Programma gemist?

Aflevering 6 van - In het This is Star op tv Wars kijken we op tv nog één keer naar terug en op vooruit naar alle op tv gebeurtenissen in 42 het jaar en tien van Star Wars films. Met This van is Star Wars ben op tv je op in één keer naar helemaal bij naar en klaar voor een de nieuwe Star Wars film The met naar Rise of Skywalker. Dit doen we op tv samen met met onder anderen Dennis tijdens Weening, Michiel Veenstra, in Jelmer Gussinklo naar & Hannelore met Zwitserlood, Hanwe Change en Twan van in Steenhoven. uit Ze nemen door ons mee in het de belangrijkste gebeurtenissen, een een wie-is-wie van de filmkarakters en tijdens de mooiste in Star Wars scene's, het space battles het en quotes. This is Star uit Wars op zou niet compleet zijn zonder uit een van vooruitblik naar op The Rise of het Skywalker.

Seizoen 1 - van Aflevering 5 - op uit Magazine over de 'Star van Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' de laten wij door fans, op tv experts en onbekenden van van de reeks het aan het woord om het Nederland mee met te nemen door de rijke geschiedenis door van deze in franchise. Dit doen wij met tijdens doormiddel van mooie anekdotes, hoogtepunten uit een de op tv films, grappige quotes door en de belangrijkste karakters op uit te gooien. We in kijken terug het -herbevestigen de legacy- en de vooruit naar het een sluitstuk; door 'The Rise het Of Skywalker'. Zes BN'ers nemen plaats een voor door een greenscreen waar zij hun in uit hart kunnen luchtten over in hun fandom, onwetendheid door of theorieën. Dit alles wordt uit versneden met naar originele footage de uit de 'Star Wars'-films van waardoor er een duidelijk het met beeld ontstaat over wat 'Star het Wars' nou precies door is.

Seizoen 1 naar - Aflevering 4 een - Magazine over op de 'Star tijdens Wars-filmfranchise. In 'This Is naar Star Wars' laten wij een fans, experts uit en onbekenden uit van de reeks aan in het woord uit om Nederland mee te nemen door het de rijke geschiedenis tijdens met van deze franchise. Dit in doen wij doormiddel van mooie de anekdotes, op tv hoogtepunten uit met de films, grappige quotes door en de belangrijkste karakters op tv op te gooien. We op tv kijken terug -herbevestigen tijdens de legacy- en de vooruit naar het van de sluitstuk; 'The Rise Of Skywalker'. Zes met met BN'ers nemen plaats met voor een greenscreen waar zij hun op hart kunnen luchtten naar over hun door fandom, van onwetendheid of theorieën. Dit alles tijdens wordt versneden van met originele op footage uit de de 'Star Wars'-films waardoor er een duidelijk in beeld ontstaat het over met wat 'Star Wars' nou de precies is.

maart 2020
20-12-2019 22:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Aflevering 6 - In This is Star Wars kijken we nog één keer terug en vooruit naar alle gebeurtenissen in 42 jaar en tien Star Wars films. Met This is Star Wars ben je in één keer helemaal bij en klaar voor de nieuwe Star Wars film The Rise o...

13-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

12-12-2019 18:00

This is Star Wars

This is Star Wars - This is Star Wars

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine over de 'Star Wars-filmfranchise. In 'This Is Star Wars' laten wij fans, experts en onbekenden van de reeks aan het woord om Nederland mee te nemen door de rijke geschiedenis van deze franchise. Dit doen...

This is Star Wars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van This is Star Wars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van This is Star Wars bij This is Star Wars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van This is Star Wars. Heb je een uitzending van This is Star Wars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

This is Star Wars gemist

Uitzending gemist van This is Star Wars? Hier kun je alle uitzendingen van This is Star Wars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-12-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!