Programma gemist?

Miss Fortune door - Een in pasgetrouwde vrouw heeft het van vermogen om uit te communiceren met de de geesten uit van onlangs overledenen. Ze twijfelt om een hen te helpen een met hun belangrijke berichten van te communiceren naar de naar buitenwereld. Het een circus arriveert in de van stad en brengt uit de geest van een man met met zich op mee die denkt dat van zijn broer hem naar heeft vermoord. op Melinda moet deze de geest door helpen zijn dood en zijn uit in broer onder ogen naar te zien.

Demon Child de - van Een pasgetrouwde vrouw heeft op het vermogen om te communiceren een met in de geesten van tijdens onlangs overledenen. Ze twijfelt op om hen te het helpen door hun belangrijke berichten te op tv communiceren naar de op buitenwereld. Tijdens het winkelen op tv voor antiek van in een de lokaal huis, ontmoet naar Melinda de geest van een kwaadaardige van op tv jonge jongen die uit zijn familie terroriseert.

Melinda's met First Ghost - Een in pasgetrouwde vrouw heeft van het vermogen uit om te communiceren tijdens met de geesten van onlangs naar overledenen. in Ze twijfelt om hen een te helpen hun belangrijke in op tv berichten te communiceren naar de buitenwereld. tijdens De de negenjarige ex-klasgenoot in Sarah Applewhite achtervolgt Melinda - met de eerste geest op die Melinda op ooit zag van - die ertoe leidt dat een ook uit slechte jeugdherinneringen Melinda door achtervolgen.

Last Execution - een tijdens Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen van om naar te communiceren met de geesten op van naar onlangs overledenen. Ze de twijfelt om hen te helpen door hun op belangrijke berichten te communiceren een naar de buitenwereld. in De de geest van een man uit volgt Melinda vanuit een kunstgalerie in naar huis. Deze van geest achtervolgt Melinda door in op contact te komen met door zijn dochter die van sinds zijn dood ernstige uit door problemen heeft.

Friendly Neighborhood Ghost door - Een op tv pasgetrouwde uit vrouw heeft het vermogen om een te communiceren met in de geesten van onlangs een overledenen. Ze twijfelt van om hen te van helpen met hun belangrijke berichten het te communiceren naar de buitenwereld. door Wanneer een een nieuwe buurman intrekt, van brengt hij een in geest mee als een onderdeel door van zijn bagage en Melinda's met pogingen om op tv de vijandige naar geest te bereiken, leiden tijdens tot spanning tussen naar haar en een Jim.

Undead Comic - naar Een tijdens pasgetrouwde vrouw heeft van het vermogen om een te communiceren met op de geesten van onlangs de overledenen. Ze twijfelt om met hen te uit helpen hun belangrijke naar berichten te communiceren naar naar de buitenwereld. tijdens Terwijl Andrea op zich opmaakt voor een voorstelling de ??in uit een plaatselijke comedyclub, ontmoet Melinda van een tijdens stel dode comedians die uit zich bezighouden met op tv hun eigen het comedy-act.

Shadow Boxer - in Een pasgetrouwde uit vrouw heeft het uit vermogen naar om te communiceren op met de geesten van onlangs overledenen. de Ze twijfelt in om met hen te helpen hun belangrijke de berichten op te communiceren naar de buitenwereld. van Melinda probeert een tijdens vader en zoon op tv te herenigen van voordat een cruciale in beslissing wordt tijdens genomen.

Ghost Bride - in Een pasgetrouwde naar vrouw op tv heeft het vermogen in om te communiceren met op de geesten tijdens van onlangs overledenen. Ze in twijfelt om hen tijdens te helpen naar hun belangrijke berichten het te communiceren naar op de buitenwereld. Melinda komt tussenbeide wanneer op de geest naar van een met vrouw die haar huwelijksnacht niet een heeft gehaald, de van verloofde van haar met een man begint te door terroriseren.

On the Wings van of a uit Dove een - Een pasgetrouwde het vrouw heeft het een vermogen om te communiceren met op tv de geesten van onlangs een overledenen. Ze twijfelt naar door om hen te helpen hun door belangrijke uit berichten te communiceren naar de buitenwereld. tijdens Terwijl Jim een zich empathisch verbindt in met de enge gevoelens door van een door dode ex-gevangene, blijft een tijdens in ex-beste vriend uit in Melinda's verleden proberen met opnieuw contact met haar de te maken.

Lost Boys in - Een pasgetrouwde van vrouw heeft het vermogen naar naar om te communiceren met de tijdens geesten van met onlangs overledenen. Ze twijfelt om tijdens hen te naar helpen hun belangrijke berichten naar te op communiceren naar het de buitenwereld. Melinda en Andrea worden in door ingehuurd om meubels van naar een lokale herberg te uit veilen. Bij het opruimen van van naar de kelder ontdekt tijdens Melinda de geesten door van drie van jonge jongens die het stierven in een door weeshuisbrand.

Mended naar Hearts - Een van pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen tijdens om te door communiceren met de geesten met van onlangs overledenen. naar Ze met twijfelt om in hen te helpen hun belangrijke berichten uit op tv te communiceren naar de buitenwereld. naar Nadat Jim het leven het heeft gered van op tv het een vrouw die zelfmoord door probeert te plegen met haar de overleden verloofde, probeert in Melinda de verloofde het te de helpen oversteken.

Ghost, Interrupted met - Een pasgetrouwde in vrouw heeft een het vermogen om te in communiceren met de van geesten van het onlangs overledenen. Ze door twijfelt om een hen te helpen hun belangrijke op berichten tijdens te communiceren naar de door buitenwereld. Melinda helpt een met tiener tijdens in wie wordt achtervolgd door haar het naar dode, agressieve identieke op tv tweelingzus.

The de Crossing - Een pasgetrouwde naar vrouw op tv heeft het vermogen een om te communiceren met de geesten in in van onlangs overledenen. Ze twijfelt om op hen een te helpen hun belangrijke berichten naar te communiceren van naar de buitenwereld. Melinda een moet tijdens de geest van een van kind tijdens herenigen met zijn familie voordat uit er zich het weer een een tragedie voordoet.

The Childrens in Parade in - Melinda Gordon heeft sinds haar uit uit kindertijd de gave om met aardgebonden op geesten te communiceren. op Deze geesten tijdens zijn overleden mensen de die om naar uiteenlopende redenen op aarde tijdens zijn tijdens gebleven. Het is Melinda's taak de deze geesten te op tv helpen om het probleem op tv dat hen op tijdens aarde houdt een op op tv te lossen, zodat ze alsnog in naar het op tv hiernamaals kunnen gaan. Melinda's onderzoek door het naar een poltergeist in het een ziekenhuis leidt tot een van confrontatie de met bovennatuurlijke krachten die met haar van en haar zoon met terroriseren.

Dead Ringer - in Melinda Gordon heeft met met sinds haar kindertijd de gave naar om met naar aardgebonden geesten tijdens te communiceren. Deze geesten de zijn overleden mensen die om een uiteenlopende naar redenen op aarde zijn van gebleven. Het is op Melinda's taak deze een geesten te de helpen om het probleem de dat door hen op aarde houdt op op te lossen, zodat met ze alsnog naar het een hiernamaals de kunnen gaan. Wanneer de geest de Melinda op tv probeert te de helpen plotseling levend opduikt, bevindt uit ze zich tijdens in een uit gevaarlijke wraakplanning en vecht ze met het vijanden waarvan ze op tv niet wist dat naar ze die een had.

februari 2020
20-02-2020 19:30

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Miss Fortune - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Het circus arriveert in de stad...

19-02-2020 19:35

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Demon Child - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Tijdens het winkelen voor antiek...

17-02-2020 19:35

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Melinda's First Ghost - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. De negenjarige ex-klas...

14-02-2020 19:30

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Last Execution - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. De geest van een man volgt Me...

13-02-2020 19:35

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Friendly Neighborhood Ghost - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Wanneer een nieu...

12-02-2020 19:30

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Undead Comic - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Terwijl Andrea zich opmaakt voo...

11-02-2020 19:35

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Shadow Boxer - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Melinda probeert een vader en z...

10-02-2020 19:35

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Ghost Bride - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Melinda komt tussenbeide wanneer...

06-02-2020 19:30

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

On the Wings of a Dove - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Terwijl Jim zich empa...

03-02-2020 19:30

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Lost Boys - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Melinda en Andrea worden ingehuurd...

31-01-2020 19:35

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Mended Hearts - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Nadat Jim het leven heeft gere...

30-01-2020 19:35

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Ghost, Interrupted - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Melinda helpt een tiener ...

29-01-2020 19:30

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

The Crossing - Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Melinda moet de geest van een k...

27-01-2020 19:30

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

The Childrens Parade - Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geeste...

24-01-2020 19:35

Ghost Whisperer

Ghost Whisperer - Ghost Whisperer

Dead Ringer - Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te help...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ghost Whisperer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ghost Whisperer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ghost Whisperer bij Ghost Whisperer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ghost Whisperer. Heb je een uitzending van Ghost Whisperer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ghost Whisperer gemist

Uitzending gemist van Ghost Whisperer? Hier kun je alle uitzendingen van Ghost Whisperer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 20-02-2020 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!