Programma gemist?

Registratie uit van de op hoogtepunten van het concert van U2 tijdens op in Berlijn in 2018. op tv Van de openingsakkoorden van van 'Elevation' tot uit het indringende 'One' in en het adembenemende 'City of met Blinding Lights', op het komt allemaal voorbij. met Er is gebruikgemaakt tijdens een van de meest geavanceerde technologie tijdens en staging, én een het meest geavanceerde geluidssysteem, van de wat deze show onvergetelijk het maakt.

Documentaire waarin we op op terugkijken op de imposante de successen van Raymond naar van Barneveld, die in zijn een eentje het een darten in Nederland op van de het kaart zette. Dit door WK neemt hij na van een legendarische met carrière afscheid van van de dartsport. Aan het door woord komen onder met meer zijn op tv vader, darticoon de Phil Taylor, Michael op tv van Gerwen en vele anderen uit die getuigen waren van het de naar geboorte van een met legende.

maart 2021
31-12-2019 20:26

U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Documentaire - U2 - Innocence - Live In Berlin 2018

Registratie van de hoogtepunten van het concert van U2 in Berlijn in 2018. Van de openingsakkoorden van 'Elevation' tot het indringende 'One' en het adembenemende 'City of Blinding Lights', het komt allemaal voorbij. Er is gebruikgemaakt va...

14-12-2019 18:59

Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire - Van Barneveld: Het Fenomeen

Documentaire waarin we terugkijken op de imposante successen van Raymond van Barneveld, die in zijn eentje het darten in Nederland op de kaart zette. Dit WK neemt hij na een legendarische carrière afscheid van de dartsport. Aan het woord ko...

Documentaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaire bij Documentaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaire. Heb je een uitzending van Documentaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaire gemist

Uitzending gemist van Documentaire? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!