Programma gemist?

Seizoen uit 1 - Aflevering in 4 - Realityreeks achter de een schermen van de de van praktijk van plastisch uit chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van van Temptation de Island, wil graag tijdens af van op de pijn aan haar billen. Ze uit heeft bilimplantaten een laten het zetten en doordat op ze is afgevallen met gaan de implantaten tijdens draaien in haar op tv bil.

Aflevering het 3 - De plastisch chirurgische naar kliniek van Diana van met Gabriels is de op plek waar menig realityster zich de laat verbouwen een tot een Insta-waardig plaatje. In door deze serie bieden een de we een kijkje in het de keuken van het deze kliniek aan, met haar een minstens op net zo opvallende van clientèle, cosmetische wensen van en verhalen. In deze uit aflevering van Plastisch Fantastisch met uit bruist Diana Gabriels weer door van de ideeën. Zo naar werkt ze op tv een rap uit uit over haar in bewogen leven. Samen in met zoon Ian door schrijft ze de tekst voor het deze rap. op Ook zien we Geneviève, het bekend op tv van Oh Oh Daar Gaan We op Weer en van Ex On tijdens The Beach, die uit haar cupmaat nog in eens wil laten vergroten. uit Ze heeft al 2 van door borstvergrotingen ondergaan, maar wil uit deze keer naar 800cc, een de langgekoesterde droom voor naar de slanke Geneviève. van Flamboyante El Tjabo tijdens door vindt zijn weg naar met de kliniek in Barendrecht; van hij komt bij naar Diana op consult door voor een probleem wat de in zijn hele leven beheerst. Zijn naar gewicht.

Aflevering 2 op tv - De op plastisch chirurgische kliniek het van Diana Gabriels is de op tv plek waar op tv menig realityster zich in laat de verbouwen tot een op Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden naar op tv we een kijkje uit in de keuken van deze naar kliniek aan, met op haar minstens de net zo met opvallende clientèle, cosmetische in wensen en verhalen. We zien door drie opvallende de dames met op ieder hun eigen wensen. in YouTuber Jessie Maya heeft al een diverse door ingrepen laten doen in bij Diana. Ze op wil graag een gezichtsvervrouwelijkende uit operatie laten doen, de op tv uit FFS (Facial Feminization Surgery). Een bijzondere, door maar ook de ingrijpende de operatie. Ook de opgewekte in Kelly komt bij Diana op van consult. met Kelly heeft erg veel naar pijn op aan haar billen en haar borsten met zijn voor door haar nog niet perfect. op Aan Diana de uit vraag of door ze iets aan op de tijdens complicaties aan haar billen en iets met aan naar haar borsten kan doen. Daisy het komt ook op bij Diana op consult. een Ze gaat in binnenkort van trouwen en wil er perfect uitzien op op de grote op tv dag. Diana in biedt een met helpende hand om de Daisy van haar 'zwembandje' een af te naar helpen.

In het nieuwe het programma Plastisch uit Fantastisch wordt een kijkje tijdens nemen achter naar de schermen van de de op tv praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het door programma is het de komende met woensdagen om op tv 20:30 uur te zien naar op Net5. Extreme wensen De mensen de die over naar de vloer tijdens komen in de praktijk hebben uiteenlopende uit verhalen. op De ene uit persoon kan eindelijk tijdens weer normaal zitten na een de schaamlipcorrectie en de van andere, erg tijdens jonge persoon komt op tv met extreme wensen in binnen. Kim Kardashian In naar deze eerste aflevering komt Deniz langs met in een Barendrecht. Hij wil graag uit ronde volle Kim in Kardashian-billen. met Maar kan dat tijdens wel? Neuscorrectie Vaste klant Naomi komt langs voor in een met neuscorrectie. Ze stoort de zich al het haar hele leven aan haar neus met en zou van dat graag naar anders zien.

januari 2021
18-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van Temptation Island, wil graag af van de pijn aan haar billen. Ze heeft bilimplantaten laten ...

11-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 3 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

04-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 2 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

27-11-2019 20:30

Nieuw: Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Nieuw: Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensen De mensen die over d...

Plastisch Fantastisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Plastisch Fantastisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Plastisch Fantastisch bij Plastisch Fantastisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Plastisch Fantastisch. Heb je een uitzending van Plastisch Fantastisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!