Programma gemist?

Talentenjacht voor senioren door waarin de zestigplussers met een het groot talent met laten zien wat op tv ze in huis in hebben. Samen met een naar professional wordt gekeken in of zij uit die grote (jeugd)droom alsnog kunnen op verwezenlijken.

In in het programma Nu Of Nooit uit laten ouderen van van tussen op de 60 en door 100 jaar zien welk het talent ze naar in huis hebben. Dromen Presentatrice Lieke van de Lexmond zoekt naar mensen op die het nooit tijdens het podium hebben gekregen waar ze van van droomden. van Ze krijgen nu de uit kans om tijdens samen met een van professional te op tv kijken of ze die in grote het (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken. Ultieme uitvoering Met die het in hulp gaan de senioren net de zo op lang oefenen tot ze in alsnog klaar van zijn voor die ultieme uitvoering die op op ze decennia geleden met hadden willen geven.

december 2021
25-12-2019 16:03

(1) /1

Nu Of Nooit - (1) /1

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Samen met een professional wordt gekeken of zij die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

19-12-2019 21:33

Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

Nu Of Nooit - Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

In het programma Nu Of Nooit laten ouderen van tussen de 60 en 100 jaar zien welk talent ze in huis hebben. Dromen Presentatrice Lieke van Lexmond zoekt mensen op die nooit het podium hebben gekregen waar ze van droomden. Ze krijgen nu ...

Nu Of Nooit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu Of Nooit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu Of Nooit bij Nu Of Nooit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu Of Nooit. Heb je een uitzending van Nu Of Nooit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu Of Nooit gemist

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Ze hebben nooit het podium gekregen waar ze van droomden en krijgen nu de kans om samen met een professional te kijken of ze die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

Uitzending gemist van Nu Of Nooit? Hier kun je alle uitzendingen van Nu Of Nooit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!