Programma gemist?

Spectaculair showprogramma de waarin Katja Schuurman van en Najib met Amhali de strijd naar aangaan met Gert met Verhulst en het James Cooke. De teams krijgen uit ingewikkelde en een gevaarlijke opdrachten en moeten tot uit het door uiterste gaan een voor de winst.

Spectaculair door showprogramma waarin Katja Schuurman van en Najib Amhali een de strijd aangaan met op de Gert Verhulst en James naar Cooke. De teams krijgen ingewikkelde van en gevaarlijke het opdrachten uit en moeten tot op het uiterste gaan voor de de winst.

Spectaculair door showprogramma waarin Katja Schuurman en met Najib Amhali naar de strijd aangaan in met Gert een Verhulst en James Cooke. van De door teams krijgen ingewikkelde een en gevaarlijke opdrachten en een moeten tot het uiterste gaan een voor tijdens de winst.

In door De Battle nemen van twee duo's van door bekende Nederlanders (Katja Schuurman en in het Najib Amhali) en bekende Vlamingen (Gert in uit Verhulst & James Cooke) op het tegen naar elkaar op in spectaculaire van stunts en opdrachten. Lieke van Lexmond het en een Peter van de Veire presenteren in in het Vlaams-Nederlandse programma de komende in vier zondagen om op tv 20:00 het uur op RTL uit 4. Vijf maanden lang de hebben de deelnemers hun door lichaam en met geest intensief getraind voor enkele naar bijzondere op tv opdrachten. Die krijgen ze van andere naar bekende tijdens Nederlanders of Vlamingen. Najib krijgt in de de eerste aflevering tijdens de opdracht tijdens 200 Chinese woorden een uit z'n hoofd te met leren én de perfect te kunnen uitspreken. tijdens het Gert moet op een strak gespannen naar de koord op hoge hoogte tijdens van het het ene punt naar het andere door wandelen. op Katja krijgt de opdracht mee de te springen tijdens op een rope skipping-choreografie. James met het kruipt achter het stuur, want hij van krijgt een slipcursus uit 2.0 aangeboden: met hij moet een wagen met slippend tussen twee door andere wagens het inparkeren. Lees meer in over De Battle op het gids.tv/5997/de-battle

februari 2021
12-01-2020 20:02

Afl. 4

De Battle - Afl. 4

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

05-01-2020 19:59

Afl. 3

De Battle - Afl. 3

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

29-12-2019 20:01

Afl. 2

De Battle - Afl. 2

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

22-12-2019 20:02

Nieuw: De Battle

De Battle - Nieuw: De Battle

In De Battle nemen twee duo's van bekende Nederlanders (Katja Schuurman en Najib Amhali) en bekende Vlamingen (Gert Verhulst & James Cooke) het tegen elkaar op in spectaculaire stunts en opdrachten. Lieke van Lexmond en Peter van de Veir...

De Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Battle bij De Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Battle. Heb je een uitzending van De Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Battle gemist

Spectaculair showprogramma waarin Team Nederland, bestaande uit Katja Schuurman en Najib Amhali, de strijd aangaat met Team België, met daarin Gert Verhulst en James Cooke. Iedere aflevering krijgen Katja, Najib, Gert en James een opdracht voorgeschoteld van een bekende Nederlander of bekende Vlaming. Die opdrachten krijgen ze telkens uit een van de vier categorieën: een spectaculair shownummer, een bijna onmogelijke breinopdracht, een veeleisende behendigheidsproef en een levensgevaarlijke stunt. De teams zullen tot het uiterste moeten gaan.

Uitzending gemist van De Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-01-2020 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!