Programma gemist?

Talentenjacht door voor senioren op tv waarin zestigplussers met een groot talent in laten zien een wat naar ze in huis hebben. door Samen met een professional wordt door van gekeken of zij die grote naar (jeugd)droom alsnog kunnen met verwezenlijken.

In het de programma op tv Nu Of Nooit laten het ouderen van naar tussen de 60 en uit 100 jaar zien welk de talent ze in op tv huis door hebben. Dromen Presentatrice Lieke van Lexmond zoekt mensen van een op die nooit het podium hebben een gekregen het waar ze van droomden. Ze op tv krijgen nu de uit kans om op tv samen met in een professional te kijken het of met ze die grote (jeugd)droom alsnog kunnen de in verwezenlijken. Ultieme uitvoering Met die tijdens hulp gaan de senioren net op zo lang oefenen tot naar ze alsnog uit klaar zijn een voor die op tv ultieme uitvoering die ze in decennia geleden door hadden willen geven.

oktober 2020
25-12-2019 16:03

(1) /1

Nu Of Nooit - (1) /1

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Samen met een professional wordt gekeken of zij die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

19-12-2019 21:33

Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

Nu Of Nooit - Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

In het programma Nu Of Nooit laten ouderen van tussen de 60 en 100 jaar zien welk talent ze in huis hebben. Dromen Presentatrice Lieke van Lexmond zoekt mensen op die nooit het podium hebben gekregen waar ze van droomden. Ze krijgen nu ...

Nu Of Nooit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu Of Nooit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu Of Nooit bij Nu Of Nooit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu Of Nooit. Heb je een uitzending van Nu Of Nooit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu Of Nooit gemist

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Ze hebben nooit het podium gekregen waar ze van droomden en krijgen nu de kans om samen met een professional te kijken of ze die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

Uitzending gemist van Nu Of Nooit? Hier kun je alle uitzendingen van Nu Of Nooit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!