Programma gemist?

Aflevering 6 tijdens - In het This is Star Wars met kijken in we nog één uit keer terug en vooruit naar in alle gebeurtenissen in met 42 in jaar en tien Star Wars het films. Met This naar is Star Wars ben op je naar in één op tv keer helemaal bij en klaar met voor naar de nieuwe Star Wars film de The in Rise of Skywalker. Dit tijdens doen we samen met onder de anderen op tv Dennis Weening, Michiel door Veenstra, Jelmer op tv Gussinklo & Hannelore op tv Zwitserlood, Hanwe Change en met Twan van Steenhoven. Ze nemen de tijdens ons mee in de belangrijkste een gebeurtenissen, een wie-is-wie in van uit de filmkarakters en de mooiste Star in Wars scene's, space tijdens het battles en quotes. This is Star het Wars zou uit niet compleet uit zijn zonder een vooruitblik naar naar The van Rise of door Skywalker.

Seizoen 1 - een Aflevering 5 - de het Magazine over de 'Star uit Wars-filmfranchise. In 'This de Is Star Wars' laten wij fans, uit experts en een onbekenden van een de reeks aan het met woord om in Nederland mee te uit nemen door de uit rijke geschiedenis van deze met franchise. op tv Dit doen wij doormiddel van mooie in anekdotes, hoogtepunten naar uit op de films, grappige quotes op en de belangrijkste karakters op door te gooien. We van kijken terug van -herbevestigen de in legacy- en vooruit een naar het sluitstuk; 'The een Rise Of een Skywalker'. Zes BN'ers in nemen plaats voor een greenscreen op waar met zij hun hart uit kunnen luchtten over hun door fandom, onwetendheid of theorieën. de Dit van alles wordt versneden met originele in op footage uit de met 'Star Wars'-films waardoor er in een duidelijk beeld ontstaat naar over een wat 'Star Wars' nou precies in is.

Seizoen 1 uit - met Aflevering 4 - Magazine over de met met 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is de Star Wars' uit laten wij fans, experts en op onbekenden van de reeks uit uit aan het woord om Nederland mee een te nemen op door de rijke geschiedenis het op van deze franchise. Dit tijdens doen wij doormiddel van mooie het met anekdotes, hoogtepunten uit de naar films, grappige quotes en op tv de belangrijkste karakters naar op te gooien. We tijdens kijken terug het -herbevestigen op de legacy- en vooruit op tv naar het sluitstuk; 'The Rise op Of Skywalker'. tijdens Zes de BN'ers nemen plaats door voor een greenscreen waar zij door hun uit hart kunnen luchtten met over hun fandom, uit onwetendheid of theorieën. Dit alles wordt met versneden met met originele het footage uit de 'Star Wars'-films door waardoor er een duidelijk door beeld op ontstaat over wat 'Star naar Wars' nou van precies is.

augustus 2020
20-12-2019 22:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Aflevering 6 - In This is Star Wars kijken we nog één keer terug en vooruit naar alle gebeurtenissen in 42 jaar en tien Star Wars films. Met This is Star Wars ben je in één keer helemaal bij en klaar voor de nieuwe Star Wars film The Rise o...

13-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

12-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

This is Star Wars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van This is Star Wars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van This is Star Wars bij This is Star Wars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van This is Star Wars. Heb je een uitzending van This is Star Wars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

This is Star Wars gemist

Uitzending gemist van This is Star Wars? Hier kun je alle uitzendingen van This is Star Wars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!