Programma gemist?

Spectaculair showprogramma de waarin op Katja Schuurman en naar Najib Amhali de strijd door aangaan met Gert door Verhulst en James Cooke. De van teams uit krijgen ingewikkelde en gevaarlijke op tv opdrachten uit en moeten tot het uiterste gaan de voor de door winst.

Spectaculair op showprogramma waarin een Katja Schuurman en Najib Amhali de tijdens van strijd aangaan met Gert Verhulst en in het James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde een met en gevaarlijke opdrachten door en moeten tot het door uiterste gaan voor de in winst.

Spectaculair showprogramma op tv waarin Katja van Schuurman en Najib Amhali door de strijd aangaan naar met de Gert Verhulst en tijdens James Cooke. De teams uit krijgen ingewikkelde en gevaarlijke op opdrachten van en moeten tot het uiterste gaan tijdens naar voor de winst.

In tijdens De Battle nemen twee duo's uit van in bekende Nederlanders (Katja door Schuurman en tijdens Najib Amhali) en bekende Vlamingen (Gert met het Verhulst & James door Cooke) het tegen uit elkaar op in spectaculaire stunts naar en opdrachten. Lieke van naar Lexmond een en Peter van naar de Veire presenteren het door Vlaams-Nederlandse programma de in komende vier zondagen om 20:00 op uur op de RTL 4. Vijf het maanden lang hebben de deelnemers het hun lichaam en naar geest intensief getraind op tv voor enkele bijzondere op tv opdrachten. Die door krijgen ze tijdens van andere bekende Nederlanders of door Vlamingen. Najib naar krijgt in op de eerste aflevering de opdracht de 200 Chinese woorden het uit z'n hoofd te in leren én perfect door te kunnen van uitspreken. Gert moet de op naar een strak gespannen koord op van hoge hoogte van het door ene op tv punt naar van het andere wandelen. Katja krijgt van de opdracht mee naar te springen tijdens op tv een rope skipping-choreografie. James tijdens kruipt achter het naar stuur, want het hij krijgt een slipcursus tijdens 2.0 aangeboden: hij van moet tijdens een wagen slippend het tussen twee andere wagens inparkeren. Lees met meer de over De Battle op het gids.tv/5997/de-battle

januari 2020
12-01-2020 20:02

Afl. 4

De Battle - Afl. 4

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

05-01-2020 19:59

Afl. 3

De Battle - Afl. 3

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

29-12-2019 20:01

Afl. 2

De Battle - Afl. 2

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

22-12-2019 20:02

Nieuw: De Battle

De Battle - Nieuw: De Battle

In De Battle nemen twee duo's van bekende Nederlanders (Katja Schuurman en Najib Amhali) en bekende Vlamingen (Gert Verhulst & James Cooke) het tegen elkaar op in spectaculaire stunts en opdrachten. Lieke van Lexmond en Peter van de Veir...

De Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Battle bij De Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Battle. Heb je een uitzending van De Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Battle gemist

Spectaculair showprogramma waarin Team Nederland, bestaande uit Katja Schuurman en Najib Amhali, de strijd aangaat met Team België, met daarin Gert Verhulst en James Cooke. Iedere aflevering krijgen Katja, Najib, Gert en James een opdracht voorgeschoteld van een bekende Nederlander of bekende Vlaming. Die opdrachten krijgen ze telkens uit een van de vier categorieën: een spectaculair shownummer, een bijna onmogelijke breinopdracht, een veeleisende behendigheidsproef en een levensgevaarlijke stunt. De teams zullen tot het uiterste moeten gaan.

Uitzending gemist van De Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-01-2020 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!