Programma gemist?

Talentenjacht van voor senioren van waarin zestigplussers met een groot in talent tijdens laten zien wat uit ze in huis op hebben. Samen met een op tv professional wordt gekeken de of zij die grote van (jeugd)droom door alsnog kunnen verwezenlijken.

In op tv het programma Nu Of Nooit de laten ouderen van uit tussen de 60 naar en 100 jaar van zien welk door talent ze van in huis hebben. Dromen Presentatrice Lieke een van Lexmond op tv zoekt mensen op die de nooit het podium hebben door uit gekregen waar ze door van droomden. Ze krijgen nu de de kans om samen tijdens met de een professional tijdens te kijken of tijdens ze die grote met (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken. Ultieme uitvoering Met die naar hulp het gaan de senioren net zo in van lang oefenen tot van ze alsnog klaar de zijn voor die ultieme uitvoering het die door ze decennia geleden hadden willen door geven.

juli 2020
25-12-2019 16:03

(1) /1

Nu Of Nooit - (1) /1

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Samen met een professional wordt gekeken of zij die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

19-12-2019 21:33

Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

Nu Of Nooit - Nu Of Nooit: ouderen tonen talent

In het programma Nu Of Nooit laten ouderen van tussen de 60 en 100 jaar zien welk talent ze in huis hebben. Dromen Presentatrice Lieke van Lexmond zoekt mensen op die nooit het podium hebben gekregen waar ze van droomden. Ze krijgen nu ...

Nu Of Nooit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu Of Nooit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu Of Nooit bij Nu Of Nooit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu Of Nooit. Heb je een uitzending van Nu Of Nooit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu Of Nooit gemist

Talentenjacht voor senioren waarin zestigplussers met een groot talent laten zien wat ze in huis hebben. Ze hebben nooit het podium gekregen waar ze van droomden en krijgen nu de kans om samen met een professional te kijken of ze die grote (jeugd)droom alsnog kunnen verwezenlijken.

Uitzending gemist van Nu Of Nooit? Hier kun je alle uitzendingen van Nu Of Nooit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!