Programma gemist?

Spectaculair showprogramma waarin op Katja Schuurman uit en in Najib Amhali de strijd aangaan een met tijdens Gert Verhulst en James Cooke. De met tijdens teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke tijdens opdrachten en de moeten tot het uiterste gaan uit voor de uit winst.

Spectaculair showprogramma uit waarin een Katja Schuurman en Najib Amhali het de strijd aangaan door met Gert een Verhulst en James Cooke. het De met teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke naar opdrachten en moeten tot een het uit uiterste gaan voor de uit winst.

Spectaculair op tv showprogramma waarin uit Katja Schuurman en Najib Amhali de met in strijd aangaan met Gert Verhulst en van een James Cooke. De van teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten de met en moeten tot het uiterste de gaan voor de op winst.

In De in Battle nemen twee duo's naar van bekende een Nederlanders in (Katja Schuurman en door Najib Amhali) en bekende van Vlamingen (Gert Verhulst & op James Cooke) op tv het tegen elkaar op in door tijdens spectaculaire stunts en opdrachten. Lieke van naar Lexmond en op Peter van door de Veire presenteren met het Vlaams-Nederlandse programma de komende vier van zondagen een om 20:00 uur op uit RTL 4. Vijf maanden een lang door hebben de deelnemers hun lichaam met en geest intensief een getraind tijdens voor enkele bijzondere opdrachten. Die naar krijgen ze van andere uit bekende Nederlanders of naar Vlamingen. Najib krijgt in op tv de eerste aflevering in de van opdracht 200 Chinese woorden uit het z'n uit hoofd te leren én perfect in te kunnen uitspreken. het Gert moet naar op een een strak gespannen door koord op hoge hoogte door van het tijdens ene punt naar het andere de wandelen. met Katja krijgt de opdracht mee te op springen tijdens op een rope skipping-choreografie. het James in kruipt achter het stuur, want de hij krijgt een tijdens slipcursus 2.0 aangeboden: door hij moet een wagen naar slippend op tussen twee andere wagens inparkeren. Lees een meer over De naar Battle een op gids.tv/5997/de-battle

december 2021
12-01-2020 20:02

Afl. 4

De Battle - Afl. 4

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

05-01-2020 19:59

Afl. 3

De Battle - Afl. 3

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

29-12-2019 20:01

Afl. 2

De Battle - Afl. 2

Spectaculair showprogramma waarin Katja Schuurman en Najib Amhali de strijd aangaan met Gert Verhulst en James Cooke. De teams krijgen ingewikkelde en gevaarlijke opdrachten en moeten tot het uiterste gaan voor de winst.

22-12-2019 20:02

Nieuw: De Battle

De Battle - Nieuw: De Battle

In De Battle nemen twee duo's van bekende Nederlanders (Katja Schuurman en Najib Amhali) en bekende Vlamingen (Gert Verhulst & James Cooke) het tegen elkaar op in spectaculaire stunts en opdrachten. Lieke van Lexmond en Peter van de Veir...

De Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Battle bij De Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Battle. Heb je een uitzending van De Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Battle gemist

Spectaculair showprogramma waarin Team Nederland, bestaande uit Katja Schuurman en Najib Amhali, de strijd aangaat met Team België, met daarin Gert Verhulst en James Cooke. Iedere aflevering krijgen Katja, Najib, Gert en James een opdracht voorgeschoteld van een bekende Nederlander of bekende Vlaming. Die opdrachten krijgen ze telkens uit een van de vier categorieën: een spectaculair shownummer, een bijna onmogelijke breinopdracht, een veeleisende behendigheidsproef en een levensgevaarlijke stunt. De teams zullen tot het uiterste moeten gaan.

Uitzending gemist van De Battle? Hier kun je alle uitzendingen van De Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-01-2020 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!