Programma gemist?

Terug een in Amsterdam naar ontbreekt nog steeds ieder spoor op tv van het busje met van mosterdgas. Ondertussen tijdens stroomt de stad vol met met demonstanten voor naar de met 'Ban de met bom'-demonstratie. De Cock en door Ruiter moeten alles op alles van zetten om uit een aanslag te voorkomen, tijdens op tv maar worden uit onverwachte hoek op tv tegengewerkt.

Looder brengt een met bezoek aan bureau naar Warmoesstraat. Wormgoor in heeft mosterdgas in handen met een en zoekt een koper. De jacht op leidt De naar Cock en met Ruiter naar België. Bijgestaan door tijdens in LaCroix en de Vlaamse door rechercheur Elio, tijdens proberen ze het mosterdgas te onderscheppen de tijdens een mogelijke naar de deal.

Er naar heerst chaos in de stad door als door plotseling iedere tiener op tv een wapen in handen van lijkt te hebben. De in Cocks wantrouwen in jegens zijn collega's stijgt een wanneer kroongetuige van Hassan tijdens wordt ontvoerd uit het safe house het met en levenloos wordt gevonden in op een loods. Op het met politiebureau vindt een tijdens gijzeling de plaats.

LaCroix door wil dat De Cock van in het tijdens geheim een onderzoek in instelt naar de verdwenen het wapens. uit Met enige reserves schakelt door De Cock haar hulp in tijdens door bij de ondervraging van door kroongetuige Willem op tv Kroos. Dit leidt op tv De Cock en een Ruiter naar getuige Hassan, die ze de veiligheid bieden naar in ruil uit voor zijn getuigenis tegen met Looder en een Wormgoor.

Amsterdam wordt in overspoeld met zware wapens. door Een schietpartij in een naar sekclub Belinda heeft het leven geëist tijdens van door een Turkse familie, in kopstukken van de maffiabende De op tv tijdens Grijze Wolven. De in Cock en Ruiter in doen een reconstructie in en komen een mogelijke in getuige op de het spoor.

Na een de dubbele naar eerste aflevering op het maandag 30 december, de film uit Baantjer: tijdens Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse het misdaadserie nu verder uit op zondag met in nog zes naar afleveringen. Elke week om een 21:45 uur op van op tv RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het uit wegvallen het van zijn partner met Tonnie heeft De naar Cock geen tijd om bij door te komen. Hij wordt naar gekoppeld op tv aan een tijdens nieuwe rechercheur, de uit de Bijlmer uit afkomstige Andy door Ruiter. Volgende lijk En in op de snijtafel van naar Rusteloos ligt het naar volgende lijk alweer het te uit wachten. Baks en Van uit Kemmenade worden ondertussen op de de overval in van een geldtransport gezet. Je tijdens kunt het hele het seizoen naar van Baantjer: Het naar Begin nu al streamen in via gids.tv/serie/baantjer-het-begin

De door Cock en in Montijn ontdekken bij toeval een complot op tv binnen de krakersscene, op door en een aanslag tijdens de kroning op tv van Beatrix lijkt de op door handen. De Cock begint de Montijn op tv te wantrouwen wanneer door niet duidelijk is een aan welke kant van de in wet hij zich daadwerkelijk uit op beweegt.

Rechercheur De door Cock van heeft zijn eerste een werkdag op bureau Warmoesstraat. Hij wordt een het gekoppeld aan de het doorgewinterde Amsterdammer Tonnie Montijn. Ondanks hun door verschillen met is er een wederzijds respect en ontstaat er op tv een een vriendschap.

februari 2021
09-02-2020 21:35

Afl. 8

Baantjer: Het Begin - Afl. 8

Terug in Amsterdam ontbreekt nog steeds ieder spoor van het busje met mosterdgas. Ondertussen stroomt de stad vol met demonstanten voor de 'Ban de bom'-demonstratie. De Cock en Ruiter moeten alles op alles zetten om een aanslag te voorkomen...

02-02-2020 21:35

Afl. 7

Baantjer: Het Begin - Afl. 7

Looder brengt een bezoek aan bureau Warmoesstraat. Wormgoor heeft mosterdgas in handen en zoekt een koper. De jacht leidt De Cock en Ruiter naar België. Bijgestaan door LaCroix en de Vlaamse rechercheur Elio, proberen ze het mosterdgas te o...

26-01-2020 21:36

Afl. 6

Baantjer: Het Begin - Afl. 6

Er heerst chaos in de stad als plotseling iedere tiener een wapen in handen lijkt te hebben. De Cocks wantrouwen jegens zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige Hassan wordt ontvoerd uit het safe house en levenloos wordt gevonden in een l...

19-01-2020 21:35

Afl. 5

Baantjer: Het Begin - Afl. 5

LaCroix wil dat De Cock in het geheim een onderzoek instelt naar de verdwenen wapens. Met enige reserves schakelt De Cock haar hulp in bij de ondervraging van kroongetuige Willem Kroos. Dit leidt De Cock en Ruiter naar getuige Hassan, die z...

12-01-2020 21:45

Afl. 4

Baantjer: Het Begin - Afl. 4

Amsterdam wordt overspoeld met zware wapens. Een schietpartij in sekclub Belinda heeft het leven geëist van een Turkse familie, kopstukken van de maffiabende De Grijze Wolven. De Cock en Ruiter doen een reconstructie en komen een mogelijke ...

05-01-2020 21:45

Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Baantjer: Het Begin - Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Na de dubbele eerste aflevering op maandag 30 december, de film Baantjer: Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie nu verder op zondag met nog zes afleveringen. Elke week om 21:45 uur op RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het ...

30-12-2019 21:00

Afl. 2

Baantjer: Het Begin - Afl. 2

De Cock en Montijn ontdekken bij toeval een complot binnen de krakersscene, en een aanslag tijdens de kroning van Beatrix lijkt op handen. De Cock begint Montijn te wantrouwen wanneer niet duidelijk is aan welke kant van de wet hij zich daa...

30-12-2019 20:30

Afl. 1

Baantjer: Het Begin - Afl. 1

Rechercheur De Cock heeft zijn eerste werkdag op bureau Warmoesstraat. Hij wordt gekoppeld aan de doorgewinterde Amsterdammer Tonnie Montijn. Ondanks hun verschillen is er wederzijds respect en ontstaat er een vriendschap.

Baantjer: Het Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baantjer: Het Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baantjer: Het Begin bij Baantjer: Het Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baantjer: Het Begin. Heb je een uitzending van Baantjer: Het Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baantjer: Het Begin gemist

Nederlandse politieserie. In de roerige jaren 80 start de idealistische rechercheur Jurre de Cock op het Amsterdamse bureau Warmoestraat. In die tijd wordt Amsterdam overspoeld met zware wapens en de politiemacht is nog niet opgewassen tegen de georganiseerde misdaad. De Cock ontdekt ook al snel dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.

Uitzending gemist van Baantjer: Het Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Baantjer: Het Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-02-2020 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!