Programma gemist?

Seizoen naar 1 - Aflevering 4 uit - naar Realityreeks achter de met schermen van de praktijk van tijdens plastisch het chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van het op tv Temptation Island, wil graag af van de de pijn in aan naar haar billen. Ze heeft door bilimplantaten laten zetten op tv en doordat ze op tv is afgevallen gaan de implantaten met draaien in een haar uit bil.

Aflevering naar 3 - De plastisch op chirurgische kliniek van op Diana Gabriels is de het plek het waar menig op realityster zich laat verbouwen met tot een Insta-waardig plaatje. In van uit deze serie bieden we de een kijkje in de uit keuken in van deze kliniek aan, met haar op tv minstens op net zo opvallende clientèle, op cosmetische in wensen en verhalen. met In deze aflevering van Plastisch Fantastisch van bruist Diana Gabriels tijdens het weer van de ideeën. van Zo werkt ze een op tv rap uit het over haar op tv bewogen leven. Samen met uit zoon Ian schrijft ze tijdens de tekst uit voor deze rap. Ook zien op we Geneviève, een bekend van Oh Oh een Daar op tv Gaan We Weer en op tv Ex de On The Beach, die haar een cupmaat nog eens wil in laten naar vergroten. Ze heeft al 2 het borstvergrotingen ondergaan, maar in met wil deze keer naar 800cc, de een langgekoesterde naar droom voor op de slanke Geneviève. Flamboyante El tijdens Tjabo vindt zijn weg met uit naar de kliniek in Barendrecht; hij op komt bij de Diana op consult door voor een probleem wat tijdens zijn hele leven in beheerst. Zijn in gewicht.

Aflevering 2 - op het De plastisch chirurgische het kliniek van Diana Gabriels is naar de plek waar met menig realityster zich laat naar verbouwen tot tijdens een Insta-waardig tijdens plaatje. In deze serie door bieden van we een kijkje in de keuken op tv van naar deze kliniek aan, op tv met haar minstens net de zo opvallende clientèle, cosmetische op tv op tv wensen en verhalen. We naar zien drie opvallende dames met op ieder hun tijdens eigen wensen. uit YouTuber Jessie op Maya heeft al diverse ingrepen laten naar doen bij Diana. van een Ze wil graag een gezichtsvervrouwelijkende uit operatie op laten doen, de FFS (Facial tijdens Feminization in Surgery). Een bijzondere, maar tijdens ook ingrijpende operatie. Ook het de de opgewekte Kelly komt bij het Diana op consult. een Kelly heeft erg veel pijn uit aan naar haar billen en haar borsten op een zijn voor haar nog naar niet perfect. Aan een Diana de vraag of ze de uit iets aan de complicaties aan haar op tv billen en tijdens iets aan haar borsten in kan doen. de Daisy komt van ook bij Diana met op consult. de Ze gaat binnenkort met trouwen en wil er perfect uitzien tijdens op de grote tijdens dag. Diana op biedt uit een helpende hand om tijdens Daisy van haar van 'zwembandje' af te door helpen.

In het nieuwe de programma naar Plastisch Fantastisch wordt een kijkje in uit nemen achter de schermen naar van de praktijk van in Diana uit Gabriels gegeven. Het programma is het de komende tijdens woensdagen om 20:30 uur in te zien de op Net5. Extreme wensen De tijdens mensen die over op de vloer komen de in de van praktijk hebben uiteenlopende verhalen. De uit ene persoon kan eindelijk op weer normaal een zitten na een tijdens schaamlipcorrectie en de andere, tijdens erg in jonge persoon met komt met extreme een wensen binnen. Kim Kardashian In deze eerste aflevering de komt Deniz tijdens langs in Barendrecht. Hij op tv wil graag ronde de het volle Kim Kardashian-billen. Maar kan met dat wel? Neuscorrectie Vaste klant een Naomi komt langs voor in een neuscorrectie. Ze op tv stoort zich een al haar hele leven op aan naar haar neus en zou dat een graag een anders zien.

september 2021
18-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van Temptation Island, wil graag af van de pijn aan haar billen. Ze heeft bilimplantaten laten ...

11-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 3 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

04-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 2 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

27-11-2019 20:30

Nieuw: Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Nieuw: Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensen De mensen die over d...

Plastisch Fantastisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Plastisch Fantastisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Plastisch Fantastisch bij Plastisch Fantastisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Plastisch Fantastisch. Heb je een uitzending van Plastisch Fantastisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!