Programma gemist?

Seizoen 1 in - Aflevering op 4 - een Realityreeks achter de met schermen van de praktijk van uit plastisch chirurge in Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend een van Temptation Island, op wil graag tijdens af van uit de pijn aan haar billen. Ze uit heeft op tv bilimplantaten laten op zetten en doordat ze is afgevallen het gaan de op tv implantaten draaien in naar haar het bil.

Aflevering 3 tijdens - De met plastisch chirurgische kliniek door van Diana Gabriels met is de tijdens plek waar menig realityster op zich laat op tv verbouwen tot een Insta-waardig naar plaatje. In deze serie bieden tijdens we een kijkje op tv in de uit keuken door van deze kliniek aan, met haar naar minstens net zo op tv opvallende clientèle, in cosmetische wensen van en verhalen. In door deze aflevering van naar Plastisch Fantastisch met bruist Diana Gabriels weer van de door ideeën. Zo werkt de door ze een rap uit over van haar het bewogen leven. Samen met uit zoon Ian schrijft ze de op tv op tv tekst voor deze tijdens rap. Ook zien met we Geneviève, bekend van van Oh Oh Daar Gaan van We op tv Weer en Ex On The Beach, een die haar cupmaat in nog eens wil van naar laten vergroten. Ze heeft al een 2 borstvergrotingen ondergaan, uit maar wil deze naar keer naar 800cc, een een langgekoesterde droom voor in de de slanke Geneviève. Flamboyante de El Tjabo vindt zijn het weg naar een de kliniek in Barendrecht; hij tijdens komt uit bij Diana op consult voor tijdens het een probleem wat zijn hele leven in beheerst. Zijn naar gewicht.

Aflevering 2 van - De plastisch chirurgische uit kliniek van naar Diana Gabriels een is de plek naar waar menig realityster uit zich laat verbouwen met tot een Insta-waardig naar plaatje. In deze uit serie bieden we een op tv kijkje in de de keuken van op tv deze kliniek aan, met haar door minstens door net zo opvallende clientèle, het cosmetische wensen en met verhalen. We zien door drie opvallende dames de met ieder in hun eigen op wensen. YouTuber Jessie op Maya heeft al diverse ingrepen laten op tv in doen bij Diana. Ze wil graag naar een gezichtsvervrouwelijkende operatie tijdens laten doen, de op tv FFS (Facial de Feminization van Surgery). Een bijzondere, door maar ook ingrijpende operatie. op tv Ook de opgewekte van Kelly komt een bij Diana op de consult. Kelly heeft erg door veel pijn van aan haar billen en haar het borsten zijn voor haar tijdens nog in niet perfect. Aan Diana de de vraag of naar ze iets op aan de op tv complicaties aan haar billen en een iets aan haar met borsten op kan doen. Daisy komt ook bij door Diana op de consult. Ze gaat binnenkort naar tijdens trouwen en wil er perfect het uitzien op tv op de grote uit dag. Diana biedt op tv een helpende hand om Daisy van uit haar 'zwembandje' op tv af te de helpen.

In het in nieuwe programma Plastisch door Fantastisch wordt van een kijkje nemen met achter de schermen van de naar praktijk van Diana in Gabriels de gegeven. Het programma is de door komende tijdens woensdagen om 20:30 uur in te zien op tv op Net5. Extreme wensen De mensen naar die over de vloer in het komen in de praktijk hebben uiteenlopende het verhalen. De ene een persoon met kan eindelijk weer normaal op tv zitten na een op tv schaamlipcorrectie naar en de andere, erg jonge persoon van komt met extreme een wensen binnen. Kim tijdens Kardashian In uit deze eerste aflevering komt naar Deniz langs in Barendrecht. met Hij wil graag van ronde een volle Kim Kardashian-billen. de Maar kan dat wel? Neuscorrectie Vaste naar klant Naomi komt langs voor in een neuscorrectie. Ze het in stoort zich al haar hele leven het aan haar neus uit en tijdens zou dat graag anders naar zien.

april 2021
18-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van Temptation Island, wil graag af van de pijn aan haar billen. Ze heeft bilimplantaten laten ...

11-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 3 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

04-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 2 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

27-11-2019 20:30

Nieuw: Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Nieuw: Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensen De mensen die over d...

Plastisch Fantastisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Plastisch Fantastisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Plastisch Fantastisch bij Plastisch Fantastisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Plastisch Fantastisch. Heb je een uitzending van Plastisch Fantastisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!