Programma gemist?

Talentenjacht door voor senioren waarin zestigplussers de met een groot talent op laten zien door wat ze in huis van naar hebben. Samen met een professional wordt uit gekeken de of zij de die grote (jeugd)droom alsnog uit kunnen verwezenlijken.

In het in programma Nu Of Nooit op tv laten ouderen van een tussen de 60 door en een 100 jaar zien welk in talent ze in huis tijdens hebben. Dromen Presentatrice Lieke van een Lexmond met zoekt mensen op die de nooit het podium een hebben gekregen waar naar ze door van droomden. Ze krijgen op nu de naar kans om samen met een professional op in te kijken of een ze die grote (jeugd)droom alsnog een kunnen verwezenlijken. Ultieme een uitvoering Met die van hulp gaan de op tv senioren net zo lang oefenen door tot ze alsnog door klaar zijn voor die het ultieme uitvoering in die ze decennia geleden een met hadden willen geven.

juni 2021
25-12-2019 16:03

(1) /1

Nu Of Nooit - (1) /1

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Samen met een professional wordt gekeken of zij die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

19-12-2019 21:33

Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

Nu Of Nooit - Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

In het programma Nu Of Nooit laten ouderen van tussen de 60 en 100 jaar zien welk talent ze in huis hebben. Dromen Presentatrice Lieke van Lexmond zoekt mensen op die nooit het podium hebben gekregen waar ze van droomden. Ze krijgen nu ...

Nu Of Nooit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu Of Nooit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu Of Nooit bij Nu Of Nooit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu Of Nooit. Heb je een uitzending van Nu Of Nooit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu Of Nooit gemist

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Ze hebben nooit het podium gekregen waar ze van droomden en krijgen nu de kans om samen met een professional te kijken of ze die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

Uitzending gemist van Nu Of Nooit? Hier kun je alle uitzendingen van Nu Of Nooit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!