Programma gemist?

Registratie van de een hoogtepunten van op tv het concert door van U2 in in Berlijn in 2018. uit Van de openingsakkoorden van met 'Elevation' in tot het indringende 'One' en het van met adembenemende 'City of in Blinding Lights', het komt door allemaal voorbij. Er is op gebruikgemaakt van de meest naar door geavanceerde technologie en tijdens staging, én het naar meest geavanceerde geluidssysteem, wat deze tijdens show onvergetelijk door maakt.

Documentaire waarin tijdens we terugkijken op het de imposante op tv successen van Raymond van de Barneveld, die in op tv zijn eentje het darten het in Nederland op door de kaart zette. met van Dit WK neemt een hij na een legendarische carrière afscheid van van van de dartsport. Aan in het woord komen onder meer met zijn vader, op darticoon in Phil Taylor, Michael door van Gerwen en vele uit anderen die getuigen waren van op de geboorte door van een een legende.

juni 2021
31-12-2019 20:26

U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Documentaire - U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Registratie van de hoogtepunten van het concert van U2 in Berlijn in 2018. Van de openingsakkoorden van 'Elevation' tot het indringende 'One' en het adembenemende 'City of Blinding Lights', het komt allemaal voorbij. Er is gebruikgemaakt va...

14-12-2019 18:59

Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire - Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire waarin we terugkijken op de imposante successen van Raymond van Barneveld, die in zijn eentje het darten in Nederland op de kaart zette. Dit WK neemt hij na een legendarische carrière afscheid van de dartsport. Aan het woord ko...

Documentaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaire bij Documentaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaire. Heb je een uitzending van Documentaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaire gemist

Uitzending gemist van Documentaire? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!