Programma gemist?

Er heerst in chaos in de het stad als naar plotseling iedere tiener naar een wapen in op tv handen lijkt te hebben. het De Cocks wantrouwen door jegens op zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige tijdens Hassan wordt ontvoerd uit het het safe house in en levenloos een wordt gevonden een in een loods. naar Op het uit politiebureau vindt een gijzeling met plaats.

LaCroix met wil dat op De Cock in het geheim een de tijdens onderzoek instelt naar de een verdwenen wapens. Met enige reserves de schakelt De naar Cock haar hulp in een bij de ondervraging in op tv van kroongetuige Willem het Kroos. Dit leidt De Cock en met Ruiter naar naar getuige uit Hassan, die ze veiligheid bieden in van ruil voor zijn met getuigenis de tegen Looder met en Wormgoor.

Amsterdam wordt op overspoeld met zware uit wapens. Een schietpartij in naar sekclub Belinda door heeft het op leven geëist van een op Turkse familie, kopstukken van het de maffiabende De van Grijze het Wolven. De in Cock en Ruiter doen uit een reconstructie en door komen een van mogelijke getuige op het tijdens spoor.

Na een de dubbele eerste aflevering op in maandag 30 december, tijdens de film Baantjer: van Het Begin, door gaat de de nieuwe Nederlandse misdaadserie op tv nu verder op zondag met een nog door zes afleveringen. Elke week om het 21:45 uur op naar RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags de de na het wegvallen van de zijn partner Tonnie uit heeft De uit Cock geen tijd met om bij te komen. Hij wordt een gekoppeld aan tijdens een nieuwe in rechercheur, de uit met de Bijlmer afkomstige tijdens Andy Ruiter. Volgende lijk En op de de in snijtafel van Rusteloos ligt het op volgende lijk alweer te op wachten. Baks door en Van Kemmenade op tv worden ondertussen op tijdens de de overval van een geldtransport op gezet. Je kunt het het hele seizoen van Baantjer: uit Het Begin nu op al streamen via de gids.tv/serie/baantjer-het-begin

De Cock en naar Montijn ontdekken op bij van toeval een complot binnen het de krakersscene, en van een aanslag tijdens op tv de kroning van Beatrix met lijkt op handen. De door de Cock begint Montijn te op tv wantrouwen wanneer niet duidelijk het is uit aan welke kant van de wet uit hij op tv zich daadwerkelijk in beweegt.

Rechercheur in De Cock heeft zijn door eerste een werkdag op bureau Warmoesstraat. Hij de wordt met gekoppeld aan de doorgewinterde Amsterdammer Tonnie in Montijn. Ondanks hun tijdens verschillen op is er wederzijds respect van en op ontstaat er een tijdens vriendschap.

januari 2020
26-01-2020 21:36

Afl. 6

Baantjer: Het Begin - Afl. 6

Er heerst chaos in de stad als plotseling iedere tiener een wapen in handen lijkt te hebben. De Cocks wantrouwen jegens zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige Hassan wordt ontvoerd uit het safe house en levenloos wordt gevonden in een l...

19-01-2020 21:35

Afl. 5

Baantjer: Het Begin - Afl. 5

LaCroix wil dat De Cock in het geheim een onderzoek instelt naar de verdwenen wapens. Met enige reserves schakelt De Cock haar hulp in bij de ondervraging van kroongetuige Willem Kroos. Dit leidt De Cock en Ruiter naar getuige Hassan, die z...

12-01-2020 21:45

Afl. 4

Baantjer: Het Begin - Afl. 4

Amsterdam wordt overspoeld met zware wapens. Een schietpartij in sekclub Belinda heeft het leven geëist van een Turkse familie, kopstukken van de maffiabende De Grijze Wolven. De Cock en Ruiter doen een reconstructie en komen een mogelijke ...

05-01-2020 21:45

Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Baantjer: Het Begin - Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Na de dubbele eerste aflevering op maandag 30 december, de film Baantjer: Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie nu verder op zondag met nog zes afleveringen. Elke week om 21:45 uur op RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het ...

30-12-2019 21:00

Afl. 2

Baantjer: Het Begin - Afl. 2

De Cock en Montijn ontdekken bij toeval een complot binnen de krakersscene, en een aanslag tijdens de kroning van Beatrix lijkt op handen. De Cock begint Montijn te wantrouwen wanneer niet duidelijk is aan welke kant van de wet hij zich daa...

30-12-2019 20:30

Afl. 1

Baantjer: Het Begin - Afl. 1

Rechercheur De Cock heeft zijn eerste werkdag op bureau Warmoesstraat. Hij wordt gekoppeld aan de doorgewinterde Amsterdammer Tonnie Montijn. Ondanks hun verschillen is er wederzijds respect en ontstaat er een vriendschap.

Baantjer: Het Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baantjer: Het Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baantjer: Het Begin bij Baantjer: Het Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baantjer: Het Begin. Heb je een uitzending van Baantjer: Het Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baantjer: Het Begin gemist

Nederlandse politieserie. In de roerige jaren 80 start de idealistische rechercheur Jurre de Cock op het Amsterdamse bureau Warmoestraat. In die tijd wordt Amsterdam overspoeld met zware wapens en de politiemacht is nog niet opgewassen tegen de georganiseerde misdaad. De Cock ontdekt ook al snel dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.

Uitzending gemist van Baantjer: Het Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Baantjer: Het Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-01-2020 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!