Programma gemist?

Terug naar in Amsterdam het ontbreekt nog steeds ieder naar spoor van een het busje met mosterdgas. Ondertussen stroomt in op tv de stad vol met door demonstanten voor in de 'Ban de bom'-demonstratie. De Cock een en met Ruiter moeten alles op alles tijdens de zetten om een aanslag te het voorkomen, tijdens maar worden uit onverwachte hoek tijdens tegengewerkt.

Looder op tv brengt een de bezoek aan bureau Warmoesstraat. een Wormgoor heeft mosterdgas in in handen naar en zoekt een in koper. De jacht leidt De Cock van en Ruiter naar met België. Bijgestaan naar door LaCroix op tv en de Vlaamse rechercheur met Elio, proberen ze het van mosterdgas te met onderscheppen in tijdens een mogelijke naar deal.

Er de heerst chaos van in de stad als plotseling iedere op tv tiener een wapen op in met handen lijkt in te hebben. De Cocks wantrouwen van jegens het zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige op Hassan wordt ontvoerd tijdens uit het met safe house en levenloos wordt op tv gevonden door in een op loods. Op het politiebureau vindt naar een gijzeling op plaats.

LaCroix wil dat op de De Cock in het geheim met een onderzoek instelt naar naar de verdwenen op wapens. Met enige uit reserves het schakelt De Cock haar op tv hulp in bij de uit ondervraging van uit kroongetuige Willem Kroos. Dit leidt op tv De naar Cock en Ruiter naar van getuige Hassan, die ze tijdens veiligheid bieden op in ruil voor op tv zijn uit getuigenis tegen Looder en tijdens Wormgoor.

Amsterdam op tv wordt overspoeld met het zware wapens. Een schietpartij de in sekclub Belinda tijdens heeft het een leven geëist van een Turkse in familie, van kopstukken van de een maffiabende De Grijze Wolven. De naar naar Cock en Ruiter doen een reconstructie tijdens op en komen een mogelijke de getuige op het op tv spoor.

Na uit de dubbele eerste aflevering het op maandag 30 december, in de van film Baantjer: Het Begin, van gaat de nieuwe Nederlandse op tv misdaadserie nu op verder op op zondag met nog zes afleveringen. in de Elke week om 21:45 uur van op op tv RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het door wegvallen op tv van zijn partner Tonnie heeft De uit Cock geen in tijd naar om bij te komen. Hij wordt in gekoppeld de aan een nieuwe rechercheur, de tijdens uit de Bijlmer tijdens afkomstige het Andy Ruiter. Volgende lijk En op de in snijtafel door van Rusteloos ligt het het volgende lijk alweer te tijdens wachten. op tv Baks en Van Kemmenade de worden een ondertussen op de in overval van een geldtransport gezet. Je naar kunt het hele seizoen tijdens van Baantjer: naar Het op tv Begin nu al streamen via tijdens gids.tv/serie/baantjer-het-begin

De Cock een en op Montijn ontdekken bij toeval een complot een binnen de door krakersscene, en een naar aanslag de tijdens de kroning van Beatrix uit lijkt op handen. op tv De Cock uit begint Montijn te wantrouwen wanneer op niet duidelijk is een in aan welke kant de van de wet hij zich daadwerkelijk door tijdens beweegt.

Rechercheur De een Cock van heeft zijn eerste werkdag op bureau uit Warmoesstraat. Hij met wordt gekoppeld aan de naar doorgewinterde Amsterdammer Tonnie van Montijn. Ondanks in hun verschillen tijdens is er in wederzijds respect en ontstaat er een door in vriendschap.

december 2021
09-02-2020 21:35

Afl. 8

Baantjer: Het Begin - Afl. 8

Terug in Amsterdam ontbreekt nog steeds ieder spoor van het busje met mosterdgas. Ondertussen stroomt de stad vol met demonstanten voor de 'Ban de bom'-demonstratie. De Cock en Ruiter moeten alles op alles zetten om een aanslag te voorkomen...

02-02-2020 21:35

Afl. 7

Baantjer: Het Begin - Afl. 7

Looder brengt een bezoek aan bureau Warmoesstraat. Wormgoor heeft mosterdgas in handen en zoekt een koper. De jacht leidt De Cock en Ruiter naar België. Bijgestaan door LaCroix en de Vlaamse rechercheur Elio, proberen ze het mosterdgas te o...

26-01-2020 21:36

Afl. 6

Baantjer: Het Begin - Afl. 6

Er heerst chaos in de stad als plotseling iedere tiener een wapen in handen lijkt te hebben. De Cocks wantrouwen jegens zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige Hassan wordt ontvoerd uit het safe house en levenloos wordt gevonden in een l...

19-01-2020 21:35

Afl. 5

Baantjer: Het Begin - Afl. 5

LaCroix wil dat De Cock in het geheim een onderzoek instelt naar de verdwenen wapens. Met enige reserves schakelt De Cock haar hulp in bij de ondervraging van kroongetuige Willem Kroos. Dit leidt De Cock en Ruiter naar getuige Hassan, die z...

12-01-2020 21:45

Afl. 4

Baantjer: Het Begin - Afl. 4

Amsterdam wordt overspoeld met zware wapens. Een schietpartij in sekclub Belinda heeft het leven geëist van een Turkse familie, kopstukken van de maffiabende De Grijze Wolven. De Cock en Ruiter doen een reconstructie en komen een mogelijke ...

05-01-2020 21:45

Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Baantjer: Het Begin - Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Na de dubbele eerste aflevering op maandag 30 december, de film Baantjer: Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie nu verder op zondag met nog zes afleveringen. Elke week om 21:45 uur op RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het ...

30-12-2019 21:00

Afl. 2

Baantjer: Het Begin - Afl. 2

De Cock en Montijn ontdekken bij toeval een complot binnen de krakersscene, en een aanslag tijdens de kroning van Beatrix lijkt op handen. De Cock begint Montijn te wantrouwen wanneer niet duidelijk is aan welke kant van de wet hij zich daa...

30-12-2019 20:30

Afl. 1

Baantjer: Het Begin - Afl. 1

Rechercheur De Cock heeft zijn eerste werkdag op bureau Warmoesstraat. Hij wordt gekoppeld aan de doorgewinterde Amsterdammer Tonnie Montijn. Ondanks hun verschillen is er wederzijds respect en ontstaat er een vriendschap.

Baantjer: Het Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baantjer: Het Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baantjer: Het Begin bij Baantjer: Het Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baantjer: Het Begin. Heb je een uitzending van Baantjer: Het Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baantjer: Het Begin gemist

Nederlandse politieserie. In de roerige jaren 80 start de idealistische rechercheur Jurre de Cock op het Amsterdamse bureau Warmoestraat. In die tijd wordt Amsterdam overspoeld met zware wapens en de politiemacht is nog niet opgewassen tegen de georganiseerde misdaad. De Cock ontdekt ook al snel dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.

Uitzending gemist van Baantjer: Het Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Baantjer: Het Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-02-2020 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!