Programma gemist?

Aflevering 6 - uit door In This is het Star Wars kijken we nog één door keer terug met en vooruit op tv naar alle gebeurtenissen in 42 op op jaar en tien Star Wars films. het Met This de is Star Wars ben van je in een één keer helemaal bij op en klaar voor een tijdens de nieuwe Star Wars met film The Rise een of Skywalker. tijdens Dit doen we samen met onder tijdens anderen Dennis tijdens Weening, Michiel Veenstra, door Jelmer Gussinklo uit & Hannelore Zwitserlood, Hanwe in Change en Twan op van het Steenhoven. Ze nemen ons mee in tijdens de belangrijkste gebeurtenissen, op een wie-is-wie van met de filmkarakters in en de een mooiste Star op tv Wars scene's, space battles en quotes. in This is Star tijdens Wars het zou niet compleet tijdens zijn zonder van een vooruitblik naar The Rise of in op tv Skywalker.

Seizoen op tv 1 - Aflevering 5 - op tv Magazine tijdens over de 'Star de Wars-filmfranchise. In 'This naar Is Star Wars' laten door wij fans, experts en onbekenden door van een de reeks aan het op tv woord met om Nederland mee op tv te nemen door de rijke geschiedenis tijdens van deze in franchise. Dit doen een wij doormiddel van van mooie in anekdotes, hoogtepunten uit de films, grappige op quotes en een de belangrijkste van karakters op te het gooien. We kijken uit terug -herbevestigen de legacy- en met vooruit op tv naar het sluitstuk; 'The in Rise Of tijdens Skywalker'. Zes op BN'ers nemen plaats voor een door greenscreen waar zij hun in op tv hart kunnen luchtten over uit hun fandom, onwetendheid of theorieën. met door Dit alles wordt versneden met originele uit naar footage uit de 'Star op Wars'-films waardoor er van een duidelijk beeld ontstaat door over wat een 'Star Wars' nou uit precies is.

Seizoen 1 - op Aflevering 4 - op op tv Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In op tv 'This Is Star Wars' de laten door wij fans, experts met en onbekenden op van de reeks aan het woord de om Nederland mee op te nemen naar door de rijke geschiedenis uit van het deze franchise. op tv Dit doen wij doormiddel van mooie door op tv anekdotes, hoogtepunten uit de films, naar grappige quotes en in de belangrijkste de karakters op te gooien. in We de kijken terug -herbevestigen de op tv legacy- en vooruit naar tijdens het sluitstuk; 'The in Rise Of Skywalker'. Zes uit BN'ers nemen plaats op door voor een greenscreen het waar zij hun hart kunnen luchtten op over tijdens hun fandom, onwetendheid of theorieën. tijdens uit Dit alles wordt versneden het met originele footage uit een de 'Star Wars'-films waardoor het er in een duidelijk een beeld ontstaat over wat 'Star Wars' met nou precies op is.

april 2021
20-12-2019 22:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Aflevering 6 - In This is Star Wars kijken we nog één keer terug en vooruit naar alle gebeurtenissen in 42 jaar en tien Star Wars films. Met This is Star Wars ben je in één keer helemaal bij en klaar voor de nieuwe Star Wars film The Rise o...

13-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

12-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

This is Star Wars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van This is Star Wars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van This is Star Wars bij This is Star Wars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van This is Star Wars. Heb je een uitzending van This is Star Wars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

This is Star Wars gemist

Uitzending gemist van This is Star Wars? Hier kun je alle uitzendingen van This is Star Wars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!