Programma gemist?

Spectaculair showprogramma naar waarin Katja Schuurman en op tv Najib Amhali de een strijd aangaan met uit Gert uit Verhulst en James tijdens Cooke. De teams krijgen ingewikkelde het en gevaarlijke opdrachten van en moeten in tot het een uiterste gaan voor de de winst.

Spectaculair het showprogramma waarin Katja Schuurman en met naar Najib Amhali de strijd aangaan door met Gert Verhulst op tv en James Cooke. De op teams op krijgen ingewikkelde en gevaarlijke een opdrachten en naar moeten tot het van uiterste gaan door voor de winst.

Spectaculair showprogramma waarin in Katja Schuurman en op Najib uit Amhali de op strijd aangaan met Gert tijdens Verhulst en James Cooke. door De teams van krijgen ingewikkelde naar en gevaarlijke opdrachten en een moeten tot het uiterste gaan tijdens voor de een winst.

In De Battle door nemen met twee duo's van een bekende Nederlanders (Katja Schuurman met en tijdens Najib Amhali) en bekende met Vlamingen (Gert met Verhulst & James Cooke) in het tegen elkaar op met in spectaculaire stunts van en met opdrachten. Lieke van Lexmond met en Peter van de Veire presenteren tijdens door het Vlaams-Nederlandse programma de komende vier een zondagen om naar 20:00 uur naar op RTL het 4. Vijf maanden lang hebben de de deelnemers op hun lichaam en geest intensief getraind het voor enkele bijzondere een opdrachten. het Die krijgen ze van op andere bekende op Nederlanders of Vlamingen. Najib krijgt in de een de eerste aflevering de van opdracht 200 tijdens Chinese woorden uit z'n hoofd de te leren én tijdens perfect te kunnen door uitspreken. Gert een moet op een strak gespannen op koord op hoge door hoogte van het met ene met punt naar op het andere wandelen. uit Katja krijgt de opdracht mee te door springen tijdens een van rope de skipping-choreografie. James kruipt achter het het stuur, want op tv hij krijgt een slipcursus een 2.0 het aangeboden: hij moet een de wagen naar slippend tussen twee tijdens andere wagens inparkeren. Lees meer uit over De Battle op met gids.tv/5997/de-battle

juni 2021
12-01-2020 20:02

Afl. 4

De Battle - Afl. 4

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

05-01-2020 19:59

Afl. 3

De Battle - Afl. 3

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

29-12-2019 20:01

Afl. 2

De Battle - Afl. 2

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

22-12-2019 20:02

Nieuw: De Battle

De Battle - Nieuw: De Battle

In De Battle nemen twee duo's van bekende Nederlanders (Katja Schuurman en Najib Amhali) en bekende Vlamingen (Gert Verhulst & James Cooke) het tegen elkaar op in spectaculaire stunts en opdrachten. Lieke van Lexmond en Peter van de Veir...

De Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Battle bij De Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Battle. Heb je een uitzending van De Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Battle gemist

Spectaculair showprogramma waarin Team Nederland, bestaande uit Katja Schuurman en Najib Amhali, de strijd aangaat met Team België, met daarin Gert Verhulst en James Cooke. Iedere aflevering krijgen Katja, Najib, Gert en James een opdracht voorgeschoteld van een bekende Nederlander of bekende Vlaming. Die opdrachten krijgen ze telkens uit een van de vier categorieën: een spectaculair shownummer, een bijna onmogelijke breinopdracht, een veeleisende behendigheidsproef en een levensgevaarlijke stunt. De teams zullen tot het uiterste moeten gaan.

Uitzending gemist van De Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-01-2020 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!