Programma gemist?

Registratie naar van de hoogtepunten een van het concert op tv van U2 in naar Berlijn in van 2018. Van de op openingsakkoorden van 'Elevation' tot door het indringende 'One' en op het adembenemende 'City of de Blinding Lights', op tv het komt tijdens allemaal voorbij. Er is in gebruikgemaakt met van de meest uit geavanceerde technologie en staging, én het het uit meest geavanceerde geluidssysteem, wat deze naar show onvergetelijk op maakt.

Documentaire uit waarin we van terugkijken op de imposante successen van het met Raymond van Barneveld, op tv die in zijn eentje het het darten de in Nederland op de naar kaart zette. Dit WK neemt op tv hij het na een legendarische carrière afscheid op tv van de op dartsport. tijdens Aan het woord komen onder door meer zijn vader, darticoon tijdens Phil de Taylor, Michael een van Gerwen en vele naar anderen die getuigen van waren van de in geboorte van een tijdens legende.

juli 2020
31-12-2019 20:26

U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Documentaire - U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Registratie van de hoogtepunten van het concert van U2 in Berlijn in 2018. Van de openingsakkoorden van 'Elevation' tot het indringende 'One' en het adembenemende 'City of Blinding Lights', het komt allemaal voorbij. Er is gebruikgemaakt va...

14-12-2019 18:59

Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire - Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire waarin we terugkijken op de imposante successen van Raymond van Barneveld, die in zijn eentje het darten in Nederland op de kaart zette. Dit WK neemt hij na een legendarische carrière afscheid van de dartsport. Aan het woord ko...

Documentaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaire bij Documentaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaire. Heb je een uitzending van Documentaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaire gemist

Uitzending gemist van Documentaire? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!