Programma gemist?

Seizoen door 1 - naar Aflevering 4 - Realityreeks achter naar de een schermen van de een praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels. Realityster van van Pommeline, bekend van Temptation Island, wil van op graag af van de pijn aan naar haar billen. Ze de heeft bilimplantaten in laten de zetten en doordat uit ze is afgevallen gaan van de implantaten het draaien in haar door bil.

Aflevering op tv 3 - De op plastisch chirurgische kliniek van Diana met Gabriels van is de plek waar door menig van realityster zich laat verbouwen tot de een Insta-waardig op plaatje. In deze serie de bieden we een naar kijkje de in de keuken van deze in kliniek van aan, met haar minstens net van zo opvallende clientèle, cosmetische met wensen en verhalen. de In deze aflevering op van Plastisch Fantastisch op tv bruist Diana Gabriels in weer door van de ideeën. door Zo werkt op ze een rap uit over met haar de bewogen leven. Samen met met zoon Ian schrijft ze de de tekst door voor deze rap. Ook zien het we Geneviève, bekend op van Oh Oh door Daar in Gaan We Weer en Ex met On op The Beach, die haar cupmaat uit nog eens een wil laten van vergroten. Ze heeft al 2 het borstvergrotingen een ondergaan, maar door wil deze keer naar uit 800cc, een tijdens langgekoesterde droom voor de slanke op tv Geneviève. op Flamboyante El Tjabo vindt het zijn weg naar de kliniek met in Barendrecht; van hij van komt bij Diana op het consult voor door een probleem wat zijn tijdens hele leven van beheerst. Zijn gewicht.

Aflevering 2 op - De met plastisch chirurgische kliniek van in Diana Gabriels is door de plek naar waar menig realityster naar zich laat verbouwen van tot een Insta-waardig de plaatje. In met deze serie bieden we door een kijkje uit in de keuken naar van deze kliniek aan, met haar naar met minstens net zo opvallende clientèle, in cosmetische wensen en door verhalen. We van zien drie opvallende dames met van de ieder hun eigen wensen. YouTuber met Jessie Maya met heeft al diverse in ingrepen laten tijdens doen bij Diana. Ze wil op graag uit een gezichtsvervrouwelijkende operatie laten doen, met de op FFS (Facial Feminization Surgery). Een op tv bijzondere, maar ook op tv ingrijpende door operatie. Ook de opgewekte naar Kelly komt bij Diana met op consult. Kelly heeft het het erg veel pijn aan haar billen van en haar borsten op zijn voor haar tijdens nog de niet perfect. Aan Diana de de vraag of tijdens ze iets op tv aan de complicaties aan haar met billen en in iets aan de haar borsten kan doen. op Daisy komt naar ook bij Diana op op tv consult. Ze gaat een binnenkort trouwen de en wil er naar perfect uitzien op de een grote dag. Diana biedt op een helpende op hand om Daisy van uit haar naar 'zwembandje' af te van helpen.

In naar het nieuwe programma Plastisch Fantastisch de wordt een kijkje een nemen achter op de schermen van de het door praktijk van Diana Gabriels op tv gegeven. Het programma is het de komende door woensdagen om 20:30 uur te uit zien naar op Net5. Extreme wensen De mensen die door over de op tv vloer komen door in de praktijk hebben naar uiteenlopende op verhalen. De ene persoon kan eindelijk op tv weer door normaal zitten na een met schaamlipcorrectie door en de andere, erg jonge in persoon komt uit met extreme wensen binnen. Kim door Kardashian In deze eerste uit aflevering komt Deniz het langs in Barendrecht. Hij tijdens door wil graag ronde volle Kim Kardashian-billen. naar Maar van kan dat wel? Neuscorrectie Vaste klant op tv Naomi op tv komt langs voor een neuscorrectie. in Ze de stoort zich al haar hele door leven een aan haar neus en zou dat tijdens uit graag anders zien.

oktober 2021
18-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels. Realityster Pommeline, bekend van Temptation Island, wil graag af van de pijn aan haar billen. Ze heeft bilimplantaten laten ...

11-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 3 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

04-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 2 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens...

27-11-2019 20:30

Nieuw: Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch - Nieuw: Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensen De mensen die over d...

Plastisch Fantastisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Plastisch Fantastisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Plastisch Fantastisch bij Plastisch Fantastisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Plastisch Fantastisch. Heb je een uitzending van Plastisch Fantastisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!