Programma gemist?

Terug door in Amsterdam met ontbreekt nog steeds ieder spoor met van het busje met naar mosterdgas. Ondertussen stroomt met de stad op tv vol met met demonstanten voor de 'Ban de door bom'-demonstratie. door De Cock en met Ruiter moeten alles een op alles zetten om naar een aanslag te voorkomen, tijdens maar worden een uit tijdens onverwachte hoek tegengewerkt.

Looder op brengt een bezoek aan bureau met door Warmoesstraat. Wormgoor heeft in mosterdgas in handen en zoekt een op koper. door De jacht de leidt De Cock naar en Ruiter naar België. een Bijgestaan door LaCroix en de een in Vlaamse rechercheur Elio, tijdens proberen ze het mosterdgas te de onderscheppen tijdens een een mogelijke door deal.

Er heerst chaos op tv in de de stad als plotseling uit iedere tiener het een wapen in handen een lijkt te hebben. De door naar Cocks wantrouwen jegens zijn collega's stijgt met wanneer kroongetuige Hassan op tv op wordt ontvoerd uit uit het safe house uit en levenloos wordt gevonden in een uit loods. met Op het politiebureau op tv vindt een op gijzeling plaats.

LaCroix wil van dat De Cock in op tv het van geheim een onderzoek instelt op tv naar de verdwenen met wapens. Met enige reserves van naar schakelt De Cock tijdens haar hulp in bij op tv de ondervraging van kroongetuige Willem het Kroos. tijdens Dit leidt het De Cock en Ruiter naar met getuige Hassan, die in ze veiligheid bieden de in ruil voor van zijn getuigenis tegen Looder met en van Wormgoor.

Amsterdam uit wordt overspoeld naar met zware wapens. Een schietpartij in naar sekclub Belinda van heeft het leven geëist een het van een Turkse familie, kopstukken van met de maffiabende in De in Grijze Wolven. De Cock en Ruiter naar doen een in reconstructie en komen een op tv naar mogelijke getuige op het op tv spoor.

Na de dubbele met eerste op aflevering op op maandag 30 december, de in film Baantjer: Het de Begin, gaat de nieuwe van Nederlandse tijdens misdaadserie nu verder op zondag op met met nog zes afleveringen. op tv Elke week om 21:45 op uur op RTL door 4. Nieuwe rechercheur Daags na door het wegvallen van zijn partner op tv met Tonnie heeft De Cock uit geen tijd om bij te door komen. een Hij wordt naar gekoppeld aan een nieuwe rechercheur, de op naar uit de Bijlmer afkomstige Andy Ruiter. Volgende op tv lijk En op de van snijtafel de van Rusteloos ligt naar het volgende lijk alweer te met wachten. Baks op en Van Kemmenade worden door ondertussen op op tv de overval van op tv een geldtransport gezet. Je tijdens kunt het hele naar seizoen van uit Baantjer: Het Begin nu op tv al streamen tijdens via gids.tv/serie/baantjer-het-begin

De door Cock en Montijn ontdekken op tv bij toeval een door complot binnen de krakersscene, door en een op aanslag naar tijdens de kroning van Beatrix naar lijkt op handen. De een tijdens Cock begint Montijn door te wantrouwen wanneer niet met duidelijk is aan welke kant met naar van de wet hij naar zich daadwerkelijk door beweegt.

Rechercheur uit De Cock met heeft zijn eerste werkdag op bureau op tv Warmoesstraat. uit Hij wordt gekoppeld aan uit de doorgewinterde tijdens Amsterdammer Tonnie Montijn. Ondanks van hun verschillen is er tijdens in wederzijds respect en ontstaat op tv er een tijdens vriendschap.

juni 2021
09-02-2020 21:35

Afl. 8

Baantjer: Het Begin - Afl. 8

Terug in Amsterdam ontbreekt nog steeds ieder spoor van het busje met mosterdgas. Ondertussen stroomt de stad vol met demonstanten voor de 'Ban de bom'-demonstratie. De Cock en Ruiter moeten alles op alles zetten om een aanslag te voorkomen...

02-02-2020 21:35

Afl. 7

Baantjer: Het Begin - Afl. 7

Looder brengt een bezoek aan bureau Warmoesstraat. Wormgoor heeft mosterdgas in handen en zoekt een koper. De jacht leidt De Cock en Ruiter naar België. Bijgestaan door LaCroix en de Vlaamse rechercheur Elio, proberen ze het mosterdgas te o...

26-01-2020 21:36

Afl. 6

Baantjer: Het Begin - Afl. 6

Er heerst chaos in de stad als plotseling iedere tiener een wapen in handen lijkt te hebben. De Cocks wantrouwen jegens zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige Hassan wordt ontvoerd uit het safe house en levenloos wordt gevonden in een l...

19-01-2020 21:35

Afl. 5

Baantjer: Het Begin - Afl. 5

LaCroix wil dat De Cock in het geheim een onderzoek instelt naar de verdwenen wapens. Met enige reserves schakelt De Cock haar hulp in bij de ondervraging van kroongetuige Willem Kroos. Dit leidt De Cock en Ruiter naar getuige Hassan, die z...

12-01-2020 21:45

Afl. 4

Baantjer: Het Begin - Afl. 4

Amsterdam wordt overspoeld met zware wapens. Een schietpartij in sekclub Belinda heeft het leven geëist van een Turkse familie, kopstukken van de maffiabende De Grijze Wolven. De Cock en Ruiter doen een reconstructie en komen een mogelijke ...

05-01-2020 21:45

Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Baantjer: Het Begin - Verder op zondag: Baantjer, Het Begin

Na de dubbele eerste aflevering op maandag 30 december, de film Baantjer: Het Begin, gaat de nieuwe Nederlandse misdaadserie nu verder op zondag met nog zes afleveringen. Elke week om 21:45 uur op RTL 4. Nieuwe rechercheur Daags na het ...

30-12-2019 21:00

Afl. 2

Baantjer: Het Begin - Afl. 2

De Cock en Montijn ontdekken bij toeval een complot binnen de krakersscene, en een aanslag tijdens de kroning van Beatrix lijkt op handen. De Cock begint Montijn te wantrouwen wanneer niet duidelijk is aan welke kant van de wet hij zich daa...

30-12-2019 20:30

Afl. 1

Baantjer: Het Begin - Afl. 1

Rechercheur De Cock heeft zijn eerste werkdag op bureau Warmoesstraat. Hij wordt gekoppeld aan de doorgewinterde Amsterdammer Tonnie Montijn. Ondanks hun verschillen is er wederzijds respect en ontstaat er een vriendschap.

Baantjer: Het Begin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baantjer: Het Begin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baantjer: Het Begin bij Baantjer: Het Begin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baantjer: Het Begin. Heb je een uitzending van Baantjer: Het Begin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baantjer: Het Begin gemist

Nederlandse politieserie. In de roerige jaren 80 start de idealistische rechercheur Jurre de Cock op het Amsterdamse bureau Warmoestraat. In die tijd wordt Amsterdam overspoeld met zware wapens en de politiemacht is nog niet opgewassen tegen de georganiseerde misdaad. De Cock ontdekt ook al snel dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.

Uitzending gemist van Baantjer: Het Begin? Hier kun je alle uitzendingen van Baantjer: Het Begin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-02-2020 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!