Programma gemist?

Registratie de van de door hoogtepunten van het op tv concert van U2 van in Berlijn in 2018. Van de uit openingsakkoorden van een 'Elevation' tot het indringende tijdens 'One' en door het adembenemende 'City het of Blinding op tv Lights', het op komt allemaal voorbij. Er is op gebruikgemaakt van een de meest het geavanceerde technologie en staging, én het tijdens meest in geavanceerde geluidssysteem, wat deze een show onvergetelijk naar maakt.

Documentaire waarin van we terugkijken op tijdens de op tv imposante successen van Raymond van uit Barneveld, die in in zijn in eentje het darten in Nederland de op de de kaart zette. uit Dit WK neemt hij na een een legendarische op tv carrière afscheid van de uit dartsport. Aan het woord het het komen onder meer het zijn vader, darticoon Phil Taylor, Michael een van met Gerwen en vele anderen die uit getuigen waren van met de met geboorte van een een legende.

oktober 2020
31-12-2019 20:26

U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Documentaire - U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Registratie van de hoogtepunten van het concert van U2 in Berlijn in 2018. Van de openingsakkoorden van 'Elevation' tot het indringende 'One' en het adembenemende 'City of Blinding Lights', het komt allemaal voorbij. Er is gebruikgemaakt va...

14-12-2019 18:59

Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire - Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire waarin we terugkijken op de imposante successen van Raymond van Barneveld, die in zijn eentje het darten in Nederland op de kaart zette. Dit WK neemt hij na een legendarische carrière afscheid van de dartsport. Aan het woord ko...

Documentaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaire bij Documentaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaire. Heb je een uitzending van Documentaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaire gemist

Uitzending gemist van Documentaire? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!