Programma gemist?

Talentenjacht voor naar senioren een waarin zestigplussers met een groot talent de laten zien een wat ze tijdens in huis hebben. Samen uit met naar een professional wordt gekeken of zij het die door grote (jeugd)droom alsnog kunnen op tv verwezenlijken.

In op tv het programma op Nu Of Nooit laten ouderen van uit tussen de 60 het en een 100 jaar zien welk talent de de ze in huis hebben. Dromen Presentatrice Lieke met van Lexmond zoekt op mensen op die nooit met het podium hebben van gekregen waar ze door van droomden. Ze op krijgen nu op tv de kans om samen van met een professional naar te kijken of de ze tijdens die grote (jeugd)droom alsnog een kunnen verwezenlijken. Ultieme uitvoering Met met die hulp naar gaan de senioren net zo uit de lang oefenen tot ze op tv alsnog klaar zijn voor tijdens die ultieme met uitvoering die ze decennia geleden naar hadden willen op geven.

januari 2020
25-12-2019 16:03

(1) /1

Nu Of Nooit - (1) /1

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Samen met een professional wordt gekeken of zij die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

19-12-2019 21:33

Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

Nu Of Nooit - Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

In het programma Nu Of Nooit laten ouderen van tussen de 60 en 100 jaar zien welk talent ze in huis hebben. Dromen Presentatrice Lieke van Lexmond zoekt mensen op die nooit het podium hebben gekregen waar ze van droomden. Ze krijgen nu ...

Nu Of Nooit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu Of Nooit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu Of Nooit bij Nu Of Nooit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu Of Nooit. Heb je een uitzending van Nu Of Nooit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu Of Nooit gemist

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Ze hebben nooit het podium gekregen waar ze van droomden en krijgen nu de kans om samen met een professional te kijken of ze die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

Uitzending gemist van Nu Of Nooit? Hier kun je alle uitzendingen van Nu Of Nooit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!