Programma gemist?

Terug op in Amsterdam ontbreekt nog in steeds ieder spoor van op het busje met het mosterdgas. op Ondertussen stroomt de stad in vol met de demonstanten voor het de 'Ban de bom'-demonstratie. De Cock van en op Ruiter moeten alles op alles in zetten uit om een tijdens aanslag te voorkomen, maar worden een uit onverwachte hoek de tegengewerkt.

Looder het brengt een met bezoek aan bureau Warmoesstraat. Wormgoor heeft tijdens mosterdgas in het handen en zoekt een op tv op koper. De jacht leidt De Cock op en Ruiter uit naar België. door Bijgestaan door LaCroix door en de uit Vlaamse rechercheur Elio, uit proberen ze het uit mosterdgas te onderscheppen door tijdens een mogelijke een deal.

Er van heerst chaos in op de stad door als plotseling iedere tiener op een wapen door in handen lijkt te een hebben. De op tv Cocks wantrouwen jegens zijn collega's het stijgt door wanneer kroongetuige Hassan wordt ontvoerd op tv uit het safe naar house de en levenloos wordt gevonden in in een uit loods. Op het politiebureau vindt de een tijdens gijzeling plaats.

LaCroix naar wil dat De Cock in in het een geheim een een onderzoek instelt naar de verdwenen in wapens. Met enige reserves een schakelt naar De Cock haar met hulp in bij de de ondervraging van kroongetuige door Willem door Kroos. Dit leidt De Cock het en Ruiter naar uit getuige Hassan, naar die ze veiligheid bieden in op tv ruil van voor zijn getuigenis uit tegen Looder en tijdens Wormgoor.

Amsterdam wordt overspoeld tijdens met op zware wapens. Een in schietpartij in tijdens sekclub Belinda heeft het leven geëist de in van een Turkse familie, met kopstukken van de maffiabende door De Grijze van Wolven. De Cock een en Ruiter doen naar een reconstructie en komen van een mogelijke getuige op in het uit spoor.

Na de dubbele een in eerste aflevering op maandag naar 30 december, een de film Baantjer: Het Begin, gaat naar de de nieuwe Nederlandse misdaadserie op tv nu verder op zondag met tijdens nog zes afleveringen. de het Elke week om met 21:45 uur op RTL in 4. Nieuwe rechercheur Daags na een het wegvallen van van zijn partner door Tonnie heeft De Cock geen door tijd om bij te uit uit komen. Hij wordt in gekoppeld aan een de nieuwe rechercheur, de uit de Bijlmer van afkomstige een Andy Ruiter. Volgende lijk En op op de snijtafel van in Rusteloos in ligt het volgende lijk van alweer te door wachten. Baks en Van Kemmenade worden met op ondertussen op de overval van een op tv geldtransport gezet. Je kunt op tv het hele seizoen uit van Baantjer: op tv Het Begin in nu al streamen via een gids.tv/serie/baantjer-het-begin

De het Cock en tijdens Montijn ontdekken bij toeval in een complot binnen van de krakersscene, en naar een aanslag tijdens de de kroning uit van Beatrix lijkt op tv op handen. De van Cock begint Montijn te wantrouwen wanneer in niet duidelijk is op tv aan welke kant in op van de wet hij een zich daadwerkelijk door beweegt.

Rechercheur tijdens De Cock heeft zijn op tv eerste werkdag op tv op bureau van Warmoesstraat. Hij wordt gekoppeld aan uit de doorgewinterde de Amsterdammer Tonnie een Montijn. Ondanks hun verschillen is er naar wederzijds door respect en ontstaat van er een met vriendschap.

juli 2020
09-02-2020 21:35

Afl. 8

Baantjer: Het Begin - Afl. 8

Terug in Amsterdam ontbreekt nog steeds ieder spoor van het busje met mosterdgas. Ondertussen stroomt de stad vol met demonstanten voor de 'Ban de bom'-demonstratie. De Cock en Ruiter moeten alles op alles zetten om een aanslag te voorkomen...

02-02-2020 21:35

Afl. 7

Baantjer: Het Begin - Afl. 7

Looder brengt een bezoek aan bureau Warmoesstraat. Wormgoor heeft mosterdgas in handen en zoekt een koper. De jacht leidt De Cock en Ruiter naar België. Bijgestaan door LaCroix en de Vlaamse rechercheur Elio, proberen ze het mosterdgas te o...

26-01-2020 21:36

Afl. 6

Baantjer: Het Begin - Afl. 6

Er heerst chaos in de stad als plotseling iedere tiener een wapen in handen lijkt te hebben. De Cocks wantrouwen jegens zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige Hassan wordt ontvoerd uit het safe house en levenloos wordt gevonden in een l...

19-01-2020 21:35

Afl. 5

Baantjer: Het Begin - Afl. 5

LaCroix wil dat De Cock in het geheim een onderzoek instelt naar de verdwenen wapens. Met enige reserves schakelt De Cock haar hulp in bij de ondervraging van kroongetuige Willem Kroos. Dit leidt De Cock en Ruiter naar getuige Hassan, die z...

12-01-2020 21:45

Afl. 4

Baantjer: Het Begin - Afl. 4

Amsterdam wordt overspoeld met zware wapens. Een schietpartij in sekclub Belinda heeft het leven geëist van een Turkse familie, kopstukken van de maffiabende De Grijze Wolven. De Cock en Ruiter doen een reconstructie en komen een mogelijke ...

05-01-2020 21:45

Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Baantjer: Het Begin - Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Na de dubbele eerste aflevering op maandag 30 december, de film Baantjer: Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie nu verder op zondag met nog zes afleveringen. Elke week om 21:45 uur op RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het ...

30-12-2019 21:00

Afl. 2

Baantjer: Het Begin - Afl. 2

De Cock en Montijn ontdekken bij toeval een complot binnen de krakersscene, en een aanslag tijdens de kroning van Beatrix lijkt op handen. De Cock begint Montijn te wantrouwen wanneer niet duidelijk is aan welke kant van de wet hij zich daa...

30-12-2019 20:30

Afl. 1

Baantjer: Het Begin - Afl. 1

Rechercheur De Cock heeft zijn eerste werkdag op bureau Warmoesstraat. Hij wordt gekoppeld aan de doorgewinterde Amsterdammer Tonnie Montijn. Ondanks hun verschillen is er wederzijds respect en ontstaat er een vriendschap.

Baantjer: Het Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baantjer: Het Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baantjer: Het Begin bij Baantjer: Het Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baantjer: Het Begin. Heb je een uitzending van Baantjer: Het Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baantjer: Het Begin gemist

Nederlandse politieserie. In de roerige jaren 80 start de idealistische rechercheur Jurre de Cock op het Amsterdamse bureau Warmoestraat. In die tijd wordt Amsterdam overspoeld met zware wapens en de politiemacht is nog niet opgewassen tegen de georganiseerde misdaad. De Cock ontdekt ook al snel dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.

Uitzending gemist van Baantjer: Het Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Baantjer: Het Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-02-2020 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!