Programma gemist?

Seizoen 1 tijdens - Aflevering 4 - een op Realityreeks achter de schermen het van de praktijk een van plastisch chirurge naar Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend tijdens van Temptation door Island, wil het graag af van de pijn aan op tv uit haar billen. Ze heeft bilimplantaten op tv laten zetten en doordat op tv ze is op afgevallen gaan in de implantaten draaien in uit haar tijdens bil.

Aflevering uit 3 - De met plastisch chirurgische door kliniek van Diana Gabriels met is de plek waar menig van door realityster zich laat verbouwen tot een de Insta-waardig plaatje. met In deze een serie bieden door we een kijkje in door de keuken naar van deze kliniek aan, met haar naar minstens in net zo opvallende clientèle, op tv cosmetische wensen naar en verhalen. In deze aflevering door van het Plastisch Fantastisch bruist de Diana Gabriels weer het van de ideeën. Zo een werkt ze een rap met uit over door haar bewogen leven. met Samen met zoon tijdens Ian schrijft naar ze de tekst voor een deze rap. Ook op zien een we Geneviève, bekend met van Oh Oh Daar Gaan We uit Weer en Ex een naar On The Beach, die haar naar cupmaat een nog eens wil laten vergroten. Ze op heeft in al 2 borstvergrotingen ondergaan, maar een wil de deze keer uit naar 800cc, een langgekoesterde droom door voor de slanke Geneviève. in Flamboyante El het Tjabo vindt zijn uit weg naar het de kliniek een in Barendrecht; hij door komt bij Diana op consult het voor een probleem op wat een zijn hele leven beheerst. Zijn van gewicht.

Aflevering uit 2 - De plastisch chirurgische de kliniek van Diana naar van Gabriels is de plek waar door menig realityster zich op laat van verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. op In deze serie een bieden we een kijkje tijdens tijdens in de keuken van deze door kliniek aan, met van haar naar minstens net zo opvallende clientèle, cosmetische op wensen een en verhalen. het We zien drie opvallende dames een met ieder de hun eigen wensen. het YouTuber Jessie het Maya heeft al diverse ingrepen laten in doen bij van Diana. Ze wil met graag een gezichtsvervrouwelijkende operatie op tv laten met doen, de op FFS (Facial Feminization Surgery). Een tijdens bijzondere, van maar ook ingrijpende operatie. door Ook de in opgewekte Kelly komt bij door Diana op consult. met Kelly heeft erg veel tijdens pijn aan haar billen op in en haar borsten uit zijn voor haar nog naar niet perfect. Aan Diana de met vraag van of ze iets aan de van in complicaties aan haar billen en op iets aan haar door borsten de kan doen. Daisy komt ook het bij tijdens Diana op consult. Ze met gaat binnenkort trouwen en wil van er perfect uitzien op op van de grote dag. Diana een biedt een helpende naar hand om Daisy met van haar 'zwembandje' naar af te met helpen.

In het in nieuwe programma Plastisch naar Fantastisch een wordt een kijkje nemen achter in de schermen van de op tv praktijk van Diana op door Gabriels gegeven. Het programma is de uit komende woensdagen om van met 20:30 uur te op zien op Net5. Extreme wensen De mensen die uit over de vloer het komen op in de praktijk hebben door uiteenlopende verhalen. De ene uit persoon kan eindelijk op weer normaal naar zitten in na een schaamlipcorrectie en in de andere, erg jonge op tv persoon door komt met extreme wensen binnen. Kim met Kardashian In deze eerste aflevering op tv komt Deniz langs het in Barendrecht. Hij op wil een graag ronde volle tijdens Kim Kardashian-billen. Maar kan uit dat wel? Neuscorrectie Vaste klant Naomi op komt langs van voor een neuscorrectie. de Ze op stoort zich al haar hele leven het aan haar het neus en zou dat naar naar graag anders zien.

augustus 2020
18-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van Temptation Island, wil graag af van de pijn aan haar billen. Ze heeft bilimplantaten laten ...

11-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 3 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

04-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 2 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

27-11-2019 20:30

Nieuw: Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Nieuw: Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensen De mensen die over d...

Plastisch Fantastisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Plastisch Fantastisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Plastisch Fantastisch bij Plastisch Fantastisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Plastisch Fantastisch. Heb je een uitzending van Plastisch Fantastisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!