Programma gemist?

Het is van nog maar twee van weken tot op tv Rico Verhoevens op titelgevecht tegen Badr Hari. naar De hype werkt in toe naar een climax. Dat op tv uit is te zien in deze aflevering van van de op tv realityserie RICO. PR-verzoeken Kickbokser in Rico Verhoeven wordt gevolgd in met het spannendste jaar op tv van uit zijn leven. Nu het van gevecht steeds in dichterbij komt, wordt zelfs uit zijn vrouw Jacky voortdurend op gebeld met met PR-verzoeken naar voor haar man. Gastrol In Manchester traint op Rico ondertussen met het een op absolute toptrainer. En tussen de de bedrijven door op heeft 'ie een gastrol in op 'Undercover' en staat de op tv hij natuurlijk stil bij de sterfdag van van van zijn vader. Lees meer over de op tv naar tv-uitzending rond het titelgevecht op 21 naar van december op gids.tv/6223/rico-v-badr

Aflevering 2 door - In de vijfdelige de het reality-docu RICO wordt de wereldberoemde met kickbokser een Rico Verhoeven gevolgd in het spannendste in door jaar van zijn leven. De voorbereiding van op weg naar naar het gevecht tijdens van de eeuw naar - van GLORY Collision 2 tegen van Badr Hari op 21 december naar 2019 - vormt in uit de rode draad uit van de intieme serie. Weet hij op Badr van Hari opnieuw met te verslaan? Al maandenlang werkt Rico op volgens een extreem op strikt trainingsschema op tv toe naar de naar allerbeste versie van met zichzelf. Nooit eerder liet een Rico naar Verhoeven zoveel van het zichzelf zien, van zowel privé als professioneel. In van deze aflevering: op tv Het gevecht van Rico op Verhoeven tegen in Badr Hari komt in dichterbij, en het trainingsschema in wordt steeds intensiever. op Afgelopen zomer was tijdens er op nog wél tijd voor tijdens ontspanning, zoals Rico's het trip naar L.A. waar met hij door in het kader van van zijn acteerambities wereldsterren als uit Halle Berry en op Arnold tijdens Schwarzenegger ontmoette. Ook zien we door Rico een chillen en poolen, thuis bij het zijn goede vriend van Martin op tv Garrix en gaat hij op van date met zijn van dochter.

In de het realityprogramma de RICO wordt kickbokser Rico in Verhoeven gevolgd op tv in aanloop naar tijdens het gevecht tegen Badr Hari op uit 21 december dit uit jaar. Vijf weken naar lang het om 21:30 uur op door SBS6. Discipline Rico een Verhoeven wordt al met een jaar gevolgd. Hij uit volgt een extreem de strikt trainingsschema de en heeft veel discipline met nodig om zijn doel de te bereiken: ongelagen van wereldkampioen blijven. Familie Naast op het keiharde trainingsregime een en al zijn andere op ambities een heeft Rico ook een gezin door met drie jonge kinderen. de Ook in thuis wil de hij het maximale eruit halen. Filmrol Met een uit hoofdrol in in een op Hollywoodfilm komt dit jaar nog van een droom met uit voor Rico uit Verhoeven. Hij het speelt in de actiefilm met The Black met Lotus.

december 2019
09-12-2019 21:30

Rico: gevecht tegen Badr Hari dichtbij

RICO - Rico: gevecht tegen Badr Hari dichtbij

Het is nog maar twee weken tot Rico Verhoevens titelgevecht tegen Badr Hari. De hype werkt toe naar een climax. Dat is te zien in deze aflevering van de realityserie RICO. PR-verzoeken Kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het span...

02-12-2019 21:30

RICO

RICO - RICO

Aflevering 2 - In de vijfdelige reality-docu RICO wordt de wereldberoemde kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. De voorbereiding op weg naar het gevecht van de eeuw - GLORY Collision 2 tegen Badr Hari op ...

25-11-2019 21:30

Nieuw: RICO

RICO - Nieuw: RICO

In het realityprogramma RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in aanloop naar het gevecht tegen Badr Hari op 21 december dit jaar. Vijf weken lang om 21:30 uur op SBS6. Discipline Rico Verhoeven wordt al een jaar gevolgd. Hij vol...

RICO gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RICO de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RICO bij RICO liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RICO. Heb je een uitzending van RICO gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RICO gemist

Uitzending gemist van RICO? Hier kun je alle uitzendingen van RICO kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-12-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!