Programma gemist?

Registratie op tv van de hoogtepunten in van het de concert van U2 in de Berlijn in 2018. Van op de openingsakkoorden van het 'Elevation' tot het naar indringende 'One' en het tijdens adembenemende op tv 'City of op Blinding Lights', het komt allemaal uit voorbij. Er is gebruikgemaakt met van op tv de meest op tv geavanceerde technologie en staging, op én het met meest geavanceerde geluidssysteem, wat op tv deze show onvergetelijk naar maakt.

Documentaire uit waarin we terugkijken door op de naar imposante successen van Raymond van op Barneveld, die in in zijn van eentje het darten in in Nederland op de kaart zette. het in Dit WK neemt in hij na een legendarische carrière afscheid uit van naar de dartsport. door Aan het woord tijdens komen onder meer door zijn vader, darticoon Phil Taylor, naar Michael van tijdens Gerwen en vele uit anderen die getuigen waren van op naar de geboorte van een met legende.

februari 2020
31-12-2019 20:26

U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Documentaire - U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Registratie van de hoogtepunten van het concert van U2 in Berlijn in 2018. Van de openingsakkoorden van 'Elevation' tot het indringende 'One' en het adembenemende 'City of Blinding Lights', het komt allemaal voorbij. Er is gebruikgemaakt va...

14-12-2019 18:59

Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire - Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire waarin we terugkijken op de imposante successen van Raymond van Barneveld, die in zijn eentje het darten in Nederland op de kaart zette. Dit WK neemt hij na een legendarische carrière afscheid van de dartsport. Aan het woord ko...

Documentaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaire bij Documentaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaire. Heb je een uitzending van Documentaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaire gemist

Uitzending gemist van Documentaire? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!