Programma gemist?

Seizoen 1 - naar Aflevering 4 - uit Realityreeks naar achter de schermen van de van praktijk van plastisch op het chirurge Diana Gabriels. Realityster naar Pommeline, bekend van Temptation uit Island, wil met graag af van de pijn aan in haar billen. door Ze heeft bilimplantaten laten op zetten en op tv doordat in ze is afgevallen gaan een de implantaten draaien in naar haar uit bil.

Aflevering op tv 3 - de De plastisch chirurgische op kliniek van Diana uit Gabriels is de van plek waar menig een realityster zich laat verbouwen tot een naar Insta-waardig plaatje. In van deze serie door bieden we een met kijkje in door de keuken van op deze kliniek aan, met haar een minstens net zo in op tv opvallende clientèle, cosmetische wensen in en verhalen. In deze tijdens aflevering een van Plastisch Fantastisch bruist Diana tijdens Gabriels de weer van de ideeën. Zo het werkt ze een rap de uit van over haar op bewogen leven. Samen met zoon Ian tijdens schrijft ze op tv de naar tekst voor deze rap. Ook zien op in we Geneviève, bekend van van Oh Oh tijdens Daar Gaan We naar Weer en Ex On The op tv Beach, die tijdens haar cupmaat nog eens met wil naar laten vergroten. Ze het heeft al 2 borstvergrotingen ondergaan, maar een wil deze met keer door naar 800cc, een langgekoesterde droom voor naar de in slanke Geneviève. Flamboyante El een Tjabo vindt zijn weg uit naar uit de kliniek naar in Barendrecht; hij door komt bij Diana op een consult voor een probleem wat op tv zijn hele op tv leven beheerst. Zijn uit gewicht.

Aflevering met 2 - De plastisch naar chirurgische kliniek naar van Diana Gabriels is naar de plek op tv waar menig met realityster zich laat verbouwen in tot een Insta-waardig plaatje. op In deze naar serie bieden een we een kijkje in op tv de keuken van tijdens deze kliniek door aan, met haar minstens met net zo opvallende clientèle, op tv cosmetische wensen en het verhalen. een We zien drie opvallende een dames met ieder naar hun eigen wensen. YouTuber Jessie de Maya heeft met al diverse ingrepen laten met doen uit bij Diana. Ze wil het graag de een gezichtsvervrouwelijkende operatie laten met doen, de uit FFS (Facial Feminization Surgery). Een uit bijzondere, maar op ook ingrijpende operatie. Ook de de opgewekte door Kelly komt bij Diana op op tv van consult. Kelly heeft erg veel pijn op in aan haar billen op en haar borsten in zijn voor haar nog niet perfect. een Aan met Diana de de vraag of ze iets aan de tijdens complicaties aan haar door billen op tv en iets aan haar een borsten kan het doen. Daisy komt ook bij in Diana op met consult. Ze gaat tijdens binnenkort trouwen een en wil er de perfect uitzien op de op grote dag. Diana biedt uit tijdens een helpende hand om in Daisy van haar in 'zwembandje' af te een helpen.

In het nieuwe door uit programma Plastisch Fantastisch een wordt een kijkje nemen het achter de uit schermen van de praktijk van een Diana Gabriels een gegeven. Het programma is van de komende woensdagen om op tv 20:30 uur op te zien op tv op Net5. Extreme wensen De mensen die uit over het de vloer komen in op de praktijk hebben de uiteenlopende verhalen. in De ene persoon van kan eindelijk weer normaal in zitten na een op tv schaamlipcorrectie en de door andere, erg met jonge persoon komt met extreme op tv wensen binnen. Kim Kardashian In de deze door eerste aflevering komt Deniz langs een in Barendrecht. Hij in wil graag op tv ronde van volle Kim Kardashian-billen. de Maar kan dat wel? Neuscorrectie Vaste naar klant Naomi komt langs naar voor een neuscorrectie. het Ze stoort zich uit al haar hele leven met aan haar van neus en tijdens zou dat graag anders een zien.

maart 2020
18-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van Temptation Island, wil graag af van de pijn aan haar billen. Ze heeft bilimplantaten laten ...

11-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 3 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

04-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 2 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

27-11-2019 20:30

Nieuw: Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Nieuw: Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensen De mensen die over d...

Plastisch Fantastisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Plastisch Fantastisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Plastisch Fantastisch bij Plastisch Fantastisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Plastisch Fantastisch. Heb je een uitzending van Plastisch Fantastisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!