Programma gemist?

Spectaculair showprogramma waarin uit uit Katja Schuurman en Najib Amhali de naar strijd naar aangaan met Gert Verhulst en op tijdens James Cooke. De teams krijgen uit ingewikkelde en een gevaarlijke opdrachten en moeten op tot het een uiterste gaan voor de naar winst.

Spectaculair showprogramma met waarin Katja Schuurman en in naar Najib Amhali de strijd op tv aangaan met van Gert Verhulst en James Cooke. De op teams krijgen ingewikkelde door en gevaarlijke opdrachten door op tv en moeten tot naar het uiterste gaan naar voor de winst.

Spectaculair in showprogramma waarin Katja Schuurman en naar Najib Amhali de met strijd een aangaan met in Gert Verhulst en een James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde in en naar gevaarlijke opdrachten in en moeten tot het uiterste naar gaan voor van de winst.

In door De Battle nemen twee een duo's een van bekende Nederlanders (Katja Schuurman en een Najib Amhali) uit en bekende Vlamingen naar (Gert Verhulst & James uit Cooke) het tegen in elkaar op in op een spectaculaire stunts en opdrachten. Lieke van Lexmond door en Peter uit van de in Veire presenteren het Vlaams-Nederlandse programma op de komende vier door in zondagen om 20:00 uur op RTL een 4. Vijf op tv maanden lang hebben met de deelnemers hun lichaam en het geest intensief getraind het voor enkele tijdens bijzondere opdrachten. van Die krijgen ze van een andere bekende Nederlanders het of Vlamingen. Najib naar krijgt in naar de eerste aflevering de opdracht 200 tijdens Chinese woorden uit met z'n in hoofd te leren het én perfect te kunnen in uitspreken. Gert moet de op een naar strak gespannen koord op hoge een hoogte van het de ene een punt naar het op tv andere wandelen. Katja in krijgt de opdracht naar mee te het springen tijdens een rope skipping-choreografie. naar James naar kruipt achter het stuur, in want hij krijgt een van slipcursus 2.0 het aangeboden: hij moet een wagen naar slippend tussen twee op andere wagens van inparkeren. Lees meer over door De de Battle op gids.tv/5997/de-battle

juli 2020
12-01-2020 20:02

Afl. 4

De Battle - Afl. 4

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

05-01-2020 19:59

Afl. 3

De Battle - Afl. 3

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

29-12-2019 20:01

Afl. 2

De Battle - Afl. 2

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

22-12-2019 20:02

Nieuw: De Battle

De Battle - Nieuw: De Battle

In De Battle nemen twee duo's van bekende Nederlanders (Katja Schuurman en Najib Amhali) en bekende Vlamingen (Gert Verhulst & James Cooke) het tegen elkaar op in spectaculaire stunts en opdrachten. Lieke van Lexmond en Peter van de Veir...

De Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Battle bij De Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Battle. Heb je een uitzending van De Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Battle gemist

Spectaculair showprogramma waarin Team Nederland, bestaande uit Katja Schuurman en Najib Amhali, de strijd aangaat met Team België, met daarin Gert Verhulst en James Cooke. Iedere aflevering krijgen Katja, Najib, Gert en James een opdracht voorgeschoteld van een bekende Nederlander of bekende Vlaming. Die opdrachten krijgen ze telkens uit een van de vier categorieën: een spectaculair shownummer, een bijna onmogelijke breinopdracht, een veeleisende behendigheidsproef en een levensgevaarlijke stunt. De teams zullen tot het uiterste moeten gaan.

Uitzending gemist van De Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-01-2020 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!