Programma gemist?

Spectaculair showprogramma uit waarin Katja Schuurman naar en Najib Amhali met de de strijd aangaan met het Gert Verhulst en James Cooke. De op tv teams krijgen in ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten in en moeten tot de het de uiterste gaan door voor de winst.

Spectaculair showprogramma waarin met Katja Schuurman en op door Najib Amhali de strijd aangaan van met Gert in Verhulst en een James Cooke. De teams krijgen met ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten op de en moeten tot in het uiterste gaan voor in de winst.

Spectaculair showprogramma van waarin Katja Schuurman en tijdens Najib Amhali de tijdens strijd aangaan op tv met Gert Verhulst en door in James Cooke. De teams op krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten op en moeten van tot het uiterste gaan naar voor de op tv winst.

In De Battle de naar nemen twee duo's van bekende op Nederlanders (Katja Schuurman en naar Najib Amhali) en een bekende op Vlamingen (Gert Verhulst & James in Cooke) het een tegen elkaar op naar in spectaculaire stunts en op tv op opdrachten. Lieke van Lexmond en door Peter van in de Veire presenteren het Vlaams-Nederlandse met programma de het komende vier zondagen om 20:00 het uur een op RTL op 4. Vijf maanden lang hebben de op deelnemers met hun lichaam en geest op intensief getraind voor enkele bijzondere naar opdrachten. Die in krijgen ze van andere naar het bekende Nederlanders of Vlamingen. Najib tijdens krijgt in de op eerste aflevering tijdens de opdracht 200 in Chinese woorden uit met z'n hoofd te het leren én perfect te kunnen uitspreken. met op tv Gert moet op een strak gespannen in koord op op tv hoge hoogte van naar het de ene punt naar het andere het wandelen. Katja krijgt de het opdracht mee met te springen tijdens tijdens een rope de skipping-choreografie. James kruipt op tv achter het van stuur, want hij krijgt op een slipcursus op tv 2.0 aangeboden: hij moet een wagen uit op tv slippend tussen twee andere wagens inparkeren. Lees naar meer op tv over De Battle het op gids.tv/5997/de-battle

oktober 2020
12-01-2020 20:02

Afl. 4

De Battle - Afl. 4

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

05-01-2020 19:59

Afl. 3

De Battle - Afl. 3

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

29-12-2019 20:01

Afl. 2

De Battle - Afl. 2

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

22-12-2019 20:02

Nieuw: De Battle

De Battle - Nieuw: De Battle

In De Battle nemen twee duo's van bekende Nederlanders (Katja Schuurman en Najib Amhali) en bekende Vlamingen (Gert Verhulst & James Cooke) het tegen elkaar op in spectaculaire stunts en opdrachten. Lieke van Lexmond en Peter van de Veir...

De Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Battle bij De Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Battle. Heb je een uitzending van De Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Battle gemist

Spectaculair showprogramma waarin Team Nederland, bestaande uit Katja Schuurman en Najib Amhali, de strijd aangaat met Team België, met daarin Gert Verhulst en James Cooke. Iedere aflevering krijgen Katja, Najib, Gert en James een opdracht voorgeschoteld van een bekende Nederlander of bekende Vlaming. Die opdrachten krijgen ze telkens uit een van de vier categorieën: een spectaculair shownummer, een bijna onmogelijke breinopdracht, een veeleisende behendigheidsproef en een levensgevaarlijke stunt. De teams zullen tot het uiterste moeten gaan.

Uitzending gemist van De Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-01-2020 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!