incident de kortste aanrij...

24-11-2019 20:30

Nieuw: Als de Brandweer

Als de Brandweer - Nieuw: Als de Brandweer

In het nieuwe realityprogramma Als de Brandweer is het werk van brandweermannen en -vrouwen de komende zondagen om 20:30 uur op SBS6 van dichtbij te zien. Bijzondere beelden De leden van de brandweer filmen zelf ook, waardoor het progra...

Als de Brandweer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de Brandweer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de Brandweer bij Als de Brandweer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de Brandweer. Heb je een uitzending van Als de Brandweer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de Brandweer gemist

Uitzending gemist van Als de Brandweer? Hier kun je alle uitzendingen van Als de Brandweer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 12-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!