Programma gemist?

Seizoen 1 in - Aflevering de 4 - Realityreeks achter de van schermen van de naar op tv praktijk van plastisch chirurge Diana op Gabriels. Realityster uit Pommeline, bekend van Temptation Island, wil van graag op tv af van de op tv pijn aan haar door billen. Ze heeft bilimplantaten naar laten zetten en doordat de een ze is afgevallen op gaan de implantaten draaien in naar haar uit bil.

Aflevering het 3 - De plastisch het chirurgische kliniek de van Diana Gabriels tijdens is de plek waar menig naar realityster zich laat op tv verbouwen naar tot een tijdens Insta-waardig plaatje. In deze serie het bieden we een kijkje tijdens in de keuken uit van deze kliniek door aan, met haar in de minstens net zo opvallende op clientèle, cosmetische wensen en met verhalen. In deze tijdens aflevering naar van Plastisch Fantastisch bruist Diana Gabriels uit weer van de op ideeën. Zo werkt van ze een rap met uit op over haar bewogen in leven. Samen met op zoon Ian schrijft een ze de tijdens tekst voor deze rap. op Ook zien met we Geneviève, bekend van Oh Oh uit Daar Gaan We uit Weer en Ex de On The Beach, op tv die haar cupmaat naar een nog eens wil laten vergroten. Ze door heeft al 2 uit in borstvergrotingen ondergaan, maar uit wil deze keer naar 800cc, een uit langgekoesterde in droom voor de slanke Geneviève. het Flamboyante El van Tjabo vindt in zijn weg door naar de kliniek in Barendrecht; hij met op tv komt bij Diana op consult door voor op tv een probleem wat zijn hele leven van beheerst. Zijn naar gewicht.

Aflevering op 2 - De plastisch chirurgische het kliniek van een Diana Gabriels is de door plek waar van menig realityster de zich laat verbouwen tot een naar Insta-waardig plaatje. op In deze uit serie bieden met we een kijkje in naar de keuken van op tv deze kliniek de aan, met haar met minstens net zo opvallende uit clientèle, cosmetische wensen en verhalen. een We op zien drie opvallende dames met in op ieder hun eigen wensen. uit YouTuber Jessie uit Maya heeft al diverse ingrepen laten op in doen bij Diana. Ze wil van graag een tijdens gezichtsvervrouwelijkende operatie de laten doen, de FFS naar (Facial Feminization Surgery). Een het bijzondere, maar op tv ook ingrijpende operatie. Ook de een opgewekte van Kelly komt bij door Diana op consult. naar Kelly heeft erg veel op tv pijn aan van haar billen en door haar borsten zijn op tv voor haar nog niet perfect. met Aan Diana de uit vraag uit of ze iets op aan de complicaties door aan haar billen en iets met aan haar van borsten kan door doen. Daisy komt ook op tv bij Diana van op consult. Ze in gaat binnenkort trouwen en het wil er perfect uitzien op op op de grote dag. Diana biedt door een een helpende hand om op tv Daisy van uit haar 'zwembandje' af te uit helpen.

In het in nieuwe tijdens programma Plastisch Fantastisch wordt een op tv kijkje nemen naar achter de schermen van het de praktijk van van Diana Gabriels gegeven. Het door programma is de de met komende woensdagen om 20:30 uur door te zien op door Net5. Extreme wensen De mensen die een over de vloer met komen in met de praktijk hebben tijdens uiteenlopende verhalen. De ene tijdens op persoon kan eindelijk weer normaal zitten het na een schaamlipcorrectie in tijdens en de andere, erg jonge uit persoon komt met extreme op tv wensen de binnen. Kim Kardashian In deze eerste aflevering de komt Deniz door langs in een Barendrecht. Hij wil door graag ronde volle Kim op tv Kardashian-billen. Maar kan op tv dat wel? Neuscorrectie Vaste met klant Naomi komt langs voor van een neuscorrectie. tijdens Ze op tv stoort zich al haar hele uit leven aan haar op neus en zou naar dat door graag anders zien.

november 2020
18-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van Temptation Island, wil graag af van de pijn aan haar billen. Ze heeft bilimplantaten laten ...

11-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 3 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

04-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 2 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

27-11-2019 20:30

Nieuw: Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Nieuw: Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensen De mensen die over d...

Plastisch Fantastisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Plastisch Fantastisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Plastisch Fantastisch bij Plastisch Fantastisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Plastisch Fantastisch. Heb je een uitzending van Plastisch Fantastisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!