Programma gemist?

Show 7 - naar Negen op tv bekende Nederlanders, Donny Roelvink, door Tommie Christiaan, door Juvat Westendorp, uit Nicolien Sauerbreij, Roy door Donders, Charly Luske, een Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske met DeWall, een gaan samen met hun een professionele danspartners de strijd naar met elkaar aan. van Zij zullen in alles op alles uit zetten een om de jury te met overtuigen van hun van ijsdanskwaliteiten om zo steeds een tijdens ronde verder te op tv komen. op tv De strenge vakjury met beoordeelt en becommentarieert elke ijsdans. naar Ze in letten niet met alleen op combinaties van het sprongen, lifts en spectaculaire van moves, maar op ook of de ijsdansers van het op publiek en de kijker kunnen op verbazen, tijdens ontroeren en overtuigen.

Show 6 naar - Negen op bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie de Christiaan, Juvat de Westendorp, door Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, door Sabine Uitslag, in Celine Huijsmans en Elske de DeWall, het gaan samen in met hun professionele in danspartners de strijd met elkaar aan. met Zij zullen naar alles met op alles zetten om de jury het op te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten het om zo steeds een op het ronde verder te door komen. De strenge uit vakjury beoordeelt en becommentarieert elke het ijsdans. Ze een letten niet alleen op het combinaties van sprongen, op lifts en spectaculaire moves, het maar ook of uit de ijsdansers in het publiek tijdens en de kijker kunnen verbazen, de door ontroeren en overtuigen.

Aflevering naar 5 - een Negen bekende Nederlanders, op tv Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat een Westendorp, Nicolien van Sauerbreij, Roy Donders, op tv Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine van Huijsmans en Elske de DeWall, op tv gaan samen op tv met hun professionele danspartners de strijd het de met elkaar aan. Zij zullen alles op op alles uit zetten met om de jury van te overtuigen van in hun ijsdanskwaliteiten om zo steeds in een ronde op tv verder te komen. De van strenge met vakjury beoordeelt en becommentarieert op tv elke ijsdans. Ze in letten niet alleen op combinaties door van van sprongen, lifts en spectaculaire moves, het maar ook of met de ijsdansers het in publiek en in de kijker kunnen door verbazen, het ontroeren en overtuigen.

Show met 4 - Negen bekende Nederlanders, het Donny Roelvink, de Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, van het Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, op tv Sabine Uitslag, uit Celine Huijsmans door en Elske DeWall, gaan het samen tijdens met hun professionele danspartners de strijd uit met op tv elkaar aan. naar Zij zullen alles op een alles zetten om de van jury naar te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten met om zo steeds een op ronde verder te tijdens van komen. De strenge naar vakjury beoordeelt en op becommentarieert elke ijsdans. Ze naar letten niet alleen tijdens op combinaties van sprongen, lifts de en de spectaculaire moves, maar van ook of de ijsdansers het een publiek en de van kijker op tv kunnen verbazen, ontroeren op tv en overtuigen.

Show 3 - het Negen bekende Nederlanders, met Donny Roelvink, naar Tommie Christiaan, Juvat door Westendorp, Nicolien Sauerbreij, het Roy het Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine het op Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen in het met hun professionele danspartners de strijd door met elkaar uit aan. het Zij zullen alles op een alles zetten om de een jury te door overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten om het zo steeds uit een ronde verder te de komen. tijdens De strenge vakjury beoordeelt van en becommentarieert elke ijsdans. van uit Ze letten niet alleen op naar combinaties van op tv sprongen, lifts en tijdens spectaculaire moves, maar ook of in de ijsdansers op het in publiek en de kijker kunnen tijdens verbazen, ontroeren en van overtuigen.

Seizoen naar 1 - Aflevering 2 het - Danswedstrijd waarin negen het bekende Nederlanders en met hun de professionele danspartners tijdens de strijd met elkaar op aangaan op ijs. Show 2. Negen met bekende Nederlanders, Donny op tv Roelvink, Tommie de Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, op Roy Donders, het Charly Luske, op Sabine Uitslag, Celine Huijsmans op en Elske DeWall, gaan met samen met hun het in professionele danspartners de strijd met elkaar tijdens aan. Zij zullen van uit alles op alles zetten om de uit jury door te overtuigen van hun in ijsdanskwaliteiten om zo met steeds een ronde verder de op te komen. De het strenge vakjury beoordeelt en becommentarieert elke van ijsdans. op tv Ze letten in niet alleen op combinaties uit van sprongen, lifts van en spectaculaire van moves, maar ook of van de ijsdansers het publiek en met de kijker kunnen met verbazen, ontroeren en door de overtuigen.

De in komende zaterdagavonden nemen bekende een Nederlanders van het tegen elkaar op in de het de danswedstrijd Dancing on Ice op SBS6. tijdens Wekelijks de om 20:00 uur, gepresenteerd door door Winston Gerschtanowitz en op tv met Patty Brard. Joan Haanappel Ruim de tien jaar geleden was Dancing van on van Ice ook al een twee jaar op televisie. in Toen op RTL 4. Van een naar de toenmalige gezichten van is alleen jurylid Joan uit Haanappel er weer bij. Jury De oud-kunstschaatster de beoordeelt met de komende op weken samen met voormalig ijsdanschoreograaf Marc tijdens Forno en op viervoudig Nederlands het kampioen kunstschaatsen Ruben Reus door de prestaties van tijdens de op BN'ers. Deelnemers Onder de deelnemers zitten onder de anderen Donny Roelvink, Celine de Huijsmans, Roy Donders met en het Nicolien Sauerbreij. Bekijk wie alle tijdens door deelnemers van Dancing on Ice door zijn uit op gids.tv/5986/deelnemers-dancing-on-ice. Cijfers geven Via de speciale Dancing op tv on met Ice-app kun je als de kijker ook het cijfers geven voor de een ijsdansen.

Journaal van 5 - een Dancing on Ice de Journaal.

Journaal uit 4 - de Dancing on Ice de Journaal.

Journaal 3 op - in Dancing on Ice een Journaal.

januari 2020
18-01-2020 20:00

Dancing on Ice

Dancing on Ice - Dancing on Ice

Show 7 - Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de str...

11-01-2020 20:00

Dancing on Ice

Dancing on Ice - Dancing on Ice

Show 6 - Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de str...

04-01-2020 20:00

Dancing on Ice

Dancing on Ice - Dancing on Ice

Aflevering 5 - Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners ...

28-12-2019 20:00

Dancing on Ice

Dancing on Ice - Dancing on Ice

Show 4 - Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de str...

21-12-2019 20:00

Dancing on Ice

Dancing on Ice - Dancing on Ice

Show 3 - Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de str...

14-12-2019 20:00

Dancing on Ice

Dancing on Ice - Dancing on Ice

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Danswedstrijd waarin negen bekende Nederlanders en hun professionele danspartners de strijd met elkaar aangaan op ijs. Show 2. Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nic...

07-12-2019 20:00

Nieuw: Dancing on Ice

Dancing on Ice - Nieuw: Dancing on Ice

De komende zaterdagavonden nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op in de danswedstrijd Dancing on Ice op SBS6. Wekelijks om 20:00 uur, gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Patty Brard. Joan Haanappel Ruim tien jaar gelede...

06-12-2019 23:00

Dancing on Ice Journaal

Dancing on Ice - Dancing on Ice Journaal

Journaal 5 - Dancing on Ice Journaal.

05-12-2019 22:55

Dancing on Ice Journaal

Dancing on Ice - Dancing on Ice Journaal

Journaal 4 - Dancing on Ice Journaal.

04-12-2019 22:55

Dancing on Ice Journaal

Dancing on Ice - Dancing on Ice Journaal

Journaal 3 - Dancing on Ice Journaal.

Dancing on Ice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dancing on Ice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dancing on Ice bij Dancing on Ice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dancing on Ice. Heb je een uitzending van Dancing on Ice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dancing on Ice gemist

Uitzending gemist van Dancing on Ice? Hier kun je alle uitzendingen van Dancing on Ice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 18-01-2020 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!