Programma gemist?

Aflevering 6 een - In This is uit Star Wars kijken in we naar nog één keer in terug en vooruit naar alle met gebeurtenissen in 42 op jaar en op tv tien tijdens Star Wars films. Met This is een Star Wars ben met je in één uit keer het helemaal bij en klaar voor van uit de nieuwe Star uit Wars film The Rise of Skywalker. het op tv Dit doen we samen met een onder anderen van Dennis Weening, Michiel Veenstra, Jelmer tijdens Gussinklo & naar Hannelore Zwitserlood, Hanwe Change in en Twan van een op tv Steenhoven. Ze nemen ons mee een in de belangrijkste gebeurtenissen, een in een wie-is-wie van de door filmkarakters en de mooiste op Star Wars scene's, space op battles en van quotes. This is Star met Wars zou niet op compleet door zijn zonder een een vooruitblik naar The Rise of met naar Skywalker.

Seizoen 1 tijdens - op Aflevering 5 - Magazine over de het 'Star Wars-filmfranchise. In 'This op Is Star op Wars' laten wij fans, van experts en op onbekenden in van de reeks aan het woord met om Nederland mee het te een nemen door de op tv rijke geschiedenis van met deze franchise. Dit doen wij uit doormiddel van op mooie anekdotes, het hoogtepunten uit de in films, grappige quotes tijdens en de belangrijkste karakters op in te gooien. door We kijken terug -herbevestigen op tv de legacy- en uit vooruit van naar het sluitstuk; 'The Rise in een Of Skywalker'. Zes BN'ers nemen plaats in voor van een greenscreen waar zij hun naar het hart kunnen luchtten over hun een fandom, onwetendheid op of theorieën. Dit alles met wordt in versneden met originele tijdens footage uit de 'Star Wars'-films waardoor het er een duidelijk in uit beeld ontstaat over wat 'Star tijdens Wars' nou precies in is.

Seizoen 1 - van Aflevering 4 - de het Magazine over de 'Star met Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' met laten van wij fans, experts en onbekenden uit de van de reeks aan het op woord om tijdens Nederland mee te van nemen door de rijke van geschiedenis van deze op franchise. Dit doen een wij doormiddel op tv van mooie het anekdotes, hoogtepunten uit de de films, grappige quotes en de naar belangrijkste karakters op tv op te gooien. We op tv kijken naar terug -herbevestigen de legacy- en uit vooruit naar op tv het sluitstuk; 'The Rise de het Of Skywalker'. Zes BN'ers uit nemen plaats een voor een greenscreen naar waar zij hun hart een kunnen luchtten over het hun fandom, onwetendheid of in theorieën. Dit de alles wordt met versneden met originele uit footage uit de 'Star op tv Wars'-films waardoor er een duidelijk met beeld op tv ontstaat over wat 'Star met Wars' nou tijdens precies is.

december 2020
20-12-2019 22:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Aflevering 6 - In This is Star Wars kijken we nog één keer terug en vooruit naar alle gebeurtenissen in 42 jaar en tien Star Wars films. Met This is Star Wars ben je in één keer helemaal bij en klaar voor de nieuwe Star Wars film The Rise o...

13-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

12-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

This is Star Wars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van This is Star Wars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van This is Star Wars bij This is Star Wars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van This is Star Wars. Heb je een uitzending van This is Star Wars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

This is Star Wars gemist

Uitzending gemist van This is Star Wars? Hier kun je alle uitzendingen van This is Star Wars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!