Programma gemist?

Terug in Amsterdam met ontbreekt naar nog steeds ieder op tv spoor van het busje met tijdens de mosterdgas. Ondertussen stroomt de stad vol in tijdens met demonstanten voor de 'Ban van de met bom'-demonstratie. De Cock en Ruiter van moeten alles op van alles van zetten om een aanslag te voorkomen, op tv maar worden uit de onverwachte van hoek tegengewerkt.

Looder brengt het een bezoek op tv aan bureau Warmoesstraat. Wormgoor tijdens heeft mosterdgas met in handen en zoekt een een koper. De tijdens jacht leidt De door Cock en Ruiter naar met België. Bijgestaan door met LaCroix en de door Vlaamse het rechercheur Elio, proberen ze op tv het mosterdgas het te onderscheppen tijdens een mogelijke een het deal.

Er de heerst chaos een in de stad in als plotseling iedere naar tiener een wapen in handen uit lijkt de te hebben. De Cocks wantrouwen jegens het zijn collega's stijgt op wanneer kroongetuige door Hassan wordt ontvoerd tijdens uit het safe house op tv en levenloos wordt tijdens gevonden in een een loods. Op op tv het politiebureau vindt door een gijzeling tijdens plaats.

LaCroix wil dat tijdens De Cock tijdens in het geheim op een uit onderzoek instelt naar de het verdwenen wapens. Met naar enige reserves schakelt op tv De Cock haar hulp in een bij de uit ondervraging van van kroongetuige Willem uit Kroos. Dit leidt door De Cock en Ruiter naar getuige naar Hassan, van die ze tijdens veiligheid bieden in ruil de voor zijn getuigenis tegen van Looder uit en Wormgoor.

Amsterdam op wordt overspoeld met door zware wapens. Een van schietpartij in sekclub Belinda op heeft het op leven geëist de van een Turkse familie, kopstukken van op tv een de maffiabende De Grijze Wolven. De een Cock en op Ruiter een doen een reconstructie en naar komen een mogelijke getuige met op met het spoor.

Na de dubbele tijdens eerste op tv aflevering op het maandag 30 december, de film met Baantjer: Het de Begin, gaat de nieuwe Nederlandse naar misdaadserie nu met verder op de zondag met nog zes afleveringen. van Elke week om het 21:45 uur op op naar RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags een na het wegvallen van met zijn partner Tonnie heeft van De Cock tijdens geen tijd in om bij te komen. in Hij wordt gekoppeld met aan een nieuwe rechercheur, de tijdens uit van de Bijlmer in afkomstige Andy Ruiter. Volgende lijk En op op de snijtafel door van Rusteloos ligt het volgende naar lijk met alweer te wachten. Baks met en Van Kemmenade worden naar ondertussen op de in overval van in een op geldtransport gezet. Je kunt het hele door seizoen van Baantjer: Het met door Begin nu al streamen via naar gids.tv/serie/baantjer-het-begin

De Cock met en Montijn van ontdekken bij een toeval een complot binnen de krakersscene, tijdens en het een aanslag in tijdens de kroning op tv van Beatrix lijkt op handen. tijdens De een Cock begint Montijn met te wantrouwen wanneer niet met duidelijk is aan welke op kant van van de wet hij zich daadwerkelijk door tijdens beweegt.

Rechercheur van De Cock heeft een zijn eerste met werkdag op bureau naar Warmoesstraat. Hij wordt op gekoppeld aan de doorgewinterde Amsterdammer uit Tonnie uit Montijn. Ondanks hun verschillen is er op wederzijds respect en naar tijdens ontstaat er een door vriendschap.

oktober 2020
09-02-2020 21:35

Afl. 8

Baantjer: Het Begin - Afl. 8

Terug in Amsterdam ontbreekt nog steeds ieder spoor van het busje met mosterdgas. Ondertussen stroomt de stad vol met demonstanten voor de 'Ban de bom'-demonstratie. De Cock en Ruiter moeten alles op alles zetten om een aanslag te voorkomen...

02-02-2020 21:35

Afl. 7

Baantjer: Het Begin - Afl. 7

Looder brengt een bezoek aan bureau Warmoesstraat. Wormgoor heeft mosterdgas in handen en zoekt een koper. De jacht leidt De Cock en Ruiter naar België. Bijgestaan door LaCroix en de Vlaamse rechercheur Elio, proberen ze het mosterdgas te o...

26-01-2020 21:36

Afl. 6

Baantjer: Het Begin - Afl. 6

Er heerst chaos in de stad als plotseling iedere tiener een wapen in handen lijkt te hebben. De Cocks wantrouwen jegens zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige Hassan wordt ontvoerd uit het safe house en levenloos wordt gevonden in een l...

19-01-2020 21:35

Afl. 5

Baantjer: Het Begin - Afl. 5

LaCroix wil dat De Cock in het geheim een onderzoek instelt naar de verdwenen wapens. Met enige reserves schakelt De Cock haar hulp in bij de ondervraging van kroongetuige Willem Kroos. Dit leidt De Cock en Ruiter naar getuige Hassan, die z...

12-01-2020 21:45

Afl. 4

Baantjer: Het Begin - Afl. 4

Amsterdam wordt overspoeld met zware wapens. Een schietpartij in sekclub Belinda heeft het leven geëist van een Turkse familie, kopstukken van de maffiabende De Grijze Wolven. De Cock en Ruiter doen een reconstructie en komen een mogelijke ...

05-01-2020 21:45

Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Baantjer: Het Begin - Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Na de dubbele eerste aflevering op maandag 30 december, de film Baantjer: Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie nu verder op zondag met nog zes afleveringen. Elke week om 21:45 uur op RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het ...

30-12-2019 21:00

Afl. 2

Baantjer: Het Begin - Afl. 2

De Cock en Montijn ontdekken bij toeval een complot binnen de krakersscene, en een aanslag tijdens de kroning van Beatrix lijkt op handen. De Cock begint Montijn te wantrouwen wanneer niet duidelijk is aan welke kant van de wet hij zich daa...

30-12-2019 20:30

Afl. 1

Baantjer: Het Begin - Afl. 1

Rechercheur De Cock heeft zijn eerste werkdag op bureau Warmoesstraat. Hij wordt gekoppeld aan de doorgewinterde Amsterdammer Tonnie Montijn. Ondanks hun verschillen is er wederzijds respect en ontstaat er een vriendschap.

Baantjer: Het Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baantjer: Het Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baantjer: Het Begin bij Baantjer: Het Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baantjer: Het Begin. Heb je een uitzending van Baantjer: Het Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baantjer: Het Begin gemist

Nederlandse politieserie. In de roerige jaren 80 start de idealistische rechercheur Jurre de Cock op het Amsterdamse bureau Warmoestraat. In die tijd wordt Amsterdam overspoeld met zware wapens en de politiemacht is nog niet opgewassen tegen de georganiseerde misdaad. De Cock ontdekt ook al snel dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.

Uitzending gemist van Baantjer: Het Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Baantjer: Het Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-02-2020 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!