Programma gemist?

Aflevering uit 6 - In This tijdens is Star Wars naar kijken we nog één tijdens keer terug en door vooruit naar van alle gebeurtenissen in het 42 jaar en een tien Star op Wars films. Met een This is Star uit Wars ben op je in één keer de helemaal bij en klaar uit voor de nieuwe in Star Wars een film The Rise of Skywalker. op tv Dit doen we uit samen met door onder anderen Dennis Weening, van Michiel de Veenstra, Jelmer naar Gussinklo & Hannelore Zwitserlood, Hanwe een Change en naar Twan van Steenhoven. Ze nemen uit ons mee in het van de belangrijkste gebeurtenissen, een wie-is-wie in van de filmkarakters een en een de mooiste Star Wars scene's, uit space battles een en quotes. This op is Star Wars zou niet met de compleet zijn zonder met een vooruitblik naar met The Rise of uit Skywalker.

Seizoen 1 - de Aflevering 5 tijdens - Magazine over de van 'Star Wars-filmfranchise. In uit 'This Is Star Wars' de laten wij van fans, experts en onbekenden door naar van de reeks in aan het woord om Nederland mee de uit te nemen door de rijke naar geschiedenis van deze uit franchise. Dit doen naar wij doormiddel tijdens van mooie door anekdotes, hoogtepunten uit de op tv films, grappige quotes en de in een belangrijkste karakters op tijdens te gooien. We kijken terug een -herbevestigen naar de legacy- en vooruit naar het het sluitstuk; 'The Rise op Of een Skywalker'. Zes BN'ers tijdens nemen plaats voor een op greenscreen waar de zij hun uit hart kunnen luchtten tijdens over hun fandom, onwetendheid of op theorieën. met Dit alles wordt versneden met een originele footage tijdens uit de 'Star Wars'-films een waardoor er op tv een duidelijk het beeld ontstaat over naar wat 'Star Wars' met nou precies is.

Seizoen een 1 - Aflevering de 4 - Magazine over de in 'Star Wars-filmfranchise. In door 'This tijdens Is Star Wars' naar laten wij fans, de experts en onbekenden van de de reeks aan het op woord om Nederland van mee te nemen een door de rijke in geschiedenis van deze met franchise. Dit door doen wij door doormiddel van mooie anekdotes, het hoogtepunten uit van de films, grappige quotes op en de belangrijkste karakters op het tijdens te gooien. We kijken terug in -herbevestigen de op tv legacy- en vooruit naar het tijdens sluitstuk; 'The Rise door Of Skywalker'. Zes door BN'ers de nemen plaats voor op een greenscreen waar op zij hun hart kunnen op tv luchtten over door hun fandom, onwetendheid het of theorieën. Dit alles wordt de versneden met van originele footage tijdens uit de 'Star Wars'-films een waardoor er een met duidelijk beeld uit ontstaat over wat 'Star in Wars' nou precies op is.

juli 2021
20-12-2019 22:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Aflevering 6 - In This is Star Wars kijken we nog één keer terug en vooruit naar alle gebeurtenissen in 42 jaar en tien Star Wars films. Met This is Star Wars ben je in één keer helemaal bij en klaar voor de nieuwe Star Wars film The Rise o...

13-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

12-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

This is Star Wars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van This is Star Wars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van This is Star Wars bij This is Star Wars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van This is Star Wars. Heb je een uitzending van This is Star Wars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

This is Star Wars gemist

Uitzending gemist van This is Star Wars? Hier kun je alle uitzendingen van This is Star Wars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!